Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2023 helmikuu

(21.3. - 19.4.)

Pääsääntöisesti oinaat elävät nyt noususuhdanne kautta ja uudet hankkeet ja mahdollisuudet lähteä toteuttamaan itsensä näköisiä asioita saavat vauhtia alleen. Oma positiivinen ja tulevaisuuuteen suuntautuva asenne auttaa ja avaa uusia väyliä. Jokin keino ongelmissa löytyy ja mahdollistaa eteenpäinmenon. Jos kuun toinen viikko on tuonut eteen jonkin hankalan asian tai tilanteen, niin jo kolmas viikko kertoo, että tilanteeseen löytyy tilannettasi edistävä ratkaisu. Alkukuukausi ei korosta ihmissuhteita eikä sosiaalisuutta mutta kuun viimeiset yhdeksän päivää tuovat edistystä ja onnistumisia juurikin suhdetoimiisi. 

Harka, 2023 helmikuu

(20.4. - 20.5.)

On hyvä välttää kuun alkupäivinä turhan äkkivääriä ratkaisuja ja toimintaa, joita joutuisit myöhemmin korjailemaan. Toisella viikolla ihmissuhteet ovat esillä positiivisesti ja uusiakin yhteyksiä on nyt syntymässä. Vietä aikaasi toisten seurassa. Kolmas viikko edellyttää realismin tajua ja käytännön toimiin tarttumisia. Vastuullisuus ja harkinta ovat nyt hyveinä joten hoida asiat ajallaan, jotta et stressaantuisi asioista liikoja. Viimeinen viikko vilkastuttaa yhteydenpitoja ja ideoiden jakamisia. Ole utelias uusille jutuille ja jaa asioitasi muiden kanssa. Jotain uutta ideaa kannattaa lähteä suunnittelemaan ja miettimään pidemmälle ja käytännönläheisesti.

Kaksoset, 2023 helmikuu

(21.5. - 20.6.)

Helmikuun aika on kaksosille varsin aktiivista aikaa ja uusia ryhtymisiä on nyt alkamassa. On hyvä purkaa energioitaan nyt käytännön tekemisiin tai jopa raakaan lenkkiin, jotta energiasi eivät patoutuisi. Olet myös varsin kilpailuhenkinen ja näin ollen voit saada läheisiltäsi huomautuksia turhan itsekeskeisestä asenteesta varsinkin kuun ensimmäisellä viikonlopulla. Kolmas viikko on varsin onnekas liittyen sopimusasioihin tai kaupankäyntiin liittyviin tilanteisiin. Pystyt muutenkin kuun loppupuolella kommunikoimaan monimutkaisemmistakin asioista varsin sujuvasti ja neuvottelut saavat vauhtia alleen. 

Rapu, 2023 helmikuu

(21.3. - 19.4.)

Helmikuun kaksi ensimmäistä viikkoa edellyttävät ravuilla tietoista asennetta neuvotteluiden suhteen, sekä sopimusasioissa on syytä olla tietoinen toisen vastapuolen pinnan alla olevista motiiveista. Jonkun sanomiset ja asenteet voivat nyt tuntua vaativilta ja voit kokea että et tule kuulluksi. Ihmissuhteissa on nyt kuitenkin mahdollisuus uusien tuttavuuksien solmimisiin ja mielenkiintoasi herättävien ihmisten kohtaamisiin. Kolmas viikko painottaa myös tunne-elämän syventymisiä ja kykyä päästä lähemmäs toisen ihmisen syvempiä tunteita. Loppukuu sujuu suunitelmien mukaisesti ilman suurempia vaateita.

Leijona, 2023 helmikuu

(23.7. - 22.8.)

Leijonille helmikuu on muutosherkkää aikaa ja yllättäviltä tuntuvat olosuhteet vaativat vastuunottoa ja järkevää harkintaa. Kuun alussa jokin ennakoimaton tilanne edellyttää uudelleenjärjestelyitä ja kykyä sopeutua uusiin olosuhteisiin. Älä tee kuitenkaan mitään hätiköityä, vaan anna itsellesi harkinta aikaa, jotta saisit järkeistettyä uutta tilannetta. Kolmannen viikon keskustelut ja neuvottelut ovat kuitenkin edistäviä ja jokin asia saa enemmän selkeyttä. Voit myös saada hyviä neuvoja ja vihjeitä keskustelujen myötä, joten on hyvä avautua omista asioistaan muiden kanssa.  Mutta asiat eivät etene ilman omaa panostustasi ja ilman asioihin paneutumista. 

Neitsyt, 2023 helmikuu

(23.8. - 22.9.)

Ihmissuhteet painottuvat helmikuussa ja kuun ensimmäinen viikonloppu tuo joitain pieniä erimielisyyksiä pintaan. Toisen turhan omaehtoinen käytös voi saada sinut nyt normaalia herkemmin reagoimaan. Seuraava viikko tuo kuitenkin mukavala tuntuvia yllätyksiä suhteeseen ja tilanteet piristyvät. Kuun kolmas viikko kehoittaa realismin tajuun, sillä jotain epäluotettavuutta voi nyt esiintyä suhteessa toisiin. Älä ole turhan sinisilmäinen asioiden suhteen. Myöskään huhupuheisiin ei nyt kannata luottaa. Kuukauteen mahtuu tekemistä ja kiireen tuntua, mutta stressin puolelle tilanteet eivät nyt kuitenkaan yllä.

