Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2021 marraskuu

(21.3. - 19.4.)

Marraskuun alkupäivinä oinaille jokin keskustelu, neuvottelu tai sopimusasia on mutkallinen ja nyt olisi syytä koettaa vaatia oikeudenmukaisuutta ja rehtiyttä toiselta asianosaiselta. Kuvassa voi ilmentyä jokin epäoikeudenmukaisuus ja asioista pitäisi puhua suoraan ja avoimesti. Suurempia stressi tilanteita kuukausi ei tämän jälkeen eteesi aseta ja pystyt energisesti toimimaan ja saamaan jälkeä aikaiseksi tekemisistäsi. Suhdetoiminnan kannalta kuun alkupäivät ovat parhaita. Loppukuu tuo enemmän vaateita vastuunottoon ja realistiseen asennoitumiseen ihmissuhteissasi. Tee oma osuutesi tunnollisesti ja auta toista jos apuja tarvitaan. Nyt on hyvä ottaa vastuuta yhteisten asioiden hoidoista omalta osaltasi.

Harka, 2021 marraskuu

(20.4. - 20.5.)

Marraskuun puoleen väliin asti härkä ihmisillä on edessään herkästi muutoksia ja olosuhteiden uudelleen rukkaamisia. Jokin keskeinen elementti elämässäsi voi saada päätepisteensä, mutta antaen tilaa uusille virityksille ja ideoille. Ongelmia nousee lähinnä suhdetoimien myötä ja jonkun käytös tai jonkin tahon muuttuvat asenteet ja tekijät vaikuttavat omiinkin suunnitelmiisi. Vastuuta jää enemmän itsellesi ja voit kokea että toinen osapuoli ei kanna vastuuta yhteisistä asioista. Jo kuun kolmas viikonloppu kertoo kuitenkin uusien asetelmien syntymisistä ja ehkä myös uusiin ihmisiin tutustumisista. Ole utelias uudelle ja ole joustava muuttuvissa tilanteissa.

Kaksoset, 2021 marraskuu

(21.5. - 20.6.)

Kuukausi alkaa kaksosilla hyvissä sosiaalisissa merkeissä ja ihmissuhteissa on runsautta. Älä vietä siis kuun ensimmäistä viikkoa yksin omine ajatuksineen vaan jaa asioitasi muiden kanssa ja hakeudu seuranpitoon. Puolenkuun aika on varsin tasaista etenemistä eivätkä liialliset velvoitteet tai uudelleen miettimiset kuluta voimiasi. Kuun loppu lisää kontaktinpitoasi muihin tahoihin ja ihmissuhteesi taas saavat puhtia alleen. Nyt on kuitenkin hyvä suhtautua tilanteisiin järkevästi ja realistisesti. Jokin yhteinen hanke vaatii nyt osaamistasi ja vastuunottoa mutta yhdessä voit nyt saada realistisia ja käytännöllisiä hankkeita tehdyksi olemalla tunnollinen ja velvollisuudentuntoinen. Tee jotain maanläheistä tai käsinkosketeltavaa.

Rapu, 2021 marraskuu

(21.3. - 19.4.)

Ravuille marraskuun alun viestinnät ja keskustelut ovat ristiriitoja nostattavia ja joku kanssaihminen tai taho voi nyt ilmaisussaan olla päällepainava ja ehdoton. On hyvä itse puuttua asioihin suoraan puhumalla ja omista oikeuksistaan kiinnipitämällä. Myös liikennöinti ja viestintälaitteet voivat aiheuttaa ongelmia ja tilanteet vaativat ryhtymisiäsi. Kuun ensimmäisestä viikonvaihteesta alkaa sosiaalisempi jakso ja seuraelämäsi piristyy. Puolenkuun yhteydenpidot ja tapaamiset piristävät mieltäsi ja jotain uuttakin kontaktipintaa voi nyt olla syntymässä myös tunne-elämän kannalta. Loppukuun tunnelmat ovat tasaisempia ja asiat etenevät omalla painollaan.

Leijona, 2021 marraskuu

(23.7. - 22.8.)

Marraskuun toisella viikolla leijonille huolenaihetta voi ilmetä sopimus-, neuvotteluasiat tai kaupankäyntiin liittyvät asiat. Katso että ilmaiset itseäsi huolella ja tarkista kaikki juoksevat asiat, että ne tulevat ajallaan hoidetuksi. Kuun toisen viikonlopun aikataulut menevät herkästi uusiksi ja joustavuutta tarvitaan tilanteissa ja muuttuvissa olosuhteissa. Koeta välttää kuun kolmannella viikolla ylimitoitettuja hankintoja tai liian heppoisin perustein arvioituja taloudellisia sijoituksia. Oma ylioptimistisuutesi voi aiheuttaa jälkipyykkiä. Kuun viimeiset päivät korostavat ihmissuhteissa vastuullista toimintaa ja yhteistä käytännönläheistä tekemistä ja ryhtymistä.

Neitsyt, 2021 marraskuu

(23.8. - 22.9.)

Marraskuun alku tarjoaa mukavaa ja uutta tekemistä ja voit innostua jostain uudesta ryhtymisestä. Ole utelias ja rohkea kokeilemaan jotain ennen kokematonta ja uutta. Toisen viikon viestinnät ovat ensi kuulemalta vakavamielisiä mutta loppujen lopuksi mieltäsi avaavia. Voit laajentaa verkostoasi uusiin suuntiin ja mielenkiintoiset yhteydenpidot piristävät mieltäsi. Kolmas viikko painottaa uusien tuttavuuksien mahdollisuutta, joten mene rohkeasti mukaan seuranpitoon ja rientoihin. Myös loppukuu antaa mahdollisuuksia luovaan itseilmaisuun ja jokin yhteinen visionäärisyyttäsi herättävä tekeminen voi innoittaa.

