Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2022 maaliskuu

(21.3. - 19.4.)

Maaliskuun alussa oinailla jokin elämän keskeinen rakenne voi mennä uusiksi ja tarvitaan uusia näkemyksiä, asennetta ja keinoja muuttuneessa tilanteessa. Tämä koskee erityisesti huhtikuun 17. päivän jälkeen syntyneitä oinaita. Voit joutua puolustamaan rohkeasti omia oikeuksiasi ja on hyvä olla nyt itse kaikessa rehellinen ja suora. Kuun toisella viikolla alkaa kaikilla oinailla helpompi jakso ja voit saada helpommin sovittelua aikaiseksi. Asiat alkavat saada maltillisempaa sävyä myös loppukuuta kohden, joskin kuun loppu vaatii hieman maltillisuutta rahaan liittyvissä asioissa sekä ihmissuhteiden myötä käytännönläheisyyttä.

Harka, 2022 maaliskuu

(20.4. - 20.5.)

Maaliskuun alkupäivät edellyttävät häriltä kykyä pohtia asioita käytännönläheisesti ja vastuuta kantaen. Jokin neuvonpito tai sopimusasia voi vaatia uudelleen miettimistä ja suunnittelua. Voit kuitenkin suhteellisen nopeasti keksiä keinot lähteä eteenpäin uusin innoin ja saada taas vauhtia allesi. Kuun puoliväli varoittaa toimimasta hetken mielijohteesta uusiin ryhtymyksiin. Ole harkitseva ja maltillinen ja vältä myös ihmissuhteissa turhan äkkivääriä ratkaisuja. Loppukuu painottaa taas vastuun ottamista omille harteille ja toimitkin parhaiten yksin, omiin voimavaroihisi luottamalla. Myös jokin ihmissuhteisiin liittyvä tilanne voi kärjistyä. Malttia vaaditaan ja pitkää pinnaa.

Kaksoset, 2022 maaliskuu

(21.5. - 20.6.)

Maaliskuun ensimmäisinä päivinä kaksosten on hyvä malttaa mielensä ja olla ryhtymättä mihinkään kovin suurisuuntaisiin ryhtymyksiin. Riskinä on olla turhan hyväuskoinen ja luottavainen, joten ole jalat maassa ja pidä pää kylmänä. Kuun toinen viikonloppu ja neljäs viikko varoittaa myös sinisilmäisyydestä, väärinkäsityksistä ja unohduksista. Koeta itse muistaa sovitut asiat, äläkä ole turhan luottavainen myöskään toisten sanomisiin tai lupauksiin. Kaiken kaikkiaan kuukausi suosii nyt pehmeitä arvoja, toisten auttamista, omaa luovuutta tai esteettisiä kokemuksia. Kovin käytännönläheinen kuukausi ei siis ole, joten haaveile, unelmoi ja mieti mitä haluaisit vielä elämässäsi saavuttaa.

Rapu, 2022 maaliskuu

(21.3. - 19.4.)

Maaliskuun alku tuo rapujen eteen jonkin päälle painavan tilanteen. Jotain ehdotonta ja vaativaa itseltäsi odotetaan ja voit joutua kokemaan tilanteessa epäoikeudenmukaisuutta. Tilanne voi liittyä ihmissuhteisiin ja niihin ilmeneviin ongelmiin.  Valtataistelut ovat tyypillisiä ilmentymiä ja joudut puolustuskannalle. Pidä rohkeasti kiinni oikeuksistasi mutta koeta pysyä pois alta liian riskialttiista ympäristöstä. Jo kuun ensimmäinen viikonloppu tuo rauhoittavampaa sävyä tilanteisiin. Neljännen viikon sävyt ovat suotuisia ja pystyt ideoimaan asioita hyvin ja ilmaisemaan itseäsi mielikuvituksekkaasti ja viehättävästi. Voit käyttää luovaa mielikuvitustasi nyt tuottavasti ja inspiroituneesti.

Leijona, 2022 maaliskuu

(23.7. - 22.8.)

Leijonille maaliskuun alussa kuullut asiat ja saadut viestit vaativat omaa ryhtymistä ja pitkäjänteistä järkevää otetta. Jotain pitää päättää, saattaa loppuun, jotta tilaa uudelle myöhemmin syntyisi. Voit olla ratkaisun edessä ja jokin aikakausi elämässä voi nyt tulla päätepisteeseensä. Kolmas viikko painottaa ihmissuhteita ja keskiössä on myös valinnat ja ratkaisut. Neljännellä viikolla on hyvä välttää ryhtymistä mihinkään uhkarohkeaan tai ennalta suunnittelemattomaan ryhtymykseen. Hillintä ja maltillisuus ovat nyt hyveinäsi. Loppukuun toimit parhaiten yksin ja omiin voimiisi nojaten, yhteistyö voi tuoda ennemminkin hankaluuksia ja esteitä, kuin edistymisiä.

Neitsyt, 2022 maaliskuu

(23.8. - 22.9.)

Maaliskuun alku on neitsyille ihmissuhdepainotteinen ja olet monien tahojen kanssa tekemisissä. Tapaamiset ja yhteinen ajanvietto on kannustavaa koet tilanteet hyväksyvinä. Tunteiden syvyyttä on havaittavissa ja voit kokea yhteisyyttä nyt normaalia syvemmällä tasolla. Kuun toinen viikonloppu ja neljäs viikko ovat jo epävarmuuden tunnetta lisääviä aikoja, jolloin punnitaan luottamusta toiseen ihmiseen. Tällöin ei myöskään ole suotavaa tehdä mitään suuria ratkaisuja tai taloudellisia hankintoja. Jotain voidaan esittää itsellesi epätodellisin perustein. Ylimääräistä käytännönläheisyyttä ja tarkkuutta asioihin siis vaaditaan.

