Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2022 huhtikuu

(21.3. - 19.4.)

Huhtikuun ensimmäiset päivät ovat oinaille varsin aloitteikkaita ja toimeliaita. Kuun ensimmäisen kokonaisen viikon, sekä kuun puolivälin tilanteet äityvät herkästi ristiriitaisiksi ja uutta suuntaa on mietittävä. Jokin tilanne voi olla ehdoton ja voit kokea ettet tule kuulluksi. Ole rohkea kannanotoissasi ja pidä puoliasi epäoikeuden mukaisuutta vastaan. Kuun alku viittaa vakavansävyisiin neuvotteluihin ja maalaisjärki ja käytännönläheisyytesi punnitaan. Varaudu johonkin neuvonpitoon vakavasti ja koeta tuoda selväsanaisesti asiaan liittyvät faktat tarkoin esiin. Kuun loppu on rauhaisaa ja antaa aikaa jo tasaisemmalle kehitykselle.

Harka, 2022 huhtikuu

(20.4. - 20.5.)

Huhtikuun alkupäivät ovat härille velvoitteisia ja kiireisiä ja vastuuta kasautuu nyt omille harteillesi. Nyt on hyvä toimia maltilla ja harkiten ja olla ajamatta asioita väkisin eteenpäin. Stressitaso on korkealla ja on hyvä huomioida tehtävissä oma rajallisuutensa. Tee tärkeimmät asiat ja keskity niihin ja varaa aikaa tarpeeksi lepoon, jotta et nyt puskisi voimiesi yli. Puolenkuun aika tuo elämääsi mielenkiintoisia uusia yhteyksiä ja tuttavuuksia. Olet itse idearikas ja voit keksiä uusia tapoja ratkoa ongelmia. Ole tällöin rohkea kokeilemaan uutta ja mielenkiintoasi herättäviä asioita. Loppukuu edellyttää sopimus ja neuvotteluasioissa malttia ja harkintaa. Tukeudu läheisten apuun ja neuvoihin, sillä läheiset osaavat nyt tarjota apuaan sinulle.

Kaksoset, 2022 huhtikuu

(21.5. - 20.6.)

Huhtikuun alku suosii kaksosille käytännöllisiä hankkeita ja konkreettisten töiden loppuun saattamisia. Jotain pitää vastuullisesti hoitaa mutta nyt on myös mahdollisuus saada tekemisistään valmista jälkeä aikaiseksi. Kuun 12. päivään asti ole siis käytännönläheinen, maltillinen mutta ahkera ryhtymyksissäsi. Kuun lopun sävyt ovatkin sitten ihmissuhteisiin liittyviä ja tällöin luottamustasi toiseen mitataan. Joku voi nyt huolimattomuuttaan tai ajattelemattomuuttaan toimia niin, että joudut korjailemaan toisen jälkiä. Uuteen ihmiseen tutustuttaessa ei kannat olla myöskään turhan sinisilmäinen, vaan ennemminkin tarkistaa toisen taustat ja faktat. Koeta itse myös pitää kiinni sovituista asioista. Tällöin ei ole myöskään hyvä aika taloudellisille hankinnoille, sillä riskinä on huijatuksi tuleminen.

Rapu, 2022 huhtikuu

(21.3. - 19.4.)

Huhtikuun alun viestit ja kuullut asiat tuottavat ravuille päänvaivaa ja asioita pitää pohtia pintaa syvemmälle. Jonkun sanomiset voivat tuntua siltä että tulet ylikävellyksi ja joudut puolustamaan omaa näkökantaasi ja vaatia oikeudenmukaisuutta toiselta osapuolelta. Kuun puoliväli painottaa myös ihmissuhteita mutta voit kokea jotain uutta ja iloa tuovaa. Samalla jokin ratkaisu tai valinta voi tulla ajankohtaiseksi. Jotain pitää jättää taakse, jotta tilaa uudelle syntyisi. Loppukuu korostaa hempeämpiä sävyjä tunne-elämässä ja koet tapaamiset ja kohtaamiset kannustavina ja eteenpäin vievinä. Tekemiset ja ryhtymiset sujuvat myös ajallaan ja stressitekijöitä on vähemmän.

