Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2024 tammikuu

(21.3. - 19.4.)

Oinaille vuosi 2024 alkaa varsin puuhakkaissa ja kiirettä tuovissa merkeissä ja jotain pitää toimittaa ja saada aikaiseksi kiireen tuntuisesti. Puolen kuun jälkeen jokin isompi ratkaisu tai päätös voi olla ajankohtainen ja voit kokea olevasi jonkin verran pakotetuissa olosuhteissa. Koeta katsoa että kaikki menee rehdisti ja avoimesti ja vältä ainakin itse jättämästä mitään hampaankoloon. Jokin keskeinen tekijä elämässä voi nyt jäädä menneisyyteen, mutta antaen samalla tilaa uusille virityksille ajan myötä. Älä kuitenkaan suostu jäämään ainakaan tuleen makaamaan, vaan koeta löytää väyliä tehdä muutoksia asioihin. Kuun lopulla jokin jumissa ollut asian hoitaminen voi vauhdittua ja tuoda ratkaisua lähemmäs. On kuitenkin hyvä varautua siihen, että asian hoitaminen vie aikaasi aina seuraavan kuun puolelle asti.

Harka, 2024 tammikuu

(20.4. - 20.5.)

Härillä tammikuu painottaa edistysaskeleita ryhtymisissä ja velvoitteiden suhteen. Tarttumalla nyt toimeen ja ottamalla hieman vastuuta asioista, niin huomaat tuota pikaa että tulosta syntyy hyvinkin samantien. Kuun toinen viikko on varsin toimelias ja vauhdikaskin ja ajankohtaan mahtuu myös mukavia ja piristäviä käänteitä ja yllätyksiä. Kolmannella viikolla saat jonkin jo aiemmin aloittamasi sopimus- tai neuvotteluasian  valmiiksi ja voit olla tyytyväinen lopputulokseen. Kuun viimeiset päivät tarjoavat mukavaa ja piristävää tekemistä. Jokin yllättävä yhteydenotto tuo uutta ryhtymistä päiviisi ja ihmissuhteiden myötä on hyvä henki vallalla.

Kaksoset, 2024 tammikuu

(21.5. - 20.6.)

Tammikuun alku edellyttää ihmissuhteissa vastuunottoa ja voit kokea että yhteisten asioiden ajaminen jää harteillesi. Ole järkevä ja kärsivällinen. Toisen viikon alussa on hyvä olla olematta turhan sinisilmäinen jonkun sanomisille. Toisaalta kyseessä voi olla väärinkäsityksiä ja unohteluita. Ole ainakin itse tarkka varsinkin juoksevien asioiden hoitamisissa ja vältä turhia hankintoja sekä suurempien päätösten tekemisiä. Puolenkuun aikaan painottuu saman tyyppinen teema mutta liittyen epäluotettavuuteen ihmissuhteissa. Toisaalta jonkun toisen avuntarve voi vaatia itseltäsi uhrauksia ja aikaasi.

Rapu, 2024 tammikuu

(21.3. - 19.4.)

Tammikuun toisen viikon alussa jonkun käytös voi tuntua ärsyynnyttävältä ja rajoittavalta mutta olemalla maltillinen saat kyllä tilannetta edistetyksi. Viikkoon mahtuu kuitenkin myös mukavia mutta yllättäviä kohtaamisia ja yhteinen tekeminen alkaa luistaa paremmin. Kolmas viikko edellyttääkin sitten rohkeutta puolustaa omia näkökantoja ja vaatia oikeudenmukaisuutta asioihin. Ole suora ja rehellinen, äläkä jätä mitään hampaankoloon. Jokin avaava keskustelu toimii tällöin parhaiten. Viimeinen viikonvaihde voi tuoda miellyttävän yhteydenoton ja pääset yhdessä toisten kanssa uusiin ryhtymyksiin ja aktiviteetteihin.

Leijona, 2024 tammikuu

(23.7. - 22.8.)

Leijonien tammikuun alku on vielä varsin rauhoittunutta aikaa ja pystyt toimimaan suunitellusti ja hallitusti, ilman suurempia vaateita. Kuun kolmas viikonvaihde voi tuoda hyvinkin haastavia asioita kuvioihisi ja jotain voi tapahtua, joka suurestikin muuttaa elämän olosuhteita. Tilanne voi tuntua pakottavalta ja itsestäsi tuntua että sinun ylitsesi kävellään. Koeta kuitenkin katsoa että ainakin itse toimit rehdisti, avoimesti ja rehellisesti. Kaikkeen ei nyt kuitenkaan ole syytä suostua, vaan katso että oikeudenmukaisuus on vallalla, äläkä mene mukaan ihmissuhdepeleihin.

Neitsyt, 2024 tammikuu

(23.8. - 22.9.)

Vaikka tammikuu on varsin velvoitepainoinen ja työteliäs niin tilanteissa on nähtävillä myös edistysaskeleita ja onnistumisia. Ota kuitenkin vastuuta asioista ja tee tunnollisesti oma osuutesi. Kuun toisen viikon alku vaatii ylimääräistä huolellisuutta asioiden hoitamisissa, sillä jokin unohdus tai väärinkäsitys voi sotkea asioitasi. Myöskään ei ole syytä olla turhan sinisilmäinen kuulemiesi asioiden suhteen, vaan asioiden todenperäisyys on hyvä tarkistaa. Mukavia yllätyksiä on kuitenkin tarjolla kuun toisella viikolla sekä kuun loppupäivinä. Voit päästä nauttimaan hauskemmista tapahtumista ja piristävistä tilanteista.

