Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2022 toukokuu

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden toukokuu on varsin ihmissuhde keskeinen ja sosiaalisesti aktiivinen. Kuun alkupäivät ovat tosin vielä hieman enemmän sivulla pysyttelemisen aikaa mutta jo ensimmäinen viikko aloittaa tuntehikkaamman jakson. Käytännön tehtävät tai ryhtymiset ovat kuun kolme ensimmäistä viikkoa tasaisesti eteneviä mutta kuun viimeinen kokonainen viikko aloittaa erittäin aloitteikkaan jakson, jolloin uudet ryhtymiset aktivoivat tahtiasi. Kuun lopulla jokin onnenpotku tai uusi mahdollisuus voi avautua ja jokin uusi tilaisuus avaa tietäsi eteenpäin laajentaen toimialaasi. Ole itse aktiivinen, niin saat parhaan lopputuloksen aikaiseksi omilla toimillasi.

Harka, 2022 toukokuu

(20.4. - 20.5.)

Toukokuun alussa härkien on mahdollista löytää uusia tapoja toimia ja tehdä asioita. Jotain voi avautua itsessäsi yht'äkkisesti ja voit saada mahdollisuuden alkaa tehdä jotain uutta ja mielenkiintoasi herättävää. Ole rohkea menemään uusiin kuvioihin mukaan, vaikka et välttämättä aivan tarkkaan tietäisikään mitä on seurauksena. Olet kuun viimeiseen viikkoon asti toimelias ja energinen ja saat asioita vaivatta aikaiseksi. Kuun puoliväli korostaa luovaa toimintaa ja voit tehdä jotain mielikuvitustasi nostattavaa. Aivan kuun lopulla vakavammat mietteet ova paikallaan ja jotain täytyy selvittää perinpohjin syvälle asioihin porautuen.

Kaksoset, 2022 toukokuu

(21.5. - 20.6.)

Toukokuu on kaksosilla puuhakas ja monia käytännön tehtäviä tuova. Tilanteet eivät nyt kuitenkaan koidu liian stressaaviksi. Kuun puolivälissä kuitenkin kannattaa olla ryhtymisissään normaalia realistisempi ja harkinnallisempi, sillä voit herkästi ryhtyä tekemään jotain turhan epäkäytännöllistä tai toimia liian sinisilmäisesti. Tee sen sijaan jotain ei-materiaalista, kuten auttamistyötä tai hengellisyyttä ja visuaalisuutta nostattavaa. Tässä kuussa jonkin sopimus tai neuvotteluasian hoituminen voi venyä ja vasta seuraava kuukausi antaa viitteitä jonkin sekaannuksen selkiytymisestä. Tosin kuun viimeisen viikon kuviot antavat viitteitä myös onnekkaisiin käänteisiin ja tapahtumiin.

Rapu, 2022 toukokuu

(21.3. - 19.4.)

Toukokuun alku avaa uusia mahdollisuuksia lähteä tekemään jotain uutta ja mielenkiintoista. Ole rohkea kokeilemaan jotain uutta tapaa lähestyä ja tehdä asioita. Olet energinen ja innostuva. Kuun toinen ja kolmas viikko korostavat luovaa tekemistä. Suhtautuminen uteliaana ryhtymyksiin ja hankkeisiin piristää mieltäsi ja avaa uusia ovia. Kolmannen viikon loppu on tosin vakavasävyisempi ja vaatii ottamaan huomioon toisten ihmisten asioita vaativallakin tasolla. Kuun loppu tuo kiirettä ja on hyvä olla nyt tietoinen ryhtymyksistään, jotta et hajottaisi itseäsi liian moniin suuntiin.

Leijona, 2022 toukokuu

(23.7. - 22.8.)

Toukokuun alun ennakoimattomat ja muuttuvat olosuhteet leijonille tuovat muutospaineita ja johonkin tilanteeseen pitää osata suhtautua avoimin ja uteliain mielin. Kaikki ei nyt suju aivan omien suunitelmiesi mukaisesti mutta olemalla joustava ja avoin uusille tuulille auttaa nyt asiaasi eteenpäin. Kuun puolivälin jälkeen asiat etenevät vauhdilla ja koet saavasi elämääsi lisää pelitilaa. Onnekkuutta on nyt olosuhteissa ja koet onnistumisia tekemisistäsi. Kuun loppu tuo jonkin neuvotteluasian eteesi ja tämän hoitaminen vaatii vastuullista otetta ja asioista tarkoin selvää ottamista. Varaudu siihen että ratkaisu venyy aina kesäkuun puolelle asti.

Neitsyt, 2022 toukokuu

(23.8. - 22.9.)

Toukokuun ensimmäiset kymmenen päivää ovat varsin suotuisaa aikaa ja koet helppoina asioiden etenemiset. Kuun ensimmäinen viikko painottaa ihmissuhteissa yllättäviäkin mutta positiivisia käänteitä. Jokin kohtaaminen voi tapahtua sattumalta mutta on hyvä suhtautua positiivisesti uusiin tutustumisiin. Tässä kuussa jonkin käytännön asian hoituminen voi tosin nyt venyä ja lisäselvityksiä ja kärsivällisyyttä tarvitaan sopimusasioissa, sekä neuvonpidoissa. Kuun kolmas viikko vaatii ihmissuhteisiin liittyen syvää tiedostamista ja kykyä käyttää psykologista silmää. Kaivaudu tilanteissa pintaa syvemmälle, äläkä pidä mitään itsestäänselvyytenä.

Vaaka, 2022 toukokuu

(23.9. - 23.10.)

