Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2024 maaliskuu

(21.3. - 19.4.)

Maaliskuun toisen viikonlopun keskustelut ja esiin nousevat asiat edellyttävät oinailta päätttäväisyyttä ja tietoista asennetta. Jollain ratkaisulla voi nyt olla pitkäaikaisia vaikutteita tulevaisuuteesi. Kolmas viikko vaatii myös toimintaa vaikeidenkin asioiden kanssa ja voit olla hyvin uhmakaskin puolustaessasi omaa näkökantaasi. Olet kuitenkin kunnianhimoisesti liikkeellä ja jyräät asioitasi voimalla eteenpäin. Olet kuitenkin idearikas ja keksit tilanteisiin uusia ratkaisuja. Energisyyttä riittää kuun kolme ensimmäistä viikkoa, senjälkeen energiasi kääntyvät enemmän sisäänpäin.

Harka, 2024 maaliskuu

(20.4. - 20.5.)

Maaliskuu on härillä tilanteita edistävä mutta omatoiminnallisuuttakin korostetaan, jotta saisit asioitsi eteenpäin viedyksi. Kuun ensimmäiset kolme viikkoa ovat varsin toiminnallisia ja kiireitä esiin nostava mutta stressitekijöitä ei nyt kuitenkaan kohdallesi osu. Kuu alkaa varsin jouhevasti ja toinenkin viikonloppu tuo mukavaa vaihtelua ja uudistuksiakin painottaen. Neljäs viikonloppu suosii yhteistyötä ja viihdyttävyttä ihmissuhteissa. Neljäntenä viikonloppuna kiireet laantuvat ja loppukuu antaakin tilaa seuranpidoille ja uusiakin tuttavuuksia voi nyt syntyä piristäen tunnelmia.

Kaksoset, 2024 maaliskuu

(21.5. - 20.6.)

Kaksosilla maaliskuun alun painavammat tunnelmat helpottuvat ja kuun toinen viikonloppu lupaa rennompaa otetta asioihin. Kuun ensimmäisellä viikolla on hyvä välttää suurempia hankkeita, jotka mm. vaikuttaisivat talouteesi. Myös unohtelu ja keskittymiskyvyn puute voi häiritä asioiden hoitumisia. Nyt ei ole syytä hyvä olla liian hyväuskoinen kaikkea kohtaan mitä kuulet. Kolmas viikko painottaa vastuuta ihmissuhteiden myötä ja kärsivällisyyttä tunne-elämässä. Neljäs viikonloppu tuo taas kiireitä ja asioita pitää harkiten suunitella, sillä vastuu asioiden etenemisistä jää omalle kontollesi. Ota loppukuu rauhallisesti ja varaa aikaa tarpeeksi lepoon, jotta välttyisit pahemmalta stressiltä.

Rapu, 2024 maaliskuu

(21.3. - 19.4.)

Maaliskuun alku tuo ravuille mukavaa ja piristävää vaihtelua ja yhteydenotot ovat moninaisia. Kuukauden sävy kaiken kaikkiaan on nyt edistävä ja stressitekijöitä tai ylimääräisiä velvotteita ei nyt esiinny. Mene mukaan tilanteisiin, vakka ne nousevatkin eteesi etukäteen suunnittelematta. Kolmas viikko painottaa suhdetoimintaa ja tilanteissa on niin leppoisuutta mutta myös jonkin verran vastuullista asennetta vaativia tilanteita. Yhteistyö onnistuu ja yhdessä tehden saatkin nyt enemmän aikaiseksi kuin yksin puurtaen. Loppukuu on leppoisa sävyltään ja ihmissuhteet ovat edelleen keskiössä mutta kevyellä ja hauskalla tavalla.

Leijona, 2024 maaliskuu

(23.7. - 22.8.)

Leijonille maaliskuun alku tuo muuttuvia tekijöitä lähinnä jonkun toisen toimista johtuen. Tilanteet voivat tulla ennakoimatta eteesi ja voit olla muuttuvan tilanteen edessä. Joustavuutta tarvitaan, vaikka toisten omapäisyyys voi nostattaa agressioita pintaan. Jokin vakavamielinen keskustelu ja tilanteen avaaminen rehellisesti ja suoraan on paikallaan, jotta saisit todenmukaisen kuvan tilanteesta. Kolmas viikko on vielä syviä tunteita nostattavaa mutta selkiyttämistäkin voi jo olla enemmän odotettavissa. Loppukuu tuo jo enemmän soljuvuutta olosuhteisiin ja pystyt paremmin suunitelmallisempaan toimintaan.

Neitsyt, 2024 maaliskuu

(23.8. - 22.9.)

Maaliskuu on neitsyille varsin ihmissuhdekeskeinen, joskin vaativia muuttuvia tekijöitäkin kuukauteen nyt mahtuu. Kuun ensimmäisellä viikolla yhteydenpidot ovat runsaita ja hauskuutta ja kepeyttä on nyt tarjolla. Koeta kuitenkin olla tarkkana varsinkin sopimusasioissa ja tarkista että olet tullut oikein ymmärretyksi, äläkä unohda mitään tärkeää. Kolmas viikonloppu voi tuoda mukanaan jonkin asteista epäluotettavuutta jonkun toisen myötä. Älä ole turhan sinisilmäinen tai luottavainen. Seuraava viikko voikin tuoda jonkin lopullisen ratkaisun johonkin suhteeseen ja varsinkin malttia ja kärsivällisyyttä tarvitaan. Viimeinen viikko antaa jo tilaa hauskuudelle ja uusiakin tuttavuuksia voi nyt syntyä.

