Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2024 toukokuu

(21.3. - 19.4.)

Toukokuu on oinaille varsin aloitteikasta ja energistä aikaa, jolloin saat paljon asioita tehdyksi. Tarttumalla toimeen saat valmista jälkeä hyvinkin vaivatta aikaiseksi ja stressitekijöitä ei nyt ole kuvassa mukana. Aivan kuun alku merkitsee yleensä jonkin suuremman päätöksen tekemistä ja olet varsin voimakastahtoisesti liikkeellä. Myös yhteistoiminta on hedelmällistä ja suhteet muihin ovat kannaltasi edukkaita. On siis hyvä aika jakaa asioita myös muiden kanssa, niin huomaat että yhteistyöllä saat vielä enemmän aikaiseksi kuin yksin puurtaen. Jaa ajatuksiasi muiden kanssa, niin saat hyviä ideoita ja vinkkejä myös omiin tekemisiisi.

Harka, 2024 toukokuu

(20.4. - 20.5.)

Toukokuu on moninainen härkäihmisille ja vapun aika tuo ihmissuhteisiin haasteita ja pakotettuja tilanteita. On hyvä osata tällöin valita seuransa tarkkaan ja katsoa ettei suostu ylikävellyksi. Kuun alku painottaa myös hieman velvoitteita ja käytännön asioiden hoitamisia mutta jo puolesta kuusta eteenpäin ryhtymisesi antavat hyviä tuloksia ja onnistumisia. Varsinkin kolmas viikonloppu ja seuraava viikko kertovat edistyksistä niin tunne-elämän suhteen kuin myös muidenkin saavutusten kautta. Kuun loppu on varsin idearikasta aikaa ja uusia virityksiä voi nyt lähteä liikkeelle hyvinkin yllättävällä tavalla. Ole utelias uusille asioille.

Kaksoset, 2024 toukokuu

(21.5. - 20.6.)

Toukokuuhun mahtuu kaksosille niin velvoitteita ja vaateita vastuuseen kuin myös menestystä ja edistystä olosuhteissa. 19. päivään asti asiat etenevät kuitenkin suuremmitta riskin paikkoja edellyttäen että pidät jalat maan pinnalla ja toimit asioiden kanssa järkiperäisesti ja sitkeyttä osoittaen. 19. päivän jälkeen painavat päätökset ja ratkaisut ovat vaativia mutta viet hankkeitasi kuitenkin päättäväisesti eteenpäin. Neljäs viikonvaihde aloittaa edistyksellisemmän jakson, joka siivittää toimiasi aina ensi vuoden puolelle asti. Hereistyt ulospäin ja uusia hankkeita ja ryhtymyksiä voi alkaa hyvinkin onnekkaasti. Uusia lähtöjä voi nyt olla tarjolla.

Rapu, 2024 toukokuu

(21.3. - 19.4.)

Toukokuu ei olennaisesti tuo muuttuvia tekijöitä rapujen elämään, vaikka tekemisen tahti kiihtyy ja ryhtymisiä on riittämiin. Kuun alku aina puoleenväliin asti painottaa vastuuta ja harsitsevuutta ryhtymisissä mutta tekemällä asioita saat myös asioita tehdyksi. 17. päivästä eteenpäin kuvaan mahtuu myös mukavia ja avaavia tilanteita ja varsinkin ihmissuhteissa lisääntyy seuranpito ja hyvää tekevää yhteisyyttä. Loppukuu tuo pintaan yllättäviäkin yhteydenottoja ja vuorovaikutussuhteet piristävät mielialaasi. Olet ahkeraan liikkeessä ja usiakin kontaktipinoja voi nyt syntyä. Olet kekseliäs ja ratkot näppärästi asioita uusiin suuntiin.

Leijona, 2024 toukokuu

(23.7. - 22.8.)

Leijonille toukokuun alkupäivät tuovat suuria ratkaisuja ja pakottaviakin tilanteita. Tilanteet liittyvät ihmissuhteisiin ja niissä syntyviin ristiriitaisuuksiin. Joku voi yrittää nyt kävellä ylitsesi ja joudut rohkeastikin pitämään puoliasi ja oppia sanomaan "ei" rohkeasti epäoikeudenmukaisille tilanteille. Puolessavälin kuuta yllättävät käänteet ja muuttuvat tilanteet voivat sotkea suunitelmiasi ja ennakoimattomuutta on liikkeellä. Tilanteet vaativat nopeaa reagointia. On hyvä puhua asioista suoraan ja avoimesti ja edellyttää sitä myös toisilta. Kuun viimeisestä viikonlopusta eteenpäin tilanteet rauhoittuvat ja asiat sujuvat suunitellummin.

Neitsyt, 2024 toukokuu

(23.8. - 22.9.)

Toukokuu tuo velvoitteita ja rajoituksia neitsyille toukokuussa lähinnä ihmissuhteiden ja yhteistyötä edellyttävien kanssa. Joudut kenties tekemään jopa itselle kuulumattomia velvoitteita toisten puolesta. Jonkun ongelmien hoitamiseen voi nyt kulua aikaasi ja stressitekijöitä on kuvassa mukana. Katso tarkkaan kuka tai mikä taho ansaitsee huomiotasi, jitta et tekisi karhunpalvelusta toisille. On otettava huomioon myös omat jaksamisen rajat ja osattava ottaa taukoa velvoitteista, jotta pysyisit itse toimintakykyisenä. Kolmas viikko tosin jo antaa tilaa hauskemmille sävyille ja saat hyvää palautetta vaivannäöstäsi. 