Vaaka, 2023 helmikuu

(23.9. - 23.10.)

Helmikuun toisella viikolla vaakojen on hyvä kiinnittää huomiota sopimus- ja neuvotteluasioihin, sekä kaupankäyntiin ja hankintoihin liittyviin tilanteisiin. Joku voi nyt takkuilla näissä asioissa ja jotkin keskeiset vaikuttavat asiat voivat jäädä itseltäsi pimentoon. Kaiva asioita pintaa syvemmältä, äläkä suostu kaikkeen aivan yksioikoisesti. Kuun kolmas viikko jouhevoittaa näden asioiden etenemisiä. Kuun viimeinen viikko painottaa ihmissuhteita ja näissä tapahtuvia edistysaskeleita. Jokin uusikin tuttavuus voi nyt sytyä merkittävällä tavalla, joten varsinkin sinkkujen on hyvvä olla liikkeellä avoimin mielin.

Skorpioni, 2023 helmikuu

(24.10. - 22.11.)

Helmikuu on skorpioneille vielä vaativaa aikaa ja muutoksia ja sen myötä vastuuta asioiden etenemisistä on vielä harteillasi ennen kuun loppua. Kuun ensimmäinen viikko on herkästi ennakoimaton ja jonkun toisen toiminta aiheuttaa epävarmuutta ja suunitelmien muutoksia. Toinen viikko sensijaan on viihdyttävämpi sosiaalisesti yllättävine käänteineen. Kolmas viikko painottaa velvoitteita ja stressitekijöitä ilmaantuu kuvaan mukaan. Varaa aikaa tarpeeksi lepoon ja palautumisiin. Viimeisen viikon viestinnät, sopimukset tai neuvottelut voivat tuoda yllätyksiä ja asiat eivät suju aivan suunitellusti. Ole valmis myös aikataulujen muutoksiin ja ole joustava.

Jousimies, 2023 helmikuu

(23.11. - 21.12.)

Helmikuun ensimmäinen viikko edellyttää jousimiehiltä piirun verran kärsivällisyyttä, sillä toisten käytös voi nyt tuntua itsestäsi turhan omaehtoiselta. Kolmas viikko tuo vastuunkannon teemaa omiin ryhtymisiin ja tekemisiin ja maltillinen ote on nyt paikallaan. Voit kuitenkin saada tällöin paljon valmista jälkeä aikaiseksi omalla kärsivällisellä otteella ja käytännönläheisyydellä. Viikonlopun viestinnät kuitenkin piristävät ja uusia ideoita viriää ilmoille. Viimeinen viikko jouhevoittaa ihmissuhteitasi ja sosiaalisuutesi on kasvusuunnassa. Ole ihmisten ilmoilla ja jaa aikaasi muiden kera.

Kauris, 2023 helmikuu

(22.12. - 19.1.)

Helmikuun alku tuo jonkin ratkaisun tai päätöksen, joka on edellyttänyt  syvällistä mietintää tai harkintaa. Neuvottelut ja sopimusasiat edistyvät ja kauaskantoisia ratkaisuja syntyy. Olet nyt kuitenkin teräväjärkisesti liikkeellä ja pystyt paneutumaan asioihin hyvin. Koita olla kuitenkin vuorovaikutussuhteissa vastaanottavainen toisen näkökulmiin ja vältä liiallista ehdottomuutta. Kolme ensimmäistä viikkoa ovat sosiaalisesti rikastuttavia, joten lähde mukaan yhteisiin hankkeisiin ja ryhtymyksiin. Loppukuu edellyttää ihmissuhteissa enemmän vastuun ottamista ja oma-aloitteisuutta.

Vesimies, 2023 helmikuu

(20.1. - 19.2.)

Helmikuun ensimmäisinä päivinä tapahtuvat muutokset nousevat esiin hyvinkin yllättävällä tavalla, joten ole valmis äkkikäännöksiin. Voit saada myös itse yllykkeitä irroittautua jostain vanhoista sidonnaisuuksista ja systeemeistä. Asioita on arvioitava uusilta näkökannoilta ja rohkeutta ja uteliaisuutta tarvitaan uusien alkujen vaateissa. Kuun viimeiset kaksi viikkoa  tuovat uusia innovaatioita ja ideoita näköpiiriisi ja asioihin alkaa löytyä ratkaisuja. Jotain pitää valita vastuunsa tuntien ja realistisesti suhtautuen. Jonkin asian lopullinen selkiytyminen vie kuitenkin aikaa aina seuraavan kuun puolelle asti. Ole maltillinen ja tarkka.

Kalat, 2023 helmikuu

(20.2. - 20.3.)

Kiireinen sävy jatkuu kaloilla helmikuun ajan ja tekemisissä on ripeä tahti. Kuun alun sosiaaliset tilanteet ja ihmissuhteissa tapahtuvat edistysaskeleet tuovat kuitenkin iloa päiviisi. Pystyt nyt tuomaan itsestäsi parhaat puolesi esiin ja palaute on sen mukaista. Kolmas viikko varoittaa kuitenkin liian hyväuskoisesta asenteesta kanssaihmisiin ja joku voi nyt lähipiirissäsi tarvita apujasi. Taiteisiin ja luovuuteen liittyvät aiheet saattavat innostaa ja oma mielikuvituksesi toimii nyt erityisen hyvin. Vietä aikaasi kulttuurin ja taiteen parissa. Nyt kannattaa kuitenkin olla hieman normaalia kriittisempi toisten sanomisiin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.