Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2022 heinäkuu

(21.3. - 19.4.)

Vaikka oinailla on heinäkuussa onnekkuutta tilanteissa, niin riskinpakkojakin kuukauteen mahtuu. Kuun alkupäivät vaativat kykyä pitää puoliansa, sillä joku tai jokin taho voi nyt vaatia itseäsi taipumaan jonkun muun sääntöihin. Ei ole hyvä ottaa riskejä tällöin, vaan ennemminkin pelata varman päälle. Neuvottelutaitosi tulevat hyvään tarpeeseen tässä kohdin. Saman suuntaista tilannetta käydään läpi vielä kuun puolivälissä. Kuun neljäs ja viides viikonloppu kertovat kuitenkin ongelmien selättämisistä ja pääset asioiden kanssa taas hyvään vauhtiin. Panosta asioiden eteenpäin viemiseen ja ole itse aktiivinen ja aloitteikas.

Harka, 2022 heinäkuu

(20.4. - 20.5.)

Heinäkuun kuudes päivä aloittaa härillä varsin toimeliaan ja aktiivisen jakson ja olet energinen ja aikaansaava. Varsinkin kuun alku ja loppu voivat tuoda elämääsi jonkin uuden mahdollisuuden lähteä toteuttamaan jotain oman näköistä tekemistä ja ryhtymistä. Olosuhteet voivat tarjota etukäteen suunnittelematta jonkin uuden aloituksen. On hyvä olla utelias ja avoin uudelle. Oma kekseliäisyytesi tulee nyt myös hyvään käyttöön. Kuun viimeinen viikko varoittaa kuitenkin ryhtymästä mihinkään kovin äkkiväärään harkitsematta. Koeta tällöin malttaa mielesi ja ota asioista enemmän selkoa ennenkuin ryhdyt toimeen.

Kaksoset, 2022 heinäkuu

(21.5. - 20.6.)

Heinäkuu on kaksosille aina puoleenkuuhun asti hieman normaalia riskialttiimpaa aikaa ryhtyä kovin suuriin hankkeisiin tai ratkaisujen tekemisiin. Voit olla nyt normaalia hajamielisempi ja unohtaa joitain tärkeitä seikkoja, jotka vaikuttavat lopputulokseen. Koeta olla huolellinen ja muistaa hoitaa kaikki asiat ajallaan ja sovitusti. Kolmas viikko tuo jo hyviä tilaisuuksia ja varsinkin sopimus ja neuvotteluasiat onnistuvat hyvin.  Samoin kuun viimeiset päivät lupaavat menestystä ryhtymisissä ja onnekkuutta on kuvassa mukana. Jokin uusi hanke voi alkaa ja voit laajentaa reviiriäsi ja toimialaasi.

Rapu, 2022 heinäkuu

(21.3. - 19.4.)

Heinäkuu tuo ravuille joitain ratkaisun tarvetta vaativia tilanteita ja sinulta vaaditaan rohkeutta pitää puoliasi tilanteissa. Jokin käänne olosuhteissa voi nyt vaatia miettimään elämän keskeisiä asioita uusiksi ja jotain vaativuutta ja ehdottomuutta on tilanteissa mukana. Koeta itse olla mahdollisimman suora ja rehellinen, niin itsellesi kuin muillekin ja ilmaise näkökantasi rohkeasti. Varsinkin kuun ensimmäinen viikonloppu ja kolmas viikko painotavat näitä tilanteita. Kuun viimeiset päivät tuovat jo vapautuneempia tuulia tullessaan ja jokin uusi hanke voi alkaa, joskin hyvinkin yllättävällä tavalla. 

Leijona, 2022 heinäkuu

(23.7. - 22.8.)

Heinäkuu alkaa leijonilla leppoisissa ja suotuisissakin merkeissä ja olet ahkerasti liikkeellä moneen suuntaan. Toinen viikko aloittaa hieman kiireisemmän jakson ja monet asiat vaativat omaa ryhtymistäsi ja toimiasi. Kuun puolenvälin aika on tasaista ja asiat hoituvat hyvinkin suunnitellusti. Kuun viimeiset kymmenen päivää tuovat uusia tuulia tullessaan ja yllättäviä käänteitä on luvassa. Jokin äkkiväärä käänne olosuhteissa vaatii joustavuutta ja kykyä muuntautua muuttuvissa olosuhteissa. Koeta itse ainakin kuun viimeisenä päivänä olla tekemättä mitään kovin äkkiväärää tai harkitsematonta hetken mielijohteesta. Nuku yön yli ennen ryhtymisiä mihinkään uuteen.

Neitsyt, 2022 heinäkuu

(23.8. - 22.9.)

Neitsyiden heinäkuu alkaa herkästi muuttuvissa olosuhteissa ja jokin hanke tai ryhtymys voi tuottaa pettymyksen. Luottamuspulaa voi ilmetä mutta riskinä on myös väärinkäsitykset tai hutiloinnit jonkun toisen taholta. Koeta tarkistaa huolella kaikki asiat ja älä usko huhupuheisiin. Kuun toinen viikko painottaa ihmissuhteita ja jokin sotkuinen tai epämääräinen tilanne voi hämmentää. Älä tee johtopäätöksiä tutkimatta olosuhteita ja asioita tarkemmin. Kuun loppu tuo uutta puhtia asioihin ja jokin odottamaton asia kääntyy parhain päin etukäteen suunnittelematta. Mene mukaan uusiin hankkeisiin ja ryhtymyksiin.

