Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2023 huhtikuu

(21.3. - 19.4.)

Oinaille aukee positiivissävyinen kevät ja uusia mahdollisuuksia lähteä tekemään jotain uutta ja kiinnostavaa on nyt avautumassa. On hyvä olla tietoinen omista toiveistaan ja tarkoitusperistään ja myös rohkea lähteä toteuttamaan jotain uutta. Mahdollisuudet, jotka nyt vat avautumassa viitoittavat pitkälle elämääsi positiivisessa mielessä. Varsinkin kuun toinen viikko painottaa ed.mainittuja teemoja. Kiireen tuntua on kuukaudessa mukana mutta stressin puolelle ei nyt tarvitse asioiden kanssa mennä. Ihmissuhteissa alkaa myös jouheva jakso aina kuun toisesa viikosta eteenpäin.

Harka, 2023 huhtikuu

(20.4. - 20.5.)

Huhtikuun alku on härille varsin ihmissuhdekeskeinen ja sosiaalisuutta korostava. Hyvä henki on vallalla ja sopuisuutta tunne-elämän myötä tarjolla. Aivan kuun alkupäivinä on kuitenkin vaateita lähinnä sopimus- ja neuvotteluasioiden suhteen ja jokin asia ei etene. Joku tai jokin taho voi nyt kävellä ylitsesi ja omahyväisyyttä on havaittavissa toisten kautta. Älä suostu pelinappulaksi, vaan pidä puolesi rohkeasti. Nyt ei ole hyvä aika myöskää kaupankäyntiin liittyvissä asioissa, joten vältä suurien ostosten tekemisiä. Loppukuussa jonkin juoksevan asian hoitaminen vaatii lisäaikaa selkiytyäkseen ja uudelleen yrityksiä tarvitaan.

Kaksoset, 2023 huhtikuu

(21.5. - 20.6.)

Huhtikuun toinen viikko on kaksosille suosiollinen ja onnistumisia ja eteenpäin menoa on havaittavissa. Asiat vauhdittuvat positiiviseen suuntaan. Kuun kolmas viikonloppu aloittaa varsin ihmissuhdekeskeisen jakson ja jokin suhde vaatiikin nyt erityistä malttia ja vastuunottoa tilanteissa. Kumppanin kiireet tai väsymys voivatkin veroittaa nyt yhteistä aikaanne ja joudut toimimaan tilanteissa yksin. Liikaa ongelmia kerryttäneet suhteet voivat toki tulla nyt myös päätepisteeseensä. Loppukuu on kuitenkin jo helpompaa ja yhteiselo tuottaa jo mielihyvää. Oma sosiaalisuutesikin on kasvusuunnassa ja tapaamiset tuovat iloa.

Rapu, 2023 huhtikuu

(21.3. - 19.4.)

Rapujen huhtikuu avautuu toimeliaana ja aikaansaavana. Olet hyvin energinen ja valmis tarttumaan fyysisiin toimiin. Tilanteet eivät stressaa, vaan saat toteuttaa omia aikataujasi ja hyvinkin omaehtoisesti. Pääsiäisen aikaan olet liikkeelää ahkeraan ja pienet retket tai maiseman vaihdokset tuovat  piristystä. Kuun toinen viikko varoittaa ylioptimistisuudsta, joten hillitse hankintoja varsinkin heken mielijohteesta. Puolenkuun jälkeinen aika on hieman vähemmän sosiaalista ja viihdytkin parhaiten itsenäisesti asioita tehden. Kuun viimeiset päivät tuovat vauhdikkuutta ja voitkin innoittauta tekemään jotain etukäteen suunnittelematonta.

Leijona, 2023 huhtikuu

(23.7. - 22.8.)

Kuun alussa leijonille viestintään, liikenteeseen ja kaupankäyntiin liittyviin asioihin kehkeytyy herkästi esteitä tai peruuntumisia.  On hyvä olla tarkkana juoksevien asioiden hoitamisissa ja osata myös puolustaa omia oikeuksiaan sisukkaasti. Kuun toinen viikko tuo jo edistystä ja onnistumisen kokemuksia omissa ryhtymyksissäsi ja liikkumatilaa enemmän on avautumassa. Kolmannen viikon sävyt ovat taas vaativampia ja on hyvä huomata, jos ympärilläsi on tapahtumassa jotain epäoikeudenmukaista. Edellytä niin itseltäsi kuin muiltakin rehtiyttä ja rehellisyyttä sekä oikeudenmukaista asennetta.

Neitsyt, 2023 huhtikuu

(23.8. - 22.9.)

Kuun alkupäivät ovat lämminhenkisiä neitsyille ja ihmissuhteissa on hyvää yhteisymmärrystä. Jokin pieni paikanvaihdos onnistuu hyvin ja tuo piristystä alkukuukauteen. Kuun kolmas viikonloppu on vaativampi suhdetoimien kannalta ja jokin tilanne vaatii kärsivällisyyttä ja rauhallista asennetta. Jokin liikaa ongelmia kerrytttänyt suhde voi toki myös tulla päätepisteeseensä. Aivan kuun loppu pistää vauhdiusta tekemisiin ja voit pääsä tekemään nyt jotain itsesi oloista tekemistä. Ole utelias ja rohkea kokeilemaan jotain uutta, vaikka asioita ei nyt olisikaan niin etukäteen harkittu ja mietitty.