Vaaka, 2024 maaliskuu

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen maaliskuu on varsin jouheva ja energisyyttä riittää ryhtymisiin ja tekemisiin. Kuun ensimmäinen viikko suosii ihmissuhteita ja sosiaalisuutta. Toisen viikonlopun sävy keskusteluissa on painokasta ja edellyttää itseltäsi rehellisyyttä ja avoimuutta asioiden esiintuloissa. Puhu rohkeasti ja suoraan omista asioistasi. Voit olla myös utelias tutkimaan asioita ja ottamaan asioista selkoa paremmin. Samoin kolmas viikko voi tuoda painavia ratkaisuja eteesi mutta olemalla rohkea ja päättäväinen pidät asiasi hyvin hallinnassa. Kovin suuresti vaikuttavista asioista ei nyt kuitenkaan ole kyse.

Skorpioni, 2024 maaliskuu

(24.10. - 22.11.)

Maaliskuun ensimmäiset kolme viikkoa ovat skorpioneille varsin kiireisiä ja tekemistä tuovaa aikaa. Vältä kuun toisella viikonlopulla kuitenkin uhkarohkeitä ryhtymisiä ja äkkivääriä ratkaisuja hetken mielijohteesta. Samoin kuun alkupäivät tuovat epävarmuustekijöitä ihmissuhteisiin ja toisten äkilliset ratkaisut itseäsi kohtaan tulevat puskista. Kuun kolmas viikko tuo suhdetoimiin sensijaan tukevuutta ja mukaviakin kohtaamisia. Samoin viimeinen viikko. Kuun viimeinen viikko helpottaa kiireiltäsi ja aikaa sosiaalisuuteen ja ihmissuhteisiin jää enemmän. Ole utelias tutustumaan tällöin uusiinkin tuttavuuksiin.

Jousimies, 2024 maaliskuu

(23.11. - 21.12.)

Maaliskuussa jousimiesten on hyvä kuun ensimmäisellä ja toisella viikolla välttää kovin epärealistisia hankkeita ja ryhtymisiä. Myös väärinkäsitykset ovat riskinä, joten ylimääräistä tarkkuutta ja huolellisuutta juoksevien asioiden hoitamisissa tarvitaan. Älä tee mitään kovin suuria ratkaisuja liittyen talouteen tai rahaan. Aika suosii ennemminkin luovuutta ja hengellisyyteen liittyviä teemoja. Kuun neljännestä viikonlopusta eteenpäin kiireen tuntu lisääntyy ja velvoitteita nousee esiin. Ole järkevä ja hoida asioitasi tunnollisesti ja kanna myös vastuuta yhteisistä asioista muiden kanssa.

Kauris, 2024 maaliskuu

(22.12. - 19.1.)

Kauriille maalikuu on varsin tasainen ja suurempia vaateita ei olla nyt eteesi työntämässä. Kuun ensimmäinen ja toinen viikonvaihde ovat varsin viihdyttäviä ja haluamasi asiat vauhdittuvat onnistuneesti. Pääset myös tekemään jotain aihstejasi herättävää ja mielikuvitustasi ruokkivaa. Piristystä ja mukavia käänteitä on luvassa. Kuun kolmannella viikolla jokin yhteinen hanke etenee pienesti panostamalla ja yrittämällä. Kuun viimeinen viikko tarjoaa taas hauskuutta ja kepeyttä seuranpidoissa ja oma tuttavakenttäsi voi nyt myös laajentua hyvinkin raikkaasti ja itseäsi virkistävällä tavalla. 

Vesimies, 2024 maaliskuu

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehet ovat maaliskuun kuun ensimmäiset kolme viikkoa varsin energisesti liikkeellä ja olet valmis uusiin ryhtymyksiin. On hyvä nyt purkaa energioitaan rakaan tekemiseen. Kuun alku on myös ihmisläheinen mutta varoittaa seikkailunhalusta ja liian äkkiväärästä toiminnasta suhde asioissa. Toisen viikon alun päätökset ja ratkaisut ovat painavia ja edellyttävät asioista selvää ottamista. Oma uteliaisuutesi vie nyt eteenpäin. Kolmas viikko voikin tuoda jonkin kauaskantoisen ratkaisun, mutta rohkeutta ja kykyä pitää puoliaan tarvitaan. Viimeinen viikko sujuukin sitten jo tasaisesti ja hyvinkin suunitellusti.

Kalat, 2024 maaliskuu

(20.2. - 20.3.)

Maaliskuu on kaloille varsin painokasta aikaa ja moniin asioihin on puututtava ja ryhtyttävä vastuullisesti toimeen. Ensimmäiset kaksi viikonloppua ovat kuitenkin edistyksekkäitä ja asioita edistäviä. Ensimmäisellä viikolla on tosin riskinä olla kovin hajamielinen ja ylimääräistä tarkkuutta asioiden hoitamisissa edellytetää. Älä tee mitään suuri suuntaista ratkaisuja taloudellisesti. Kolmas viikko painotttaa ihmissuhteita ja yhteisten asioiden vastuullista hoitamista. Neljäs viikonloppu aloittaa varsin energisen jakson ja jokin uusi velvoite tai ryhtymys vie kaiken aikasi. Ota rauhallisesti ja ota tarpeeksi aikaa lepoon, jotta välttyisit stressioireilta.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.