Vaaka, 2022 heinäkuu

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen on aivan heinäkuun alkupäivinä hyvä osata pitää puoliansa jossain vaativassa tilanteessa. Joku tai jokin taho tuntuu herkästi kävelevän ylitsesi ja tilanteeseen voi liittyä jotain epäoikeudenmukaista. On hyvä rohkeasti tuoda esiin oma kanta ja vaatia kaikilta osapuolilta rehellisyyttä ja rehtiyttä. Ole myös tarkka omien ryhtymysten kanssa. Tilannetta voidaan käydä läpi vielä kuun kolmannellakin viikolla mutta ei enää yhtä painavin sävyin. Kuun kaksi viimeistä viikonloppua suosivat ihmissuhteita mutta myös neuvottelu ja sopimusasioita. Jokin käänne parempaan on tällöin mahdollinen ja vaativat tilanteet raukeavat.

Skorpioni, 2022 heinäkuu

(24.10. - 22.11.)

Heinäkuun alku ei suuria paineita eteen skorpioneille osoita. Ennemminkin tilanteissa on hyvää tekevää uudistusta ja uusien tuulien ilmaantumisia elämääsi. Kuun toisen viikon yhteydenpidot ja keskustelut ovat virkistäviä ja uudet ideat viriävät laajentaen omaa visiotasi. Kuun neljännestä viikonlopusta eteenpäin levottomampia tilanteita on tiedossa ja jotkin suunnitelmat voivat mennä uusiksi lähinnä jonkun toisen ihmisen kautta. Joustavuutta ja muuntautumiskykyä tarvitaan yllättävällä tavalla muuttuvissa kuvioissa. Kuun viimeinen viikonloppu voi tuoda elämääsi myös jonkin uuden merkittävän ihmisen mutta ennalta arvaamattomalla tavalla.

Jousimies, 2022 heinäkuu

(23.11. - 21.12.)

Heinäkuu alkaa hieman epävarmuutta korostavissa olosuhteissa jousimiesten kohdalla. Ole erittäin tarkka sopimus, neuvottelu ja kaupankäyntiin liittyvissä asioissa ja tarkista itse huolella kaikki faktat. Jotain epäluotettavuutta voi ilmetä lähinnä toisten taholta, joten varaa sinisilmäisyyteen ei nyt ole.  Älä myöskään usko huhupuheisiin ja hoida tarkoin omat juoksevat asiasi. Sensijaan kuun viimeiset kaksi viikonloppua suosivat neuvotteluja ja keskusteluja ja pelivaraa ja valinnanvaraa on nyt tilanteissa enemmän. Myös jokin yhteydenotto tai saamasi viesti on ilahduttava ja hyvää mieltä nostattava. 

Kauris, 2022 heinäkuu

(22.12. - 19.1.)

Kauriille heinäkuun alku nostattaa herkästi jonkin ristiriita tilanteen pintaan ja voit joutua oppia pitämään puoliasi. Kaikkeen ei ole syytä suostua aivan ensi näkemältä, vaan katso että kaikki tapahtuu oikeudenmukaisuuden nimissä. Joku voi käyttäytyä omavaltaisesti ja sinun rohkeasti puututtava tilanteisiin. Kuun toinen viikonloppu jo lupaa mukavaa seuranpitoa ja jokin hyvä tilanne voi syntyä ennalta arvaamatta. Kuun toisen viikon yhteydenotot ovat mieltä piristäviä ja hauska tunnelma korostuu. Kolmannen viikon alun tilanteet ovat kiperämpiä ja kuun alun teemat herkästi nousevat taas esiin. Aivan kuun loppu tarjoaa irtiottoa rutiineista ja tilanteet ovat viihdyttäviä.

Vesimies, 2022 heinäkuu

(20.1. - 19.2.)

Heinäkuun alku sujuu vesimiehiltä jouhevasti ja olet ahkeraan liikkeellä ja vaihtamassa kuulumisia monien tahojen kanssa. Kuudennesta päivästä eteenpäin jotain ylimääräistä puuhaa ja tekemistä alkaa tupsahdella elämääsi enenevässä määrin. Vastuuta pitää kantaa ja asioita pitää hoitaa omiin nimiin. Kuun toisen viikon neuvonpidot ja keskustelut saavat vakavamielisen sävyn mutta oma asiallisuus ja realismi tuottavat nyt tulosta. Kuun neljäs ja viides viikonloppu suosivat ihmissuhteita ja tunne-elämää mutta kuun viimeiset päivät tuovat tilanteisiin jonkin odottamattoman käänteen. Ole joustava ja valmis toimimaan nopeasti muuttuvassa tilanteessa.

Kalat, 2022 heinäkuu

(20.2. - 20.3.)

Heinäkuun alku edellyttää kaloilta normaalia enemmän tarkkuutta asioiden hoitamisissa, sillä jokin unohdus tai väärinymmärrys voi sotkea asioitasi herkästi. Koeta tarkistaa itse huolella kaikki aikataulut ja muut faktat, jotta et unohtaisi mitään tärkeää. Kuun toisella viikolla ihmissuhteiden myötä voi nousta esiin sekaannuksia ja ole tarkka, että itse olet myös luottamuksen arvoinen. Älä mene mukaan huhupuheisiin vaan pysy realiteeteissa. Kuun loppu antaa tilaa lähteä tekemään jotain uudella ja mielenkiintoasi nostattavalla tavalla. Ole rohkea uusiin kokeiluihin ja anna tilaa uteliaisuudelle.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.