Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2024 kesäkuu

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden kesäkuu alkaa vauhdikkaana ja olet hyvässä vedossa aina kuun toiselle viikolle asti. Kuun loppukaan ei tosin suurempia muutoksia tuo tullessaan, vaan kuun sävy on suunnitelmallinen ja edistäväkin. Seurallisuutta ja positiivisuutta ihmissuhteissa on aina kuun 18. päivään asti, jonka jälkeen omaa panostasi suhdetoimissa vaaditaan enemmän. Kuun ensimmäisellä viikolla jokin painokas sopimus- tai neuvotteluasia voi osua kohdalle mutta lopputulos on kannaltasi hyväksyvä. Kaiken kaikkiaan hyvä kuukausi kesänviettoon ja voit luottaa asioiden sujumisiin.

Harka, 2024 kesäkuu

(20.4. - 20.5.)

Kesäkuun alku nostattaa härille luovuutta pintaan ja mielikuvitukselle onkin hyvä antaa nyt tilaa. Toisella viikolla jokin oma toimintatapasi saattaa nostattaa muissa vastustusta ja joudut puolustamaan omaa toimintaasi. Älä ole nyt myöskään turhan uhkarohkea tekemisissä ja ryhtymisissä, vaan säilytä maltti. Loppukuu onkin varsin toimeliasa ja aktiivista aikaa ja saat paljon asioita tehdyksi. Viimeinen viikko painottaa ihmissuhteita ja yhdessä tekemistä. On hyvä jakaa aikaansa muiden kanssa, niin huomaat että saat enemmän aikaiseksi kuin asioita yksin tehden.

Kaksoset, 2024 kesäkuu

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille kesäkuu on positiivista aikaa, joskin vaateitakin on ilmoilla. Kuun alku suosii ihmissuhteita, sopimusasioita ja kaupankäyntiin liittyviä asioita. Jokin starttaa hyvään vauhtiin ja tilanteet edistyvät. Kuun toinen viikonloppu vaatii ihmissuhteiden myötä vastuullista ja käytännönläheistä asennetta. Asioihin on suhtauduttava maltilla ja järkevästi. Kuun puoliväli ja kolmas viikko varoittaa liian hyväuskoisesta asenteesta. Nyt ei ole syytä olla turhan sinisilmäinen asioille ja ihmisille. Kuun loppu sujuu maltillisemmin ja tilanteisiin ei suurempia vaateita tule eteesi.

Rapu, 2024 kesäkuu

(21.3. - 19.4.)

Ravuille kiireinen aika jatkuu aina kesäkuun toiseen viikonloppuun asti mutta saat myös asioita paljon tehdyksi tarttumalla toimeen. Kuun alku tuo myös uusia visioita ja innovaatioita, joita voit lähteä mielikuvitusrikkaasti toteuttamaan. Kolmannella viikolla ihmissuhteisiin tulee painotusta ja seurallisuus, sekä tunne-elämä saavat enemmän tilaa. Olet tekemisissä moneen suuntaan ja liikut ahkeraan ympäristössäsi. Keskustelut ja ajatustenvaihdot piristävät ja pystyt hyvin jakamaan asioitasi muiden kanssa. Kuun loppu painottaa asioden tekemistä yhdessä muiden kanssa ja yhteishenki on hyvä.

Leijona, 2024 kesäkuu

(23.7. - 22.8.)

Kesäkuun alku voi tuoda leijonien eteen tärkeän päätöksen, joka linkittyy myös muihin ihmisiin. Ole tällöin tarkkana oikeuksistasi ja pidä puoliasi, niin voit kuitenkin saada hyvän lopputuloksen tarkkanäköisyydellä aikaiseksi. Toisen viikon tilanteet kärjistyvät herkästi ristiriitaisiksi ja oikeudenmukaisuus tulee nyt hyvään huutoon. Ole rohkea, jotta kaikki tapahtuisi oikein, äläkä suostu ylikäveltäväksi. Älä tee myöskään mitään kovin harkitsemattomia liikkeitä tai ryhdy mihinkään riskialttiiseen. Loppukuu sujuu jo tasaisemmin, vaikkakin tekemisen tahti on kiihtymässä mutta ilman suurempia paineita.

Neitsyt, 2024 kesäkuu

(23.8. - 22.9.)

Neitsyillä kuun alku voi houkuttaa turhan harkitsemattomiin hankintoihin liian hyväuskoisesti. ole siis harkitseva ja käytännönläheinen talousasioissa. Toinen viikonvaihde tuo herkästi haasteita ihmissuhteisiin ja kaikki ei ehkä suju aivan mutkattomasti tai suunitellusti. Koeta sietää viivytyksiä. Kuun puoliväli ja kolmas viikko kehoittaa välttämään turhaa hyväuskoisuutta asioihin tai ihmisiin mitä nyt kohtaat. Jotain voidaan esitellä itsellesi nyt turhan suurennellusti tai laveasti. Tarkista kaikki hoidettavat asiat myös, jotta et unohtaisi mitään olennaisen tärkeää. Viimeinen viikko lupaa jo parempaa yhteistyökykyä ja sovinnollisuutta ihmissuhteissa.

