Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2022 marraskuu

(21.3. - 19.4.)

Oinaille marraskuu on hyvää tekevää rauhoittumisen aikaa viimeaikojen vaativampien tilanteiden jälkeen. Vuoteen on mahtunut niin uusia startteja kuin asioiden taakse jättämisiäkin. Nyt on hyvä antaa pölyn laskeutua ja asettautua ainakin hetkeksi saavuttuihin olosuhteisiin. Kuukauteen ei mahdu stressaavia tekijöitä kuin ei myöskään uusiin hankkeisiin ryhtymisiäkään. Kuun kolmas viikonloppu on varsin sosiaalinen ja kertoo hyvästä hengestä ihmissuhteissa. Jokin pieni retki tai matka yhdessä jonkun kanssa voi osua tähän ajankohtaan. Kuun viimeiset päivät korostavat yhdessä käytännön asioiden tekemisiä, mutta jälkeä aikaan saaden hyvinkin ripeään tahtiin. 

Harka, 2022 marraskuu

(20.4. - 20.5.)

Marraskuu on härille varsin muutosaltis ja käänteitä tuntuu suunnitelmiin tulevan tuon tuostakin ja monelta taholta. Kuun alku painottaa muutoksia ihmissuhteissa ja jokin uusi ihminen voi astua elämässä nyt kuvaan mukaan. Samalla voit joutua kuitenkin valintatilanteen eteen ja ratkaisuja pidemmän päälle on tehtävä vastuunsa kantaen. Toisen viikon viestinnät ja keskustelut muodostuvat merkityksellisiksi. Kuun kolmas viikko tuo suunnitelmiin lisää selkeyttä ja onnekkuutta on tilanteissa nyt mukana. Loppukuu on rauhallisempaa ja suunitelmallisempaa aikaa, eivätkä tilanteet vaadi enää jatkuvaa selkiyttämistä.

Kaksoset, 2022 marraskuu

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten on marraskuussa hyvä koettaa pitää jalat tiukasti maankamarassa kiinni ja välttää ryhtymisiä mihinkään vaativampaan liian heppoisin perustein. Myös terveydestä ja omasta itsestä huolehtiminen on nyt tärkeää ja välttää hutilointia tekemisissään. Käytännön tekemiset voivat nyt tuottaa ongelmia. Aika suosii ennemminkin jotain luovaa tekemistä tai toisten auttamista heidän ongelmissaan. Joku voikin nyt kipeästi tarvita omaa apuasi. Kuun loppu tuo jo enemmän sosiaalisuutta kuvioihin ja ihmissuhteet tuovat iloa. Varsinkin kuun kolmas viikko on seurapitoinen ja iloa tuova.

Rapu, 2022 marraskuu

(21.3. - 19.4.)

Marraskuu aina 21. päivään asti on ravuille varsin vaiherikasta aikaa, tuoden jotain uudistusta elämän kuvioihin. Tilanteet muotoutuvat etukäteen suunnittelematta ja järjestämättä. uusia raikkaita tuulia on tulossa elämään ja riittää että olet avoin ja utelias uudelle. Kuun alku tuo varsinkin ihmissuhteiden myötä iloa ja hauskuutta elämään. Toisen viikon kuviot lisäävät verkostoitumista ja uusia kontaktipinoja on syntymässä. Kolmannen viikon tilanteet ovat onnekkaita ja pyrkimyksesi tuottavat tulosta. Jokin hyvä viesti tai uutinen voi nyt ilahduttaa mieltäsi. Loppukuun tilanteet etenevät suunnitellusti.

Leijona, 2022 marraskuu

(23.7. - 22.8.)

Leijonien marraskuu alkaa ihmissuhdepainotteisesti mutta yllättäviä muutoksia herkästi mukaan tuoden. Jotain voi sattua äkkiarvaamatta ja tilanteet voivat keikahtaa suurestikin. Toisella viikolla päätöksiä on tehtävä mutta harkiten ja vastuullisesti. Älä tee nyt mitään hätiköityjä johtopäätöksiä, vaan käytä harkintaa. Kuun kolmas viikko on parasta aikaa ottaa asioita puheeksi, sillä yhteisymmärrystä tilanteista voi jo syntyä. Kuun lopulla huomaat jo tehneesi vakaan ja toimivan ratkaisun ja sitoutumista tarvitaan muuttuvien tilanteiden jälkeen, jotta saisit rauhaa olosuhteisiisi.

Neitsyt, 2022 marraskuu

(23.8. - 22.9.)

Neitsyillä marraskuun kaksi ensimmäistä viikkoa ovat varsin uudistuksellista aikaa ja jotain vapauttavaakin tilanteissa on mukana. Jokin miellyttävä kehityskulku tuo piristystä viikkoihin ja uusia tuulahduksia on näkyvillä. Kolmas viikko painottaa hyviä keskusteluja ja hyvää henkeä ihmissuhteissa. Kuun lopulla on omat riskin paikkansa ja onkin tällöin hyvä välttää menemästä mukaan kovin lentoon lähteviin kuvioihin. Älä tee mitää kovin suuria ratkaisuja nyt varsinkaan taloudellisesti. Jonkun sanomisiin ei nyt välttämättä ole aivan luottamista. Toisaalta jonkun toisen avuntarve voi myös viedä omaa aikaasi.

Vaaka, 2022 marraskuu

(23.9. - 23.10.)