Vaaka, 2023 huhtikuu

(23.9. - 23.10.)

Vaaoille huhtikuu on varsin sosiaalisesti rikastuttavaa aikaa ja ihmissuhteissa varsinkin kuun toinen viikko on edistyksekäs. Voit nyt tuustua uusiin tai uuteen merkittävään henkilöön, josta voi olla positiivisia ja kauaskantoisia seurauksia. Kuukausi on sävyltään kaikkinensa kiireinen mutta asiat etenevät kuitenkin ilman suurempia vaateita. On hyvä nyt kuitenkin varata aikaa sosiaaliseen elämään, sillä tätä kautta asiat etenevät nyt parhaiten. Myös yhteistyötä edellyttävät asiat saavat hyvää vauhditusta alleen ja yhdessä asioita tehden saatkin nyt enemmän aikaiseksi kuin asioita yksin puurtaen.

Skorpioni, 2023 huhtikuu

(24.10. - 22.11.)

Huhtikuu tuottaa varsinkin lokakuun skorpioneille helposti muutoksia ja jokin pakottava tilanne voi saada nyt aikaan sen, että käsityksesi jostain elämän keskeisestä tekijästä vaatii uudelleen arviointia. On aika luopua vanhoista luutumista ja kohdata todellisuus uudenlaisesti rohkeasti ja suoraan. Olemalla rehti ja avoin sekä rehellinen niin itsellesi kuin muillekin, avaa nyt parhaiten tietäsi eteenpäin. Varsinkin henkilökemiaan liittyvissä asioissa ilmaantuu muutospaineita. Kuun loppu tuo kuitenkin jotain piristävää yhdessä tekemistä ja tilanteet kehkeytyvät etukäteen suunnittelematta.

Jousimies, 2023 huhtikuu

(23.11. - 21.12.)

Huhtikuu on jousimiesten kohdalla niin edistystä asioihin tuova kuin myös vaativuutta lisääntyvässä määrin ihmissuhteisiin liittyvissä asioissa. Kuun toinen viikko on painokas ja jokin keskeinen asia saa vauhditusta alleen ja etenemistä omissa pyrkimyksissä on havaittavissa. Mutta ihmissuhteet painottavat tällä viikolla vastuunottoa, omaa panostusta ja kärsivällisyyden tarvetta suhteessa mihin ihmisiin. Jotain estettä yhteisissä asioissa voi ilmetä. Voit myös huomata että seuranpito ei maistu ja jokin suhde voi nyt vaatia päätösten tekoa ja vaikeidenkin asioiden kohtaamista. Kuun viimeiset kaksi viikkoa kuitenkin jo tuovat enemmän helppoutta ihmissuhteisiin.

Kauris, 2023 huhtikuu

(22.12. - 19.1.)

Huhtikuussa kauriille aika näyttäytyy nyt suotuisampana kuin aikoihin ja asiat etenevät hyvinkin hallitusti vihdoinkin.  Ensimmäinen viikko painottaa ihmissuhteita ja niissä tapahtuvaa suotaisaakin kehitystä. Yhteydenpidot ovat runsaita ja keskustelut viriävät herkästi. Paikasta toiseen liikkumista on myös mukavalla tavalla tarjolla. Toisella viikolla on hyvä olla tarkkana hankintojen suhteen, sillä voit nyt olla turhan ylioptimistinen ja tehdä liian hätäpäisiä valintoja. Kuun lopulla jonkun yllättävät ryhtymiset ja tekemiset tuovat itsellesikin uutta piristävää tekemistä ja vaihtelua. Mene mukaan rohkeasti niin yllätyt positiivisesti.

Vesimies, 2023 huhtikuu

(20.1. - 19.2.)

Huhtikuu on vesimiehille vaativaa aikaa tuoden mukanaan muutospaineita ja tarvetta luopua jostain jo aikansa eläneistä elementeistä. Voit löytää itsesi tarpeesta muutokseen niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Voit toki saada myös tämän pitkän alkavan jakson aikana paljonkin aikaiseksi mutta ensin pitää vanhaa karsia pois. Kuun alussa kuulemasi asiat voivat olla pysäyttäviä ja aikaa on hyvä varata asian parempaan selkiyttämiseen.  Kuun puoliväli tuo jotain onnistumisen kokemuksia ja edistystä. Neljäs viikko voi tuoda eteesi  pakottavan tilanteen ja nyt on hyvä osata puolustaa omaa näkökantaa, varsinkin jos tiedät että olet tullut väärinkohdelluksi.

Kalat, 2023 huhtikuu

(20.2. - 20.3.)

Kalojen kevät kuukausi on velvoitesävyinen ja vastuusi jonkin asian toimimisen suhteen on kasvamassa. On aika saada kaikki keskeneräiset asiat kuntoon ja tehdyksi ja tämän takia stressitekijät ovat ilmassa. Hoida kaikki tärkeimmät asiat ja jätä muu turha nyt sivuun ja varaa tarpeeksi aikaa lepoon. Kuun puoliväli korostaa itsenäisyyttä ja jopa yksinäisyyttä ja jokin ihmissuhde voi äityä vaativaksi. Harkitse asiaa käytännönläheisesti ja tee tarvittavat päätökset ja ratkaisut. Loppukuu antaa jo tilaa hieman omaehtoisemmalle tekemiselle ja voit jopa keksiä uuden tavan ratkaista tai tehdä asioita.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.