Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2022 tammikuu

(21.3. - 19.4.)

Tammikuussa oinaiden pitää tehdä suuriakin valintoja ja ratkaisuja ja tilanteet eivät nyt välttämättä liity omaehtoisiin valintoihin. Voit kokea olevasi pakottavassa tilanteessa ja voit tuntea että ylitsesi kävellään epäoikeudenmukaisesti. Koeta itse olla mahdollisimman suora ja rehellinen ja pidä rohkeasti puoliasi. On hyvä varautua nyt siihen, että jonkin asian selkiytyminen ja hoituminen venyy aina helmikuun lopulle asti. Puolenkuun aika ja kuun loppu ajoittavat näitä ed. mainittuja teemoja. Nyt on hyvä välttää kovin suurien ratkaisujen tekemisiä tai ryhtymisiä mihinkään uuteen hankkeeseen, sillä riskinä on kuitenkin suunnitelmien muuttumiset.

Harka, 2022 tammikuu

(20.4. - 20.5.)

Uusivuosi tuo härkä ihmisille hauskaa mutta yllättävällä tavalla esiin tulevia mahdollisuuksia tehdä jotain uudella tavalla. Kokeile jotain ennen kokematonta ja uteliaisuuttasi herättävää. Huhtikuun härät voivat varsinkin ottaa rennomman asenteen vaikean ajanjakson jälkeen ja onnistumisia ryhtymisissä on tässä kuussa jo tarjolla. Toisaalta jonkin juoksevan asian hoituminen tai sopimusasian ratkeaminen voi nyt venyä tuonnemmaksi ja malttia ja lisäselvityksiä tarvitaan. Vältä myös hankintoja ennen tarkkaa harkintaa ja miettimistä. Kuun viimeiset päivät tuovat herkästi muutoksia suunnitelmiin mutta luovuudella ja kekseliäisyydellä selviät tilanteesta.

Kaksoset, 2022 tammikuu

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten on tammikuussa hyvä kiinnittää erikoishuomiota kommunikointiin ja siihen, että tulee vuorovaikutustilanteissa oikein ymmärretyksi. Myös jokin sopimusasia tai kaupankäyntiin liittyvä aihe vaatii nyt erityistarkkuutta ja harkintaa. Kuun toinen viikko voi herkästi tuoda myös ihmissuhteissa väärinymmärryksiä ja toisen huolimattomuus tai hajamielisyys voi aiheuttaa itsellesi ylimääräisiä toimenpiteitä. Nyt ei olekaan syytä olla turhan luottavainen jonkun suhteen, vaan on hyvä itse tarkistaa kaikki. Vältä myös uusia hankkeita tai aloitteita tällöin. On hyvä ottaa rauhallisesti ja ennemminkin rentoutua kuin yrittää ajaa jotain käytännön läheistä hanketta.

Rapu, 2022 tammikuu

(21.3. - 19.4.)

Rapujen vuosi alkaa ihmissuhdepainotteisesti ja jokin tilanne vaatii nyt ylimääräistä huomiota ja paneutumista. Voit kokea ett jonkun käytös on epäoikeudenmukaista ja joudut puolustamaan näkökantojasi rohkeasti ja suoraan. Vanhat suhteet voivat käydä läpi perinpohjaisia muutoksia ja uudet tuttavat voivat osoittautua epäluotettaviksi. Oma seuranvalinta on nyt tärkeää. Varsinkin kuun puoliväli ja kuun loppu tuovat esiin mahdollisesti näitä teemoja. Tosin aivan kuun loppu voi tuoda myös jonkun yllättävän selkeyden tai ratkaisun asiaan. Myös jokin sopimus tai neuvotteluasia vaatii aikaa aina seuraavan kuun puolelle asti, ennen kuin selkeyttä on näkyvillä. Älä tee mitään kovin ratkaisevaa liittyen ihmissuhteisiin tässä kuussa.

Leijona, 2022 tammikuu

(23.7. - 22.8.)

Leijonien huomio kiinnittyy tammikuussa juoksevien asioiden hoitamisiin ja malttia ja kärsivällisyyttä tarvitaan. On hyvä olla erityisen tarkkana vuorovaikutus tilanteissa ja katsoa että sopimusasiat menevät oikein. Vastuu jonkin asiaintilan korjaantumiseen jää itsellesi. Tämä ei ole myöskään suotuisaa aikaa suurien ratkaisujen tai uusien ryhtymysten aloittamiseen, vaan tilanteet vaativat aikaa ja hiomisia vielä viikkoja eteenpäin. Liikennöinti voi tuottaa ongelmia, samoin kuin tiedonsiirto tai kommunikointivälineet. Yllättäviä käänteitä mahtuu kuukauteen mutta vältä nyt tekemästä mitään kovin hätiköityä, vaan harkitse ja ota tarkoin selvää asioista ennen päätösten tekemistä.

Neitsyt, 2022 tammikuu

(23.8. - 22.9.)

Uusivuosi alkaa neitsyillä hyvissä tunnelmissa ja jotain ennakoimatonta mutta iloa tuovaa on kuvassa mukana. Kuun toinen viikko on hieman puhditon ja onkin hyvä olla itseään kohtaan armollinen, eikä vaatia nyt kovin suurta käytännöllisyyttä. Jonkun toisen käytös voi myös aiheuttaa hämmennystä ja sekaannuksia ja voit joutua uhraamaan omaa aikaasi toisen takia. Älä myöskään itse tee nyt mitään kovin järeitä ratkaisuja, sillä voit olla toimissasi hieman epärealistinen. Tee sen sijaan jotain luovuutta kohottavaa tai esteettisyyttä korostavaa. Kuun loppu suosii ihmissuhteita ja yhdessä tekemistä. Tunnelma on positiivinen ja hauska.

