Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2023 toukokuu

(21.3. - 19.4.)

Oinaat saavat hyvää siivitystä hankkeisiin toukokuussa aina kuun 16. päivään asti ja onnekkuutta on tilanteissa mukana. Kuun ensimmäiset kolme viikkoa painottavat kiirettä ja tekemisiä ja uutta puuhaa tuntuu tulevan eteesi tuon tuostakin. Kuun kolmannella viikolla on kuitenkin hyvä olla tietoinen ryhtymisistään, sillä valinnat joita nyt teet ovat kauaskantoisia ja pitkälle tulevaisuuteen vaikuttavia. Stressi tekijöitä ei nyt kuitenkaan esiinny, joten saat paljon aikaiseksi. Toimit kuitenkin tässä kuussa mieluimmin omiin nimiin kuin yhteistyössä muiden kanssa. Voitkin kokea ihmissuhteet nyt hieman turhan velvoitteisina.

Harka, 2023 toukokuu

(20.4. - 20.5.)

Toukokuun toinen viikko tuo härille hyvinkin yllättävällä tavalla uusia avautuvia mahdollisuuksia lähteä tekemään jotain uutta ja mielenkiintoasi herättävää. Voit saada omat kykysi ja lahjasi esiin uusien hankkeiden myötä, joten on hyvä olla rohkea kokeilla jotain uutta ja jopa mullistavaakin. Kuun kolmas viikko aloittaa varsin onnekkaan jakson ja antaa lisää mahdollisuuksia toteuttaa omia asioitaan menestyksekkäästi. Mutta samalla joudut tilanteeseen, jossa jotain vanhaa elämän sisältöä  pitää jättää taakse, jotta tilaa uudistuksille syntyisi. Kolmas viikonloppu varoittaa ryhtymästä kovin liioiteltuihin tekoihin ja itsehillintä on myös paikallaa. Kuukaudesta muotoutuu siis varsin muutosvoimainen.

Kaksoset, 2023 toukokuu

(21.5. - 20.6.)

Toukokuun ensimmäinen viikko painottaa kaksosille ihmissuhteita ja niissä tapahtuvia muutoksia. Nyt olisi kuitenkin hyvä pitää pää kylmänä, sillä houkutuksia lähteä mukaan johonkin epämääräisiin suhteisiin on lisääntynyt. Älä ole turhan sinisilmäinen, vaan pidä faktat mielessä niin toisten ihmisten suhteen kuin myös esim. omien taloudellisten hankintojen suhteen. Tee ennemminkin jotain hengellisyyttä tai esteettisesti kohottavaa ja inspiroivaa. 21. ja 22. päivä voivat tuoda elämääsi jonkin suuremman ratkaisun. Jokin uusi hanke tai ryhtymys voi nyt alkaa ja syvää sitoutumista tarvitaan asioiden nähden. Kuun viimeinen viikonloppu painottaa käytännöllisyyttä ja kärsivällisyyttä asioissa.

Rapu, 2023 toukokuu

(21.3. - 19.4.)

Toukokuun toinen viikko aloittaa sosiaalisemman jakson ravuille ja ihmissuhteet ovat etusijalla. Olet toki myös erittäin aloitteikas ja ryhtyvä ja tekemisistäsi syntyy myös tiuhaan tahtiin aikaansaannoksia. Toisen viikon alussa jokin mukava yllätys tuo vaihtelua ja virkistystä kun taas viikonloppu vaatii vastuullista otetta ihmissuhteisiin nähden. Ota toisten tarpeet huomioon ja toimi järkevästi. Neljäs viikko sen sijaan tuo kuvaan muukaan toisten ihmisten myötä uusia hauskoja tuulia ja tilanteita ei tarvitse nyt kohdata sosiaalisesti niinkään vakavamielisesti. Mene mukaan yllättäviinkin tilanteisiin, niin saat uutta virtaa ihmissuhteiden myötä.

Leijona, 2023 toukokuu

(23.7. - 22.8.)

Leijonille toukokuun alku voi antaa mahdollisuuden hyödyllisiin ja edukkaisiin hankintoihin. Kovin energinen e ole kuun ensimmäisinä kolmena viikkona, vaan energisempi jakso alkaa kuun kolmannella viikonlopulla. Tällöin on kuitenkin syytä olla hyvin tietoinen omista ryhtymisistään, sillä vaikutukset tulevat olemaan kauaskantoisia. Nyt ei ole hyvä ryhtyä mihinkään ylimitoitettuun hetken mielijohteesta. Kuun toinen viikko on yllätyksellinen ja jokin suurempii suunnanmuutos voi nyt osua tähän ajankohtaan. Suunitelmiin voi tulla odottamattomalla tavalla muutoksia ja joustavuutta tarvitaan. 

Neitsyt, 2023 toukokuu

(23.8. - 22.9.)

Toukokuun sävy on neitsyille velvoitteinen ja omaa vastuuta asioiden hoidoissa edellyttävää. Onkin syytä hoitaa asioita yksi kerrallaan ja ottaa maltillinen asenne. Kuun toinen viikonloppu on hyvä painottaa ihmissuhteisiin ja toimia järkevästi. Viimeinen viikonloppu tuo oman jaksamisen kanssa paineita ja on hyvä kiinnittää huomionsa omaan jaksamiseen. Ota huomioon omien voimavarojen rajat ja karsi kaikki turha nyt pois. Piristystä tuovia hetkiä kuitenkin mahtuu kuukauteen ja toinen viikko tuo hyvää vaihtelua arjen rutiineihin. Samoin kuun viimeinen viikonloppu lupaa hauskuutusta ja iloa lähinnä ihmissuhteissa ja jopa uusien kohtaamisten myötä. 

