Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2023 lokakuu

(21.3. - 19.4.)

Oinaille lokakuu tuo eteen varsin vaativia tilanteita ja suhdetoiminta vaatii asioihin syvälle paneutumisia. Jokin taho tai läheinen voi vaatia itsestäsi kohtuuttomia ja joudut puolustamaan omaa asemaasi ja näkökantojasi. Voit kokea että et tule kuulluksi ja epäoikeudenmukaisuutta on ilmassa. Jos tilanne vaatii niin, jos mahdollista, on hyvä pistää tilanteelle piste ja poistua paikalta. Rohkeutta vaaditaan puolustautumiseen ja jotain lopullista voi sattua. On hyvä asennoitua niin, että on aika luopua menneestä ja antaa tilaa elämän uusille, tuleville ilmentymille. Kuun ensimmäinen ja kolmas viikko painottavat näitä teemoja.

Harka, 2023 lokakuu

(20.4. - 20.5.)

Lokakuun alussa kuulemasi asiat voivat hämmentää härkiä ja asiat vaativat syvempää tutkiskelua. Paneudu tilanteeseen pintaa syvemmälle ja vältä turhaa hyväuskoisuutta. Kuun toinen viikko edellyttää jonkin verran käytännönläheisyyttä, sekä järkevää otetta niin tekemisisissäsi kuin myös ihmissuhteissasi. Ole maltillinen. Kolmas viikko suosii sensijaan ihmissuhteita ja tunne-elämän kehitystä. Vaikka jonkun toisen käytös voi tuntua aika-ajoin turhan itsekeskeiseltä niin kolmas ja neljäs viikko tuovat myös yhteisten asioiden ja tekemisten onnistumisia mitä parhain päin. Pääsääntöisesti kuukauden sävy on hyvinkin onnistunut ja positiivisesti uudistava.

Kaksoset, 2023 lokakuu

(21.5. - 20.6.)

Lokakuu tuo vastuunoton edellytyksiä sekä ehkä myös viivytyksiä asioiden etenemisiin varsinkin toukokuun 21. - 22. päivinä syntyneille kaksosille. Jotain pitää maltilla rakentaa, asioita karsia ja siivota, lähinnä turhia asioita pois elämästään. Varsinkin kuun toinen viikko voi ilmentää myöskin ongelmia parisuhteessa. Kesäkuun puolenvälin jälkeen syntyneillä kaksosilla sensijaan kuun alku varoittaa tekemästä mitään suurisuuntaista ratkaisua, sillä jokin väärinkäsitys voi sumentaa todellisuudentajua. Myös viestintävälineet, liikennöinti sekä sopimusasiat voivat tuottaa ongelmia. Ole tarkka ja tarkista kaikki faktat huolella ja vältä sinisilmäisyyttä.

Rapu, 2023 lokakuu

(21.3. - 19.4.)

Lokakuu osoittautuu suhteellisen vaativaksi ravuille, varsinkin ihmissuhteisiin sekä yhteistyötä vaativiin tilanteisiin. Joku voi nyt yrittää kävellä ylitsesi ja nyt olisi hyvä oppia puolustamaan itseään. Varsinkin voit kokea joutuvasi kohtaamaan epäoikeudenmukaisuutta ja "ein" sanomaan oppiminen olisikin nyt tärkeää. Rohkeutta vaaditaan varsinkin kuun ensimmäisellä ja kolmannella viikoilla. Kuun neljäs viikko kertoo onnistumisista ja helpommista tilanteista, jolloin saat asioitasi parhaiten edistetyksi. Varsinkin kuun viides viikonloppu kertoo neuvotteluista ja keskusteluista, jotka siivittävät sinua eteenpäin.

Leijona, 2023 lokakuu

(23.7. - 22.8.)

Lokakuun ensimmäiset kahdeksan päivää painottavat leijonille ihmissuhteita hyvällä tavalla ja lähentymisiä on nyt liikkeellä. Kuun puoliväli tuo lisää kiireen tuntua ja tekemisen tahti on kiihtymässä aina loppukuuta kohden. On hyvä kuitenkin kuun viimeisellä viikonlopulla välttää kovin uhkarohkeaa toimintaa, sillä voit nyt turhan luottavaisena tehdä yliarviointeja ja turhan laajamittaset hankkeet voivat oka riskinä. On hyvä välttää myös talouteen vaikuttavia hankkeita, sillä turha hyväuskoisuus voi myöhemmin kostautua. Koeta siis olla realistinen ja harkitse uusia ryhtymisiä ainakin yön yli, ennen toimeen ryhtymistä.

Neitsyt, 2023 lokakuu

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille lokakuun ensimmäiset päivät voivat herkästi aiheuttaa unohduksia, väärinkäsityksiä tai huolimattomuus virheitä. On siis hyvä olla normaalia tarkempi asioiden hoitamisissa, kaupanteossa mutta myös liikennevälineiden ja viestimien kanssa. Toisella viikolla ihmissuhteet vaativat malttia ja vastuunottoa. Neljäs viikonloppu sen sijaan kertoo edistysaskeleista suhdetoimissa. Neljännen viikon alun keskusteluihin on hyvä suhtautua vakavasti, sensijaan viimeinen viikonloppu tuo neuvonpitoihin ja viestintään sopuisia ratkaisuja. Kuukausi loppuukin varsin onnistuneesti ja voit hengähtää tekemään jotain rentouttavaa ja itsesi näköistä.

