Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2023 heinäkuu

(21.3. - 19.4.)

Heinäkuun alussa oinaat voivat löytää yllättävälläkin tavalla jonkin edukkaan hyödykkeen tai tarvikkeen. Etukäteen suunnittelemattomia hankkeita mahtuu kuvaan mukaan. Sen sijaan toisen viikon alku kehoittaa harkintaan ja varovaisuuteen liittyen, sopimus ja neuvotteluasioihin sekä kaupankäyntiin liittyvissä tilanteissa. Joku voi nyt yrittää kävellä ylitsesi ja joudut pitämään puoliasi epäoikeudenmukaisuudelta tuntuvaa tilannetta vastaan. Saman tapainen riskinpaikka on myös kuun neljännellä viikonlopulla. Loppukuun sävyt ovatkin jo rauhoittuneempaa aikaa ja voit luottaa asioiden etenemisiin paremmin.

Harka, 2023 heinäkuu

(20.4. - 20.5.)

Heinäkuu alkaa härillä moninaisesti. Ensin jokin positiivinen hanke tai ryhtymys voi saada onnekkaasti alkunsa tai onnistumisia. On hyvä hetki sopimusasioille ja käupankäyntiin liittyvissä asioissa. Samalla ihmissuhteissa voi ilmetä uusia, yllättäviä käänteitä ja jokin tilanne voi keikahtaa päälaelleen. Seuraavan viikonlopun ideat ja uudet ajatukset on syytä ottaa huomioon, sillä jokin uudistus on nyt suosiollinen. Samoin kuun puoliväli on uusia ideoita synnyttävä. Kolmas viikko painottaa kätännön tekemisiä ja vastuunottoa asioiden hoitamisista. Aivan kuun loppu suosii ryhtymisiä ja tekemisiä. Olet energinen ja ryhtymisistä tulee hyvää jälkeä ja mieltä.

Kaksoset, 2023 heinäkuu

(21.5. - 20.6.)

Kaksosilla varsinkin heinäkuun toisesta viikosta eteenpäin painottuvat velvoitteet ja käytännöllisyyden vaade. Varsinkin kuun kolmas viikko voi äityä stressin puolelle ja onkin syytä hoitaa tärkeämmät asiat pois päiväjärjestyksestä ja siirtää toisarvoiset asiat tunnemmaksi. Varaa aikaa tarpeeksi lepoon ja palautumisiin. Maanläheinen asenne ja kärsivällisyys on nyt hyveenäsi. Kuun viimeiset päivät antavat jo merkkejä tilanteen laantumiselle. Ihmissuhteissa on kuitenkin varsin hyvä henki, joten on hyvä jakaa ongelmiaan nyt muiden kanssa, niin voit saada hyviä vinkkejä ja apuja asioihisi. 

Rapu, 2023 heinäkuu

(21.3. - 19.4.)

Ravuille nousee heinäkuun aikana vielä joitain menneisyyden haamuja käsiteltäväksi ja lähinnä ihmissuhteissa voi nyt tapahtua jotain käänteentekevää ja lopullista. Varsinkin kuun toinen ja kolmas viikko nostavat näitä teemoja pintaan ja joudut puolustamaan omaa näkökantaasi. Joku voi nyt käyttäytyä omaehtoisesti ja joudut kohtaamaan vastustusta. Kuun alkuun mahtuu kuitenkin piristysruiskeita ja jokin yllättävä mutta mieluisa käänne tuo myös piristystä ja uutta ajateltavaa päiviisi. Ole rohkea ja utelias uusillekin virityksille. Loppukuun sävy on rauhoittava ja tasainen.

Leijona, 2023 heinäkuu

(23.7. - 22.8.)

Leijonien heinäkuun alku on varsin toiminnallinen ja aloitteikas. Olet hyvin omaehtoinen ja toisinaan voitkin saada palautetta olemalla turhan itsekeskeinen. Aivan kuun alku voi aloittaa yllättävällä tavalla jonkin uuden hankkeen. Koeta kuitenkin nyt välttää turhan äkkiväärää toimintaa varsinkin ihmissuhteisiin liittyen. Kuun puoliväli varoittaa liian heppoisin perustein tehdyistä hankinnoista ja ostoksista, sillä olet nyt varsin hyväuskoinen toisten sanomisia kohtaan. Neljäs viikonvaihde voi tuoda uuden idean lähteä liikkeelle ja vaihtaa maisemaa kohti ennen tuntemattomia seutuja. Loppukuusta eteenpäin jokin ihmissuhteisiin liittyvä asia vaatii malttia ja pitkämielisyyttä.

Neitsyt, 2023 heinäkuu

(23.8. - 22.9.)

Aivan heinäkuun alku antaa hyvää tilaa neitsylle toteuttaa asioita ja olosuhteissa on myös onnekkuutta mukana. Toisen viikonlopun yhteydenpidot tuovat uusia raikkaita tuulia ja uusia ideoita on syntymässä. Jaa tällöin ajatuksiasi muiden kanssa. Toisen viikon alun keskustelut ovat hieman vakavampia sävyltään, joten suhtaudu kuulemiisi asioihin tarvittavalla syvyydellä. Toinen viikko aloittaa varsin toimeliaan ja aktiivisen kauden. Olet loppukuun erittäin energinen ja jaksava. Kolmas viikko sensijaan ei anna tilaa turhan itsekeskeiselle toiminnalle, vaan vastuuta ja malttia on hyvä harjoittaa. Kuun viimeiset päivä sensijaan kertovat omasta toiminnasta seuranneista onnistumisista.