Vaaka, 2024 toukokuu

(23.9. - 23.10.)

Toukokuun alussa vaakojen tilanteisiin liittyy helposti jonkun toisen turhan omaehtoinen käyttäytyminen ja voitkin kokea tulleesi ylikävellyksi. Onkin hyvä osata nyt nostaa oma tahtovoimansa esiin ja ilmaista oma kanta tilanteeseen rohkeasti. Loppukuun aika on rauhoittuneenpaa, eikä suurempia ristiriitoja enää nouse pintaan. Kolmannella viikolla jokin tärkeä päätös tai ratkaisu voi olla suurisuuntainen ja vaatii asioihin paneutumista ja syvälle menemistä. Myös rahaan liittyvät asiat voivat nousta ratkaisevaksi tekijäksi. Pystyt nyt kutekin kohtaamaan tilanteet rohkeudella ja tahtovoimaisesti.

Skorpioni, 2024 toukokuu

(24.10. - 22.11.)

Toukokuu painottaa skorpioneille ihmissuhteiden merkitystä. Kuun alku on painokas ja voi tuoda menetyksen tällä alueella. Ole tarkka niin omasta kuin toistenkin rehellisyydestä ja oikeudenmukaisuudesta. Kolmas viikonloppu voi tuoda näköpiiriisi uusia tuttavuuksia ja sävy on varsin viihdyttävä ja riemukaskin. Seuraava viikko korostaa runsautta niin sosiaalisissa kuin myös tunne-elämään liittyvissä olosuhteissa. Puolessa välissä kuuta kuulemasi asiat ovat painokkaita ja vaativat suoraa ja rehtiä kohtaamista. Älä mene mukaan peleihin, vaan avaamalla asioita saat nyt parhaan lopputuloksen vuorovaikutustilanteissa.

Jousimies, 2024 toukokuu

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten vaativahko ajanjakso jatkuu toukokuun, vaikka uusia velvoitteita ei nyt eteesi kovin painavasti tule esiin. Taustalla on kuitenkin stressitekijöitä ja keskeneräisiä hankkeita mutta olet asteen energisempi kuin aiemmin keväällä. Kuun alku voi olla jopa hieman uhmakas kun ajat pyrkimyksiäsi eteenpäin. Pystyt järjestämään asioita eteenpäin ja pieniä muutoksia on syntymässä. Kolmas viikko painottaa ihmissuhteita ja niissä esiin nousevia voimakkaita tunteita. Pystyt vahvistamaan suhdettasi ja pääset lähemmäs toista tunnetasolla. Loppukuu myös lisää sosiaalisuuttasi ja pystyt hyvin yhteistyöhön ja jakamaan asioitasi muiden kanssa.

Kauris, 2024 toukokuu

(22.12. - 19.1.)

Suhteellisen suotuisa on kauriiden toukokuu, vaikka puuhaa ja tekemistä onkin riittämiin. Voitkin saada nyt kuitenkin paljon asioita edistetyksi. Kuudes päivä alkava viikko edellyttää omaa ryhtymistäsi asioiden edistämiseksi mutta jo seuraava viikko kertoo asioiden edistymisistä ja aikaansaannoksista. Loppuviikon tapaamiset ovat piristäviä ja seuranpito maistuu. Kolmas viikko on myös suotuisa suhdetoimille ja saat iloa yhteistyöstä ja -elosta. Kuun lopulla kuulemasi asia vaatii omatoimisuutta ja vastuuta hieman osaltasi mutta huomaat keksiväsi nopsaanin ratkaisuja asioihin ja onnekkuutta lopputulemassa.

Vesimies, 2024 toukokuu

(20.1. - 19.2.)

Toukokuun alussa vesimiehille syntyy herkästi vaateita ihmissuhteiden kautta ja jokin tilanne vaatii rohkeaa ja suoraa kohtaamista. Nyt ei ole hyvä mennä mukaan ihmissuhdepeleihin vaan ottaa asioita suoraan puheeksi. Jokin vaativampi päätös tai ryhtymys voi myös edellyttää päättäväisyyttä ja omatoimisuutta ja itsenäisyyttä. Kuukausi tuo herkästi myös yllättäviä käänteitä ja suunitelmiin muutoksia. Joustavuutta ja kekseliäisyyttä vaaditaan, jotta sopeutuisit uusiin käänteisiin. Varsnkin puolenkuun jälkeinen aika painottaa ennakoimattomuutta. 20 p. alkava viikko tuo painotusta vielä jonkin verran muutoksiin mutta hallitummin.

Kalat, 2024 toukokuu

(20.2. - 20.3.)

Kaloille toukokuun energiat näyttäytyvät helpoimmilta kuin viime kuussa, vaikkakin velvoitteita ja keskeneräisiä hankkeita onkin vielä jäljellä. Kuun alku puolisko painottaa velvoittavaa sävyä ihmissuhteisiin, jotka kuitenkin kohenevat jo kuun kolmannella viikonlopulla ja siitä eteenpäin. Suhdekuvioihin ilmaantuukin hauskuutta ja viihtyvyyttä aina 24. päivään asti. Kuun viimeinen viikko edellyttää järkevää ajattelukykyä ja suunitelmallisuutta. Aivan kuun lopulla pystyt jo ideoimaan uuden tyyppisiä ratkaisuja ja olet kekseliäs ja ideoiva. Voit myös saada tällöin inspiraatioita vaihtaa hieman maisemaa ja retket ja kyläilyt ovat mukavia.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.