Vaaka, 2023 lokakuu

(23.9. - 23.10.)

Lokakuussa vaaoille kuun ensimmäinen viikko voi olla turhankin touhukas ja yritteliäs, joten suhteellisuuden taju on hyvä koettaa muistaa ryhtymisissä. Oma-aloitteisuutesi ja omaehtoisuutesi takia voit kohdata vastustusta ja asiat voivat riidellä, eivät niinkään ihmiset. Pura energioitasi mieluummin raakaan lenkkiin tai käytännön tekemisiin. Samoin kuun kolmas viikko voi tuoda valtataistelu pelejä ja epäoikeudenmukaisuuden kohtaamisia. Koeta siis pitää puoliasi mutta käyttäen luontaista diplomatian kykyäsi. Kuun loppu on jo rauhoittuneempaa aikaa ja voit paremmin suunitella toimiasi.

Skorpioni, 2023 lokakuu

(24.10. - 22.11.)

Lokakuun alun viestinnät ja neuvottelut voivat skorpioneille aluksi tuntua epämääräisiltä ja hämmentäviltä mutta pystyt lopulta paneutumaan asian juuren ja tilanne selkiytyy. Älä siis luota ensi kuulemalta kaikkea, vaan käytä omaa harkintaa. Toinen viikko aloittaa varsin omatoimisen jakson ja vastuuta on syytä nyt ottaa uusien alkavien ryhtymysten myötä. Oma-aloitteisuus on tärkeää. Kuun neljäs ja viides viikonloppu kertoo onnistumisten kokemuksista ja edistyksestä ja saat aikaa tehdä jotain itsesi oloista ja näköistä. Varsinkin ihmissuhteisiin liittyvät tilanteet tuovat edistysaskeleita mukanaan.

Jousimies, 2023 lokakuu

(23.11. - 21.12.)

Lokakuun alku edellyttää jousimiehiltä erityistä huolellisuutta ja tarkkuutta juoksevien asioiden hoitamisissa. Tarkista huolella kaikki, jotta mikään ei unohtuisi. Myös jokin väärinkäsitys voi sattua, joten vältä kovin suurten ratkaisujen tekemisisä. Kuun toinen viikko vaatii vastuunottoa ihmissuhteiden myötä ja voit kokea, että mikään ei etene nyt ilman omaa panostustasi. Toisaalta voit tuntea tarvetta vetäytyä omiin oloihisi ja seuranpito voi tuntua turhalta ja vaativalta. Loppukuun energiat ovatkin hieman normaalia enemmän sisäänpäinkääntyneitä ja koet asiat ennemminkin sisäisesti kuin ulkoisesti aktiivisesti toimien.

Kauris, 2023 lokakuu

(22.12. - 19.1.)

Lokakuun alku on kauriille varsin stressialtista aikaa, koska voit nyt haluta tehdä dramaattisia muutoksia elämääsi. Koeta kuitenkin olla suhteellisuuden tajuinen ja kärsivällinen, jotta et olisi liian päällepainava myös muita lähelläsi olevia kohtaan. Koeta purkaa paineista energiaa vaikka ruumilliseen työhön tai liikuntaan, jotta säästyisit turhilta tunteenpurkauksilta. Kolmannesta viikonlopusta eteenpäin pystyt parempaan elämänhallintaan ja loppukuun ratkaisut ovat jo rakentavampia. Neljännen viikonlopun ideat ja suunitelmat ovat jo kantavia ja kuukausi loppuukin jo varsin suotuisissa olosuhteissa.

Vesimies, 2023 lokakuu

(20.1. - 19.2.)

Lokakuun alku on vesimiehille sopuisa ja varsinkin ihmissuhteissa on runsautta ja positiivinen sävy. Kuun kolmannesta viikosta eteenpäin käytännön työt ja kiiireet pitävät ottessaan ja tekemisen tahti kiihtyy. Suuremmista vateista kuitenkin vältyttäneen ja stressin puolelle ei nyt tarvitse mennä. Kuun viimeinen viikonloppu kehoittaa maltillisuuteen, sillä voit nyt herkästi ylittää raja-aitoja ja ryhtyä ylimitoitettuihin hankkeisiin liian heppoisin perustein. Vältä ainakin suurempia rahallisia hankintoja ja ole maltillinen ryhtymyksissäsi muutenkin. Jokin asia voi näyttäytyä houkuttelevalta, vailla loppuun asti ajateltuja perusteita.

Kalat, 2023 lokakuu

(20.2. - 20.3.)

Lokakuu edellyttää kaloilta kuun alussa huolellisuutta ja tosiasioiden muistamista, sillä jokin unohdus tai jonkun toisen tahon epäluotettavuus voi tuottaa helposti lisäharmia. Nyt ei ole syytä olla turhan herkkäuskoinen toisten sanomisille ja myöskin juoksevien asioiden hoitaminen voi tuoda lisäselvitysten vaadetta. Kuun neljäs ja viides viikonloppu sensijaan ovat suotuisampia niin ihmissuhteiden kannalta kuin myös omien ryhtymysten. Jokin asia järjestyy parhainpäin ja oma yritteliäisyys tuottaa tulosta. Kuun viimeiset päivät suosivatkin viestintää, sekä sopimus- ja neuvotteluasioita. Ole itse aktiivinen, niin saat parhaimman lopputuloksen aikaiseksi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.