Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2021 Toukokuu

(21.3. - 19.4.)

Oinailla toukokuu on hyvin toiminnallinen kuukausi ja oma aktiivisuutesi ja ryhtymisesi tulee nyt hyvään käyttöön. On hyvä nyt purkaa energioitaan johonkin konkreettiseen tekemiseen tai urheiluun, jotta et jättäisi sisään ulospurkautuvia energioita. Toisaalta voit nyt olla myös normaalia ärsyyntymisherkempi ja voit kiivastua pienistäkin asioista suhteettomasti. Myös omaan itsekeskeisyyteen on nyt hyvä kiinnittää huomiota, jotta et ärsyttäisi vaatimuksilla liikaa toisia läheisiäsi. Varsinkin kuun toisella viikolla on hyvä asetella sanojaan harkiten ja maltilla. Suuria muutosvaateita kuukausi ei nyt kuitenkaan eteesi aseta, vaan asiat etenevät suhteellisen suunitellusti.

Harka, 2021 Toukokuu

(20.4. - 20.5.)

Toukokuun alku edellyttää häriltä kykyä malttiin ja käytännöllisyyteen. Jotain täytyy niveltää ja järkeistää uudelleen ja voit kokea vastustusta omiin hankkeisiin nähden. Ole suunitelmallinen ja vältä liian heppoisia ja vastuuttomia ratkaisuja. Kuun toinen viikko lupaa jo helpompia olosuhteita ja pystyt toimimaan asioita edistäen ja jokin uusi ryhtymys voi nyt myös alkaa. Voit päästä toteuttamaan jotain hyvinkin omaa luovuuttasi korostavalla tavalla. Kuun loppupuoli on rauhoittuneempi ja pystyt toimimaan suunitellusti ja varsinkin kuun viimeiset päivät lupaavat ryhtymisiä hyvinkin leppoisampaan tahtiin.

Kaksoset, 2021 Toukokuu

(21.5. - 20.6.)

Kaksosilla on toukokuussa tiettyjä riskin paikkoja liittyen ihmissuhteisiin, sopimusasioihin ja väärinkäsityksiin näissä. On erityisen tärkeää että itse olet luottamuksen arvoinen, etkä lupaa toisille mitään mitä et pysty pitämään. Toisaalta voit myös olla nyt turhan sinisilmäinen suhdetoimissasi, liittyvätpä ne sitten tunnesuhteisiin kuin myös virallisimpiin suhdetoimiin. Tarkista siis kaikki faktat huolella ja tarkista myös että toinen osapuoli on ymmärtänyt mitä olet ilmaisemassa. Kolmas ja neljäs viikko eritoten painottavat näitä teemoja. 

Rapu, 2021 Toukokuu

(21.3. - 19.4.)

Toukokuu osoittautuu ravuille varsin aikaansaavaksi ja aloittekkaaksi ajankohdaksi. Voit nyt nauttia konkreettisesta tekemisestä ja saat tyydytystä omista aikaansaannoksistasi. Toisaalta toimit parhaiten omista lähtökohdista käsin ja erimielisyyksiä voikin syntyä, jollet ota tarpeeksi huomioon myös toisten lähtökohtia ja näkökantoja. Toinen viikko voi tuoda yllättäviä tilaisuuksia toteuttaa jotain uutta tekemistä ja ryhtymistä. Ole valmis uusiin tuuliin ja ole rohkea. Kuun viimeiset päivät antavat tilaa luovuudelle ja itsesi ilmaisemiselle hyvinkin inspiroivalla tavalla. Suurempia muutospaineita tämä kuukausi ei nyt eteesi aseta.

Leijona, 2021 Toukokuu

(23.7. - 22.8.)

Leijonat voivat toukokuussa kokea tarvitsevansa ennemminkin omaa aikaa kuin sosiaalisissa ym. yhteisissä kuvioissa pyörien. Jokin stressitekijä voi veroittaa voimiasi ja asioita onkin nyt hyvä pysähtyä pohtimaan ja analysoimaan tapahtuneita asioita tarkemmin. Jokin suunnanmuutos tai asioiden uudelleenarviointi vaatii kypsymistä ja pohtimista, ennemminkin kuin suoria toimia tai tekoja. Älä vaadi siis itseltäsi nyt liikoja, eikä suuria ponnistuksia, sillä pysähtyminen kypsyttää nyt asioita parhaiten.

Neitsyt, 2021 Toukokuu

(23.8. - 22.9.)

Toukokuu alkaa neitsyillä leppoisilla tunnelmilla ja pystyt niin toimissasi kuin myös ihmissuhteissasi luotettavaan edistykseen. Kuun alku suosii luovia inspiraatioita mutta myös ihmissuhteita. Olet koko kuukauden energinen ja saat asioita aikaan väsymättä liikoja. Kuun neljäs viikonloppu aloittaa riskialttiimman jakson ja tästä eteenpäin tilanteet vaativat tarkempaa näkökykyä ja maltillista otetta. Riskinä on neuvotteluissa, kaupankäynnissä, ihmissuhteissa ja sopimusasaioissa olla turhan hyväuskoinen ja toisen osapuolen epäluotettavuus. Ole siis tietoinen faktoista ja tarkista itse kaikki huolella.