Toukokuu on vaaoille varsin ihmissuhdekeskeinen ja muutoksia tällä saralla on herkästi liikkeellä. Jotain uutta alkua ja sävytystä voi nyt olla edessä ja runsautta on luvassa tunne-elämässä. Loppukuu tuo kuitenkin jonkin ratkaisun paikan ja voit kokea olevasi vaativassa tilanteessa. Jotain pakottavaa voi olla tunnelmissa mutta nyt olisikin hyvä olla mahdollisimman rehellinen itselleen ja toisille. Ole siis avoin ja suora ja koeta välttää ihmissuhdepelejä. Suurempia stressitekijöitä ei nyt muissa elämän alueilla ilmene ja saat velvoitteesi mallikkaasti vietyä läpi.

Skorpioni, 2022 toukokuu

(24.10. - 22.11.)

Toukokuu alkaa skorpioneilla muutoksia herkästi tuovissa olosuhteissa ja yllättävyyttä tilanteissa korostuu varsinkin muiden kanssaihmisten toimien myötä. Jotain uutta on nyt ilmassa ja on hyvä mennä rohkeasti mukaan suunnittelemattomiin tilanteisiin ja kohtaamisiin. Kuukautta sävyttää myös jokin sopimuksellinen asia tai neuvotteluihin liittyvä tilanne. On palattava ajassa taaksepäin ja tarkistettava faktoja uudelleen. Vastuu asian järjestymisestä on nyt itselläsi, joten paneudu asioihin huolella. Kolmas viikko on kiireinen mutta sävyttyy myös oman luovuuden korostumisella. 

Jousimies, 2022 toukokuu

(23.11. - 21.12.)

Toukokuuhun mahtuu jousimiehille kiireitä ja tekemistä. Suurempia stressitekijöitä ei nyt kuitenkaan ilmene ja saat kaikki velvoitteesi hyvin tehdyksi. Kuun kolmas viikko varoittaa kuitenkin ryhtymästä mihinkään kovin yliampuviin hankkeisiin, sillä riskinä on tällöin olla käytännön asioiden suhteen turhan sinisilmäinen ja optimistinen. Sen sijaan jokin luova tekeminen voi viedä aikaasi ja voit inspiroitua haaveilusta ja unelmoinnista. Neljännen viikon viestit ja neuvonpidot ovat kuitenkin suosiollisia ja tuvat hyviä ratkaisun paikkoja. Kuun viimeisinä päivinä tekemisen tahti keventyy ja voit päästä tekemään jotain uutta ja mielenkiintoista.

Kauris, 2022 toukokuu

(22.12. - 19.1.)

Toukokuun alussa kauriille voi tarjoutua mahdollisuus tehdä jotain uutta ryhtymystä, joka nostattaa mielenkiintoasi ja intoa kokeilla jotain uutta. Ole rohkea uudistuksille. Kuukausi on vaativa ihmissuhteiden kannalta ja jokin valtataistelu tai epäoikeuden mukainen tilanne verottaa hermojasi. Katso että kaikki sujuu oikeudenmukaisesti ja rehdisti. Ole itse avoin, suora ja rehellinen ja vältä valtapelejä. Varsinkin neljäs viikko osoittautuu vaativaksi tämän suhteen. Kolmas viikko voi antaa tilaa tehdä jotain eksoottista ja mielikuvitustasi nostattavaa. Vältä kuitenkin kuun viimeisenä viikonlopulla liioiteltuja hankkeita ja ryhtymyksiä. Jokin asia voi näyttäytyä silmissäsi nyt turhan ruusunpunaiselta.

Vesimies, 2022 toukokuu

(20.1. - 19.2.)

Toukokuun alkupuolella vesimiesten kohtaama yllättävä käänne tai tapahtumakulku vaatii asioiden uudelleen miettimistä ja järjestelyjä. Kuun kaksi ensimmäistä viikkoa kuluvatkin malttia ja käytännönläheisyyttä vaatien ja vastuu asioiden etenemisistä on nyt itselläsi. Voit kuitenkin toimimalla maltillisesti saada nyt jotain konkreettista aikaiseksi. Kuun loppu voi myös tuoda ilmi jonkin menneisyydessä tehdyn sopimuksen tai kaupanteon myötä jotain pohdittavaa ja korjailtavaa ja tämäkin asia vaatii kärsivällisyyttä ja asioista lisää selvää ottamista. Asian ratkeaminen voi venyä aina seuraavan kuun puolelle asti. Kuun viimeinen viikonloppu on kuitenkin suotuisa ja oma energisyytesi ja toimeliaisuutesi tuottavatkin nyt toivottua tulosta.

Kalat, 2022 toukokuu

(20.2. - 20.3.)

Aivan toukokuun alkupäivät ovat kaloille suotuisia ihmissuhteiden myötä ja vapun kohtaamisista ja tapahtumista voi seurata kauaskantoisia näkymiä. Ole siis mukana vappuriennoissa ja tapaa ihmisiä. Ole tässä kuussa varsin energinen ja aikaansaava ja oma aloitteikkuus tuottaa nyt uusia ryhtymisiä. Ainut riskin paikka osuu kuun kolmannelle viikolle, jolloin on syytä olla varsin realistinen omissa ryhtymisissään. Älä tee mitään riskialtista ryhtymistä, vaan anna nyt aikaa ennemminkin elämän hengellisille asioille tai oman luovuuden esiin tuomiselle. Varsin talouteen tai rahaan liittyviä suuria ratkaisuja on nyt hyvä jättää tuonnemmaksi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.