Leijona, 2022 huhtikuu

(23.7. - 22.8.)

Huhtikuun alku on leijonille kiireinen ja ylimääräistä velvoitetta kasautuu herkästi kontollesi. Kannattaa välttää liikaa stressiä hoitamalla vain tärkeimmät asiat ja jättää kaikki muu tuonnemmaksi. Tilanteet liittyvät herkästi ihmissuhteisiin ja joudut ehkä kantamaan toisten taakkoja. kannattaa nyt suunnitella asioita tulevaisuuden kannalta ja ottaa tarpeeksi aikaa lepoon. Puolenkuun jälkeen saamasi viestit tai yhteydenotot ovat yllätyksellisiä ja muuttavat herkästi omia suunnitelmiasi. Kannattaa ottaa tähänkin tilanteeseen aikalisää ja koettaa maltilla miettiä seuraavaa liikettä. Jotain pitää nyt ehkä karsia pois toiminta suunnitelmistasi ja alkaa harkitsemaan uusia käytäntöjä ja suuntaviivojen vetämisiä.

Neitsyt, 2022 huhtikuu

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille huhtikuusta muotoutuu varsin ihmissuhdekeskeinen ja Tapaamisissa ja kohtaamisissa on onnekkuutta tietyin varauksin. Puolenkuun aikaan uudet tuttavuudet ja kohtaamiset tulevat eteesi ennalta suunnittelematta mutta tuovat tullessaan raikkaita uusia tuulahduksia. Ole tällöin utelias ja avoin uusille tilanteille, sillä näin saat tarvittavaa uudistusta suhdetoimiisi. Kuun viimeinen viikko on kyseenalainen jonkun luotettavuuden suhteen. Nyt ei ole hyvä olla turhan sinisilmäinen niin tunnesuhteissa kuin taloudellisten hankintojenkaan suhteen. Toisaalta myös joku läheinen voi tarvita apuasi mutta katso että et uhraa liikaa aikaasi toisten eteen.

Vaaka, 2022 huhtikuu

(23.9. - 23.10.)

Huhtikuun alun neuvottelut ja keskustelut tuovat kiirettä ja tekemistä vaaoille. Vastuullinen asenne ja velvollisuuden tunto ajavat nyt parhaiten tilanteiden läpi. Toisaalta nyt on mahdollisuus saada paljon aikaiseksi käytännön asioiden hoitamisten kannalta. Kuun toinen ja kolmas viikonloppu tuovat ihmissuhteiden myötä vaativia tilanteita eteen ja joudut puolustamaan omia näkökantojasi. Älä suostu ylikäveltäväksi, vaan peräänkuuluta oikeudenmukaisuutta ja rehtiyttä. Ole rohkea tuomaan omat näkemyksesi asioista esiin. Kuun loppu rauhoittaa tilanteita mukavasti ja pystyt toimimaan paremmin omien suunnitelmien mukaisesti.

Skorpioni, 2022 huhtikuu

(24.10. - 22.11.)

Huhtikuun alku voi tuoda skorpioneille uuden tehtävän tai velvoitteen. Jotain pitää toimittaa vastuunsa kantaen ja omaa aktiivisuutta osoittaen. Kuun puolenvälin jälkeiset yhteydenotot tulevat etukäteen suunnittelematta ja joudut toimimaan nopeasti uudessa tilanteessa. Varaudu aikataulujen ja suunnitelmien muutoksiin. On hyvä olla nyt kuitenkin utelias uusille hankkeille. Ihmissuhteissa on kuitenkin ilmentymässä uusia tuulia ja hyvää yhteisoloa on luvassa. uusia tuttavuuksia voi nyt syntyä hyvässä hengessä. Koet että tulet huomioiduksi ja kuulluksi. Loppukuu on kuitenkin velvoitteiden osalta jo helpompaa ja tekemiset eivät vie ylenmäärin voimavarojasi.

