Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2022 elokuu

(21.3. - 19.4.)

Maaliskuussa syntyneillä oinailla on varsin menestyksekäs jakso elokuussa. Uudet hankkeet ja tilaisuuksia lähteä tekemään jotain uutta ovat mahdollisia ja onnekkuutta on tilanteissa mukana. Kuun kolmas viikko suosii ihmissuhteita ja kuun viimeiset päivät ryhtymisiä ja tekemisiä. Huhtikuun puolenvälin jälkeen syntyneet oinaat ovat ihmissuhteiden myötä vaativissa tilanteissa varsinkin kuun toisella viikolla. Loppukuu vaatii myös vastuullista otetta suhdetoimissa ja ilman omaa yritystä asiat eivät etene. Kuun loppu lisää oinaille vuorovaikutustilanteita ja neuvottelut ja sopimusasiat onnistuvat hyvin.

Harka, 2022 elokuu

(20.4. - 20.5.)

Härkien elokuu alkaa hyvinkin uudistavissa olosuhteissa ja voit keksiä keinoja lähteä toteuttamaan jotain omaa itseäsi esiintuovaa toimintaa. Tilanteet voivat aueta eteesi etukäteen suunnittelematta ja nyt olisikin hyvä olla rohkea uusissa ryhtymyksissä ja mahdollisuuksissa. Aika korostaa omien toimintatapojen muuttumisia ja jotain uutta pitää opetella ottamaan haltuun. Vastuuta asioiden etenemisestä pitää myös osata hoitaa ja itsenäinen toimintatapa on nyt parasta. Kuun loppu painottaa ihmissuhteissa mahdollisesti joitain uudelleen muotoutumisia ja järjestelyjä mutta realismi ja käytännöllisyys on hyvä huomioida tilanteissa.

Kaksoset, 2022 elokuu

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten elokuun alku puolisko sujuu mutkitta ja tilanteet etenevät hallitusti. Kuun kolmas viikonloppu aloittaa aktiivisemman jakson, jolloin oma yritteliäisyys ja energisyys ovat kasvusuunnassa. Olet aloitteikas ja rohkea toiminnoissa. Olisi kuitenkin huomioitavaa, että suuriin hankkeisiin tai ryhtymisiin aika ei ole nyt suotuisa. Varsinkin sopimusasiat ja neuvottelut voivat saada outoja sävyjä. Jonkun sanomisiin ei nyt kannata luottaa turhan sinisilmäisesti. Nyt ei ole hyvä aika tehdä mitään kovin suurisuuntaista, mm. kaupankäyntiin liittyvät asiat voivat tuottaa pettymyksiä. Älä unohda itsekään mitään yksityiskohtia asioiden hoitamisissa.

Rapu, 2022 elokuu

(21.3. - 19.4.)

Elokuu alkaa ravuilla vauhdikkaasti ja jokin uusi tilanne voi muotoutua eteesi hyvinkin yllättävällä tavalla. On hyvä kuitenkin olla rohkea ja mennä mukaan uusiin tilanteisiin ja ryhtymisiin. Kuun toisella viikolla ihmissuhteet vaativat huomiotasi ja pakottavat ratkaisut ja muutokset ovat mahdollisia. Avoimuus ja rehellisyys toista kohtaan on nyt avain asemassa. Kuun kolmas viikko painottaa viestintää, sopimusasioita ja keskusteluja sekä neuvotteluja. Jokin uusi mahdollisuus laajentaa valinnanmahdollisuuksiasi ja uusia ideoita on syntymässä. On hyvä jakaa ajatuksiaan nyt muiden kanssa, niin saat uutta näkökulmaa asioihin. Loppukuu sujuu suunitellusti.

Leijona, 2022 elokuu

(23.7. - 22.8.)

Elokuun alku tuo leijonille ennakoimattomia käänteitä ja tilanteissa on hyvinkin räjähtelevää energiaa mukana. Jotain odottamatonta voi sattua niin itsellesi kuin lähipirissäkin ja suunitelmiin tarvitaan joustavuutta ja muuntautumiskykyä. Koeta itse olla normaalia huolellisempi niin ratkaisuissa kuin tekemisissäkin, jotta et äkkinäisesti tekisi mitään turhan hutiloiden. Kuun kolmas viikko painottaa hyviä ihmissuhteita ja yhteishenki on nyt jouhevaa. Kuun viimeinen viikonloppu on myös ihmissuhdepainotteinen mutta jokin ratkaisu on nyt käsillä muuttuvien olosuhteiden myötä. Jonkin asteista irtiottoa entisistä kuvioista on nyt kuvassa mukana.

Neitsyt, 2022 elokuu

(23.8. - 22.9.)

Elokuun alun tilanteet antavat mahdollisuuksia ryhtyä tekemään jotain uutta ja mielenkiintoasi herättävää. Kuvassa on mukana yhteisiä toimia ja hankkeita ja uusia kontakteja on nyt myös syntymässä. Ole rohkea menemään mukaan uusiin tilanteisiin, niin huomaat asioiden tuovan nyt uutta piristystä elämääsi.  Neljännen viikon alun riskit liittyvät kommunikointiin ja niissä helposti ilmeneviin väärinkäsityksiin. Tarkista että olet tullut oikein ymmärretyksi. Nyt ei ole hyvä hetki tehdä mitään riskialtista. Viimeinen viikonloppu tuo kiireitä ja olet monessa tekemisissä mukana ahkeraan tahtiin.

