Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2021 syyskuu

(21.3. - 19.4.)

Syyskuu alkaa oinailla vaativissa tilanteissa, jotka liittyvät suhdetoimintaan ja tunne-elämään. Vakava keskustelunpaikka saa tunteet nousemaan pintaan ja voit kokea että olet jollain lailla puun ja kuoren välissä. Jonkinasteiset virhearvioinnit ovat nyt mahdollisia jonkun suhteen ja koet tarvetta tunkeutua toisen sielun elämään pintaa syvemmälle. Koeta olla olematta turhan ehdoton ja koeta harjoittaa diplomatiaa. Kuun toinen viikko antaa kuitenkin mahdollisuuden jo sovitteluun. Neljäs viikko painottaa myös syventäviä tilanteita  ja jokin yhteistyö vaatii vastuunottoa ja asioista suoraan puhumista. Tietoisuutta ja psykologista silmää kuukausi edellyttää, jotta pystyt sopusointua ylläpitämään. Jonkin juoksevan asian hoituminen venyy aina marraskuunpuolelle asti.

Harka, 2021 syyskuu

(20.4. - 20.5.)

Syyskuun alku antaa härkäihmisille tilaa tehdä jotain omaa luovuutta korostavaa ja esiin tuovaa. Kuuntele herkällä korvalla omaa sisintäsi ja anna aikaa pehmeimmille arvoille. Jokin uusi tekeminen innostaa ja inspiroidut kokeilemaan jotain uutta ja ennenkokematonta. Kuun puoliväli nostattaa ongelmat ihmissuhteissa herkästi pintaan ja onkin syytä pysähtyä miettimään suhteen syvempiä merkityksiä ja arvoja. Vastuunotto on nyt paikallaan ja asioiden selvittämistä ei ole hyvä enää lykätä tuonnemmaksi. Kolmas viikko suo jo pirteämpiä sävyjä yhteiseloon ja hauskuutta ja iloa on jo kuvassa mukana. Kuun loppu varoittaa turhan höveliäästä asenteesta taloudellisissa asioissa ja enemmän realismia on paikallaan hankinnoissa ja raha-asioissa yleensä.

Kaksoset, 2021 syyskuu

(21.5. - 20.6.)

Aivan syyskuun alkupäivät varoittavat kaksosia ryhtymästä mihinkään kovin epärealistisiin toimiin, sillä riskinä on virhearvioinnit tehtävän luonteesta. Myös energiatasosi on hieman madaltunutta ja puhdittomuus voi iskeä. Jokin neuvonpito tai asian selkiyttäminen voi olla paikallaan ja vastuuta täytyy tilanteesta ottaa. Älä siis tee mitään kovin riskialtista. Pyydä ennemminkin neuvoja ja apuja läheisiltä, niin voit saada hyviä vinkkejä ja apuja. Neljännen viikon kuulemasi asiat ja saamasi viestit ovat jo positiivisia kannaltasi. Kuun loppupäivät korostavat maltillisuutta ja käytännönläheisyyttä. Toisaalta voit saada jonkin velvoitteen hoidettua, jos vain olet hoitanut vastuullisesti oman osasi.

Rapu, 2021 syyskuu

(21.3. - 19.4.)

Syyskuun alku tuo ravuille tilaa tehdä jotain oman näköistä ja luovuuttasi korostavaa. Ihmissuhteissa voi tosin tulla kohtalokkaampia tilanteita esille ja voit kokea olevasi ahtaassa raossa. Jotain ratkaisevaa voi tapahtua ja merkitä jonkin aikakauden jättämistä menneisyyteen. On hyvä kohdata tilanteet rohkeasti ja puhua asioista suoraan, jotta mitään ei jäisi sanomatta. Neljännen viikon yhteydenpidot ovat vaativia ja joudut menemään asioissa pintaa syvemmälle. Rehellisyys on taas avainasemassa. Kuun puoliväli aloittaa  velvoitteisemman jakson ja tekemistä moneen suuntaan riittää aina kuun loppuun asti. Jokin sopimus tai neuvottelua asia vaatii selkiytyäkseen aikaa aina marraskuun puolelle asti ja kärsivällisyyttä sekä asioiden lisäselkiyttämistä vaaditaan.

