Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2023 marraskuu

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden marraskuu sujunee varsin suunitellusti ja hallitusti ilman kummempia vaateita suuntaan jos toiseenkaan. Kuukauden toinen viikko aloittaa varsin sosiaalisen ja ihmisläheisen jakson loppukuuta myöten ja tapaamiset sekä yhteiset asiat sujuvat parhain päin. On siis hyvä jakaa asioitaan muiden kanssa ja tehdä yhteistyötä. Kuun viimeinen viikko on varsi energinen ja saat helpostikin velvoitteesi tehdyksi. Voit myös saada uusia ideoita tehdä ja toteuttaa jotain jo pidempääkin harkittua asiaa, mutta nyt kannattaa kuunnella herkällä korvalla omaa sisintään ja intuitiotaan.

Harka, 2023 marraskuu

(20.4. - 20.5.)

Härkien marraskuu alkaa varsin suotuisissa merkeissä ja varsinkin ihmissuhteissa tapahtuu mielenkiintoisia ja positiivisia käänteitä. Jokin uusi tuttavuus tai kumppanin myötä alkava yhteinen hanke saa vauhtia alleen ja onnistumisen kokemuksia on tarjolla. Kuukauden alkupuolelle mahtuu niin hauskuutta kuin hyvää yhteishenkeä muttä hyvinkin yllättävällä ja edistävällä tavalla. Kuukauden neljäs viikko painottaakin jo syveneviä tunteita ja voit huomata tunne-elämän tiivistymistä ja kiihkeyttä. Kaiken kaikkiaan kuukauden sävy on edistävä ja onnekas, joten on hyvä olla itse aloitteellinen ja aktiivinen moneen suuntaan.

Kaksoset, 2023 marraskuu

(21.5. - 20.6.)

Marraskuu nostattaa kaksosille erinäisiä vaateita ja velvoitteita ja jotain pitää harkiten miettiä uudestaan ja rakennella pikkuhiljaa uusia suuntaviivoja. On hyvä kuitenkin nyt keskittyä keskeneräisten hankkeiden loppuunsaattamisiin pitkäjänteisyydellä ja sitkeydellä. Uudelleen yrityksiä voidaan tarvita ja jotain pitää viimeistellä maltilla ja käytännönläheisesti. Varsinkin kuun toinen ja neljäs viikko painottavat järkevää otetta. Jotta et ajautuisi stressin puolelle, niin varaa tarpeeksi aikaa lepoon ja palautumiseen. Nyt ei kuitenkaan ole syytä ajaa itseään loppuun vaan ajan kanssa asiat kyllä etenevät haluttuun malliin. Ensimmäinen ja viimeinen viikko varoittavat liian heppoisin perustein tehdyistä päätöksistä tai hankinnoista.

Rapu, 2023 marraskuu

(21.3. - 19.4.)

Marraskuun alku on ravuille varsin edistyksellinen ja uusiakin uria avaava. On hyvä olla moneen suuntaan utelias ja rohkeakin ja lähteä kokeilemaan ja tekemään jotain uutta ja herättävää. Luvassa on niin toteutuneita suunitelmia kuin myös mukavia yllätyksiä. Kuun puoliväli on myös uudistava sävyltään ja kokeilunhalulle olisikin hyvä antaa nyt tilaa. Kuun toisesta viikonlopusta alkaa hieman vastuullisuutta merkitsevä jakso ihmissuhteissa mutta suurempien ratkaisujen ajankohta kulminoituu vasta seuraavalle kuulle. Loppukuu on hyvinkin tasaista etenemistä ja suurempia ihmetyksen aiheita ei esiinny.

Leijona, 2023 marraskuu

(23.7. - 22.8.)

Marraskuun alku on leijonille varsin vauhdikas tuoden äkkinäisiä ryhtymyksiä ja tekemisiä. Jokin yllättäen kuulemasi asia pistää sinuun vauhtia ja tekemisen tahti kiihtyy. Kuun toinen viikonloppu varoittaa kuitenkin toimimasta hetken mielijohteesta, sillä äkkinäisesti ryhtyen jotain ennakoimatontakin voi sattua, mitä ei odottaisi etkäteen tapahtuvaksi. Samoin kolmas viikko kertoo ennakoimattomuudesta, joten koeta olla normaalia maltillisempi ja harkitsevampi. Tekemistä ja ylimääräistä ryhtymistä korostetaan aina kuun neljänteen viikon loppuun asti, sen jälkeen tekemisen tahti rauhoittuu ja tasoittuu.

Neitsyt, 2023 marraskuu

(23.8. - 22.9.)

Marraskuun alku painottaa neitsyille ihmisuhteita ja on hyvä olla liikkeellä mahdollisimman realistisesti, einä antaa mielikuvituksen edustaa odellisuutta. Ole itse ainakin mahdollisimman luotettava ja rehti. Toisaalta joku voi myös tarvita apuasi omien ongelmiensa kanssa. Viikonloppuun mahtuu myös hauskuutta piristäviä kontakteja ja yhteydenottoja. Ennen puoltakuuta jokin ennakoimaton ryhtyminen tuo uutta inspiraatiota , joten ole rohkea menemään mukaan uusiinkin ryhtymisiin. Kolmas viikonloppu antaa tilaa luovuudelle ja hempeämmille teemoille. Tee jotain aistejasi herättävää. Kuun loppu on velvoitepainotteisempi ja edellyttää vastuunkantoa ja stressinsietokykyä. Ota aikaa tarpeeksi lepoon ja palautumisiin.