Vaaka, 2022 maaliskuu

(23.9. - 23.10.)

Maaliskuun ensimmäinen viikko nostaa vaaoille ihmissuhteissa olevat mahdolliset kipupisteet pintaan ja voit huomata olevasi vaativan tilanteen edessä. Joku tai jokin taho voi edellyttää itseltäsi kohtuuttomia ja joudut puolustamaan oikeuksiasi. Nyt on oltava rohkea katsomaan totuutta silmiin ja opittava sanomaan "ei" epäoikeudenmukaisissa tilanteissa. Pidä puoliasi. Toinen viikko tuo jo helpottavampia olosuhteita suhdetoimiisi. Loppukuu on sosiaalisempaa aikaa mutta sävynä on edelleen käytännönläheisyys ja yhteiset käytännölliset hankkeet edellyttävät omaa järkevää asennoitumistasi. Jokin yhteinen tekeminen onnistuu kuitenkin pientä vastuuta kantaen.

Skorpioni, 2022 maaliskuu

(24.10. - 22.11.)

Maaliskuun alussa skorpionien on hyvä olla tarkkana viestintään ja tiedonsiirtoon liittyvien asioiden myötä. Jotain yllättävää voi ilmaantua myös liikennevälineiden myötä. Varaudu toimimaan ja hoitamaan käytännön asioita. Jokin yhteinen hanke tai yleensä ihmissuhteet vaativat tällöin myös kykyä pitää puoliaan ja asioista olisikin nyt hyvä puhua suunsa puhtaaksi ja edellyttää toiselta osapuolelta myös paneutumista asioihin rehellisesti. Puolenkuun jälkeinen aika tuo näihin asioihin lisää yllätyksiä ja joudut ryhtyä miettimään olosuhteiden muutosten mielekkyyttä. Jotain pitää harkita uudelleen ja tilanne voi päättyä yhteistyön tai -elon päättymiseen. 

Jousimies, 2022 maaliskuu

(23.11. - 21.12.)

Maaliskuussa jousimiesten on hyvä olla normaalia tarkkaavaisempi ja huolellisempi käytännön asioiden hoitamisissa, sillä jokin unohdus tai väärinkäsitys on nyt mahdollinen. Jotta välttyisit myöhemmiltä katumuksilta niin vältä myös hankintojen tekemisiä, sekä suurten aloitusten ryhtymisiä. Sen sijaan jokin luova hanke voi nyt innostaa ja viedä aikaasi. Kuuntele herkällä korvalla itseäsi ja tee jotain esteettistä tai luovuuttasi esiin tuovaan. Myös joku läheinen voi tässä kuussa tarvita apujasi ja neuvontaasi. Ole empaattinen mutta katso että avunanto on realistista, jotta et tekisi mitään liian sinisilmäisesti.

Kauris, 2022 maaliskuu

(22.12. - 19.1.)

Maaliskuu alkaa kauriilla vaikuttavissa, ihmissuhteisiin liittyvien tilanteiden muutoksissa. Nyt on hyvä olla tietoinen omasta vaikutuspiiristään ja pitää osata rajata asioita niin, että jokainen osapuoli kokee tulevansa kohdelluksi oikeudenmukaisesti. Vallantahtoa riittää mutta on hyvä tiedostaa se, että asiat ovat rakentavia eivätkä tuhoavia. Seuraavan viikon teemat ovat jo hempeämpiä ja sinulle voi nousta kiinnostus elämän ei-materiaaliseen puoleen. On hyvä antaa aikaa omalle luovuudelle ja tehdä jotain aisteja esiin nostattavaa. Neljännen viikon ideat ja kiinnostuksen kohteet ovat myös mielikuvitustasi herätteleviä, joten anna aikaa elämän visuaaliselle puolelle.

Vesimies, 2022 maaliskuu

(20.1. - 19.2.)

Maaliskuuhun mahtuu vesimiehille niin yllätyksiä ja muuttuvia tilanteita kuin myös käytännön vaateita kärsivällisyyteen ja uudelleen harkintoihin. Kuun alun tilanteet ja uutiset mitä kuulet vaativat omaa toimintaa ja ryhtymistä. Nyt ei ole syytä tehdä mitään äkkiarvaamatonta tai hetken mielijohteesta, vaan itsehillintää ja käytännönläheisyyttä tarvitaan. Kuun puolenvälin jälkeen painotukset siirtyvät ihmissuhteisiin ja niissä syntyviin uusiin asetelmiin. Ota vastuuta asioiden hoitamisissa ja arvota tarkoin mitkä suhteesi ovat vaivannäkösi arvoisia ja mitkä taas on aika jättää elämässään taakse. Hoida asia kerrallaan hätiköimättä.

Kalat, 2022 maaliskuu

(20.2. - 20.3.)

Maaliskuun alku voi avata kaloille jonkin uuden mahdollisuuden lähteä toteuttamaan oman näköistä tekemistä. On hyvä olla itse aloitteikas ja utelias moneen suuntaan, jotta saisit hyvästä jaksosta mahdollisimman paljon irti. Kuun toinen viikko sensijaan voi viitata ylilyönteihin ja liian heppoisin perustein tehtyihin päätöksiin. Ole realisti ja vältä tekemästä suuria ratkaisuja tällöin. Samoin varoittaa kuun neljäs viikko liiallisesta sinisilmäisyydestä. Koeta olla huolellinen ja pidä omista lupauksista kiinni. Loppukuu on hyvää aikaa tehdä jotain omaa luovuutta painottavaa. Uudet unelmat ja visiot voivat nyt hereistyä mutta vaaditaan aikaa, jotta hahmottaisit unelmien realistisuuden.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.