Leijona, 2021 syyskuu

(23.7. - 22.8.)

Kuun alkupäivät syyskuussa tuovat hieman puhdittomuutta olosuhteisiin leijonille ja viihdyt mieluimmin oman pääsi sisällä kuin ryhtymällä toimeen. Kuun toinen viikko korostaa sosiaalisuutta ja ihmissuhteissa hyvää kehitystä. On hyvä hakeutua seuranpitoon ja jakaa asioitaan muiden kanssa. Kolmas viikko sensijaan nostattaa ihmissuhteissa kipupisteet esiin ja kärsivällisyyttä ja realismin tajua on hyvä tällöin harjoittaa. Neljännen viikon keskustelut ja viestit pistävät itsesi toimimaan ja jotain on tehtävä ja toimitettava järkevästi. Voit kuitenkin myös saada jonkin hankkeen tehdyksi jos vain panostat aikaasi ja vaivannäköäsi vastuullisesti. Ole tarkka kuun lopussa siihen nähden miten asioita esität, jotta minimoisit väärinymmärrykset ja sekaannukset.

Neitsyt, 2021 syyskuu

(23.8. - 22.9.)

Neitsyiden syyskuun alku on riskialtista aikaa varsinkin uusien ryhtymysten aloituksille. Koeta toimia nyt realistiselta pohjalta ja vältä virhearviointeja. Olet kyllä nyt normaalia aloitteikkaampi mutta kyseessä voi olla myös epäluotettavuus jonkun toisen taholta. Jos siis joku tarjoo sinulle jotain ylenmääräisen kiinnostavaa, niin kuuntele omaa intuitiotasi herkällä korvalla. Kuun ensimmäisellä kokonaisella viikolla voit jo ryhtyä tekemään jotain kiinnostusta herättävää hyvinkin yllättävällä tavalla mutta nyt ei enää riskitekijöitä ole kuvassa mukana. Kuun toinen viikko viittaa taas virhearvioinnin riskeihin, joten ole tarkka ja pidä jalat maan kamaralla. Kolmas viikko viittaa mielekkäisiin sattumuksiin ihmissuhderintamalla.

Vaaka, 2021 syyskuu

(23.9. - 23.10.)

Syyskuun alku tuo vaaoille painostavia tekijöitä olosuhteisiin lähinnä ihmissuhteisiin liittyvissä asioissa. On hyvä pitää nyt puolensa ja olla suostumatta kaikkeen mitä sinulta edellytetään. Ottamalla asioista tarkempaa selkoa ja esittämällä asiat suoraan ja rehellisesti pääset tilanteesta eteenpäin. Vastuu on kuitenkin nyt omilla harteillasi ja kykyä sanoa ei tarvitaan. Puolenkuun aika aloittaa varsin energisen jakson ja olet valmis uusiin koitoksiin. Jokin velvoite tai maanläheinen ryhtymys voi nyt alkaa mutta voit myös saada paljon aikaiseksi tekemisistäsi. Neljäs viikko tuo jonkin painavan ratkaisun tai valinnan eteesi ja rohkeutta pitää puoliaan tarvitaan. Jokin neuvottelu- tai sopimusasia voi vaatia aikaa selkiytyäkseen ja viivästykset juoksevien asioiden hoitamisissa ovat mahdollisia.

Skorpioni, 2021 syyskuu

(24.10. - 22.11.)

Syyskuun alku antaa skorpioneille tilaa tehdä jotain luovuutta korostavaa ja voit tehdä jotain omista lähtökohdista käsin. Myös jokin ihmissuhteiden kautta avautuva mielekäs yllätys on piristävä ja uteliaisuuttasi herättävä. Kuun toinen kokonainen viikko edellyttääkin järkevää yhteistyötä ja itsestäsi voikin tuntua että harteillesi kaatuu nyt ylimääräistä vastuuta. Myös jokin ihmissuhteisiin liittyvä asia voi olla ratkaisun edessä ja nyt testataan miten pärjätään heikoissa kantimissa olevissa ihmissuhteissa. Kolmas viikko on kuitenkin yhteistä hauskuutta korostava ja voit laajentaa verkostoasi hyvällä tavalla. Ole utelias tutustumaan uusiin ihmisiin. Loppukuun olosuhteet ovat tasaisesti eteneviä ja antaa tilaa suunnitelmallisuudelle.