Vaaka, 2024 kesäkuu

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen on hyvä hetki kesäkuun ensimmäisellä viikolla neuvotella asioista ja sopimusasioita voi syntyä pitkälle tulevaisuuteen vaikuttaen. Jaa siis asioitasi muiden kanssa ja ole ahkeraan jutuissa mukana. Viikonloppu tuo ihmissuhteiden myötä käytännön asioiden tekemistä ja hoitamista mutta myös jälkeä syntyy asioita yhdessä tehden. Kolmannesta viikosta eteenpäin toimi ennemminkin omiin nimiisi kuin muiden kanssa. Kuukauden sävy on kokonaisuudessaan rauhoittava ja suurempia vaateita ei nyt eteesi aseteta. Voit suunnitella asioita ja toimia suunnitelmien mukaisesti.

Skorpioni, 2024 kesäkuu

(24.10. - 22.11.)

Kesäkuun alkupäivät antavat skorpioneille tilaa luovaan ilmaisuun ja mielikuvitukselle on tilaa ilmaista uusiakin ideoita. Toisen viikon alun tilanteet voivat ihmissuhteiden myötä kiristyä ja ristiriidat nousevat herkästi esiin. Voit kokea että et tule kuulluksi ja joudut puolustuskannalle. Rohkeutta pitää löytyä epäoikeudenmukaisuuksien edessä, jotta saisit asioita sujumaan rehdisti ja mallikkaasti. Loppukuu tuo muutenkin herkästi ärsyyntymistä pintaan lähinnä toisten tekemisten ja käyttäytymisen myötä ja ylimääräistä itsehillintää on hyvä harjoittaa, jotta välttyisit pahemmilta riitaisuuksilta.

Jousimies, 2024 kesäkuu

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehillä ihmissuhteet ja yl. vuorovaikutussuhteet ovat kesäkuussa tapetilla. Jo kuun alku innoittaa jakamaan asioita muiden kanssa. Kuun toinen viikonloppu edellyttää päättäväisyyttä, käytännönläheistä otetta ja vastuunottoa suhdekuvioissa ja vastuu asioiden etenemisistä onkin nyt itselläsi. Kolmas viikonloppu ja seuraava viikko varoittaa  elämästä liikaa pilvilinnoissa ja joku suhde voi olla rakennettu vain omien pilvilinnojesi varaan. Nyt ei ole hyvä olla turhan hyväuskoinen toisten sanomisille ja tekemisille. Loppukuu on tasaisempaa asiat etenevät halutusti ja normaalimmin.

Kauris, 2024 kesäkuu

(22.12. - 19.1.)

Kesäkuun alku painottaa kauriille toimintaa ja ryhtymyksiä asioiden edistämisiksi. Kiireen tuntua on tilanteissa mutta suurempia mutkia ei nyt kohdallesi kuitenkaan osu. On hyvä käyttää myös mielikuvitustaan tekemisissään, sillä visionäärisyys ja mielikuvitus tuottavat nyt hyviä tuloksia. Kolmas viikko aloittaa sosiaalisemman jakson ja suhdetoiminta saa puhtia alleen. Ole yhteyksissä loppukuun moneen suuntaan ja koet että tulet kuulluksi ja nähdyksi. Kuun viimeiset päivät kertovatkin hyvästä yhteistyöstä ja kyvystä puhaltaa yhteiseen hiileen.

Vesimies, 2024 kesäkuu

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehet ovat kesäkuun alussa moniin tahoihin yhteyksissä ja uusiakin tuttavuuksia voi nyt putkahtaa esiin. Pystyt nyt tekemään myös kannattavia hankintoja ja myös sopimusasiat ovat edukkaita ja tulevaisuuteen vaikuttavia. Toisen viikon alku on painokas ja tekemiset ja ryhtymiset vaativat nyt pintaa syvemmälle pureutumista. Jotain kohtalokasta on ilmassa ja lopullisuuden tuntua tilanteissa. Rohkeutta vaaditaan tilanteissa ja vaikeitakin tekemisiä voi osua kohdalle. Loppukuu painottaa tekemistä ja ryhtymistä, jotta saisit asioita aikaiseksi. Stressin puolelle eivät tilanteet kuitenkaan nyt mene.

Kalat, 2024 kesäkuu

(20.2. - 20.3.)

Kesäkuun ensimmäinen viikko painottaa kaloille tarkkuutta ja huolellisuutta niin hankintojen suhteen kuin myös sopimusasioiden kohdalla. Älä ole nyt turhan hyväuskoinen. Puolenkuun aika edellyttää myös huolellisuutta asioiden hoitamisissa, jotta et unohtaisi mitään merkityksekästä. Ole tarkka myös vuorovaikutussuhteissa, sillä väärinymmärrysten riski kasvaa. Tarkista huolella, että olet ymmärtänyt asiat oikein ja että toinen osapuoli on myös. Kuun loppu tuo mukavia hetkiä ihmissuhteiden ja yhteisen tekemisen myötä. Yhteishenki on soljuvaa ja tasapainoista.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.