Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2022 joulukuu

(21.3. - 19.4.)

Joulukuun alku edellyttää omatoimisuutta ja käytännöllisyyttä toimissa. Kuun ensimmäinen viikko  on vauhdikkaampi ja viihdyttävämpi jo sävyltään. Tästä eteenpäin vastuuta korostavat teemat lisääntyvät ja asiat tuovat eteesi enenevästi vaativuuden vastuullisuudesta ja realismin tajusta. Jouluviikko kääntää asiat kuitenkin onnekkaammiksi ja positiivinen asenne on nyt paikallaan. Jokin käänne on kannaltasi edistävä ja voit saada tilaisuuksia lähteä tekemään asioita oman makusi mukaisesti. Saat nyt jälkeä aikaiseksi ideoistasi ja ryhtymyksistäsi, joten ole aktiivinen ja rohkea tilanteissa. Joulun aika on onnistunut ja viihdyttävä, toisin kuin uusi vuosi, joka antaa viitteitä vaativista tilanteista lähinnä ihmissuhteiden myötä. 

Harka, 2022 joulukuu

(20.4. - 20.5.)

Härkäihmisille joulukuu tuo rauhoittumista vaativamman marraskuun jälkeen ja asiat sujuvat jo suunnitellummin. Pystyt hyvin rauhoittumaan joulunaikaan ja stressitekijöitä ei nyt nouse enempiä pintaan. Kuun kolmas viikonvaihde yllättää mukavilla kuulemisilla ja idearikkailla keskusteluilla. Jokin uusi idea tai kuulemasi asia on yllätyksellinen mutta tuo nyt uusia tuulia ja raikkaita virityksiä mukanaan. Olet itsekin kekseliäs ja voit keksiä uusia tapoja ratkoa ongelmia. Joulunaika saa hieman yllätyksellisiä käänteitä lähinnä ihmissuhteiden myötä mutta koet ne virkistävinä ja piristävinä. Uusivuosi on tunnelmallinen ja ihmissuhteet saavat syventäviä sävyjä.

Kaksoset, 2022 joulukuu

(21.5. - 20.6.)

Joulukuussa kaksosten todellisuuden taju voi joutua koetukselle outojen sattumusten ja hämärältä tuntuvien olosuhteiden myötä. Jonkun käytös voi nyt aiheuttaa hämmennystä ja epäluotettavuuttakin on ilmoilla. Nyt et voi aivan luottaa siihen, että toinen osapuoli tilanteissa hoitaisi oman osuutensa. Älä ole turhan sinisilmäinen, vaan tarkistuta nyt kaikki huolella, ennenkuin luot lopullista kuvaa todellisuudesta. Voit myös itse olla normaalia hajamielisempi ja unohtelut ovat tavallisia. Älä tee tässä kuussa mitään suuria ratkaisuja tai päätöksiä, jotka suuremmin vaikuttaisivat elämääsi. Aika suosii kuitenkin luovuutta ja mielikuvituksellisuutta, joten avaa aistejasi uusiin suuntiin. Myös joku läheinen voi olla nyt avuntarpeessa.

Rapu, 2022 joulukuu

(21.3. - 19.4.)

Joulukuun alku on ravuilla ennakoitu ja asiat etenevät hallitusti. Kuun toinen viikko aloittaa sosiaalisemman jakson ja ihmissuhteet nousevat enenevästi tapetille. Kuun puolessa välissä jokin yllättävältä tuntuva yhteydenotto piristää ja uusia ideoita on liikkeellä. Tee jotain arjestasi poikkeavaa ja kokeile rohkeasti uusia asioita. Jouluviikko tuo mukanaan ihmissuhteiden myötä jopa uusia tuttavuuksia ja sen myötä uusia tuulahduksia elämääsi. Uudenvuoden sävyt ovat ihmissuhteiden myötä tummempia ja jokin suhde voi kokea muodonmuutoksen. Ole tällöin myös tarkkana seurastasi ja vältä menemästä  mukaan mihinkään kovin epämääräisiin kuvioihin.

Leijona, 2022 joulukuu

(23.7. - 22.8.)

Vaikka leijonilla saturnuksen myötä on joulukuussa vielä maltillisuuden vaateita asioiden etenemisissä, niin suurempia stressitekijöitä ei tämä kuukausi nyt painota. Kuun alkupäivinä ihmissuhteisiin painottuu hieman käytännönläheisyyden vaateita mutta maltillisuus ja aikuismainen ote tilanteissa riittää. Kuun ensimmäinen kokonainen viikko on varsin aikaansaava ja energinenkin ja saat jälkeä nyt aikaiseksi omasta ryhtymisestäsi. Jouluviikko lisää puhtia toimiisi jupiterin positiivisten kulmien myötä ja oma yritteliäisyys tuottaa tulosta. Positiivisempi henki valtaa alaa ja joulun aika onkin varsin myötätuulinen.

Neitsyt, 2022 joulukuu

(23.8. - 22.9.)

Joulukuun puoleenväliin asti neitsyiden on hyvä olla toimissaan normaalia tietoisempi virhearvioiden riskistä ja väärinymmärrysten mahdollisuuksista. Neputunuksen kova kulma merkkiisi kertoo ihmissuhteisiin liittyvistä ongelmista ja jonkun toisen tekemisiin tai sanomisiin et nyt ehkä täysin voi luottaa. On hyvä olla erityisen hereinen ja tietoinen myös sopimus- ja neuvotteluasioissa, jotta havaitset tilanteeseen liittyvä yksityiskohdat. Tarkista muutenkin huolella kaikkien juoksevien asioiden hoitamiset, jotta et unohtaisi mitään tärkeää. Joulunaika on jo varsi rauhoittunutta aikaa ja asiat sujuvat jo ennakoitavammin.

