Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2023 syyskuu

(21.3. - 19.4.)

Vaikka oinaiden syyskuun sävy on kiireinen ja ryhtymisiä vaativa, niin tilanteet pysyvät nyt hallinnassa eivätkä olosuhteet tuota suurempaa päänvaivaa. Tilanteet toki edellyttävät yhteistyötä muiden kanssa ja toisinaan toisen tapa toimia ja tehdä asioita voi ärsyynnyttää itseäsi. Pystyt nyt kuitenkin hillitsemään omia impulssejasi, eivätkä tilanteet karkaa käsistä. Kuun viimeiset kaksi viikkoa ovat jopa hyvinkin sosiaalisia ja ihmissuhteissasi on runsautta ja enenevässä määrin yhteisiä hankkeita ja ryhtymisiä. Pystyt ottamaan hyvin huomioon toisenkin näkökannat ja lopulta voitkin huomata, että yhdessä toimien saat enemmän aikaiseksi kuin yksin puurtaen. Saatkin nyt asettua syksyn saapumiseen tasaisesti edistyen.

Harka, 2023 syyskuu

(20.4. - 20.5.)

Syyskuun ensimmäinen kokonainen viikko suo härille varsin onnistuneita siirtoja ja tilanteita. Jokin kuulemasi asia tai neuvottelu- tai sopimusasia on hyödykäs ja avaa tietäsi suotuisasti eteenpäin. Onkin hyvä olla yritteliäs ja pistää aloitteita liikkeelle. Toisaalta myös jonkin asian lopputulos voi nyt vapauttaa sinua tekemään uudenlaisia ratkaisuja ja pääset tekemään jotain uutta ja enemmän elämääsi mielekkyyttä tuovaa tekemistä. Kuun kolmas viikonloppu tosin varoittaa liian hyväuskoisesta asenteesta, joten vältä esim. turhia hankintoja. Kuun viimeinen viikko suosii neuvonpitoja, viestintää, sekä kaupankäyntiin liittyviä asioita. Myös jokin maisemanvaihto voi tuoda lisää mielekkyyttä ja piristystä elämääsi.

Kaksoset, 2023 syyskuu

(21.5. - 20.6.)

Syyskuu ei kaksosille suuria vaateita eteen aseta ja asiasi sujuvat mutkitta ja suunitellusti. Taustalla on kuitenkin velvoitesävyisyyttä ja jonkin keskeneräisen asian hahmottelua mutta tämä kuukausi antaa hieman hengähdystaukoa käsillä oleviin vaateisiin. Onkin hyvä antaa ajan kulua ja tehdä ennemminkin suunitelmia ja laskelmia tulevaisuutta kohti kuin ryhtyä nyt varsinaiseen toimeen tai aloittaa mitään uutta hanketta. Energiatasosi ei nyt ole kaikkein korkeimmillaan ja onkin hyvä tiedostaa omat jaksamisen rajat. Sosiaalinen elämä on kuitenkin tyydyttävää ja kykenet jossain määrin myös yhteistyöhön ja ajamaan yhteisiä asioita eteenpäin. Vastuunkanto on kuitenkin omalla kontollasi, joten hoida tunnollisesti käsillä olevat velvoitteet.

Rapu, 2023 syyskuu

(21.3. - 19.4.)

Syyskuu etenee ravuilla varsin mutkitta ja suunnitellusti, vaikka tekemistä ja toimintaa vaativia tekijöitä tuntuu nousevan eteen tuon tuostakin. Tilanteet eivät kuitenkaan etene stressin puolelle, eikä myöskään suurempia muutospaineita nyt ole. Ensimmäinen viikko on suosiollinen ja jokin asia edistyy tai valmistuu haluamallasi tavalla. On hyvä laittaa liikkeelle varsinkin neuvotteluita tai sopimusasioita muta on hyvä varautua siihen, että vasta viimeinen viikko tuo onnistumisen kokemuksia hankkeisiin. Kovin seurallinen et nyt ole, vaan yhteiset asiat liittyvät ennemminkin vastuuseen ja käytännön asioiden hoitumisiin. Kuun puoliväli lupaa mukavaa vaihtelua ja voit toteuttaa vaihtelun haluasi mielenkiintoisella tavalla.