Vaaka, 2023 toukokuu

(23.9. - 23.10.)

Toukokuun alku painottaa ihmissuhteita vaaoille ja tällä alueella tapahtuvia positiivisia etenemisiä. Tee yhteistyötä muiden kanssa ja jaa asioitasi läheistesi myötä. Voit nyt myös tutustua uusiin ihmisiin. Kuun ensimmäiset kolme viikkoa ovat vauhdikkaita ja kiirettä on ilmassa.  Kuun kolmas viikonvaihde tuo uutta ryhtymistä ja voit sitoutua johonkin uuteen hankkeeseen. On kuitenkin hyvä olla tietoinen uusien ryhtymysten suhteen, sillä valinnat, joita nyt teet, ovat vaikutukseltaan kauemmas tulevaisuuteen vaikuttavia. Rohkeutta tarvitaan ja peräänantamattomuutta omien periaatteiden noudattamisten eteen. Puolusta rohkeasti omia näkökantojasi tilanteissa.

Skorpioni, 2023 toukokuu

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille toukokuussa jonkin sopimus tai neuvotteluasian selkiytyminen venyy ja lisäselvityksiä tarvitaan ennen kuin saat asioita eteenpäin. Toinen viikko tuo piristysruiskeen lähinnä jonkun toisen ihmisen kautta ja jokin yllättävä tilanne muuttaa herkästi omiakin suunnitelmiasi. Ole joustava ja utelias uusille tilanteille. Kuun puoliväli painottaa käytännönläheisyyttä ja tarvetta suunnitelmallisuuteen varsinkin ihmissuhteiden myötä. Ota vastuuta yhteisistä asioista ja tee oma osuutesi järkevästi. Kolmas viikonloppu on riskialtis ja tällöin on hyvä olla tarkkana siitä missä ja kenen seurassa liikut. Älä ota riskejä tekemisissäsi. Kuun viimeinen viikonloppu on seuraelämän ja tunne-elämän myötä myönteinen.

Jousimies, 2023 toukokuu

(23.11. - 21.12.)

Toukokuun ensimmäisellä viikolla jousimiesten on hyvä pitää realiteetit kasassa huomioon ottaen ihmissuhteet ja kaupankäyntiin liittyvät tilanteet. Jotain voidaan esittää itsellesi nyt väärin perustein, joten tarkkuutta ja realismia tilanteissa vaaditaan. On siis hyvä välttää sinisilmäisyyttä. Viikon lopulla kuitenkin voit jo saada helpommin selkeyttä asioihin. Kolmas viikonvaihde voi tuoda jonkin ratkaisun paikan eteesi ja valinnat ja tilanteet liittyvät jälleen ihmissuhteisiin. Neljäs viikonloppu voi tuoda jonkin ihmissuhteen pisteeseen, jossa jokin suhde voi tulla päätepisteeseensä. Varsinkin suhteet, jotka ovat aikojen kuluessa kerryttäneet liikaa selkiymättömiä ongelmia, voivat nyt päättyä.

Kauris, 2023 toukokuu

(22.12. - 19.1.)

Toukokuun toinen viikko avaa kauriille uusia väyliä lähteä tekemään jotain omaa mielenkiintoasi herättävää. Asiat etenevät yllätyksellisesti, joten ole valmis uusien suuntien havaitsemiselle. Toinen viikko aloittaa varsin ihmissuhdekeskeisen jakson ja sosiaalisuutesi on kasvamassa. Toisaalta jonkun käytös voi myös nyt loppukuun aikana tuntua itsestäsi ärsyynnyttävältä ja ylimääräisiä diplomatian taitoja on hyvä ottaa käyttöön. Kuun toinen viikonloppu edellyttää vastuullista ja realistista asennetta kun taas kuun viimeinen viikko lupaa hauskuutusta ja jopa uusiin ihmisiin tutustumisia. Tällöin tilanteita ei tarvitse ottaa niin ryppyotsaisesti vastaan.

Vesimies, 2023 toukokuu

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille toukokuun alkupuoliskolla jokin yllättävä, etukäteen ajattelematon muutos,  vaatii äkkiseltään sopeutumiskykyä ja muuntautumiskykyä uuteen tilanteeseen. Samalla jotkin esteet tai rajoitteet kuitenkin poistuvat elämästäsi ja tilaa uudistumiselle avautuu.  On uudelleenarvioinnin paikka ja kuitenkin voit saada yyllättävällä tavalla mahdollisuuden lähteä tekemään jotain itsesi oloista ja näköistä asiaa. Ole rohkea ja utelias uudelle. Jonkin asian hoitumisee vaaditaan kuitekin uudelleen miettimistä ja lisää asioista selvää ottamista. Ole tarkka sopimus- ja neuvotteluasioiden kanssa ja vältä suurempien hankitojen tekemistä.

Kalat, 2023 toukokuu

(20.2. - 20.3.)

Toukokuun alku suosii kaloilla jotain luovuutta korostavaa tekemistä ja visionäärisesti herättäviä asioita. Käytännön asioiden hoitamisissa on hyvä olla tarkkana ja välttää liian hutiloiden tehtyjä hankintoja. Ihmissuhteissa myös mitataan nyt luitettavuutta. Koeta ainakin itse pitää kiinni sovituista asioista. Toisaalta joku läheinen voi nyt tarvita apuasi omissa ongelmissaan. Toinen viikko on vauhdikas ja voi myös avata uusia mahdollisuuksia toteuttaa itseää hyvikin yllättävällä tavalla. Kuun vviimeinen viikonloppu o velvoitteinen ja stressitekijöitä on kuvassa mukana. Ota tällöin huomioon omat jaksamisen rajasi. Ole kuitenkin vastuullinen ja realistinen.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.