Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2022 helmikuu

(21.3. - 19.4.)

Helmikuun toisen viikon viestit ja kuulemasi asiat vievät sinua kohti suurempia ratkaisuja ja päätöksiä. Tilanne voi nyt tuntua kohtalonomaiselta ja voit kokea että et tule kuulluksi tai huomioiduksi. Joudut varmistamaan taustaasi ja pitämään puoliasi. Nyt on tärkeää olla rehellinen varsinkin itselleen ja tunnustaa tilanteen vaatimat muutospaineet. On hyvä katsoa tarkkaan, että varsinkin sopimus ja neuvotteluasioissa että kaikki tapahtuu oikeudenmukaisesti ja rehdisti. Älä luota kuulopuheisiin, vaan tarkista tosiasiat itse. Kuun viimeinen viikko voi tuoda yllättävälläkin tavalla jonkin ratkaisumahdollisuuden eteesi.

Harka, 2022 helmikuu

(20.4. - 20.5.)

Helmikuussa härät tarvitsevat kärsivällisyyttä asioiden hoitamisissa ja aikataulut muuttuvat herkästi. Selkeytä asioita itsellesi ja ota vastuuta tilanteissa. Omaa yritteliäisyyttä tarvitaan. Kolmas viikko vauhdittaa asioita ja jokin yllättävä ratkaisu tai onnekas tilanne avittaa nyt eteenpäin. Voit keksiä uuden tavan katsella tilannetta ja pystyt ideoimaan uutta. Myös ihmissuhteissa on on tällöin hyvää tekevää yhteisyyttä ja koet että yhdessä voit saada enemmän aikaiseksi kuin asioita yksin tehden. Jotain aivan uutta voi nyt tulla myös mukaan elämänkuvioihin, joka innoittaa sinua kohti tulevaisuutta.

Kaksoset, 2022 helmikuu

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten helmikuu alkaa tehokkuudella ja käytännönläheisyydellä. Voit saada valmista jälkeä nyt aikaiseksi hoitamalla vastuullisesti oman osuutesi. Jokin hanke voi valmistua mutta jonkin pikkuseikan huomioimiseen menee vielä aikaa kuun loppuun. Hio ja viimeistele ja tarkista kaikki huolella. Kovin ihmissuhdekeskeinen et nyt ole vaan aikasi kuluu jonkin käytännön velvoitteen parissa. Suuria muutospaineita ei nyt kuitenkaan ole näköpiirissä, eivätkä riskitekijät sotke nyt asioitasi. Olemalla realisti ja tarttumalla toimeen voit saada tässä kuussa paljon aikaiseksi.

Rapu, 2022 helmikuu

(21.3. - 19.4.)

Helmikuun alkupuolella jonkin asian pohtiminen ja ratkaisusta ääneen puhuminen tuottaa tulosta. On hyvä olla rehellinen ja puhua nyt asioista suoraan niiden oikeilla nimillä. Jokin keskustelu tai saamasi viesti voi nyt johtaa loppukuuta kohden uusiin ratkaisuihin ja tilanteet liittyvät ihmissuhteisiin. Muutokset tällä saralla ovat tällöin mahdollisia. Vältä valtapelejä, äläkä mene mukaan mihinkään riskialttiiseen. Rehellisyys itseä kohtaan on nyt erityisen suotavaa, jotta välttyisit suuremmilta kolhuilta. Toisaalta joku voi vaatia sinulta kohtuuttomia ja joudut rohkeasti puolustamaan näkökantojasi. Älä tee mitään riskialtista kuitenkaan.

Leijona, 2022 helmikuu

(23.7. - 22.8.)

Helmikuun sävyt ovat leijonille velvoittavia ja jokin uusi ryhtymys tai hanke edellyttää kärsivällisyyttä ja uudelleenyrityksiä. Sitkeyttä ja malttia vaaditaan ja asioihin lisäperehdytystä. Nyt ei ole suotuisa jakso tehdä mitään kaupankäyntiin liittyviä suuria hankkeita tai sopimusasioita. Tilanteisiin voi tulla yllättäviä, ennakoimattomia sävyjä ja näin ollen lähtökohdat jonkin asian suhteen ovat muuttuvaisia. Älä tee mitään hetken mielijohteesta, vaan anna itsellesi lisäaikaa. Varsinkin kuun ensimmäinen ja viimeinen viikko painottavat riskin paikkoja väärien ratkaisujen tekemisissä. Kuukausi on levottoman sävyinen ja varmuutta asioihin on vielä liian aikaista odottaa.

Neitsyt, 2022 helmikuu

(23.8. - 22.9.)

Helmikuun sävy on neitsyille lupaava ja suuria paineita ei nyt ole kohdallesi asettumassa. On hyvä nyt antaa aikaa ihmissuhteille, sillä koet että yhdessä saat nyt enemmän aikaiseksi kuin yksin tehden. Uusia tuttavuuksiakin voi nyt syntyä hyvinkin merkittävällä tavalla, joten ole utelias uudelle. Varsinkin kuun alku on suosiollista aikaa tässä suhteessa. Toinen ja kolmas viikko voi aloittaa jonkin uuden hankkeen tai ryhtymisen, joka innostaa sinut uusien suuntien ottamisiin. Kokeile jotain uutta ja mielenkiintoasi herättävää. Onnekkuutta on tilanteissa ja riskitekijät ovat nyt vähissä. Kuun viimeinen viikko korostaa tunnelmallisuutta hyvässä hengessä.

Vaaka, 2022 helmikuu

(23.9. - 23.10.)

