Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2024 helmikuu

(21.3. - 19.4.)

Helmikuun puoleenväliin asti oinailla riittää kiireitä ja tekemistä on yllin kyllin. Saat kuitenkin asioita aikaiseksi vain ryhtymällä toimeen. Kuun toinen ja kolmas viikko voivat herkästi tuoda muutoksiakin olosuhteisiin mutta olemalla sisukas ja tarmokas voit saada muutoksia aikaan jopa omaksi eduksesi. Oma tahtovoimasi voikin tulla nyt hyvään käyttöön ja sisukkuudella ja peräänantamattomuudella saat vietyä asioitasi haluamaasi suuntaan. Tosin olemalla rehti ja suora tilanteissa on nyt eduksi. Kuun viimeiset päivät edellyttävät maltillisuutta talousasioissa.

Harka, 2024 helmikuu

(20.4. - 20.5.)

Härkä ihmisillä on niin vaativuutta kuin myös edistystä ja onnekkaitakin muutoksia tiedossa helmikuulle. Kuun ensimmäisellä kokonaisella viikolla jokin kuulemasi asia tai saamasi viesti on vaativa ja edellyttää osaltasi kykyä ottaa asioista tarkemmin selvää. Kuun puoliväli on riskialtista aikaa omien ryhtymysten syhteen, joten ole erittäin tietoinen toimintatavoistasi ja liikkeistäsi. Kolmas viikonloppu painottaa ihmissuhteita ja niissä ilmeneviä mahdollisia valtapelejä. Nyt on hyvä osata käyttää psykologista silmää suhteessa muihin. Vältä myös kuun viimeisinä päivinä ylilyöntejä, sekä ylimitoitettuja ryhtymyksiä.

Kaksoset, 2024 helmikuu

(21.5. - 20.6.)

Helmikuun alun keskustelut ja kuulemasi asiat vaativat kaksosilta ryhtymistä toimeen kuun puolivälissä. Loppukuun sävy onkin velvoitteinen ja asioita pitää ajatella pitkällä tähtäimellä. Jotain pitää karsia ja laittaa sivuun, jotta pystyisit keskittymään olennaisiin asioihin. On hyvä antaa aikaa asioiden selkiytymisiin ja kärsivällisyyttä tarvitaan. Kuun viimeiset päivät ovatkin varsin vaativia ja asiat edellyttävät pysähtymiustä olennaisten asioiden äärelle. Ota rauhallisesti, sillä mitään ei nyt valmistu hetkessä. Suunittelua, laskelmia ja ylimääräistä malttia vaaditaan, jotta lopputulos olisi aikoinaan kestävää laatua.

Rapu, 2024 helmikuu

(21.3. - 19.4.)

Helmikuussa kuun puoleenväliin asti rapujen tahti on kiireistä ja jotain ylimääräistä ryhtymistä ja tekemistä ilmaantuu eteesi tuon takaa. Saat nyt kuitenkin asioita aikaiseksi suuremmitta pulmitta ja ilman sen suurempaa muutospainetta. Tekemällä asiat hoituvat ja jonkin verran vastuuta myös muiden hyvinvoinnista on hyvä ottaa. Kuun viimeiset päivät painottavat myös käytännönläheisyyttä ja omatoimisuutta. Onkin hyvä suunitella asioita nyt ajatellen myös tulevaisuutta ja realistinen ote on tarpeen. Saat kuitenkin myös hyvää mieltä ja onnistumisen kokemuksia osallistumisestasi ja tekemällä oman osuutesi tunnollisesti.

Leijona, 2024 helmikuu

(23.7. - 22.8.)

Helmikuu tuo leijonille vaativia tilanteita lähinnä liittyen ihmissuhdekemioihin ja toimiin muiden kanssa. Voit kokea epäoikeudenmukaisuutta tilanteissa ja tunnelmat ovatkin herkästi mustanpuhuvia. Esiintyy vaateita toisten taholta ja voit kokea ettet tule kuulluksi. Vaatii rohkeutta puolustaa itseään ja ymmärtää kanssaihmisissä ilmeneviä ulostuloja. Jotain voi myös sattua niin, että asioista ja tilanteista on vain paras luopua ja poistua takavasemmalle. Varsinkin kuun toinen ja kolmas viikko tuovat näitä teemoja pintaan. Kuun loppu varoittaa elämästä yli varojen ja tietoista harkintaa hankintojen suhteen on hyvä harjoittaa.

Neitsyt, 2024 helmikuu

(23.8. - 22.9.)

Helmikuun alku suo neitsyille tilaisuuden tehdä jotain omaa luovuutta korostavaa. Tee jotain aistillisuutta tai esteettisyyttä esiin tuovaa. Myös ihmissuhteissa on herkkyyttä ja empaattisuutta. Kuun viimeiset päivät ovat kuun vaativimpaa aikaa, jolloin herkästi keskeneräiset hankkeet ja asiat vaativat kaiken keskittymiskykysi. Jotain pitää rajata ja sulkea pois, jotta pystyisit keskittymään olennaiseen. Stressitaso on nousemassa ja aikataulutus onkin nyt hyväksi, jotta saisit velvoitteet hoidettua. Asiat ja ongelmat linkittyvät myös ihmissuhteisiin ja omaa vastuuta kaiken suhteen vaaditaan.

Vaaka, 2024 helmikuu

(23.9. - 23.10.)

