Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2023 kesäkuu

(21.3. - 19.4.)

Vaikka oinailla kesäkuussa palautuu menneisyyteen liittyviä painavia asioita kuvaan muukaan, niin tämä kuukausi ei nyt niitä suuremmin painota. Olet varsin energinen, eivätkä velvoitteet nyt kasaudu liiaksi kohdallesi. Kuun alku tosin muistuttaa huolellisuudesta talouteen liittyvissä asioissa ja on syytä välttää hetken mielijohteita hankinnoissa. Ihmissuhteissa kuun loppupuoli tuo kuvaan mukaan menneisyydestä tunnettuja ihmisiä mutta koet tilanteet jouhevasti ja mutkattomasti. Kuun lopun yhteydenpidot ja viestinnät edellyttävät järkeistämistä ja vakavamielistä pohdintaa, mutta suuntaasi ne eivät kuitenkaan nyt muuta.

Harka, 2023 kesäkuu

(20.4. - 20.5.)

Kesäkuun alku on  härillä varsin virkistävä uusien ideoiden myötä. Voitkin nyt saada jonkin uuden idean, joka on kauaskantoinen ja uusia virkistäviä tuulia tuova. Voit myös laajentaa verkostoasi nyt hyvään malliin ja keskustelut ja yhteydenpidot ovat mielekkäitä ja kiinnostavia. Kuun alussa on kuitenkin hyvä olla tietoinen ihmissuhteissa ja niissä mahdollisesti ilmentyviä valtapelejä kohtaan. Kuun sävy on kaikkinensa kiireinen ja varsinkin kuun viimeisellä viikolla on hyvä olla tietoinen liikkeistään ja tekemisistään. Vältä turhaa hosumista ja äkkivääriä ryhtymyksiä. Huhtikuun härät ovat kuitenkin tässä kuussa hyvinkin onnekkaita ja onnistuneet ryhtymykset tuovat mielihyvää.

Kaksoset, 2023 kesäkuu

(21.5. - 20.6.)

Kesäkuun puolessavälissä kaksosten on syytä kiinnittää huomiota vuorovaikutus tilanteisiin, itseilmaisuun sekä olla tarkkana juoksevien asioiden hoitamisissa. Liikennöintiin liittyvät asiat saattavat vaatia huomiotasi samoin kuin viestimet. Nyt on hyvä olla järki mukana kaikessa mitä teet. Neljäs viikonloppu on pehmeämpi sävyltään ja aika suosii luovuutta ja aistillisia asioita. Toki jokin väärinymmärrys tai unohdus voi nyt sotkea asioitasi. Kuukauden sävy on velvoitteinen ja käytännön asiat ja vastuunotto on nyt huomioitava ensisijaisesti. Jotain uutta on opittavaa ja malttia ja pitkäjänteisyyttä tarvitaan.

Rapu, 2023 kesäkuu

(21.3. - 19.4.)

Kesäkuun ensimmäinen viikonloppu tuo ravuille mukavaa vaihtelua ja uusia ideoita ja kontaktipintoja on nyt syntymässä. On hyvä ideoida uusia tuulia ja antaa hulluillekin tuntuville ajatuksille ilmaisupintaa. Kuukausi ei nyt muutenkaan ole kovin vaativa kohdallasi, vaan tilanteet ja asiat etenevät nyt suhteellisen jouhevasti. Aivan kuun viimeiset päivät tuovat eteesi jonkin asteisia käytännön toimia ja asioita on hyvä hoitaa maltilla ja järkeillen. Voit nyt kuitenkin saada jonkin maanläheisen tehtävän hoidetuksi ja loppuunsaatetuksi ja kuun vaihtuessa voitkin huomata saavuttaneesi tavoitteitasi hyvinkin menestyksekkäästi. 

Leijona, 2023 kesäkuu

(23.7. - 22.8.)

Kesäkuu on leijonilla varsin aloitteikkaista aikaa ja olet energisesti ja aktiivisesti liikkeellä. Muutosvoimia ilmenee kuukauden kuluessa ja kuun alku painottaa ihmissuhteiden myötä tulevista muutoksista. Jokin kuulemasi asia on liikkeellepaneva voima ja joudut punnitsemaan asioita ihmissuhteissasi uudelta näkökannalta. Varsinkin kuun loppu voi tuoda vanhoista kiinnikkeistä vapautumista ja tilanteet kehkeytyvät hyvinkin äkkiarvaamattomilla tavoilla. Mutta on aika irroittautua vanhoista suhderakennelmista ja aloittaa uusi aikakausi tämän suhteen. Ole joustava ja rohkea uusille tuulille.

Neitsyt, 2023 kesäkuu

(23.8. - 22.9.)

Kesäkuun alku on varsin vauhdikasta aikaa neitsyille ja jokin kuulemasi asia tai saamasi viesti tuo mukanaan uusia mielenkiintoisia ideoita.  On hyvä olla uteliaana liikkeellä, sillä ideat mitä nyt kehität, ovat painottamisen arvoisia. Kuun puoliväli painottaa vakavampaa otetta asioiden suhteen ja jotain pitää laskea ja suunitella käytännönläheisesti ja tarkasti.  Kolmas kokonainen viikko varoittaa virhearviointien tekemisistä, joten ole tarkkaakin tarkempi toimissasi. Älä tee mitään turhan hyväuskoisena, vaan tarkista tarkoin faktat. Kuun lopulla huomaat saavasi aikaan asioita ja hyvät lopputulemat ovat jo näkyvillä.