Vaaka, 2021 Toukokuu

(23.9. - 23.10.)

Vaakoje toukokuu merkannee kiireitä käsillä olevien tehtävien myötä. Olet kuitenkin tarmokas ja jos et löydä energioillesi sopivaa ilmaisuväylää, niin energiasi saattavat purskahdella pintaan väärissä paikoissa väärään aikaan. Olet myös normaalia ärsyyntymisherkempi ja sanomisia voi syntyä pienistäkin asioista. Koeta siis tehdä jotain hyvin konkreettista käsilläsi tai pura energiasi lenkkeilyyn. Kuun toisella viikolla tilanteet edellyttävät kanssakäymisissäsi malttia ja järkevää asennetta. Ota asioista selvää ja ole vastuullinen.

Skorpioni, 2021 Toukokuu

(24.10. - 22.11.)

Kuun alku on skorpioneille neuvotteluasioissa ja yhteisten asioiden hoitamisissa vaativaa aikaa ja jonkun käyttäytyminen vaatii omien puoliensa pitämistä. Puhu asioista suoraan niiden oikeilla nimillä, äläkä jätä mitään hampaankoloon muhimaan. Joku voi osoittautua epäoikeudenmukaiseksi itseäsi kohtaan ja sinun tehtävä on asettaa raamit ja rajat asioille. Kuun toinen viikko tuo vastuuta tekemisten myötä mutta kuvioihin mahtuu myös hauskuutta ja uutta mielenkiintoista ryhtymystä. Ole utelias uusille asioille. Aivan kuun loppu suosii luovia ryhtymisiä ja tilanteet etenevät suunitellusti.

Jousimies, 2021 Toukokuu

(23.11. - 21.12.)

Toukokuu lisää jousimihillä suhdetoimintaa ja sosiaalisuutta. Puoleenkuuhun asti on tässä suhteessa riskitöntä aikaa ja voit nauttia lisääntyvistä kontaktipinnoista. Loppukuun puolella sensijaan on riskitekijöitä ja kaikki toisten kanssa sopimasi asiat eivät välttämättä suju aivan mallikkaasti. Jokin luottamuspula voi jäytää ja osanasi on herkästi joutua tilanteiden uhriksi. Ole tietoinen riskeistä ja pidä ainakin itse kiinni sovituista asioista. Jokin kauppaan tai sopimusasiaan liittyvä tilanne saattaa myös mutkistua ja osanasi onkin tarkistaa kaikki faktat nyt huolella, ennekuin voit luottaa siihen että toinen osapuoli pitää sanansa.

Kauris, 2021 Toukokuu

(22.12. - 19.1.)

Kauriit ovat toukokuussa varsin toimeliaita ja pystyt nyt nopeisiin päätöksiin ja ratkaisuihin. Oman aktiivisuutesi myötä teet myös järeitä ratkaisuja ja tilanteissa toinen osapuoli voi nyt ilmoittaa herkästikin ärsyyntymystään. Koeta olla tasapuolinen ja oikeudenmukainen mutta pidä asioissa omista päätelmistäsi kuitenkin kiinni. Ylimääräistä diplomatiaa kuitenkin on nyt hyvä käyttää, jotta et riitaantuisi kenenkään myötä. Kuun loppupuoli on hieman tasaisempaa ja viimeiset päivät tarjoavat jo tilaa jollekin luovalle tekemiselle tai hengellisimmille aiheille.

Vesimies, 2021 Toukokuu

(20.1. - 19.2.)

Kuun sävy on hieman ristiriitainen vesimiehille, sillä osa sinusta haluaa pitää kiinni vanhoista rakennelmista ja asetelmista kun taas osa itsestäsi kaipaa muutosta ja vapautusta vanhoista kaavoista ja rajoista. On siis syytä harkita tulevaisuuttaa pidemmän päälle ja välttää kovin äkkivääriä ratkaisuja. On hyvä suunitella ja hahmotella nyt asioita ennemminkin kuin tehdä järeitä päätöksi. Kuun alku varoittaa liiallisesta hyväuskoisuudesta kaupankäyntiin liittyvissä asioissa, joten ole normaalia tarkempi. Kuun puolenvälin jälkeen pystyt jo realistisempiin valintoihin käyttäen malttia ja harkintaa.

Kalat, 2021 Toukokuu

(20.2. - 20.3.)

Kalojen kohdalla toukokuu aloittaa positiivisemman jakson, kestäen aina heinäkuun loppuun asti. Jokin keskeinen aihe tai teema alkaa saada vauhditusta alleen ja voit kokea edistystä asioiden hoitamisten myötä. Riskin paikkoja on kuitenkin vielä kuun puolenvälin jälkeen. Asiat voivat liittyä kaupankäyntiin, sopimusasioihin ja neuvonpitoihin. On siis hyvä olla realistisen tarkka omien juoksevien asioiden hoitamisissa, jotta et olisi turhan hyväuskoinen suhteessa siihen miten asioita sinulle esitetään. Toisaalta suojelustakin on nyt jo kuvassa mukana, joten onnea onnettomuuksienkin sattuessa on nyt olemassa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.