Leijona, 2023 syyskuu

(23.7. - 22.8.)

Leijonien syyskuu on varsin ihmissuhdepainotteinen ja seuraelämä on päällimmäisenä esillä. Kuun alussa voi ilmetä kuitenkin joitain viivytyksiä tai aikataulujen muutoksia. Kuun puolessa välissä on hyvä olla realistinen suhteessa toiseen, sillä voit olla nyt itse turhan optimistinen toisen suhteen. Koeta kohdata toinen kaikkine vikoine päivineen. Vältä tällöin myös turhan heppoisin perustein tehtyjä hankintoja ilman todellista tarvehankintaa. Kuun loppu taas varoittaa liiallisesta seikkailunhalusta ja voitkin nyt herkästi sallia itsellesi rajojen ylityksiä ja turhia kokeiluja varsinkin ihmissuhteissa. Pääsääntöisesti olet energinen koko kuukauden ja velvoitteet eivät nyt vie liikaa energiaasi.

Neitsyt, 2023 syyskuu

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille syyskuu tuo vaihtelevia tilanteita, niin suosiollisia avautuvia tilaisuuksia tuoden kuin myös riskin paikkoja ja epävarmuustekijöitä. Kuun alku on positiivissävytteinen ja jokin onnistuminen tai uusi ryhtyminen voi olla ajankohtaista. Kuun alun sopimus- tai neuvonpito asiat toki vaativat hieman kärsivällisyyttä ja malttia mutta kuun viimeinen viikko kertoo suotuisasta lopputuloksesta aloitettujen hankkeiden suhteen. Kuun puoliväli antaa tilaa kokeilunhalulle ja yllättäen jokin mahdollisuus päästä toteuttamaan itseäsi voi nyt avautua. Ole rohkea ja utelias yllätyksille. Kolmas viikko on riskialtista aikaa niin käytännön asioiden hoitamisille kuin myös ihmissuhteissa. Ole ainakin itse tarkka ja luotettava sovittujen asioiden suhteen.

Vaaka, 2023 syyskuu

(23.9. - 23.10.)

Vaaoille syyskuu on toiminnallisuutta korostavaa aikaa ja oman aktiivisuutesi myötä saat nyt vauhditettua asioitasi. Oletkin aikaansaava ja ryhtyvä ja jokin uusi alku tai aloitus voi nyt olla ajankohtainen. Puolenkuun aika painottuu ihmissuhteisiin ja tilanteet tuovat mielihyvää ja edistystä olosuhteisiin. On hyvä olla ihmissuhteissa nyt itsekin aloitteelinen, sillä saat nyt huomiota kyllä osaksesi. Häritseviä tekijöitä ei nyt ole kuvassa mukana, joten riskejäkään ei ole näkyvillä. Oletkin suhteellisen itseriittoisesti liikkeellä, joten koeta antaa tietoisesti ylimääräistä huomiota kuitenkin myös toisen osapuolen tarpeille.

Skorpioni, 2023 syyskuu

(24.10. - 22.11.)

Syyskuu tuo skorpioneille ihmissuhteisiin liittyviä teemoja pintaan ja kuvassa on mukana niin runsautta kuin myös muutosaltiutta. Kuun ensimmäinen viikko on suotuisaa aikaa panostaa suhdetoimintaan, sillä edistystä on nyt tarjolla. Toisella viikolla jotain yllättävällä tavalla piristävää on tiedossa ja tilanteet liityvät myös ihmissuhteisiisi. Kuun viimeisen viikon alussa kuulemasi asiat tai saamasi yhteydenotot ovat positiivisia ja edistyksekkäitä kannaltasi. Onkin hyvä hetki jakaa ajatuksiaan muiden kanssa. Aika suosii myös sopimus- ja neuvotteluasioita. Kuun viimeisellä viikonlopulla kanssaihmisiin liittyvä asia nousee esiin puskista ja ennalta-arvaamattomasti. Ole joustava ja avoin muutoksille.