Vaaka, 2022 tammikuu

(23.9. - 23.10.)

Suhteellisen vaativa vuoden alku tuo vaaoille tiukkoja valintoja ja voit kokea olevasi ahtaassa raossa. Nyt tilanteet liittyvät velvoitteisiin ja käytännön uudelleen järjestelyihin mahdollisesti työelämässä. Jotain epäoikeudenmukaista on tilanteissa ja joudut puolustamaan asemaasi. Älä mene mukaan peleihin, vaan sano asiat suoraan ja avoimesti. On myös hyvä varautua siihen että tämän kuun tapahtumat venyvät aina seuraavan kuun loppuun asti ennen järjestäytymistään. Elämässä voi tapahtua nyt suuriakin muutoksia ja tällöin on hyvä välttää riitaisuuksia ja itsehillintää tarvitaan. Pidä huolta terveydestä ja omasta jaksamisesta  lepäämällä tarpeeksi.

Skorpioni, 2022 tammikuu

(24.10. - 22.11.)

Jonkin juoksevan asian hoitaminen vaatii skorpioneilta uudelleen mietintää ja lisäselvitystä. Tiedonsiirto, liikennevälineet sekä kaupankäyntiin liittyvät asiat voivat aiheuttaa nyt muutoksia ja uudelleenmiettimistä. Nyt ei ole paras hetki myöskään neuvotteluille tai sopimusten tekemisiin. On hyvä varautua siihen, että aikaa kuluu helmikuun puolelle asti ennen kuin tilanteet tasoittuvat.  Ihmissuhteet ovat myös herkästi nyt muuttuvaisia ja ennakoimattomia. Lokakuun skorpioneilla tilanteet ovat helpompia ja jokin edistys tai muutos parempaankin on mahdollista tässä kuussa. Vaativinta tammikuu on marraskuun 5. - 12. päivinä syntyneille ja malttia ja kykyä suunnanmuutoksiin tarvitaan.

Jousimies, 2022 tammikuu

(23.11. - 21.12.)

Tammikuu alkaa jousimiehillä toimeliaana ja energisenä. Olet aloitteikas ja saat käytännön asioita tehdyksi. Kuun toisen viikon alkupäivät kuitenkin varoittavat tekemästä mitään kovin ratkaisevaa ja suurisuuntaista, sillä riskinä on liiallinen hyväuskoisuus tilanteissa. Tee ennemminkin jotain luovaa ja visionäärisyyttäsi kohottavaa. Toisaalta jonkun toisen ihmisen avuntarve voi myös vaatia aikaasi ja teet toisen puolesta asioita. Kuun kolmannesta viikonlopusta eteenpäin aika on jo riskittömämpää ja pystyt hoitamaan asiat omaan tahtiisi. Kaiken kaikkiaan stressitekijät ovat nyt sivummalla tässä elämänvaiheessa.

Kauris, 2022 tammikuu

(22.12. - 19.1.)

Tammikuun tilanteet vaativat kauriilta itsehillintää ja kyky diplomaattisiin ratkaisuihin. Jotain käänteentekevää on herkästi tilanteissa mukana. Kestävyyttä ja päättäväisyyttä ei nyt itseltäsi puutu mutta on hyvä varautua siihen että asioiden järjestyminen venyy aina helmikuun loppupuolelle asti. Koeta välttää valta pelejä ja ole ainakin itse rehellinen, avoin ja suora kaikessa. Voit joutua puolustamaan näkökantojasi ja asioista pitää ottaa enemmän selkoa, kunnes tilanteet tasaantuvat. Voit loppujen lopuksi tämän prosessin myötä tiedostaa paremmin mitä oikeasti haluat tehdä elämällesi. Jotain voi nyt loppua mutta antaen tilaa uusille asioille.

Vesimies, 2022 tammikuu

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten aikaa vie tammikuussa jokin pohdittava keskeneräinen asia. Puolenkuun aikaa tilanteet nousevat esiin yllättävälläkin tavalla mutta vastuu tilanteen hoitumisesta on nyt itselläsi. Ota selvää asioista harkitse tarkoin, äläkä tee mitään hätiköityä. On hyvä varautua siihen, että tilanteen kohentuminen vie helposti aikaa aina maaliskuun alkupuolelle asti. Jotain suunnitelmia pitää hioa ja muuttaa myös toimintasuunnitelmia. Maltti ja realismi auttavat nyt ratkaisuissa. On hyvä välttää sopimusasioita tai ryhtymistä suurempiin kaupankäynteihin. Ota tietoisesti itsellesi aikaa myös rauhoittumiseen ja rentoutumiseen, jotta päässä pyörivät asiat eivät nyt stressaisi liikoja.

Kalat, 2022 tammikuu

(20.2. - 20.3.)

Tammikuussa kuun ensimmäiset yksitoista päivää kehoittavat välttämään ryhtymistä mihinkään kovin suurisuuntaiseen tai uusiin aloituksiin yleensä. Riskinä on mennä hyväuskoisena mukaan tekemään jotain epärealistista ja epäkäytännöllistä. Aika suosiikin ennemminkin oman luovuuden esiintuomista tai jotain hengellisyyteen viittaavaan asiaan. Kuukauteen mahtuu kuitenkin onnekkuutta ja edistystäkin ja jokin uusi hanke voi saada alkunsa. On hyvä varsinkin puolenkuun jälkeen olla utelias uusille avautuville mahdollisuuksille ja jokin kiinnostava tarjous on osaltasi hyödykäs. On hyvä olla itsekin aktiivinen, jotta saisit tästä onnekkaasta ajasta paljon irti.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.