Kuukauden sävy on vaaoille velvoitteinen ja jokin suurempi hanke tai aikomus vaatii syvällistä pohdintaa ja lisämiettimisaikaa. Voit kokea vastustusta ja viivytystä sekä jonkun toisen tahon tai ihmisen kovakorvaisuutta omille ideoillesi tai sanomisille. On tärkeää ettet nyt suostu manipuloitavaksi, vaan edellytä oikeudenmukaisuutta ja rehellisyyttä kaikessa niin itseltäsi kuin muiltakin. On oltava rohkea ottamaan kipeitäkin asioita esille, jotta saisit asioita oiotuiksi. Loppukuussa jokin ihmissuhteisiin viittaava tilanne saavuttaa päätepisteensä ja jokin ratkaisun paikka on käsillä. Pidä puoliasi ja sano mielipiteesi ääneen.

Skorpioni, 2022 helmikuu

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneilla helmikuu on energisempi ja aikaansaavampi kuin aiemmin tänä vuonna ja voit nyt saada jotain tärkeitä hankkeita edistetyksi. Kuun ensimmäinen viikko on vielä vaatelias ja omaa vastuutasi korostava. On hyvä tiedostaa stressi ja osata ottaa asiat rauhallisesti. Kuun toinen viikko tuo uutta vauhtia tilanteisiin ja jokin uusi hanke yhteistyössä jonkun kanssa voi alkaa aivan ennalta arvaamatta. Jotain suunnittelua ja pohdintaa uusi tilanne tuo tullessaan ja asioihin täytyy saada lisää selkeyttä. Kolmas viikko painottaa yhteistyötä ja ihmissuhteita mutta vastuullisella otteella. Neljäs viikko suosii luovaa toimintaa ja unelmien eteen työstämisiä. Herkkää sävyä on myös ihmissuhteissasi.

Jousimies, 2022 helmikuu

(23.11. - 21.12.)

Painopisteessä jousimiehille helmikuussa ovat rahaan ja talouteen liittyvät asiat. Joitain ratkaisuja on tehtävä mutta on hyvä antaa nyt aikaa itselleen harkintaan ja uudelleen suunnitteluun. Kuun toisen viikon tilanteet painottavat asioista selvää ottamista ja tilanteeseen paneutumista pintaa syvemmälle. Jokin keskustelu tai neuvonpito ei aluksi tunnu tuottavan edistystä mutta aika on nyt avainasemassa, joten ole kärsivällinen ja selkeytä olosuhteita ja mahdollisuuksiasi. On hyvä varautua nyt siihen, että asian saattaminen ratkaisun paikkaan vie aikaa aina seuraavan kuun puolelle asti.

Kauris, 2022 helmikuu

(22.12. - 19.1.)

Helmikuussa kauriiden jokin jo pidempiaikaisempi hanke vaatii tarkistuksia ja uudelleenkirjaamisia ennen kuin saat asian loppusuoralle. Nyt on hyvä olla sitkeä ja peräänantamaton varsinkin epäoikeudenmukaisesti koettujen asioiden suhteen, sillä tämän kuun aikaansaannoksesi tuottaa keväämmällä jo hedelmää. Joku voi nyt vaatia itseltäsi mahdottomia ja joudut puolustuskannalle. Ilon pilkahduksiakin kuukauteen kuitenkin mahtuu, sillä toisen ja kolmannen viikon ihmissuhteisiin liittyvät asiat tuovat iloa ja piristystä raskaan prosessin keskelle. Jotain mukavaa yllätyksellistä on nyt tällä saralla liikkeellä, joten mene rohkeasti mukaan yhteisiin tilanteisiin ja hankkeisiin.

Vesimies, 2022 helmikuu

(20.1. - 19.2.)

Helmikuussa vesimiesten aikaa kuluu jonkin juoksevan asian hoitamiseen. Liikennöinti, sopimusasiat viestimet ja kaupankäyntiin liittyvät asiat voivat hankaloittaa päiviäsi ja kärsivällisyyttä tarvitaan. Vastuullisella otteella ja pitkäjänteisyydellä on nyt paikkansa mutta on hyvä varautua siihen, että ongelmat poistuvat kuvioista vasta seuraavan kuun puolella. Älä tee mitään suuria hankintoja tässä kuussa, vaan ennemminkin nyt on hyvä aika ottaa asioista tarkkaan selkoa ja tehdä suunnitelmia tulevaisuutta nähden. Jotain karsiutuu nyt pois kuvioista, jotta saisit jonkin tärkeän asian päätökseen. Varaa aikaa tarpeeksi lepoon ja ole armollinen itseäsi kohtaan.

Kalat, 2022 helmikuu

(20.2. - 20.3.)

Kaloille helmikuu on suotuisa ja onnekas. Kuun alussa jokin uusi toiminta tai mieleinen mahdollisuus voi aueta ja näin laajentaa omaa pelikenttää. Ole itse aktiivinen ja rohkea lähtemään uusiin hankkeisiin, sillä ryhtymykset tuottavat nyt hyvää jälkeä ja jatkoa tulevaisuudenkin kannalta. Myös kuun kolmannen viikon yllättävät käänteet osoittautuvat hyödykkäiksi kannaltasi ja jokin tilaisuus voi mahdollistua aivan yllättäen. Myös ihmissuhteissa on uudistushenkeä ja uusia tuttavuuksia voi nyt syntyä. Kuun loppu voi tuoda jonkin valinnan paikan mutta tutkimalla tilannetta pintaa syvemmältä, saat ratkottua asioita perin pohjin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.