Vaaka, 2023 kesäkuu

(23.9. - 23.10.)

Kesäkuu on vaaoille hyvinkin tasaisesti ja tilanteita rauhoittavasti etenevää aikaa ja suurempia suunnanmuutoksia ei nyt ole näkyvillä. Asiat eivät nyt aiheuta stressi tai ylenmääräistä miettimistä ja voitkin luottaa myös ihmissuhteissa jouhevaan eteenpäinmenoon varsinkin kuun viidennestä päivästä eteenpäin. Olet varsin energinen ja toimelias, eivätkä käsillä olevat tehtävät tai hankkeet vaadi nyt liikoja. Kuun kolmas viikonloppu suosii ihmissuhteita ja asioista keskusteluja. On hyvä tuoda omat mielipiteet esiin, sillä koet että tulet kuulluksi. Myös neuvottelu- ja sopimusasiat etenevät jouhevasti. Voit myös tehdä tällöin edukkaita hankintoja taloudellisesti.

Skorpioni, 2023 kesäkuu

(24.10. - 22.11.)

Kesäkuun alun tilanteet tulevat skorpioneille yllätyksinä, etukäteen suunnittelematta. Jokin yhteydenotto voi aiheuttaa omien suunitelmien muuttumisia ja nopeaa reagointia tarvitaan. Ihmissuhteiden myötä voit kohdata ehdottomuutta ja kovakorvaisuutta itseesi nähden ja joudut pitämään puoliasi epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Kuun viimeinen viikko tuo myös herkästi levottomuutta ja toimintoihin muutoksia, joita et ole pystynyt ennakoimaan. Viimeiset päivät vaativat järkeistämistä ja asioiden käytäntöönläheistämistä ja vastuu asioissa on itselläsi. Jo kuun vaihde kertoo onnistumisista omista ryhtymisistäsi.

Jousimies, 2023 kesäkuu

(23.11. - 21.12.)

Toukokuu edellyttää nyt jousimiehiltä kykyä hoitaa asioita kylmäpäisesti, realiteetit huomioon ottaen. Jotain pitää kärsivällisesti hoitaa ja selvittää mutta samalla riskinä on että toinen taho tai osapuoli ei hoida omaa osuuttaan sovitusti tai vastuullisesti. On siis hyvä tarkistaa itse kaikki tärkeät asiat ja tehdä omaehtoisesti korjausliikkeitä. Varsinkin kuun puolivälin jälkeinen aika on riskialtis väärinkäsityksille tai unohduksille, joten ylimääräistä tarkkuutta tarvitaan. Älä siis jätä mitään sattuman varaan vaan ole tarkka tunnollinen. Loppukuu on jo rauhoittavampaa aikaa ja asioihin nousee vähemmän vaateita.

Kauris, 2023 kesäkuu

(22.12. - 19.1.)

Kesäkuu viitoittaa kauriille tasaista tietä ja tilanteet pysyvät hallussa. Stressitekijät pysyvät pois näköpiiristä ja voit edetä suunnitellusti. Kuun alkupäivät suosivat ihmissuhteita ja uusia yhteisiä ideoita lähtee liikkeelle. Jokin uusi lähtö voi ilmaantua eteesi ja nyt onkin hyvä olla avoin uusille ideoille ja jakaa asioitaan yhdessä muiden myötä. Juhannusviikolla voit huomata saaneesi jonkin hankkeen valmiiksi ja voit asettautua keskikesän juhlan viettoon. Viimeiset päivät painottavat käytännön tekemisiä yhdessä jonkun kanssa. Jälkeä syntyy ja voitkin siirtyä seuraavaan kuuhun hyvillä mielin.

Vesimies, 2023 kesäkuu

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille kesäkuussa riittää vauhtia ja muuttuvia käänteitä. Kuun alun kuulemasi asiat tulevat eteen puskista ja sinun on toimittava ilman etukäteissuunitelmia. Ole joustava mutta koeta välttää liian äkkinäisiä siirtoja ja ryhtymisiä. Kuukauden sävy on kiireinen mutta asiat eivät nyt kuitenkaan äidy stressin puolelle. Kolmas viikko suosii yhteisistä asioista keskusteluja ja ajatusten jakaminen muiden kanssa onnistuu. Tulet hyvin kuulluksi ja ymmärretyksi. Neljäs viikko tuo luovalla ajattelulla uusia ratkaisuja tilanteisiin. Viides viikko tuo jonkun toisen toimista johtuen omiin suunnitelmiin muutoksia ja joustavuutta tarvitaan.

Kalat, 2023 kesäkuu

(20.2. - 20.3.)

Kaloille kesäkuu merkannee pari riskinpaikkaa, jolloin on hyvä olla tarkkaakin tarkempi ja välttää suurten ratkaisujen tekemisiä. Varsinkin neljäs viikko eli juhannus viikko voi aiheuttaa erinäisiä sotkuja suunitelmiin ja väärin ymmärrykset ovat herkässä. Tarkista itse kaikki huolella, jotta et unohtaisi hoitaa mitään tärkeitä asioita. Vaikka viime kuut ovat kasanneet vastuuta harteillesi ylenmääräisesti niin juhannusviikolla huomaa kuitenkin jo, että näkemäsi vaivannäkö on tuottanut tulosta. Käytännönläheisyyttä kuukausi vaatii ja malttia saattaa kaikki keskeneräinen tehdyksi. Ole maltillinen ja ota aikaa tarpeeksi myös lepoon.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.