Vaaka, 2023 marraskuu

(23.9. - 23.10.)

Kuun toisesta viikosta eteenpäin ihmissuhteisiin tulee vilkastumista ja sosiaalisuutesi herää henkiin. Pystyt hyvin puhaltamaan yhteiseen hiileen ja koet yhteisen tekemisen miellyttävänä ja tuottavampana kuin yksin tekemisen. Pystyt nyt myös saamaan toisten huomiota ja pystyt tuomaan itsestäsi parhaat puolet esiin. Onkin hyvä jalkautua ihmisten pariin ja laajentaa sosiaalista verkostoa. Tosin kovin energinen et nyt ole mutta toisaalta vaateitakaan erityisiin ryhtymisiin ei nyt eteesi aseteta. Kuun viimeinen viikonloppu antaa enemmän vauhtia ryhtymisille ja toimintatarmosi on taas palautumassa.

Skorpioni, 2023 marraskuu

(24.10. - 22.11.)

Kuun alku tuo ihmissuhteisiin hyviä hetkiä ja mielenkiintoasi nostattavat keskustelut piristävät. Jokin uusi idea voikin nyt kehkeytyä, joka on vaivan arvoinen. Olet kekseliäs ja voit nyt löytää uusia tapoja ratkaista asioita. Ole rohkea uusien kohtaamisten kanssa ja avaudu ulkomaailmallle. Kuun puoliväli on myös yllätyksellinen ja yhteiset asiat pistävät sinuun uutta vauhtia. Olet varsin aktiivinen, aloiteikas ja energinen aina kuun neljänteen viikonlopuun asti ja saatkin nyt paljon tehdyksi tarttumalla toimeen. Jotain uuttakin tekemistä voi nyt alkaa sisältyä elämääsi jos vain kykenet olemaan utelias uusien suuntaviivojen vetämisille. 

Jousimies, 2023 marraskuu

(23.11. - 21.12.)

Kuun alku tuo jousimiehille herkästi epävarmuustekijöitä lähinnä toisten ihmisten myötä. Nyt ei lekaan syytä olla aivan turhan luottavainen suhteessa muihin, toisaalta jonkun avuntarve voi viedä myös kohtuuttomasti omaa aikaasi ja huomiotasi. Kuun toisen viikonlopun viestit ja keskustelut ovat vakavasävytteisiä ja jotain asiaa pitää vielä tarkentaa ja varmistaa. Liikennevälineet, sekä viestintävälineet voivat nyt myös tuottaa päänvaivaa. neljäs viikko painottaa käytännön asioiden hoitamisia vastuullisesti ja itsesi likoon pannen. Vältä liikaa stressiä karsimalla kaikki turha nyt pois ja keskity olennaisiin, käsillä oleviin asioihin.

Kauris, 2023 marraskuu

(22.12. - 19.1.)

Kauriille marraskuu alkaa hyvinkin miellyttävissä ja sopusointuisissa merkeissä. Onnistumisia on tarjolla ja onkin syytä pistää toimeksi ja olla rohkea uusillekin asioille ja mahdollisuuksille. Olet kekseliäs ja pystyt ratkomaan käsillä olevia ongelmia nopeastikin. On hyvä hetki myös ottaa asioista selvää ja laajentaa näkökenttäänsä. Jokin yllättäväkin piristys mahtuu kuun alkuun. Kuun toinen viikonloppu aloittaa hieman vaateliaamman jakson ihmissuhteiden kannalta ja oma-aloitteisuutta on hyvä harjoittaa. Kolmannen viikon alkuun syntyy myös uusia tilanteita mutta posiviivisella sävyllä. Kuun loppu on tasaisempaa etenemistä.

Vesimies, 2023 marraskuu

(20.1. - 19.2.)

Marraskuun alku tuo riskin paikkoja vesimiehille suhteessa hankintoihin ja yht´äkkisiin mielijohteisiin. Koeta siis pitä jalat normaalia tiukemmin maankamaralla, jotta välttyisit liian hätäisiltä ratkaisuilta. Kuun toinen viikonloppu aloittaa ihmissuhteissa enemmän viihttyvyyttä  korostavan jakson verrattuna viimeviikkoihin. Kolmannen viikon alku voi tuoda yllättäviä käänteitä omiin suunitelmiisi ja jotain pitää toimittaa uudella suunitelmalla ja tavalla. Loppukuu etenee suunitellummin ja tasaisemmin ja mahdolliset riskien paikat jäävät taakse. Kiireen tuntukin helpottaa kuun viimeisellä viikonlopulla.

Kalat, 2023 marraskuu

(20.2. - 20.3.)

Marraskuun alku on kaloille omien uusien hankkeiden mahdollistumisia tuova ja varsinkin keskustelut ja neuvonpidot tuovat muassaan positiivisia lopputuloksia. Jotain uutta voi nyt myös alkaa ja nostattaa mielenkiintoasi kohti uusia aiheita. Ole rohkea kokeilemaan uusia asioita. Ihmissuhteissa kuun alku sensijaan on riskialtis ja jotain epäluotettavuutta voi herkästi esiintyä. Koeta ainakin itse olla sanasi mittainen ja säilyttää oma luotettavuutesi toista kohtaan.Toisen viikon keskustelut sensijaan ovat vaativampia ja käytännöllisyyttä korostavia. Mukavaa vaihtelua tarjoaa myös kolmas viikko, jolloin uusia seikkailuja vvoi olla tarjolla. Neljäs viikko sensjaan vaatii vastuunottoa ja kykyä itsenäiseen työstämiseen. Ota rauhallisesti.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.