Vaaka, 2021 marraskuu

(23.9. - 23.10.)

Kuun alun viestit ja neuvonpidot ovat vaaoille vakavasävyisiä ja joudut puolustamaan näkökantojasi. Ole rehellinen ja rohkea puolustamaan oikeudenmukaisuutta ja pidä puoliasi. Älä mene mukaan ihmissuhdepeleihin, vaan ilmaise asiasi suoraan ja rehellisesti. Joku voi nyt yrittää hyötyä kustannuksellasi epärehellisesti. Vältä tällöin myös suurempien hankintojen tekemisiä tai vaikuttavien sopimusten laatimisia. Loppukuun sävy on ihmissuhteiden myötä ennemminkin ongelmia esiintuova, kuin sopuisa. Jonkin asteisia velvoittavia käytännön asioita on myös käsillä, joten seuranpito ei nyt ole päällimmäisenä.

Skorpioni, 2021 marraskuu

(24.10. - 22.11.)

Marraskuun alussa skorpioneille muuttuvat tilanteet tai olosuhteet vaativat uudelleenkyky järjestelyjä ja jokin tilanne pitää suunnata uuteen muotoon. Toisen viikon keskustelut ovat vakavasävyisiä ja jokin vastahankaisuus vaatii järkeistämistä ja uuteen käytäntöön saattamista. Vastuu asioiden järjestelyistä on itselläsi ja stressipaineet kasvavat. Onkin syytä keskittyä nyt yhteen asiaan kerrallaan asioiden tärkeysjärjestyksessä, jotta et polttaisi kynttilääsi molemmista päistä. Kolmas viikonloppu tarjoaa jo keveämpiä tunnelmia ja jokin uusi idea ja tekeminen voi alkaa. Ole rohkea ja utelias kokeilemaan jotain uutta ja mielenkiintoasi herättävää. Loppukuun sävyt ovat rauhoittavia ja saat elämääsi enemmän suunnitelmallisuutta.

Jousimies, 2021 marraskuu

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille marraskuusta muotoutuu olosuhteita rauhoittava ajanjakso, jolloin muuttuvia tekijöitä on vähemmän näkyvissä. Pystyt kaikkineen suunnitelmalliseen ja hallittuun toimintaan, eikä tilanteet muodostu stressaaviksi tai asioitasi uusiksi pistäen. Kuun ensimmäinen viikko on parasta aikaa suhdetoimille, joten jaa asioitasi ja ideoitasi ahkeraan muiden kera. Kuun loppu tuo jonkin uuden ryhtymyksen tai tehtävän kohdallesi ja maalaisjärkeä tarvitaan asioiden järkevöittämiseksi. Tilanteet eivät äidy stressaaviksi mutta maalaisjärkeä ja omaa toiminnallisuuttasi tarvitaan. Jonkin asteista kiirettä on luvassa mutta maalaisjärjellä selkiytät tilanteet.

Kauris, 2021 marraskuu

(22.12. - 19.1.)

Marraskuun alun keskusteluihin ja neuvotteluihin kauriiden on syytä valmistautua huolella ja asiansa osaten. Joku voi nyt näkemyseroillaan asettua vastahankaan itseäsi kohtaan epäoikeudenmukaisesti. Peräänkuuluta rehellisyyttä ja avoimuutta kaikessa ja pidä puoliasi toisen kovakorvaisuutta vastaan. Tämä ei ole myöskään suotuisaa aikaa lyödä lukkoon suuria talouteen liittyviä hankintoja. Kuun toinen viikko on jo iloisempi sävyltään ja voit keksiä ratkaisuja kyseessä oleviin ongelmiin. Kolmas viikko suosii uusien suhteiden luomisia ja uusia kontaktipintoja.  Loppukuu rauhoittaa mielesi ja asiat sujuvat suunitellusti.

Vesimies, 2021 marraskuu

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten marraskuun alku tuottaa hyvinkin yllättäviä käänteitä ja olosuhteissa suunnanmuutoksia. Jo ensimmäisen viikon tapahtumat tulevat yllättäen ja etukäteen suunnittelematta. Vastuuta kasautuu itsellesi ja sinun on otettava ohjat käsiin asioiden edistämiseksi. On aika keskittyä yhteen asiaan ja karsia nyt ympäriltä epäolennaisuuksia pois. Ole realistinen ja varaa itsellesi tarpeeksi aikaa lepoon, jotta et kuluttaisi itseäsi liiaksi. Kuun viimeinen viikko rauhoittaa tilanteita ja saat enemmän suunnitelmallisuutta ja järjestystä olosuhteisiin.  Kuukauden sävy on kiireinen ja omaa toimintaasi ja ryhtymystäsi korostava.

Kalat, 2021 marraskuu

(20.2. - 20.3.)

Marraskuu alkaa kaloilla piristystä tuovissa merkeissä ja jokin yllättävä tilaisuus tuo uutta hereistävää sisältöä elämääsi. Kuun toinen viikko on varsin vauhdikas ja olet moniin tahoihin tekemisissä. Uusia kontakteja on syntymässä ja mielenkiintoasi herätellään uusiin suuntiin. Voit laajentaa toimialaasi ja verkostoitua laajemmalle. Uusia inspiraatioita voi nyt syntyä ja onkin hyvä lähteä rohkeasti kokeilemaan jotain uutta ja ennen kokematonta. Kolmas viikko painottaa ihmissuhteissasi uusia tuulia ja jokin uusi tuttavuus voi osua kohdallesi hyvinkin mielenkiintoisella tavalla. Kuun loppu on rauhallisempaa aikaa mutta pystyt hyvin suunnitelmalliseen toimintaan.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.