Vaa'at saavat rauhoittua tasaisiin olosuhteisiin marraskuun ajaksi ja vaikka taustalla on ollutkin tiettyjä muutospaineita, niin ne eivät nyt varsinaisesti tähän jaksoon osu. Kuun alun tilanteet ovat varsin tasaisia kertoen suunitelmallisuudesta ja kyvystä pysyä niissä. Kuun kolmas viikonloppu lupaa seuranpitoa ja hyviä hetkiä muiden seurassa. Keskustelut ja asioiden jakaminen tuottaa iloa ja koet että tulet kuulluksi. Voit myös onnistua tekemään jotain edullisia hankintoja. Aivan kuun loppu painotta myös ihmissuhteita mutta asioita käytännön tasolla hyödykkäästi tehden. Toimitkin nyt parhaiten yhdessä mutta vastuuta tilanteissa on myös hyvä nyt ottaa.

Skorpioni, 2022 marraskuu

(24.10. - 22.11.)

Marraskuun alku tuo ihmissuhteisiin skorpioneille herkästi muutoksia hyvinkin yllättävältä taholta tai odottamattomalla tavalla. Jotain äkkiväärää voi sattua, joka pistää sinut miettimään asioita vastuullisesti tulevaisuutta ajatellen. Toisella viikolla päätöksiä ja ratkaisuja on tehtävä selväsanaisesti. Toisella viikolla voit laajentaa verkostoasi ja vietit ja vuorovaikutussuhteet nostattavat mielenkiintoasi. Kuun kolmas viikko lupaa harmoniaa ja tasapainoa ihmissuhteiden myötä. Nauti seuranpidoista ja hyvästä hengestä. Pystyt nyt myös tekemään joitain edukkaita hankintoja. Loppukuu sujuu suunitellusti ja rauhaisasti.

Jousimies, 2022 marraskuu

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille marraskuussa on riskinä virhearvioinnit asioiden suhteen tai toisten epäluotettavuus. Nyt olisikin hyvä välttää olemasta liian sinisilmäinen toisten lupauksille tai sanomisiin, sillä joku voi nyt luvata jotain olematta loppujen lopuksi sen takana. Älä tee myöskään mitään elämää suurempia ratkaisuja tai ryhtymyksiä, jotta välttyisit pettymyksiltä. Sen sijaan joku luova tekeminen voi nyt onnistua. Myös jonkun toisen auttaminen voi nyt olla ajankohtaista. Kuun kolmannella viikonlopulla on kuitenkin hyvä ottaa asioita esiin ja puheeksi, sillä yhteisymmärrystä voi syntyä. Kuun loppu korostaa jotain tekemistä yhdessä käytännönläheisesti.

Kauris, 2022 marraskuu

(22.12. - 19.1.)

Kauriille on marraskuun alussa luvassa mukavaa vaihtelua arkeen ja ihmissuhteissa voi nyt syntyä uusiakin tuttavuuksia ja kohtaamisia. Ole utelias uudelle ja mene mukaan rientoihin ja tapaamisiin. Kuun toinen viikko kertoo kekseliäisyydestä ja idearikkaudesta. Voitkin nyt keksiä uuden tavan katsoa tai ratkoa jotain asiaa. Ole myös tekemisissä eri tahojen kanssa, sillä uudet tuulet ja ideat syntyvät myös vuorovaikutussuhteiden myötä. Kuun kolmas viikko painottaa syviä tunteita. Mutta sävynä on positiivisuus ja tunnerikkaus. Neljännen viikon alku on suotuisaa aikaa tehdä uusia aloitteita. Loppukuu sujuukin jo tasaisemmin.

Vesimies, 2022 marraskuu

(20.1. - 19.2.)

Marraskuun kaksi ensimmäistä viikkoa edellyttävät vesimiehiltä kykyä taiteilla eri suunnista vetävien energioiden myötä. Äkkiväärät muutokset ja tarve pitää rakenteista kiinni vaativat hermoja. Jotain uutta voi olla murtautumassa elämänsisältöösi ja samalla käytännön vastuut ja tekemiset vievät aikaasi. Ole kuitenkin nyt utelias uusille tuulille mutta nyt ei ole syytä hosua asioiden kanssa. Jotain keskeneräistä täytyy saada ensin pois alta, ennen kuin tilaa uudistuksille voi tulla. Jotain täytyy vielä parannella ja viimeistellä, ennen kuin olet valmis uusien tuulien vastaanottamisille. Loppukuu sujuu jo rauhaisemmissa merkeissä.

Kalat, 2022 marraskuu

(20.2. - 20.3.)

Kaloille marraskuu edellyttää kykyä toimia suunnitellusti ailahtelevissa olosuhteissa. Jokin väärinkäsitys tai virhearviointi voi sotkea aikataulujasi ja suunnitelmiasi. Onkin nyt hyvä olla normaalia harkitsevampi tekemisissää ja toimissaan ja välttää liian epärealistisia ryhtymisiä. Toisaalta kuukauteen mahtuu myös onnistumisia kuun kolmannella ja neljännellä viikolla ja jokin asia onnistuu parhainpäin. Ole kuitenkin kuun kolmannella viikonlopulla tarkka seurastasi ja siitä missä ja miten liikut. Aika suosii taiteellisuutta, hengellisyyttä ja auttamistyötä, koska kovaa suoritusta tai tehokkuutta ei nyt oikein ole tarjolla.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.