Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2023 maaliskuu

(21.3. - 19.4.)

Maaliskuun alkupäivät ovat oinaille mitä parhainta aikaa ihmissuhteiden myötä ja jokin uusi merkittävä suhde voi nyt myös saada alkunsa. Kuun puoliväli vaatii näissä asioissa lopullisten ratkaisujen tekemistä ja valinnat mitä nyt teet ovat lopullisia ja kauaskantoisia. Käytännössä jokin uusi tuttavuus vaatii vanhojen suhteiden suhteen päätöksiä. Kuun viimeiset päivät suosivat niin kaupankäyntiin liittyviä asioita, kuin myös neuvotteluihin ja sopimusasioihon vauhdittumisia. On hyvä aika olla uusien hankkeiden ja ideoiden myötä liikkeellä. Voit tällöin laajentaa suosiollisesti myös verkostoasi.

Harka, 2023 maaliskuu

(20.4. - 20.5.)

Maalisuun alku merkannee härille vaativan ajanjakson päättymistä ja tilalle nousee uusien mahdollisuuksien avautumisia. Olet itse innokas uusiin kokeiluihin ja lähtöihin. Jokin uusi suunta voi alkaa hahmottumaan ja uusia tuulia on ilmoilla. Ideoi rohkeasti nyt uusia viritelmiä. Kuun puoliväli korostaa omaa luovuuttasi ja voit saada kiinni omien luovien puoliesi ilmaantumisista. Kolmas viikonloppu aloittaa varsin sosiaalisen jakson ja ihmissuhteisiin tulee runsautta ja lisää kohtaamisia. Kuun puoliväli on kuitenkin käytännön läheisyyttä vaativa ja yhteiset hankkeet edellyttävät osallistumista. Kuun loppu laajentaa sosiaalista piiriäsi ja uusia kontaktipintoja syntyy.

Kaksoset, 2023 maaliskuu

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten on hyvä olla maaliskuussa tarkkana kaikkien asioiden hoitamisten suhteen, sillä riskinä on nyt unohdukset, sekaannukset tai väärinkäsitykset. Vaikka oletkin nyt erittäin energinen ja aloitteikas, niin nyt ei ole hyvä aika tehdä mitään riskialtista tai suuria suunnan muutoksia. On hyvä välttää ryhtymistä mihinkään kovin suurisuuntaiseen uuteen hankkeeseen. Joku toinen voi nyt myös sotkea asiasi ja joudut itse selvitysmieheksi, jotta asiat tulisivat oikaistuiksi. Toisaalta sinulle voi nyt paljastua, että olet ollut jonkun ihmisen tai asian suhteen turhan sinisilmäinen ja luottavainen. Kuun viimeinen viikko on parasta aikaa korjata asioita tai oikaista sattuneita virheitä.

Rapu, 2023 maaliskuu

(21.3. - 19.4.)

Rapujen on maaliskuun alkupäivinä hyvä välttää tietoisesti tuhlausta tai turhien hyödykkeiden hankintaa. Kuun ensimmäinen kokonainen viikko tuo tervetullutta vaihtelua ja piristäviä uutisia elämään. Ole rohkea menemään mukaan uusiin juttuihin. Kuun puoliväli painottaa ihmissuhteita ja niissä vaadittavaa vastuullisuutta ja realismin tajua. Voit joutua kohtaamaan ylikävelyä itsesi suhteen ja onkin hyvä osata puolustaa nyt omia oikeuksiaan. Kuun loppu painottaa käytännönläheisyyttä ja konkreettista tekemistä mutta toisaalta ihmissuhteissa on luvassa mukavia yllätyksiä ja piristäviä sattumuksia.

Leijona, 2023 maaliskuu

(23.7. - 22.8.)

Maaliskuun alussa leijonien on hyvä ottaa puheeksi vakavampiakin asioita läheisten kanssa, sillä nyt on mahdollisuus saada selkeyttä lisää keskeneräisiin , aiemmin vaivanneisiin asioihin. Yhteiseen hiileen puhaltaminen onnistuu ja ongelmia saadaan selkiytettyä. Kuun ensimmäisestä viikosta eteenpäin huomaat energisyytesi ja aloitteikkuutesi lisääntyvän ja paineet ja stressi alkavat helpottaa. Edessä on nyt jouhevasti sujuva loppukuu ja saat asioita edistettyä taas vaivattomammin. Kuun lopulla voit saada kimmokkeita äkillisiin lähtöihin ja voit ideoida jotain uutta ja radikaaliakin. Voit nyt kuitenkin olla luottavaisin mielin liikkeellä ja kokeilla uusia väyliä toteuttaa itseäsi.

Neitsyt, 2023 maaliskuu

(23.8. - 22.9.)

Maaliskuun ensimmäinen puolikas on varsin vauhdikas ja ihmissuhteissa on vilkastumista ja kohtaamisia on riittämiin muiden kanssa. Tilanteet syntyvät hyvinkin ennakoimattomasti mutta nyt on hyvä olla avoin ja utelias uusille kontaktipinnoille, sillä olosuhteissa on jouhevuutta ja raikkaita tuulahduksia. Kuun puoliväli varoittaa toimimasta turhan luottavaisesti, sillä et nyt ole aivan terävimmilläsi ja sekaannuksia syntyy herkästi. Koeta pitää jalat maan kamaralla ja vältä turhaa hutilointia ja älä ole liian sinisilmäinen. Nyt ei myöskään ole hyvä hetki tehdä mitään suuria hankintoja tai ratkaisuja, sillä kuvassa on mukana riskitekijöitä ja voit joutua katumaan valintojasi myöhemmin. Loppukuussa on niin velvoitteita mutta myös piristystä ihmissuhteiden myötä.

