Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2023 elokuu

(21.3. - 19.4.)

Oinaille elokuu on varsin rauhoittunutta aikaa ja olosuhteissa ei nyt suurempia vaateita ole. Ihmissuhteissa on tiettyä harmoniaa, joskin jotain viivästymisiä voi ilmetä tai aikataulutusta muutella. Kuun neljännellä viikolla rahaan liittyvät hankkeet on hyvä pitää kurissa, jotta et liian hyväuskoisena tekisi mitään turhia hankintoja. Kuun puoliväli voi tuoda käsillä oleviin tehtäviin uusia muotoja ja ideoita mutta vaateet eivät nyt suuremmin vaadi suunnan muutoksia. Neljännellä viikolla terveyteen on hyvä kiinnittää jonkin verran enemmän huomiota, mutta mitään draamallista ei nyt kuitenkaan eteesi aseteta.

Harka, 2023 elokuu

(20.4. - 20.5.)

Aivan elokuun alku merkannee jonkin hankkeen tai ryhtymyksen hyvään päätökseen saamista ja tekemisistäsi jää nyt hyvää jälkeä. Olet varsin energinen ja saat aikaiseksi asioita. Voit jopa ottaa rennommin, sillä velvoitteet ovat nyt jäämässä taustemmalle. Kuun toinen ja kolmas viikko antavat tilaa sponttaanille toiminnalle ja voitkin saada yllykkeitä tehdä jotain uutta ja rohkeaakin. Vältä kuitenkin ylilyöntejä, varsinkin toisten ihmisten suhteen. Maltillisuus ihmissuhde asioissa olisi nyt huomioitava. Kuun viimeinen viikonloppu painottaa pieniä käytännön velvoitteita, mutta stressin puolelle ei nyt asioiden kanssa tarvitse mennä.

Kaksoset, 2023 elokuu

(21.5. - 20.6.)

Elokuun alku voi tuoda kaksosille jonkin tiedon tai viestin, mihin pitää reagoida käytännönläheisesti ja vastuuta ottaen. Jotain pitänee tarkentaa, tarkistaa tai korjata, jotta asiat taas rullaisivat jouhevammin. Toinen viikko jo kertoo edistymisistä ja onnekkaasta lopputuloksesta. Koko kuun sävy on hieman velvoitteinen ja tekemisen tahti kiristyy. Ihmissuhteissa on suhteellisen hyvä henki, suurempia ristiriitoja ei nyt olosuhteissa esiinny. Kuun viimeinen viikko painottaa käytännön töitä ja vastuu asioista on nyt itselläsi. Hoida tärkeät asiat pois alta ja jätä kaikki ylimääräinen tuonnemmaksi, jotta et stressaantuisi liikoja.

Rapu, 2023 elokuu

(21.3. - 19.4.)

Elokuun alun sävy on ravuille hieman velvoittava ja jokin kuulemasi asia vaatii toimiasi. Jo kuitenkin toisella viikolla saat selkiytettyä tilannetta positiiviseen malliin ja voit hengähtää. Toisella viikolla myös hankinnat onnistuvat ja voit tehdä jonkin edukkaan löydön. Kuun puoliväli antaa tilaa sponttaanille toiminnalle ja voit päästä tekemään jotain uteliaisuuttasi herättävää ja normaalista poikkeavaa. Lähde rohkeasti mukaan tarjoutuneisiin tilanteisiin. Neljäs viikko on hieman painokkaampi ja jotain velvoittavaa on ilmoilla. Ihmissuhteissa jokin pakollinen tehtävä voi nyt osua kohdalle.

Leijona, 2023 elokuu

(23.7. - 22.8.)

Elokuu on leijonilla varsin ihmissuhdepainotteinen mutta jotain muuttuvuutta tällä saralla on havaittavissa. Toisella viikolla jokin muuttuva tekijä tulee yllättävällä tavalla ja kyseessä voi nyt olla viivytys tai aikataulujen muutokset. Kuun toinen ja kolmas viikko varoittavat myös turhan hätäisistä hankinnoista, jotka näyttäytyvät ensisilmäyksellä turhan houkuttavina. Mieti ainakin yön yli ennen suurempia hankintoja. Kolmas viikko tuo herkästi muutoksia suunitelmiin ja joustavuutta ja avoimuutta uudelle tilanteelle tarvitaan. Kuun loppu rauhoittaa jo olosuhteita ja asiat etenevät suunitellummin ja hallitummin.

Neitsyt, 2023 elokuu

(23.8. - 22.9.)

Neitsyet ovat varsin energisiä ja toimeliaita elokuussa ja varsinkin kuun alkupäivät tuovat eteen tilanteen, jossa kuulemasi asiat vaativat nopeaa toimintaa. Pystyt nyt kuitenkin ratkomaan asioita omalla aktiivisuudellasi ja ryhtymällä toimeen samantien. Toinen viikko kertoo jonkin juoksevan asian ratkaisun positiivisella etumerkillä ja voit rauhoittua tilanteen kanssa. Kolmas viikko suo tilaa alkaa tehdä jotain piristävää ja omaa uteliaisuuttasi herättävää. On hyvä aika kokeilla tehdä jotain uutta ja rohkeaakin. Neljäs viikko vaatii malttia ja harkintaa ryhtymisissä ja onkin hyvä välttää toimintaa liian sinisilmäisesti tai liian heppoisin perustein. Ole siis maltillinen kaikessa.

Vaaka, 2023 elokuu

(23.9. - 23.10.)