Vaaka, 2022 joulukuu

(23.9. - 23.10.)

Joulukuun alku sujuu vaaoilla varsin jouhevasti ja saat varsin paljon jälkeä aikaseksi ryhtymisistäsi. Kuun toinen viikko aloittaa ihmissuhteissa hieman vaateliaamman jakson ja yhteiset asiat vaativat hieman enemmän vastuunottoa itseltäsi. Jouluviikkoon voi mahtua vielä jotain viimehetken muutoksia suunnitelmiin jonkun toisen taholta. uusi vuosi tuo ihmissuhteisiin plutomaisia teemoja ja yhteisiin tilanteisiin muotoutuu herkästi ylimääräistä stressiä ja tummempia sävyjä. Voit kokea että et tule huomioiduksi ja joudut puolustamaan omaa näkökantaasi. Älä kuitenkaan suostu ihmissuhdepeleihin, vaan koeta olla mahdollisimman suora ja avoin omista tunteistasi.

Skorpioni, 2022 joulukuu

(24.10. - 22.11.)

Vaikka skorpioneilla on joulukuussa vielä kovia kulmia omaan merkkiisi saturnuksen ja uranuksen myötä, niin tämä kuukausi ei pahemmin nyt ristiriitoja tai muutospaineita elämääsi esiin nosta. Asiat sujuvat pääsääntöisesti varsin suunnitellusti ja pystyt toimimaan itsekin stressaantumatta liikoja. Joulunalusaika on ihmissuhteiden myötä varsin mukaviakin muutoksia esiin tuova ja jokin kontakti tai asetelma syntyy etukäteen suunnittelematta. Ole avoin myös uusille tuttavuuksille, sillä kohtaamiset tuovat nyt iloa ja piristystä. Uusi vuosi voi nostattaa syveneviä tunteita ja ihmissuhteissa on niin fyysistä kuin tunteellistakin läheisyyttä.

Jousimies, 2022 joulukuu

(23.11. - 21.12.)

Joulukuussa jousimiesten on hyvä osata pitää jalat tiukasti maankamarassa kiinni, sillä neptunuksen kovat kulmat merkkiisi nähden painottuvat tässä kuussa erityisesti. Jokin sotku tai sekaannus voi sotkea asioitasi ja realismin tajua tilanteissa vaaditaan nyt normaalia enemmän. Älä siis tee mitään harkitsematonta tai asennoidu turhan sinisilmäisesti asioihin ja tilanteisiin. Koeta välttää turhia hankintoja ja vältä erityisesti tuhlailua. Toisaalta jokin asia, joka aiemmin on ollut itseltäsi hämärän peitossa, voi aueta eteesi tuoden esiin asiaintilan todellisen laidan. Tilanteet alkavat normalisoitua puolen kuun jälkeen ja voit enemmän luottaa asioiden etenemisiin normaalisti.

Kauris, 2022 joulukuu

(22.12. - 19.1.)

Joulukuun kulku kauriilla aina kuun loppupäiviin asti sujuu varsin jouhevasti ja tilanteisiin liittyy ennemminkin jouhevuutta kuin suuria muutospaineita. Kuun puolenvälin kontaktit ja keskustelut ovat mieltäsi kohottavia ja ilmassa on uusia virityksiä ja ideoita. Jokin yhteydenotto voi piristää ja jouluviikon ihmissuhteissa on luvassa mukavia ja yllättäviäkin käänteitä. Aivan kuun viimeisinä päivinä pluton tuomat tunnelmat korostavat syveneviä tunteita ja tummia mietteitä. Jokin tunnesuhde voi tosin myös nyt syventyä. Toisaalta jokin sopimusasia voi saada uusia käänteitä ja asioita on mietittävä ja suunniteltava uusiksi.

Vesimies, 2022 joulukuu

(20.1. - 19.2.)

Joulukuu suo vesimiehille hieman hengähdystaukoa vaativamman viime kuun jälkeen ja vaikka kovia kulmia on läsnä saturnuksen ja uranuksen myötä, niin tässä kuussa ne eivä suuremmin painotu kohdallasi. Kuun ensimmäiset päivät vaativat jonkin verran omaa ryhtymistäsi ja vastuullista otetta ihmissuhteisiin liittyvissä tilanteissa mutta suuremmilta vaateilta nyt kuitenkin vältyt. Jouluviikolla joku menneisyytesi liittyvän ihmisen yllättävältä tuntuva yhteydenotto voi hieman yllättää. Joulun aika sujuu suunitellusti mutta uudenvuoden sävyyn liittyy ennemminkin vetäytymistä omiin oloihin, kuin ihmisvilinässä aikaa viettäen.

Kalat, 2022 joulukuu

(20.2. - 20.3.)

Joulukuun alku aina kuun puoliväliin asti varoittaa kaloja ylilyönneistä, sillä neptunuksen vaikutus korostuu ja mahdollisuus virhearvioihin on nyt kohonnutta. Onneksesi jupiter merkissäsi suojaa suuremmilta harmeilta ja jotain onnekkuutta tilanteissa on kuitenkin mukana. Vältä kuitenkin tuhlailuja ja omien voimavarojen yliarvostusta. Joulunalus aika suosii uusiin ihmisiin tutustumista ja ihmissuhteissa on luvassa mukavia ja piristystä tuovia käänteitä. Uuden vuoden vaihde lupaa tuntehikkuutta ihmissuhteissa ja jotain syvempää voi nyt liikahtaa eteenpäin merkittävällä tavalla.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.