Helmikuun alkupuoli on kiireen tuntua lisäävää aikaa vaaoille, mutta suurempia muutoksia ei nyt kuitenkaan nouse esiin. Keskittymiskykysi on nyt kuitenkin erinomainen ja pystyt innostumaan tutkimaan ja selvitttämään asioita pintaa syvemmältä. Aika suosii johonkin asiaan paneutumista ja saat edistystä aikaiseksi tutkimushalsi myötä. Puolenkuun aikaan energisyytesi kasvaa ja voit käydä töihin käsiksi varsin suurella innolla. Vaativammatkin työt onnistuvat nyt hyvin ja pystyt raivaamaan tieltäsi esteitä ja rajoituksia. Tiedät mitä haluat saavuttaa ja nautit asioiden tekemisistä. Tee myös jotain fyysistä ja pura energiaasi liikuntaan ja raakaan tekemiseen.

Skorpioni, 2024 helmikuu

(24.10. - 22.11.)

Helmikuussa skorpionit voivat joutua tilanteisiin, joissa kompromissien mahdollisuutta ei tunnu olevan. Jokin asia tai tilanne voi saada hallitsevan otteen elämästäsi ja positiivisella tavalla voit tehdä perustavia muutoksia elämäntyylissäsi. Oma tahtovoimasi on päästävä esiin niin hyvässä kuin pahassa ja ihmissuhteet voivat tulla nyt myös taitekohtaan. Kovin kompromissihaluinen et ole ja voitkin laiminlyödä toisten huomioon ottamisen. Toisaalta kykenet suuntaamaan huomiotasi nyt asioihin, jotka todella kiinnostavat sinua ja voit jopa fanaattisella kiihkolla tehdä itsesi näköisiä asioita. Hyvää aikaa löytää omat vahvuutensa.

Jousimies, 2024 helmikuu

(23.11. - 21.12.)

Helmikuun alku voi innoittaa jousimiehiä paneutumaan johonkin oppimiseen ja asioiden tutkimisiin. Pystyt nyt myös mielipiteilläsi vaikuttamaan muihin ja saat aikaiseksi syvällisiä keskusteluja. Kuun puolessa vvälissä voit tehdä vaikuttavia muutoksia elämässäsi ja voit saada varmuutta omiin tekemisiisi. Kohonnut energiatasosi auttaa sinua nyt saavuttamaan päämääriäsi. Myös tunnetasolla on mahdollisuus päästä toista lähemmäksi ja avaavia keskusteluja on hyvä käydä läpi. Kuun viimeiset päivät ovat velvoitteisia ja vastuuta on hyvä ottaa asioiden hoitamisissa. Vältä stressioireita varaamalla aikaa tarpeeksi lepoon. 

Kauris, 2024 helmikuu

(22.12. - 19.1.)

Helmikuun ensimmäinen puolisko on varsin energistä aikaa olet toimissasi varsin aloitteikas. On hyvä purkaa kohonnutta energiatasoasi liikuntaan ja raakaan tekemiseen. Ihmissuhteissa on nyt myös runsautta aina kuun kolmanteen viikonloppuun asti ja hyvä yhteishenki on vallalla. Tee asioita yhdessä muiden kanssa. Kuun viimeiset päivät painottavat käytännönläheisyyttä ja vastuunottoa tekemisissä mutta stressin puolelle ei kuitenkaan nyt mennä. Suhtaudu asioihin maanläheisesti ja realistisesti, niin huomaat hyvinkin pian, että panostuksesi tuottaa nyt myös nopeastikin tulosta ja saat jälkeä aikaiseksi toimimalla ahkerasti.

Vesimies, 2024 helmikuu

(20.1. - 19.2.)

Helmikuu voi tuoda monille vesimiehille varsin suuriakin muutoksia olosuhteisiin ja tilanteita sävyttää pakonomaisuus joko omista tai toisten toimista johtuen. Olet kuitenkin varsin kestävä ja pystyt murtamaan esteitä tieltäsi. Voit tosin olla nyt turhan omaehtoinen ja näinollen voit herkästi jyrätä muita pois tieltäsi. Koeta välttää kovakorvaoisuutta tai liiallista ehdottomuutta muita kohtaan. Tunteet voivat nyt viedä sinua niin mukanaan, että et ajattele tai toimi kovin järkiperäisesti. Keskeistä nyt kuitenkin on, että toimit sitä kohti mikä on itsellesi todella merkityksellistä ja tärkeää. Varsinkin kuun puoliväli painottaa näitä teemoja esiin.

Kalat, 2024 helmikuu

(20.2. - 20.3.)

Kaloille helmikuun alku on suhteellisen rauhoittunutta aikaa, vaikka taustalla onkin tiettyjä keskeneräisiä hankkeita ja velvoittavia asioita. Suurempia paineita ei kuitenkaan kohdistu ennen kuin kuun lopulla. Kuun loppu voi tuoda eteen uusia velvoitteita ja tekemättömiä asioita pitää lähteä rakentamaan vastuullisesti ja kärsivällisin ottein. Viimeiset päivät ovatkin varsin stressaavia ja esteitä on pystyttävä kohtaamaan ja miettimään uusia ratkaisukeinoja. Karsi kaikki ylimääräinen nyt pois aikatauluistasi ja keskity olennaiseen. Panostamalla nyt asioihin voit kuitenkin aika nopeastikin huomata asioissa edistymisiä ja tilanteisiin helpottumisia.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.