Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2022 lokakuu

(21.3. - 19.4.)

Lokakuun alku on oinaille varsin positiivinen ihmissuhteiden nähden ja olosuhteet tarjoavat suotuisaa edistystä. Tee yhdessä asioita nyt muiden kanssa, sillä saat enemmän aikaiseksi kuin asioita yksin tehden. Voit kuun alussa onnistua jonkin edullisen hankinnan suhteen ja saat näin lisää mukavuutta elämääsi. Kolmas viikko vaatiikin jo syvempää otetta tunne-elämään ja tunteiden kirjo avautuu eteesi niin hyvässä kuin pahassa. Ole rehellinen itsellesi kuin myös toisille ja vältä menemästä mukaan valtapeleihin. Ota rohkeasti kantaa asioihin ja puolusta näkemyksiäsi. Rohkeutta vaaditaan.

Harka, 2022 lokakuu

(20.4. - 20.5.)

Lokakuu tuo paineita härille ristiriitaisilta tuntuvien voimien vetäessä eri suuntiin. Toisaalta aika ei salli irrottautua vielä vanhoista rutiineista ja tekemisen malleista vaikka tarve uudistuksiin tuntuukin jo korventavalta. Jotain täytyy vielä saattaa päätökseen maltilla, ennenkuin voit saada tilaa lähteä toteuttamaan uusia tuulia elämääsi nähden. Tarve päästä vapauteen on suurta mutta nyt tarvitaan vielä käytännönläheisyyttä ja kärsivällisyyttä, ennen kuin tilaa uudelle syntyy. Loppukuu tuo lisää sosiaalisuutta kuvioihin ja aikaa jää myöskin seuranpitoon kaiken myllerryksen ja kiireen keskellä.

Kaksoset, 2022 lokakuu

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille lokakuu on varsin aloitteikas ja aktiivinen. Olet tarmokas ja pystyt nyt tarttumaan toimeen. Käytä kohonnutta energiatasoasi konkreettiseen tekemiseen ja fyysisiin töihin. Kuun toinen viikko varoittaa kuitenkin ryhtymästä mihinkään turhan epärealistisiin hankkeisiin liian heppoisin perustein. Riskinä on virhearvioinnit ja sinisilmäisyys. Aika sensijaan suosii jotain luovaa tekemistä tai aistejasi herättävää kuin käytännön asioiden tekemisiä. Neuvottele ja puhu nyt asioistasi muiden kanssa, niin voit saada hyviä vinkkejä tilanteeseesi. Ihmissuhteissa on hyvä ottaa toinen huomioon, sillä voit nyt toimia turhan itsekkäästi tai omaehtoisesti.

Rapu, 2022 lokakuu

(21.3. - 19.4.)

On hyvä lokakuun alkupäivinä rapujen välttää tuhlailua ja turhia hankintoja, sillä voit nyt nähdä tarjolla olevat mahdollisuudet turhan positiivisin silmin. Kuun toinen viikko painottaa vielä samaa teemaa. Kolmas viikko vaatii ihmissuhteissa psykologista silmää ja kykyä olla menemättä mukaan valtapeleihin. Joku voi nyt yrittää kävellä ylitsesi ja koet että tilanteessa on epäoikeudenmukaisuutta. Koeta vaatia rehtiyttä ja rehellisyyttä kaikilta osapuolilta. Viimeisen viikon keskustelut ovat myös tummanpuhuvia. Vältä riskinottoa liikenteessä sekä sopimusasioissa. Ole rohkea pitämään puoliasi.

Leijona, 2022 lokakuu

(23.7. - 22.8.)

Leijonilla lokakuussa jokin pysyvä rakenne tai olosuhde voi saada yllättäviäkin käänteitä keikauttaen asioita uusiin suuntiin. Nyt tarvitaan yhtälailla kykyä joustavuuteen muutosten keskellä, kuin myös kykyä harkintaan ja vastuullista otetta. Ristiriitaiset tunnelmat voivat viritä lähinnä jonkun toisen käytöksen johdosta. Jokin asia, jonka jatkuvuutta et ole epäillyt, saattaakin muotoutua uusiin asetelmiin. Tarvitsetkin nyt ennen kaikkea hyvää puhekumppania, jonka kanssa pystyt käymään läpi hämmentäviä asioita. Jotain vanhaa rakennelmaa pitää purkaa, jotta uudistusta pääsisi tapahtumaan.

Neitsyt, 2022 lokakuu

(23.8. - 22.9.)

Lokakuun alku voi tuoda neitsyille jonkin selkeyden tai avaavan tiedon johonkin aiemmin jo sotkussa olevaan asiaan. Jokin asia voi saada vauhtia taas alleen mutta vain olemalla itse tarkkana asioiden hoitamisten kanssa. Kuukaudessa on kiireen sävyä ja ryhtymisiä on riittämiin. Kuun toisella viikolla et kuitenkaan ole tehokkaimmillasi ja hyvätkin ryhtymiset voivat takkuilla ja saada hämmentäviä käänteitä. Älä tällöin ainakaan itse ryhdy mihinkään kovin riskialttiiseen hankkeeseen mukaan, vaan koeta pitää jalat maan pinnalla ja realiteetit kasassa. Jonkun luotettavuus voi myös olla kyseenalaista. Loppukuu sujuu jo suunitellummin.

Vaaka, 2022 lokakuu

(23.9. - 23.10.)