Jousimies, 2023 syyskuu

(23.11. - 21.12.)

Syyskuun ensimmäinen viikko edellyttää jousimiehiltä maltillista asennetta ja onkin syytä olla normaalia realistisempi ja tarkempi esiin tulevien asioiden suhteen. Vältä turhaa ylioptimistiuutta. Hoida yksi asia pois kerrallaan päiväjärjestyksestä ja jätä turhat asiat ja ryhtymiset nyt tuonnemmaksi. Toisella viikolla ihmissuhteisiin tulee positiivisia tilanteita ja onkin nyt hyvä aika jakaa asioitaan muiden kanssa. Kolmas viikko suosii ennemminkin henkisiä ja esteettisiä asioita kuin käytännön toimintaa ja ryhtymisiä. Tee jotain henkeäsi kohottavaa ja vältä suurten ratkaisujen tekoa. Riskinä on huolimattomuus, unohdukset ja epärealistisuus.

Kauris, 2023 syyskuu

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden kuukausi on kiireinen ja hektinen mutta suurempia stressin aiheuttajia ei nyt kuitenkaan ilmenne. Onnistumisiakin ryhtymisissään on tarjolla ja varsinkin kuun ensimmäinen ja viimeinen viikko kertovat edistyksellisyydesta ja positiivisista lopputulemista. Saat ajettua asioitasi hyvin tällöin eteenpäin ja voit rauhoittua asioiden äärelle. Kolmas viikonvaihde lupaa vaihtelua ja uusia asioita mutta hyvinkin piristävällä ja hauskallakin tavalla. Kokeile rohkeasti tehdä asioita uudella tavalla ja kokeile jotain uutta ja mielenkiintoasi herättävää. Sen jälkeinen viikko vaatii hieman enemmän asioihin syvälle perehtymisiä mutta kuvaan mahtuu myös innoittavaa luovuutta.

Vesimies, 2023 syyskuu

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille syyskuu painottaa ihmissuhteita ja käänteitäkin vallitseviin olosuhteisiin. On hyvä olla realistinen ja pitää pääkylmänä jonkun suhteen ja välttää turhaa ylioptimistisuutta varsinkin kuun kolmannen viikonlopun tilanteissa. Voit nähdä toisen nyt turhan ylioptimistisesti ja mielikuvat eivät välttämättä edusta todellisuutta. Ole tällöin tarkkana myös hankintojen suhteen ja vältä tuhlailua. Kuun viimeinen viikko tuo herkästi yllättäviä ja muutosalttiita tilanteita tunne-elämään ja jokin uusia voi nousta esiin liittyen toiseen ihmiseen. Koeta välttää turhia ja liioiteltuja yllykkeitä ylittää raja-aitoja ja pidä pää kylmänä.

Kalat, 2023 syyskuu

(20.2. - 20.3.)

Syyskuu edellyttää kaloilta ylimääräistä käytännönläheisyyttä ja vastuullisuutta ja jotain hanketta pitää maltilla ja kärsivällisyydellä hoitaa. Asiat eivät etene ilman omaa panostustasi ja vastuuta on kasautumassa enenevässä määrin kontollesi. Pidä siis järki mukana ja jalat tiukasti maankamaralla. Kuukauteen mahtuu kuitenkin myös asioiden etenemistä ja varsinkin yhteistyöhön liittyvät tilanteet tuovat onnistumisiakin. Kuun ensimmäinen ja viimeinen viikko painottavat saavutuksia. Kuun puoliväli antaa myös tilaa vaihtelunhalulle ja uusienkin mahdollisuuksien  esiintuloon varsinkin ihmissuhteiden myötä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.