Jousimies, 2022 huhtikuu

(23.11. - 21.12.)

Huhtikuu vaatii jousimiehiltä ylimääräisesti todellisuuden tajun säilyttämiskykyä, sillä tilanteet ja yllykkeet houkuttelevat olla ottamatta huomioon tämän maailman realiteetteja. Jokin virhearvio tai unohdus voi herkästi sotkea asioita ja kaikki käytännön asiat ja juoksevien asioiden hoitamiset edellyttävät nyt ylimääräistä realiteettien tajua ja huolellisuutta. Älä ole siis turhan sinisilmäinen tilanteissa ja vältä tekemästä varsinkaan mitään suurempia ratkaisuja tässä kuussa. On hyvä pelata aikaa ja tehdä ennemminkin jotain luovaa tai hengellisyyteen liittyvää. Myös jonkun avuntarve voi nyt olla liioiteltua, joten koeta olla tarkka faktojen ja realiteettien kanssa.

Kauris, 2022 huhtikuu

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden on hyvä huhtikuun toisella viikolla kiinnittää erityishuomiota vuorovaikutuksiin ja kommunikointiin. Katso että olet tilanteissa oikeudenmukainen ja vältä liian ehdotonta asennetta. Seuraava viikko on myös vaativa ja joudut pohtimaan asioita nyt pintaa syvemmälle. Ole rehellinen itsellesi ja edellytä sitä myös toisilta. Kolmannen viikon ihmissuhteet ja viestinnät piristävätkin jo mieltäsi ja koet tilanteet ihmissuhteissa hauskoina vaikkakin yllätyksellisinä. Tutustu uusiin ihmisiin ja laajenna verkostoasi. Kuun loppu painottaa tyytyväisyyttä tunne-elämän alueella, eivätkä työpaineet ole nyt päällimmäisinä.

Vesimies, 2022 huhtikuu

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten on hyvä ottaa huhtikuun alku rauhallisesti ja välttää kovin hurjia ryhtymyksiä. Jotain estettä tai pysäytystä voi tulla nyt vastaan jos on lähdössä turhan hätäisesti toimeen. Hoida vastuullisesti ja kärsivällisesti asia kerrallaan ja karsi kaikki ylimääräinen nyt aikatauluistasi. Viidennen päivän jälkeen tilanteet saavat selkeämmän sävyn ja pystyt paremmin suunitelmalliseen toimintaan. Kolmannen viikon uutiset tai viestit ovat yllättäviä ja voivat tuoda muutoksia omiin aikatauluihin ja suunnitelmiin. Loppukuussa voivat liikennevälineet, viestintävälineet ja juoksevien asioiden hoitamiset vaatia uudelleen rukkaamisia ja uusia järjestelyjä.

Kalat, 2022 huhtikuu

(20.2. - 20.3.)

Kalojen huhtikuu tuo mielekkäitä mahdollisuuksia ja uusia alkuja elämän kenttään. Voit jollain alueella laajentaa horisonttiasi ja uudet alut viriävät. Kyseessä on ennemminkin mahdollisuus lähteä tekemään jotain omien arvojen ja ihanteiden mukaista tekemistä kuin jostain kovin materiaalisista asioista. Luovuutesi tarvitsee nyt tilaa tulla ilmaistuksi. Puolesta kuusta eteenpäin oma aktiivisuutesi lisääntyy ja olet valmis uusille aluille. Vältä kuitenkin tässä kuussa kovin suurien taloudellisten ratkaisujen tekemistä, sillä riskinä on nyt olla turhan hyväuskoinen toisten tarjouksille. Avaa aistejasi ja tee jotain itsesi näköistä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.