Ihmissuhteet ovat avainasemassa vaaoille lokakuussa ja aikaan mahtuu niin onnekkuutta kuin myös draamallisuuttakin. Aivan kuun alku on tällä saralla positiivista aikaa ja jokin uusi tuttavuuskin voi nyt saada alkunsa. Sen sijaan kuun kolmas viikko on vaativampi ja jokin suhde voi nyt näyttää nurjat puolensa. Pysy erossa valtapeleistä ja ole itse rehellinen asioissa. Kuun toinen viikko suosii vuorovaikutussuhteita, sopimusasioita ja jokin onnistunut hankinta voi myös olla elämääsi lisää mukavuutta tuova. Kuun viimeinen viikko sen sijaan on paljon vaativampi näissä asioissa ja onkin syytä suhtautua tilanteisiin ja neuvonpitoihin vakavamielisemmin.

Skorpioni, 2022 lokakuu

(24.10. - 22.11.)

Lokakuu voi tuoda skorpioneille ristiriitaisia tilanteita eteen ja jokin vanha, totuttu rakenne elämässä on murrosvaiheessa. Tarve uudistukseen on tuntuvaa mutta vanhat mallit tuntuvat pitävän itseäsi vielä kiinni vanhassa järjestelmässä. Kimmokkeita voi nousta esiin niin ihmissuhteiden myötä ja niissä tapahtuvissa muutoksissa kuin myös oman ammatti-identiteetin hapuiluna. Jokin uusi innoitus voi viedä mennessään mutta aika ei ole vielä kypsä uusien alkujen alkamisiin. On hyvä koettaa pysähtyä harkitsemaan mikä on aikansa elänyttä ja mihin suuntaan haluaisit kulkuasi johdateltavan. Loppujen lopuksi kyseessä on omien luovien voimavarojen, taipumusten ja lahjojen esiinmarssista.

Jousimies, 2022 lokakuu

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille lokakuu voi tuoda hämmentäviä asioita ja tilanteita eteen ja oma tehokkuus ja aikaansaavuus voi olla kyseenalaista. Jokin asia tai ryhtyminen voi olla turhauttavaa ja jokin tekijä voi itsestä johtumattomista syistä aiheuttaa hämmennystä ja turhautumista. Nyt ei ole syytä olla aivan luottavainen toistenkaan tekemisiin tai sanomisiin, sillä jonkun muun huolimattomuus voi sotkea myös omia asioitasi. Varsinkin kuun ensimmäinen ja toinen viikko kehoittaa ylimääräiseen varmistuksiin asioissa. Älä tee tällöin myöskään itse mitään ratkaisevaa. Kuun toisen viikon keskustelut ja yhteydenotot voivat selkeyttää tilannettasi, joten jaa asioitasi muiden kanssa ja ota asioista selvää.

Kauris, 2022 lokakuu

(22.12. - 19.1.)

Asiat vaativat lokakuussa kauriilla ylimääräistä tarkkuutta ja tiedostamista. Kuun ensimmäinen puolisko varoittaa liian heppoisin perustein suorittamasta mitään hankintoja. Voit olla nyt myös turhan luottavainen toisten sanomisiin. Älä tee mitään ostoksia hetken mielijohteesta vaan anna itsellesi aikaa harkintaan. Myös ihmissuhteissa kuun loppupuoli voi nostattaa kiivaita tuntemuksia ja joku voi nyt yrittää kävellä ylitsesi. Pidä puoliasi ja sano suoraan mielipiteesi asioissa. Älä mene mukaan peleihin vaan vaadi kaikessa oikeudenmukaisuutta ja rehtiyttä. Kuun loppu tasoittaa jo tietäsi eteenpäin tasaisemmin.

Vesimies, 2022 lokakuu

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille jokin uusi tilanne lokakuussa on vaativa ja edellyttää suurta sopeutumiskykyä uudessa tilanteessa. Jo jonkin aikaa muhinut tilanne painottuu tässä kuussa ja vastuuta asian etenemisestä on hyvä ottaa itse. Inventaariota elämässään olisi hyvä tehdä; mikä on jo aikansa kulunutta ja vanhentunutta ja millä tavoin uudet innovaatiot saisivat nyt vauhtia alleen. Aika ei ole ihan vielä kypsä uusiin startteihin, vaan asioita pitää suunnitella ja muhittaa. Kuun alku ja toinen viikko suosivat kuitenkin ihmissuhteitasi ja olisikin hyvä tällöin jakaa asioitaan muiden kanssa, niin kokisit tulevasi kuulluksi.

Kalat, 2022 lokakuu

(20.2. - 20.3.)

Lokakuun alku voi olla kaloille asioita selventävä ja voit havaita jonkin asian todellisen laidan ja totuuden. Jokin sotku tai jonkun aiheuttama virhe voi vaatia omia toimiasi, jotta et joutuisi olemaan tilanteessa uhri. Kuun kolmas viikko voi vielä tuntua turhauttavalta ja tehottomalta hyvistä yrityksistäsi huolimatta mutta on hyvä nyt tarkistaa asioissa niiden taustat ja faktat huolella. Älä ole turhan luottavainen toisten tekemisiin tai sanomisiin. Kiireinen kuukausi pitää sinua otteessaan mutta kuun viimeisinä päivinä tilanteet jo rauhoittuvat ja saat enemmän tilaa jo seuranpitoon ja muihin asioihin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.