Vaaka, 2023 heinäkuu

(23.9. - 23.10.)

Heinäkuu tuo vaaoille joitain miettimisen paikkoja muutosherkkien tilanteiden edessä ja asiat edellyttävät syvälle menemistä. Jokin asia tai taho voi tuntua kävelevän ylitsesi ja joudut puolustuskannalle. On oltava rohkea epäoikeudenmukaisuutta kohdattaessa ja edellyttä kaikilta rehtiyttä ja avoimuutta. Varsinkin kuun toinen ja kolmas viikko tuovat herkästi näitä teemoja pintaan. Ihmissuhteissasi on kuitenkin nyt hyvä henki, joten on hyvä avata omia asioitaan muiden kanssa, niin koet että tulet kuulluksi ja huomioiduksi. Loppukuun tunnelmat kuitenkin ovat jo rauhoittuneempia.

Skorpioni, 2023 heinäkuu

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille heinäkuu avautuu vaihtelevissa merkeissä. Toisaalta henkilökemiasuhteissa on uutta tekevää hyväksyntää ja jokin uusikin tuttavuus voi alkaa. Samalla jonkun käyttäytyminen aiheittaa hämmentäviä tilanteita ja yllättäviä käänteitä. Kuun alku on kiireinen ja tekemisen tuntua on aina kuun toiselle viikolle asti. Toinen viikko rauhoittaa jo tahtia ja mukavia ylättäviä kohtaamisia on tarjolla. Kolmas viikko painottaa järkiperäistä toimintaa ja hieman malttia tarvitaan, jotta asiat edistyvät halutusti. Neljäs viikonloppu tuo yllättäviä ideoita ja keskusteluja ja jokin uusi retkisuunitelma voi nousta esiin. Kuun loppu kertoo onnistumisista omien ryhtymysten suhteen.

Jousimies, 2023 heinäkuu

(23.11. - 21.12.)

Vaikka heinäkuussa jousimiehillä riittää velvoitteita ja keskeneräisten asioiden hoitamisia, niin alkukuu suosii yhdessä tekemisiä ja sosiaalista elämää yleensä. Varsinkin kuun ensimmäinen viikko painottaa hyviä ihmissuhteita ja onnistumisia yhteisissä asioissa. Kolmas viikko voi osoittautua stressaavimmaksi ja aikataulutusta tarvitaan, jotta kaikki hoituisi ajallaan. On hyvä karsia nyt ympäriltään kaikki ylimääräinen ja keskittyä olennaiseen. Hoida yksi asia kerrallaan pois päiväjärjestyksestä ja varaa aikaa tarpeeksi lepoon. On hyvä pitää nyt huolta omasta jaksamisestaan ja hillitä ylimääräisiä tekemisiä.

Kauris, 2023 heinäkuu

(22.12. - 19.1.)

Heinäkuun alku suosii kauriilla ihmissuhteita ja sosiaalista elämää yleensä. Seuranpito tuottaa hyvää mieltä ja yhteiset asiat onnistuvat hyvin. Jokin yllättävä yhteydenotto on piristävä ja jotain uuttaa suunitelmaa kehkeytyy vapaa-ajan merkeissä. Toisen viikon keskusteluihin sensijaan on hyvä suhtautua painokkaasti ja mennä asioissa pintaa syvemmälle. Kolmas viikko tuo hieman velvoitteisemman sävyn ja käytännön asioita on hoidettavana. Ota vastuuta ja kanna oma kortesi huolella kekoon. Kuun viimeiset päivät kertovat onnistumisista omista ryhtymisistään ja asiat asetuvat rauhoittavasti aloilleen. 

Vesimies, 2023 heinäkuu

(20.1. - 19.2.)

Heinäkuun alun sävy on vesimiehille kiireinen ja käsillä on monenmoista puuhaa. Aikataulutus ei nyt vältämättä ole velvoitesävyinen, vaan omasta tahdostasi johtuvaa. Kuun alussa ihmissuhteisiin voi ilmaantua äkkinäisiä käänteitä lähinnä toisen ihmisen suunnalta ja voit joutua toimimaan hyvinkin yllättävällä tahdilla muuttuneeseen olosuhteeseen. Kuun neljäs viikonloppu tuo myös yhteydenottoja, jotka tuntuvat ulevan ennakoimattomasti yllätyksenä. Jonkun ehdotukset vaativat nopeaa reagointia ja äkkilähtöjä voi olla kuvassa mukana. Ole joustava ja utelias. Loppukuun sävy tuo rauhoittumista olosuhteisiin.

Kalat, 2023 heinäkuu

(20.2. - 20.3.)

Heinäkuun alkupäivinä kaloilla on odotettavissa onnistumisia ja jokin asia saa positiivisen käänteen. Aivan kuun alkuun ja kuukauden viimeisiin päiviin onkin hyvä ajoittaa suurempia ryhtymyksiä, sillä asiat etenevät halutulla tavalla. Ensimmäinen ja toinen viikko antaa myös tilaa yllättävillekin ryhtymisille ja iloa ja hauskuutta on tilanteissa. Kolmas viikko ajoittaa stressaavamman kauden, jolloin jokin asia edwllyttää vastuun kantamista ja jopa toisten puolesta velvoitteita tehden. Ole maltillinen ja realisti. Kuun loppu kuitenkin jo antaa tilaa omillekin ryyhtymyksille ja tahti rauhoittuu ja velvoitteet vähenevät.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.