Jousimies, 2021 syyskuu

(23.11. - 21.12.)

Syyskuun alku voi rajoittaa jousimiesten toimintakykyä ja olosuhteissa on virhearvioinnin riski. On hyvä välttää ryhtymästä mihinkään kovin epärealistiseen hankkeeseen, vaan ennemminkin on syytä välttää suuria ja ratkaisevia ryhtymyksiä. Aika suosii ennemminkin jotain oman luovuuden parissa tekemistä tai toisten auttamista heidän omissa ongelmissaan. Samantyyppinen teema toistuu kuun puolivälissä mutta riskit ovat nyt pienemmät. Tilanteisiin liittyy velvoittavia sävyjä ja kiirettä asioiden toimittamisissa. Loppukuu takaa selkeämmät olosuhteet mutta järkevyyttä ja vastuullisuutta korostaen. Tosin on myös mahdollista asioita työstämällä pitkäjänteisesti saada myös paljon valmista jälkeä aikaiseksi, kunhan vaan kannat oman vastuusi tehtävissä.

Kauris, 2021 syyskuu

(22.12. - 19.1.)

Syyskuun alun teemat liittyvät kauriilla ihmissuhteisiin ja yhteistyöhön viittaaviin tilanteisiin. Edessä voi olla jokin lopullinen ratkaisu ja jokin aikakausi elämässä voi nyt jäädä menneisyyteen. Olisi hyvä avata tilanteita suoraan ja olla jättämättä mitään hampaankoloon. Jokin vakavasävyinen keskustelun paikka olisi nyt suotavaa. Miettimistä voi aiheuttaa tässä kuussa myös neuvottelu- ja sopimusasiat ja jonkin asian selkiytyminen vie aikaa aina marraskuun puolelle asti. Pidä puoliasi mutta katso että kaikki on oikeudenmukaista kaikkien osapuolten kannalta. Puolenkuun jälkeinen aika korostaa kiirettä ja velvoitteiden hoitamisia. Kuun kolmas viikko tosin tarjoaa jo ihmissuhteiden myötä kepeämpiä ja piristäviä tunnelmia.

Vesimies, 2021 syyskuu

(20.1. - 19.2.)

Syyskuun alku on vesimiehille hyvää aikaa niin sosiaalisten kuin tunne-elämään liittyvien asioiden suhteen. Runsautta on nyt tällä alueella ja koet että yhteiseen hiileen puhaltaminen onnistuu. Jaa siis asioitasi muiden kanssa niin saat enemmän aikaiseksi kuin yksin tehden. Loppukuu onkin vaativampaa näiden asioiden suhteen ja jotain rajojen vetoja on kuvassa mukana. Loppukuu tuo muutenkin elämän käytännöllisiä puolia vaativia tilanteita eteen, jolloin vastuuta asioiden hoitamisista on hyvä kantaa. Voit kuitenkin saada paljon valmista aikaiseksi omasta ryhtymisistäsi, kunhan vain olet hankkeiden suhteen realistinen ja suunitelmallinen. Aika voi myös korostaa uuden vastuualueen alkamista ja aikataulujen uudelleen sovittamisia. 

Kalat, 2021 syyskuu

(20.2. - 20.3.)

Kalojen on hyvä olla syyskuun puoleenväliin asti maltillinen uusien ryhtymysten suhteen, sillä voit nyt mennä mukaan asioihin turhan hyväuskoisesti. Nyt ei ole hyvä aika aloittaa mitään kovin suurisuuntaista, sillä riskinä on epäluotettavuus lähinnä toisten kanssaihmisten toimintaan nähden. Joku voi myös vaatia huolenpitoasi ja aikasi kuluu toisten asioiden hoitamisiin. Älä ole kuitenkaan nyt turhan uhrautuvainen, sillä voit nyt uhrata aikaasi toisen eteen itseäsi liikaa likoon laittaen. Tarkista toisten motiivit ja vältä uhriutumista. Loppukuu on kuitenkin jo tukevampaa aikaa ja myös hauskuutta ja ilottelua on yhteisissä tilanteissa mukana. Voit tutustua uusiin ihmisiin ja kiinnostua luomaan uusia kontakteja uusiin tahoihin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.