Vaaka, 2023 maaliskuu

(23.9. - 23.10.)

Maaliskuun alkupäivät ovat parasta aikaa tunne-elämässä ja ihmissuhteissa yleensäkin. Kuun puoliväli tuo syvällistä paneutumista vaativia tilanteita toisen ihmisen myötä ja tunnelma on herkästi mustanpuhuva. Älä suostu ylikäveltäväksi ja ole itse ainakin mahdollisimman suora, rehellinen ja avoin suhteessa toisiin. Kuun lopulla kuulemasi asiat ja saamasi yhteydenotot tuovat toisen puolelta hyvää mieltä tullessaan ja sopuisampi sävy on vallalla. tekemisten tahti myös kiihtyy loppukuuta kohden ja kiireet vievät enemmän aikaasi. Stressiä tilanteet eivät nyt kuitenkaan nostata pintaan.

Skorpioni, 2023 maaliskuu

(24.10. - 22.11.)

Maaliskuun alkupäivät ovat vielä skorpioneille vaativaa aikaa ja uusia asioita pitää opetella ottamaan haltuun. Asennoidu vastuullisesti ja käytännönläheisesti tilanteisiin, niin saat valmista jälkeä hyvinkin aikaiseksi. Kuudennen päivän jälkeen stressi ja huolet jätävät sinut rauhaan ja asiat alkavat luontua helpommalla. Kuun toisen viikonlopun yhteydenpidot ja kuulemasi asiat piristävät mieltäsi ja olet itse erittäin idearikas. Kuun puoliväli antaa tilaa hyvin esteettisille ja mielikuvituksellisille asioille. Kuun lopulla uusia tuulia puhaltaa ihmissuhderintamalla hyvinkin yllättävällä tavalla mutta nyt on hyvä olla utelias tutustumaan uusiin ihmisiin.

Jousimies, 2023 maaliskuu

(23.11. - 21.12.)

Maaliskuun alkuun sisältyy niin järkeviä ratkaisuja vaativia tilanteita kuin myös ihmissuhteiden myötä positiivista henkeä. Anna panoksesi jonkin asian järkevään asetelmaan saattamiseksi ja tee tarvittavat työt tunnollisesti. Kuun puoliväli varoittaa turhan hyväuskoisesta asenteesta suhteessa johonkuhun, jotain epäluotettavuutta on herkästi ilmoilla. Älä tee ainakaan itse mitään kovin riskialtista tai elämäsi suuntaviivoihin vaikutttavaa, jotta säästyisit myöhemmiltä murheilta. Joku voi myös nyt tarvita apujasi, mutta tarkista tarvitsevan osapuolen todelliset perusteet. Kuukausi voi tuoda kaikenkaikkiaan elämääsi nyt jonkin uuden velvoitteen tai vastuualueen ja edellyttää maanläheistä otetta asioihin.

Kauris, 2023 maaliskuu

(22.12. - 19.1.)

Maaliskuun alku tuo kauriille mahdollisuuksia piristäviin uusiin tilanteisiin, jotka syntyvät sattumalta tai etukäteen odottamatta. Ole valmis uusiin lähtöihin, vaikkakin hieman erikoisella tavalla. Uusia näkemyksiä todellisuuteen on nyt avautumassa, joita et aiemmin ehkä edes osanut odottaa. Kuun puoliväli nostattaa herkästi ristiriitoja esiin ihmissuhteiden myötä ja ylimääräistä diplomatiaa tarvitaan hankalassa tilanteessa. Koeta välttää olemasta liian ehdoton ja katso asioita myös toisten näkökulmista. Kuun loppu varoittaa turhasta tuhlailusta ja liian hövelistä suhtautumisesta taloudellisiin asioihin. Kuun loppu tuo kuitenkin myös mukavaa vaihtelua arkeesi.

Vesimies, 2023 maaliskuu

(20.1. - 19.2.)

Maaliskuun ensimmäiset kuusi päivää edellyttävät vesimiehiltä järkevää asennetta ja maalaisjärkeä asioiden hoitamisten suhteen. Voit nyt  kuitenkin saada jonkin hankkeen aikaiseksi ja tästä eteenpäin olosuhteissa ei esiinny enää vaateita ja velvoitteita alkuvuoden malliin. Ihmisuhteiden myötä on kuitenkin nyt kantavuutta ja koet että voit jakaa asioitasi kuitenkin muidenkin kanssa. Kuun lopulla jokin saamasi viesti tai kuulemasi asia on kannaltasi positiivinen. Ihmissuhteisiin liittyy yllättäviä tekijöitä ja jokin tilanne nousee esiin ennalta arvaamattomalla tavalla. Ole joustava muuttuvissa olosuhteissa.

Kalat, 2023 maaliskuu

(20.2. - 20.3.)

Kaloilta maaliskuu edellyttää asioiden asettamisia tärkeysjärjestykseen ja jotain pitää alkaa miettiä, jotta asiat järkeistyisivät. Jokin uusi velvoite voi myös alkaa ja vastuusi on lisääntymässä. Ole siis tarkka valinnoistasi ja pidä jalat maan kamaralla tiukasti. Varsinkin kuun puoliväli varoittaa virhearvioinneista ja onkin syytä välttää ryhtymästä mihinkään suurisuuntaiseen hankkeeseen. Aika suosii luovaa toimintaa ja estetiikan esiin nostamista. Ihmissuhteissa on syytä luottaa nyt vain omaan arviointi kykyysi, sillä jotain epäluotettavuutta voi ilmentyä ihmissuhteiden kautta. Tosin kuun loppupäivät lupaavat ihmissuhteisiin jo keveämpiä ja hauskempia tunnelmia.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.