Elokuu ei vaaoille suurempia paineita eteen nyt tuo ja asiat etenevät varsin hallitusti ja suunitellusti. Toki voit myös kokea olevasi hieman puhditon ja energiat ovatkin nyt hieman enemmän sisäänpäin kääntyneitä. Tee mieluimmin jotain luovaa ja harrasta paremminkin hengellisyyttä kuin raakaa käytännön tekemistä. Varsinkin kuun puoliväli suosii sukellusta erikoisiinkin mielikuveihin ja esteettinen tai visuaalinen puoli voi yllättäen ilmoittaa tarvetta nousta esiin. Kuun viimeinen viikko on jo tahdiltaan päinvastainen ja olet tästä eteenpäin varsin puuhakas ja energinen. Tämä viikko kertoo jo tarpeesta tehdä asioita hyvinkin käsinkosketeltavasti ja konkreettisesti.

Skorpioni, 2023 elokuu

(24.10. - 22.11.)

Elokuu painottaa skorpionille ihmissuteissa ja henkilökemioissa ilmeneviä yllättäviäkin muutoksia ja tilanteet tuntuvat nousevan esiin puskista etukäteen arvaamattomalla tavalla. Varsinkin kuun toinen ja kolmas viikko ovat epätasaisia ja uusia suuntia nousee esiin. Kuukausi alkaa tosin mukavasti ja yhteinen tekeminen onnistuu. Toisen viikon keskustelut ja saamasi viestit ovat positiivisia sävyltään ja uusia ideoita avaavia. Neljäs viikko painottaa vastuullista asennetta ja tilanteet vaativat realismin tajua ja käytännönläheisyyttä. Hoida asioita ajantasaiseti kuntoon ja tee oma osuutesi vaadituissa tehtävissä tunnollisesti.

Jousimies, 2023 elokuu

(23.11. - 21.12.)

Elokuun alussa jousimiehille tilanteet vaativat vakavampi sävyistä otetta ja jotain esille nousevaa asiaa pitää harkita tarkoin, jotta saisit tilanteeseen uutta ja järkevämpää otetta. Hoida tunnollisesti vaadittavat asiat ja ole maltillinen. Kuukauden sävy on kiireinen ja ilanteisiin nousee uusia hoidettavia asioita perä toisensa jälkeen. Neljäs viikko varoittaa toimimasta turhan luottavaisesti tilanteissa, sillä voit nyt olla hajamielinen ja käytännön asiat tuntuvat herkästi ylivoimaisilta. Joku voi tarvita myös apuasi omissa ongelmissaan. Aikasi kuluu aikatauluja noudattaen ja stressi voi olla päällimmäisenä. Lepää ja ota aikaa palautumiseen tarpeeksi.

Kauris, 2023 elokuu

(22.12. - 19.1.)

Elokuu alkaa kauriilla toimeliaasti asioihin käytännön tasolla tarttuen. Jotain pitää tarkentaa ja neuvottelut ja keskustelut vaativat tarkkuutta ja huolellisuutta. Samalla koet kuitenkin olevasi toimelias ja valmis uusiin hankkeisiin. Kuvassa on mukana jotain onnekastakin ja asiat lähtevät rullaamaan vauhdilla. Kuun toinen viikko suosii neuvotteluja, sopimuksia ja viestintää. Kolmas viikko innoittaa uusiin ryhtymyksiin ja uusia, virkistäviä virtauksia on liikkeellä. Ole rohkea kokeilemaan uusiakin ryhtymyksiä. Neljäs viikko on hieman vaateliaampi ja edellyttää syvällistä paneutumista käsillä oleviin hankkeisiin ja vastuunkantoa ja käytännöllisyyttä.

Vesimies, 2023 elokuu

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten ihmissuhteet ovat enimmäkseen tapetilla elokuun teemana ja niissä on ny mahdollista tapahtua hyvinkin suuria suunnan muutoksia. Kuun toinen viikko voi tuoda hyvinkin odottamattomala taholta muuttuvia tekijöitä vallitsevaan tilanteeseen, joten joustavuutta ja kykyä muuntautua olosuhteiden muutoksiin vaaditaan. Vältä myös tällä viikolla olemasta hankintojen suhteen turhan sinisilmäinen, jotta et joutuisi katumaan hetken mielijohteita. Kolmas viikko tuo myös levottumutta ja ailahtelevuutta olosuhteisiin, joten ole joustava. Loppukuu on rauhoittavampaa aikaa ilman käänteitä ja muuttuvia tekijöitä.

Kalat, 2023 elokuu

(20.2. - 20.3.)

Elokuun alussa kuulemasi asia tai saamasi viesti vaatii omaa ryhtymystäsi ja jotain selkiytettävää on tiedossa. Jonkun apu on kaloille tässä tilanteessa ratkaisevaa, joten jaa asioitasi nyt muiden kanssa, niin saat arvokasta neuvoa. Kuun toinen ja kolmas viikko kertovat suopeimmista olosuhteista asiat alkavat selkiytyä. Saat samalla uudenlaista apautta lähteä tekemään jotain oman mielesi mukaista ja seuranpitokin onnistuu nyt hyvin. Kuun viimeinen viikonloppu painotaa vastuunottoa ja asioita on nyt työstettävä yksin ja omiin voimiin luottaen. Ota rauhallisesti ja vältä liikaa hajoittamista itseäsi moniin tahoihin ja tehtäviin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.



Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.