Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2022 kesäkuu

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuu osoittautuu oinaille varsin toimeliaaksi ja aloitteikkaaksi jaksoksi. Voit onnekkaasti ryhtyä uusiin laajennushankkeisiin, sillä jotain uutta ryhtymystä on nyt tarjolla. Jokin elintilaasi laajentava mahdollisuus voi nyt avautua ja pystyt näin ollen laajentamaan näköalojasi. Asiat sujuvat hyvin, kunhan vain annat oman panoksesi tilanteissa. Kuun viimeisellä viikolla kuitenkin vaaditaan enemmän malttia ja harkintaa, sekä vastuun ottoa asioista. Koeta katsoa että et olisi liian yltiöpäinen ja kävelisi omien ryhtymysten myötä kenenkään ylitse. Toisaalta jos vain olet valmis yhteistyöhön, niin sekin onnistuu hyvin ottamalla huomioon myös toisten näkökannat.

Harka, 2022 kesäkuu

(20.4. - 20.5.)

Kesäkuun alussa härillä jokin jumiutunut tilanne ratkeaa ja voit taas päästä asioiden kanssa edistävämpään vaiheeseen. Mutta vain jos olet hoitanut oman osuutesi tunnollisesti ja vastuullisesti. Kuukausi on varsin merkittävä ihmissuhteiden kannalta ja tilanteet tässä suhteessa voi keikahdella suurestikin. Kuun toisella viikolla pystyt laajentamaan verkostoasi ja jokin uusi ihmissuhde voi myös alkaa ennakoimattomasti ja yllättäen. Voit kuitenkin huomata piankin että valintoja ja ratkaisuja on tehtävä uuden tilanteen myötä. Ole tässäkin suhteessa vastuullinen ja hoida tilannetta eteenpäin järkevästi ja harkiten.

Kaksoset, 2022 kesäkuu

(21.5. - 20.6.)

Vauhdikkuutta ja puhtia lisää kaksosten elämään tuova kesäkuu on varsin toimelias ja voit jopa saada käynnistymään jonkin jo pitkään haaveilemasi hankkeen tai aloitteen. Jokin omien arvojen mukainen tekeminen tai ryhtyminen voi mahdollistua, jos vain otat täyden vastuun itsellesi ja olet tarkka ja huolellinen käytännön asioiden hoitumisista. Kolmas viikko on tässä suhteessa huomion arvoinen. Neljännen viikon onnistuneet neuvottelut ja yhteydenpidot ajavat asiaasi eteenpäin. On hyvä puhua asioistaan ääneen. Viimeinen viikko korostaa suotuisuutta ihmissuhteissa ja tyytyväisyyttä tunne-elämään.

Rapu, 2022 kesäkuu

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuu pitää ravut puuhakkaina ja ryhtymisiä on kuukaudessa yllinkyllin. Kuun toisella viikolla jokin ihmissuhteisiin liittyvä jumittunut tilanne vauhdittuu ja jokin yhteydenotto on merkityksellinen. Ihmissuhteissa on uudistuksen makua ja jokin kehityskulku voi hyvinkin raikastavasti saada yllättäviä mutta piristäviä käänteitä. Kuun viimeinen viikko varoittaa ylimitoittamasta omia hankkeitaan ja ryhtymisiään, sillä voit nyt olla turhan ylioptimistinen. Voit myös joutua kohtaamaan joltakin taholta vastustusta ja joudut puolustuskannalle. Älä suostu valtapeleihin, vaan pidä puoliasi ja vaadi oikeudenmukaisuutta.

Leijona, 2022 kesäkuu

(23.7. - 22.8.)

Kesäkuun alkupuolella leijonille keskeistä on sopimusasioiden ja juoksevien asioiden hoitamisissa tarvittava maltillisuus, pitkäjänteisyys ja vastuullinen asenne. Jokin vaatii keskittymistä ja asioista lisää selkoa ottamista. Liikennöintivälineet sekä tiedonsiirtoon liittyvät asiat voivat myös aiheuttaa ylimääräistä vaadetta. Kolmannella viikolla painottuvat ihmissuhteet ja jokin suhde vaatii ylimääräistä pohtimista ja vaivannäköä. Neljännen viikon uutiset ja kuulemasi asiat ilahduttavat jo mieltäsi ja jokin asia on kohentumassa. Tärkeät neuvottelut, keskustelut ja sopimusasioiden hoitamiset voivat tuoda tulosta ja käännettä parempaan suuntaan. Kuun viimeiset päivät suosivat ihmissuhteita ja yhteisten asioiden hoitamisia.

Neitsyt, 2022 kesäkuu

(23.8. - 22.9.)

Kesäkuun alkupuolella neitsyet voivat saada ratkaisevan päätöksen aikaiseksi johonkin tärkeään asiaan. Edellytyksenä on että itse paneudut asioihin syvällisesti ja otat rohkeasti asioita esiin ja puheeksi. Kuun toinen viikonloppu on yllättävällä tavalla mieluisa ihmissuhteiden myötä. Tutustu rohkeasti myös uusiin ihmisiin. Kolmannella viikolla ei ole suotuisaa tehdä mitään kovin suuria ratkaisuja, sillä voit olla nyt turhan hajamielinen ja luottavainen asioiden kehityskulkuihin. Jonkun luotettavuus voi olla myös kyseenalaista. Kolmas viikonloppu on hempeätunnelmainen ja tunne-elämän kannalta herkkiä sävyjä esiin nostava. Loppukuun tilanteet sujuvat suunnitellusti.