Vaaka, 2024 tammikuu

(23.9. - 23.10.)

Vaaoille kuun toinen viikko aloittaa varsin kiireisen jakson ja tekemisen tahti on kiihtymässä. Kuun kolmas viikko voi tuoda herkästi muutoksia vallitseviin olosuhteisiin ja joudut rohkeasti puolustamaan omaa näkökantaasi. Pidä huoli oikeuksistasi ja ole itse ainakin suora ja rehellinen, jättämättä mitään hampaankoloon muhimaan. Kaikkeen ei ole syytä suostua. Tosin voi myös sattua jotain, joka muuttaa suurestikin vallitsevia olosuhteita. On hyvä varautua siihen, että vielä ensi kuu vaatii nyt esiin tulevien asioiden kohtaamisia ja työstämisiä.

Skorpioni, 2024 tammikuu

(24.10. - 22.11.)

Tammikuun toinen viikko on varsin toimelias ja työläskin mutta huomaat tuota pikaa että asiat myöskin etenevät mallikkaasti haluamallasi tavalla. Viikkoon mahtuu myös ihmissuhteiden myötä mukavia käänteitä ja yllätyksiä, jotka tuovat piristystä viikkoon. Kuun viimeinen viikonloppu on varsin ihmissuhdepainotteinen ja yhteinen tekeminen konkretisoituu ja tuo hyviä tunnelmia. Kuun viimeiset päivät ovatkin varsin kevyttunnelmaisia ja voit päästä tekemään jotain itsesi oloista ja näköistä. Kokeile rohkeasti jotain uutta ja ole muutenkin avoin uusille tilanteille.

Jousimies, 2024 tammikuu

(23.11. - 21.12.)

Ihmissuhteissa on vastuunottoa edellyttäviä tilanteita kuun alussa ja asioiden hoitaminen jää omalle vastuulle. Parisuhteessa voi olla ilmassa testauksen omaista aikaa ja kärsivällisyyttä vaaditaan. Kuun toinen viikko on riskialtista aikaa juoksevien asioiden hoitamisille. Tarkista kaikki huolella, että et itse ole unohtanut mitään tärkeää. Kiinnitä myös huomiota liikennöintiin ja myös itseilmaisuun, että tulet oikein ymmärretyksi vuorovaikutus tilanteissa. Nyt ei ole myöskään sopiva hetki tehdä mitään suurempia hankintoja tai muitakaan ratkaisuja, sillä teet herkästi virhearvioita. Kuun loppu sujuu jo suunnitellummin ja kevyemmin.

Kauris, 2024 tammikuu

(22.12. - 19.1.)

Kuun ensimmäinen viikko aloittaa varsin aktiivisen ja toiminnallisen jakson ja saat olemalla aloitteikas paljon tehdyksi ja asioita aikaiseksi. Kolmas viikko painottaa varsin suuria päätöksiä ja pystyt tekemään hallittuja siirtoja. On vain hyvä katsoa että omilla valinnoillasi et kävele toisten yli ja ole turhan omavaltainen. Neljäs viikonloppu painottaa ihmissuhteita ja sitoutumisia yhteisiin hankkeisiin. Kanna oma kortesi järkevästi kekoon niin saat nyt yhdessä tehden enemmän aikaiseksi kuin yksin tehden. Kuun viimeiset päivät keventävät tunnelmaa ja jokin mielenkiintoinen ja hauska tekeminen piristää mieltäsi. Kokeile uusia tapoja tehdä asioita.

Vesimies, 2024 tammikuu

(20.1. - 19.2.)

Tammikuun alkupuoli sujuu varsin mutkattomasti ja asiat etenevät hallitusti ja suunitellusti. Kuun kolmas viikonloppu vaatii tilanteissa ja asioissa paneutumista pintaa syvemmälle ja jokin suurempi muutos voi osua tähän ajan kohtaan. Olet itse varsin päällepainava ja onkin syytä olla tarkkana, että toimit oikeudenmukaisesti toisia kohtaan. Olemalla nyt rehti, suora ja rehellinen, niin itsellesi kuin toisillekin on paikallaan. Vältä kaikessa valtapelejä ja vaadi oikeudenmukaisuutta. Rohkeutta tarvitaan puolustaaksesi ajamiasi asioita, kunhan vain et jyrää omalla tahtovoimallasi muiden yli.

Kalat, 2024 tammikuu

(20.2. - 20.3.)

Uudenvuoden aika ei kaloille ole kovin seuranhakuista aikaa, vaan viihdyt ennemminkin omissa oloissasi. Toisaalta myös toisen kiireet ja muut velvoitteet voivat verottaa yhteistä ajanvietettä. Tosin omatkin kiireesi kuun alkupäivinä vievät huomiotasi muualle kuin tunne-elämän asioihin. Toisella viikolla on hyvä pidättäytyä kovin suurista päätöksistä asioiden suhteen, sillä virhearvioinnin riski on nyt olemassa. Kuun puolessa välissä voit edistää sopimus- ja neuvotteluasioita. Kuun viimeiset päivät ovat kevyempiä sävyltään ja voit saada tilaisuuksia tehdä jotain kokeilevaa ja omaa mielenkiintoasi herättävää. Ole valmis uusiin seikkailuihin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.