Vaaka, 2022 elokuu

(23.9. - 23.10.)

Vaaoille elokuu painottaa ihmissuhteita ja niissä tapahtuvia suunnan muutoksia. Jos jokin suhde ei ole toimivalla pohjalla niin toisen viikon tilanteet voivat saattaa suhteen päätökseensä. On hyvä taistella manipulaatiota vastaan ja oikeudenmukaisuuden puolesta ja olla menemättä mukaan ihmissuhdepeleihin. Edellytä niin itseltäsi kuin toisiltakin rehellisyyttä ja rehtiyttä. Kuun kolmas viikko on jo edistävä ihmissuhteiden kannalta ja jokin tilanne etenee suotuisasti. Jokin uusi suhde voi nyt saada vauhditusta alleen ja onnekkuutta on kuvassa mukana. Loppukuun tilanteet soljuvat suunnitellusti.

Skorpioni, 2022 elokuu

(24.10. - 22.11.)

Elokuu alkaa skorpioneilla rauhattomissa tunnelmissa ja odottamattomia asioita voi nyt tapahtua lähinnä jonkun toisen toimesta. Voit joutua muuttamaan myös omia suunnitelmiasi ja toimintatapojasi. Ole kuitenkin huolellinen ja harkitseva toimissasi ja koeta välttää toimintaa hetken mielijohteesta. Räjähdysalttiita tilanteita voi tulla eteesi. Kuun toinen viikko on velvoitesävyinen ja tilanteet edellyttävät maalaisjärkeä ja käytännönläheisyyttä. Kuun viimeiset päivät painottuvat taas ihmissuhteiden puolelle ja jokin lopullinen ratkaisu voi nyt olla käsillä. Uudistuva tilanne vaatii uudenlaista sopeutumista.

Jousimies, 2022 elokuu

(23.11. - 21.12.)

Elokuun alku on jousimiehillä suunnitellusti etenevää ajanjaksoa ja eteesi ei nyt kovin suuria stressin aiheuttajia aseteta. Kuun toinen viikko painottaa käytännönläheisyyttä ja järkevää toimintaa mutta nyt on myös mahdollisuus saada paljon asioita aikaiseksi ja hoidetuksi. Kolmas viikko antaa aikaa seuranpidolle ja ihmissuhteille. Jokin tapaaminen tai yhteinen asia saa positiivista sävytystä ja toimitkin nyt parhaiten kimpassa ja yhdessä asioita tehden. Kuun viimeinen viikonloppu tuo kiirettä ja ryhtymiset yhdessä muiden myötä vaatii vastuullista asennetta ja otetta. Realistisuus ja järkevyys palkitaan.

Kauris, 2022 elokuu

(22.12. - 19.1.)

Kuun alku tuo kauriiden elämään ihmissuhteisiin liittyvät muuttuvat tilanteet ja jokin odottamaton käänne voi osoittautua kohtalokkaaksi. Tilanteissa on mukana niin vapautumisen tunnetta kuin myös syviä ja ehdottomia kohtaamisia. Ole tunteissasi rehellinen nyt niin itsellesi kuin myös toisellekin. Voit joutua puolustamaan näkökantojasi ja toisen asenne voi tuntua nyt turhan ehdottomalta. Vältä kuitenkin valtataisteluja ja manipulaatiota. Olet tässä kuussa energinen ja velvoitteet eivät ole nyt pääsijalla. Loppukuu on varsin tasaista etenemistä ja olosuhteissa ei esiinny muutospaineita.

Vesimies, 2022 elokuu

(20.1. - 19.2.)

Elokuu tuo vesimiehille lisääntyviä velvoitteita ja vastuuta asioiden hoitumisista kasautuu omille harteillesi. On hyvä osata ottaa rauhallisesti ja koettaa hoitaa asioita yksi kerrallaan, jotta välttyisit pahemmilta stressipaineilta. Varsinkin kuun kaksi ensimmäistä viikkoa on hyvä rauhoittaa asioiden hoitamisiin ja varata tarpeeksi aikaa lepoon ja palautumiseen. Jotain on karsittava pois aikatauista, jotta saisit tärkeimmät asiat hoidettua. Kolmas viikko antaa kuitenkin aikaa seuranpitoon ja ihmissuhteissa on hyvä henki. Kuun lopulla ihmissuhteissasi on jokin ratkaisun tai valinnan aika ja lopullisia päätöksiä tulevista suuntaviivoista on tehtävä.

Kalat, 2022 elokuu

(20.2. - 20.3.)

Kuun alussa on hyvä kalojen kohdalla varata aikaa ihmissuhteisiin ja seuranpitoon, sillä tällä elämän alueella on tarjolla positiivisia muutoksia ja edistystä. Jokin etukäteen suunnittelematon tilanne yllättää positiivisesti ja voit laajentaa verkostoasi. Yhteiset asiat tuovat piristystä päiviisi ja hyväksyvä tunnelma valtaa alaa. Kolmas viikonloppu vaatii kuitenkin jo tarkkuutta ja keskittymistä juoksevien asioiden hoitamisiin. Jokin väärinymmärrys tai unohdus voi sotkea spasmojasi. Älä ole nyt turhan luottavainen toisen sanomisiin varsinkaan kaupankäyntiin liittyvissä asioissa. Viimeinen viikonloppu on aloitteikas, ryhtyvä ja puuhakas.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.