Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2024 huhtikuu

(21.3. - 19.4.)

Huhtikuussa oinaille jonkin juoksevan asian hoitaminen venyy ja vaatii lisä aikaa selkiytyäkseen. On hyvä olla kärsivällinen ja tehdä tunnollisesti vaadittavat asiat mutta olosuhteistta johtuen asian ratkaisu venyy aina loppukuulle asti. Suurempiin esteisiin ei nyt törmätä, vaan ajan pitää antaa kulua. Myös liikennöintivälineet voivat tuottaa päänvaivaa. Samoin kuin sopimus- ja neuvotteluasiat. Kovin enrginen et tunnu tässä kuussa olevan, vaikka suurempia esteitä ei nyt eteesi asetetakkaan. Kuun toinen viikko aloittaa varsin seurapitoisen jakson ja ihmissuhteissa on nyt jouhevuutta ja etenemisiä.

Harka, 2024 huhtikuu

(20.4. - 20.5.)

Huhtikuun sävy härille on varsin edistävä ja elämässä asioita ajetaan nyt eteenpäin. Kuun toinen viikko vaatii jonkin verran oma-aloitteisuutta ja vastuunottoa mutta stressin merkkejä ei nyt ole ilmassa. Kolmas viikko kertoo jo asiiden osumisista kohdilleen ja valmista jälkeä on näkyvillä vaivannäöstäsi. Kolmas viikko painotta vaihtelevasti yllättävää onnekkuutta ja uuden alkua mutta samalla merkiten muutosta, joka jättää omanlaisensa aikauden menneisyyteen. Rohkeutta vaaditaan puolustaa omaa näkökantaa ja uusia valintoja. Voit kohdata vastavoimia ja  tahdonvoimalla on nyt käyttöä. Pidä puoliasi ja ole sinnikäs muutoksiren edessä.

Kaksoset, 2024 huhtikuu

(21.5. - 20.6.)

Kaksosilla on kevät kuukausi varsin vaativa ja voimia kuluttava. On hyvä välttää pahimpia stressioireita ottamalla huomioon omat jaksamisen rajat antaa itselleen tarpeeksi aikaa lepoon ja palautumisiin. Jotain pitää kiireellä saada valmiiksi ja varsinkin kuun toinen viikko veroittaa voimiasi. On hyvä hoitaa tärkeimmät asiat pois alta ja jättää vähemmät asiat tuonnemmaksi. Kuukausi painottaa jalkojen maassa pitämistä ja malttia ja koettaa välttää kovin epärealistisia ryhtymyksiä. Varsinkin kuun alku ja viimeiset päivät varoittavat hyväuskoisuudesta, huolimattomuudesta ja unohteluista. Kaikkeen ei ole syytä mennä mukaan liian heppoisin perustein.

Rapu, 2024 huhtikuu

(21.3. - 19.4.)

Ravuille huhtikuussa jonkin sopimus- tai neuvotteluasian hoituminen voi herkästi venähtää aikataulullisesti ja jotain lisäselvityksiäkin voidaan tarvita. On hyvä kiinnittää huomiota myös hankintoihin, jotta välttyisit virhearvoilta. Kolmas  viikko toki tuo onnistumisia jonkin tekemistä ja ryhtymistä vaativan asian myötä ja lopputulos on onnistunut jos vain olet kantanut oman kortesi kekoon tunnollisesti. Kovin seurahakuinen et tunnu tässä kuussa olevan, vaan yhteistyö vaatii ennemminkin jotain omaa panostustasi. Suurempia muutospaineita ei kevätkuukausi kuitenkaan nyt eteesi aseta.

Leijona, 2024 huhtikuu

(23.7. - 22.8.)

Leijonille huhtikuun ensimmäinen viikonloppu painottaa ihmissuhteita ja niissä tapahtuvia mahdollisia muutoksia. Joku voi nyt käyttäytyä turhan omaehtoisesti ja voit kokea että et tule kuulluksi. Pidä puoliasi ja vaadi tilanteissa rehellisyyttä ja rehtiyttä. Aivan kuun viimeiset päivät ovat myös kriitillisiä ja jokin suhde voi nyt tulla päätepisteeseensä. Älä mene mukaan valtapeleihin. On hyvä tässä kuussa olla myös tarkkana hankintojen suhteen sekä talousasioissa ja koettaa välttää hyväksikäytetyksi tulemista. Velvoitteet saat tässä kuussa vaivatta hoidetuksi ja stressikuvioita ei nyt ole ilmassa. Keskity suhdetointaan ennemminkin, jotka ovat nyt vaativampia.

Neitsyt, 2024 huhtikuu

(23.8. - 22.9.)

Vaativin aika neitsyille osuu huhtikuussa kuun alkuun aina toisen viikon puolelle asti. Velvoitteita ja lisää vastuuta on luvassa ja voit kokea yksinäisyyttä tilanteissa. Hoida tarkeimmät asiat pois alta ja jätä muut tuonnemmaksi. Jo kuun kolmas viikko kertoo edistyksistä ja onnistumisia ryhtymyksistäsi. Kuvaan mahtuu tällöin myös yllättäviä käänteitä, jotka tuntuvat vapauttavilta ja uusia raikkaita tuulia alkaa puhaltaa elämääsi. Ole kuitenkin kuun viimeisinä päivinä jalat maassa tekemisissäsi ja vältä kovin ajattelematona ja etukäteen harkitsematonta ryhtymistä. Riskinä on toimia liian hyväuskoisesti, joten vältä myös suurempia hankkeita.