Vaaka, 2022 kesäkuu

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen kesäkuusta muodostuu varsin ihmissuhdekeskeinen ja yhteinen aika ja uudet yhteiset ryhtymiset ovat päällimmäisinä esillä. Uusia tilaisuuksia lähteä tekemään jotain uutta ja mielenkiintoista voi nyt avautua. Anna siis aikaasi nyt toisille ihmisille, niin koet saavasi enemmän aikaiseksi kuin asioita yksin tehden. Kuun puolivälissä tosin omaa panostusta ja vastuunottoa asioiden kehityskuluista myös tarvitaan. Aivan kuun lopulla tosin myös jonkun käytös voi tuntua itsestäsi turhan omaehtoiselta tai päällepainavalta. Ole rohkea puolustamaan omia näkökantojasi ja puhu asioista suoraan niiden oikeilla nimillä.

Skorpioni, 2022 kesäkuu

(24.10. - 22.11.)

Kesäkuun alku tuottaa skorpioneille ylimääräistä vaivannäköä käytännön asioiden hoitamisissa. Kyseessä voi olla liikenteeseen liittyvät asiat, tiedonsiirtoon liittyvät aiheet, sekä sopimus- ja neuvotteluasiat. Ole vastuullinen ja tarkista itse kaikki huolella. Kuun puolessa välissä tilanteet helpottuvat. Ihmissuhteet ovat nyt myös herkästi muutosten alla. Toisella viikonlopulla jokin yllättävä tilanne voi syntyä ennalta-arvaamattomasti ja jokin uusi tuttavuus voi alkaa. Seuraavalla viikolla on tehtävä valintoja tässä suhteessa ja voit kokea tarvetta jostain ihmissuhteesta irtautumiseen. Juhannuksesta eteenpäin tilanteet tasaantuvat.

Jousimies, 2022 kesäkuu

(23.11. - 21.12.)

Kesäkuun alku tuo jousimiehille lisää puhtia tekemisiin ja saat helpostikin nyt asioita edistetyksi. Jotain onnekkuutta on tilanteissa ja olet itse myös energinen ja toimelias. Kuun puoliväli kehoittaa varovaisuuteen suurempien ratkaisujen ja valintojen kanssa, sillä voit olla nyt hieman hajamielinen suhteessa todellisuuteen. On hyvä varoa sinisilmäisyyttä ja kaikkeen ei nyt ole luottamista suhteessa siihen, miten asioita sinulle nyt esitetään. Juhannusviikosta eteenpäin aika suosii sensijaan jo ihmissuhteita ja tunne-elämässä on positiivinen vire. Hakeudu seuranpitoon ja nauti hyvistä tunnelmista.

Kauris, 2022 kesäkuu

(22.12. - 19.1.)

Kesäkuusta muodostuu kauriille varsin kiireinen ajanjakso ja tekemisen tahti kiihtyy. Kuun lopulla jokin asia tuo ristiriitoja esiin ja tilanteisiin liittyy herkästi valtapelejä ja epäoikeudenmukaisuutta. Ole itse rehellinen ja edellytä kaikessa oikeudenmukaisuutta. Vältä kovin riskialttiita ryhtymisiä ja toimi tilanteissa ylimääräistä harkintaa käyttäen. Juhannukseen asti olet varsin sosiaalinen ja ihmissuhteissa on raikkaita tuulahduksia ja uusiakin kontakteja voi syntyä. laajenna verkostoasi ja ole utelias uusille tuttavuuksille. Kuukausi vaihtuu tiukentuvissa tunnelmissa.

Vesimies, 2022 kesäkuu

(20.1. - 19.2.)

Vaikka vesimiehet saavatkin lisää puhtia toimeliaisuuteensa kesäkuussa niin aivan ilman vaivannäköä asiat eivät edisty. Jokin käytännön asia vaatii omaa toimeliaisuuttasi ja vastuuta kerääntyy harteillesi. Ole tarkka varsinkin juoksevien asioiden hoitamisissa ja keskity vuorovaikutustilanteissa siihen, miten ilmaiset itseäsi. Ihmissuhteisiin voi myös ilmaantua rajojenvetoja ja jokin ihmissuhde vaatii nyt kärsivällisyyttäsi ja huomiotasi. Hoida yhteiset asiat tunnollisesti ja ole maltillinen toisia kohtaan. Kuun viimeinen viikko on jo suosiollisempi ja tilanteet tuovat iloa muiden ihmisten myötä.

Kalat, 2022 kesäkuu

(20.2. - 20.3.)

Kaloille kesäkuussa talouteen liittyvissä asioissa voi tapahtua edistyksellisyyttä varsinkin aivan kuun alussa ja loppupäivinä. Kuun kolmas viikko on kuitenkin riskialtista aikaa, sillä oma sinisilmäisyytesi tai luottavaisuutesi voi tuottaa virhearviointeja. Ole tällöin tarkkana käytännön asioiden hoitamisissa, sillä jokin unohdus tai väärinymmärrys voi sotkea asioitasi. Älä ryhdy tällöin mihinkään suurisuuntaisiin taloudellisiin ryhtymyksiin, jotta et joutuisi myöhemmin tekemään korjausliikkeitä. Kuun alku ja varsinkin toinen viikonloppu on tunnelmaltaan hauska ja jokin uusi tuttavuus voi nyt alkaa. Älä vietä tätä aikaa yksin ollen, vaan hakeudu seuranpitoon.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.