Vaaka, 2024 huhtikuu

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen huhtikuu on varsin ihmissuhde keskeinen ja olet ahkeraan liikkeellä muiden kanssa. Kuun ensimmäinen viikonloppu painottaa syvenevää tunne-elämää ja tunteet ovat päällimmäisinä. Jokin suhde voi jopa alkaa ja tunne on suurta alusta pitäen. Huomiota tässä kuussa vaatii myös jokin sopimus tai neuvotteluasia. Aikataulut saattavat venyä ja jotain päätöstä tai ratkaisua pitää maltilla odottaa. Kuun loppu kuitenkin vauhdittaa jo tilanteita ja pääset taas mukaan vauhtiin. Stressitekijöitä ei tässä kuussa kuitenkaan ilmenny ja saat hyvin toimitettua tekemisesi omaan tahtiisi.

Skorpioni, 2024 huhtikuu

(24.10. - 22.11.)

Huhtikuun alkupuoli sujuu skorpioneilla varsin jouhevasti ja vaikka velvoitteita on kuvassa mukana, niin saat nyt myös jälkeä aikaiseksi ryhtymisestäsi. Kuun toisen viikon alku on vastuuta edellyttävä mutta jo kolmas viikko kertoo onnistumisista ja edistyksestä. Huomaat saavasi jotain tärkeää aikaiseksi ja valmiiksi ja aikaa tehdä ja kokeilla uusiakin asioita ilmaantuu näköpiiriisi. Kuun kolmas viikonloppu on vaativa ja tilanteet vaativat rohkeutta puolustaa oikeudenmukaisuuden periaatetta. Voit kokea tilanteet pakottavina ja on hyvä osata pitää puolensa. Kuun viimeiset päivät ovat vaativia ihmissuhteiden myötä ja tunteet käyvät tällöin kuumina.

Jousimies, 2024 huhtikuu

(23.11. - 21.12.)

Huhtikuu tuo jousimiehille haastavia paikkoja ja oman jaksamisen rajat onkin hyvä ottaa huomioon kaiken stressin keskellä. Kuun alku painottaa ihmissuhteita ja jotain luottamuspulaa saattaa ilmeta suhteessa toisen sanomisiin ja tekemisiin. Toinen viikko on kiireinen ja stressaava ja onkin syytä ottaa rauhallisesti ja pitää hyvää huolta omasta terveydestä. Tosin viikonloppuun mennessä tilanteet tasaantuvat ja suurimmat vaateet alkavat jäädä taakse. Kuun loppu on hieman puhditon ja varoittaa ryhtymästä kovin epärealistisiin ryhtymyksiin. Tee ennemminkin jotain luovaa ja esteettistä kuin raakaa suorittamista.

Kauris, 2024 huhtikuu

(22.12. - 19.1.)

Huhtikuu tuo kauriille herkästi viivytyksiä asioiden hoitamisiin ja kaupankäyntiin liittyviin asioihin. Myös tietoliikenne kuin myös liikennevälineet voivat nyt takkuilla normaalia enemmän. Kuun viimeiset päivät alkavat taas vauhdittaa ja normalisoida ko. aiheita. Toisella viikolla olet tehokas ja saat tunnollisesti asioita tekemällä paljon aikaiseksi. Kolmas viikko on sävyltään uudoistava ja onnistunut ja saat hyvällä tavalla aluamasi asiat eteenpäin. Jotain piristävää ja uuttakin voi nyt ilmaantua herättämään uteliaisuuttasi. Loppukuu antaa tilaa rauhaisaan eloon ja hengähdystaukoa on tarjolla.

Vesimies, 2024 huhtikuu

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehet voivat kokea huhtikuussa tarvetta tehdä perustavanlaatuisia muutoksia elämässään. Päättäväisyytesi ja voimannäyttösi ovat nyt korkealla ja muut voivatkin herkästi kokea, että et ota nyt muiden asioita huomioon tilanteissa. Teet normaalia herkemmin päätöksiä tunteen vallassa mutta pystyt myös väsymättä työstämään ajamiasi asioita. Olisikin hyvä pysähtyä nyt miettimään mikä on elämässä itsellesi todella tärkeää. Varsinkin kuun kolmas viikonloppu ja kuun viimeiset päivät nostattavat näitä teemoja esiin. Kuun kolmas viikko varoittaa ylilyönneistä ja liian nopeasti tehdyistä ratkaisuista.

Kalat, 2024 huhtikuu

(20.2. - 20.3.)

Vaativahko huhtikuu edellyttää kaloilta ahkeruutta ja huolellisuutta, sekä ylimääräistä vastuunottoa tekemisissään. Kuun alussa ihmissuhteiden myötä on hyvä välttää liiallista hyväuskoisuutta ja väärinkäsityksiä tilenteiden myötä. Koeta tarkistaa huolella yhteiset sovitut asiat. Toinen viikko lipuu herkästi stressin puolelle ja onkin syytä kiinnittää erityisesti jaksamiseensa. Tee vain välttämätön ja lepää tarpeeksi. Kolmannen viikon tunnelmat kevenevät ja koet edistystä ja onnistumisia asioiden myötä. Kuun viimeiset päivät painottavat elämän ei-materiaalisia tasoja, kuten toisten auttaminen, luova tekeminen tai hengellisten asioiden parissa aikaa viettäminen. Älä ryhdy mihinkään konkreettisia tekoja vaativaan hankkeeseen.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.