Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Enkelikortti tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

meedio, selvänäkijä, parantaja

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2021 joulukuu

(21.3. - 19.4.)

Oinaille on joulukuussa mahdollista ilmentyä ihmissuhteissa varsin tunteikas joulukuu. Draaman sävyä on ilmassa ja jokin suhde nostattaa tunne-elämän kuviot vaativiin mittoihin. Jonkun käytös voi osoittautua hyvinkin draaman sävyjä nostattavaksi ja ihmissuhdepelit voivat olla mittavia. Koeta itse olla mahdollisimman suora, rehti ja avoin, jotta saisit pengottua tilanteet mahdollisimman auki ja läpinäkyviksi. Jokin suhde voi myös tulla päätepisteeseensä mahdottomien olosuhdemuutosten takia. Kuun toisen ja kolmannen viikonlopun tilanteet ovat parhaita aikoja ratkoa ristiriitoja. Jotain positiivissävytteistä voi aueta ja antaa uutta näkymää tilanteisiin. Uusivuosi vaihtuu maltillisissa merkeissä, eikä seuranpito tunnu olevan nyt päällimmäisenä.

Harka, 2021 joulukuu

(20.4. - 20.5.)

Härkä ihmisten on joulukuun alkupuolella hyvä koettaa maltilla välttää ylimitoitettuja ryhtymyksiä tai harkitsemattomia aloitteita. Riskinä on liiallinen hyväuskoisuus ja voit toimia nyt turhan heppoisin perustein tilanteissa. Kuun toinen viikonloppu tuo mahdollisuuden purkaa tilannetta toisen osapuolen kanssa syvällisemmin ja saada selkeyttä toisen tunneilmastosta tarkemmin. Ennen joulua jokin uusi idea tai uusi kontaktipinta voi tuoda uutta näkökulmaa asetelmiin ja hankkeisiin ja samalla kun jokin aihe voi loppua ja tulla päätepisteeseensä, niin toinen idea vie jo uusia tuulia kohti. Joulun aika on tunnelmallinen ja tuntehikas läheisten myötä, mutta jokin elementti ihmissuhteissa voi nyt olla asettautunut uusiin näkökohtiin. Uusivuosi vaihtuu yllättävänkin positiivisissa tunnelmissa ja uusia virityksiä viritellen.

Kaksoset, 2021 joulukuu

(21.5. - 20.6.)

Joulukuun toinen viikko vaatii kaksosilta ylimääräistä tarkkuutta ja huolellisuutta. On hyvä tarkistaa kaikki paperi- ja sopimusasiat huolella ja koettaa olla tarkkana hankintojen ja rahaan liittyvien asioiden kanssa. Jonkun luotettavuus voi nyt myös olla kyseenalaista, joten turhaan sinisilmäisyyteen ei nyt ole varaa. Kuun alkupuoli suosii ennemminkin ei-materiaalisia asioita, kuten hengellisyys tai oman luovuuden esiin nostaminen. Kovin tehokas tai käytännönläheinen et nyt ole ja onkin hyvä antaa itselleen aikaa kuulostella omia tuntojaan herkällä korvalla. Kolmas viikonloppu lupaa jo vakaampaa edistystä ja riskitekijät ovat vähenemässä käytännön asioiden hoitamisissa. Joulun aika sujuu suunnitellusti ja uusivuosi vaihtuu rauhaisemmissa tunnelmissa.

Rapu, 2021 joulukuu

(21.3. - 19.4.)

Joulukuu tuo ravuille vaativuutta lähinnä ihmissuhteiden myötä ja jokin suhde voi eskaloitua ongelmineen kaikkineen pintaan. Koet nyt tunne-elämän tilanteet syvemmältä ja toisten käyttäytyminen voi nyt olla vaativaa itseäsi kohtaan. Nyt onkin hyvä välttää ihmissuhdepelejä ja olla itse ainakin mahdollisimman suora, avoin ja rehellinen toisia kohtaan. Edellytä myös tilanteissa oikeudenmukaisuutta ja kaikkeen ei nyt ole syytä suostua. Kuun toinen viikonloppu ja joulun aika korostavat näitä teemoja. Jouluviikon alku ja uudenvuoden aika tuovat kuitenkin ihmissuhteisiin vaihtelua ja piristystä tuovia tapaamisia. Kuukausi on siis varsin ihmissuhdekeskeinen ja vaatii kykyä luovia läpi vaikeitakin asetelmia. Tärkeintä on nyt välttää ehdottomia ja pakottavia tilanteita.

Leijona, 2021 joulukuu

(23.7. - 22.8.)

Joulukuu lupaa leijonille hieman suunnitelmallisempaa ja tasaisempaa etenemistä kuin edellinen kuukausi. Aivan kuun loppu tuo jotain muutoksia olosuhteisiin ja onkin hyvä varautua uuteen vuoteen avoimin mielin ja joustavasti. Kuun toinen viikonvaihde suosii vuorovaikutussuhteita ja yleensä neuvonpitoja ja keskusteluita. Koet että sinua kuullaan ja voit nyt saada hyviä apuja ja neuvoja myös omiin asioihisi. Samoin jouluviikon alku on positiivinen sävyltään ja varsinkin ihmissuhteissa on luvassa sopuisuutta ja yleensä hyviä sävyjä yhteisissä asioissa. Puolenkuun aika vähentää velvoitteisuuden sävyä ja suurimmat kiireet alkavat rauhoittua. Koet loppukuun tahdin tasaisempana ja pystyt käyttämään energiaasi sävyisämmin ja suunnitelmallisemmin.

Neitsyt, 2021 joulukuu

(23.8. - 22.9.)

Joulukuun alku edellyttää neitsyiltä ylimääräistä tarkkuutta käytännön asioiden hoitamisissa sekä kaupankäyntiin liittyvissä asioissa. On hyvä olla tarkkana myös neuvotteluissa ja sopimusasioissa ja tarkastaa kaikki huolella että olet tullut ymmärretyksi ja että olet käsittänyt myös toisen tarkoitusperän oikein. Jokin outo sotku tai sekaannus tai unohdus on riskinä ja näin ollen onkin syytä olla tekemättä mitään kovin ratkaisevia päätöksiä hetken mielijohteesta. Älä luota nyt huhupuheisiin. Jouluviikko ja uusi vuosi tarjoavat jo keventyneitä tunnelmia ja yllättävää hauskuutta ja piristystä on tilanteissa jo mukana. Uusivuosi voi tuoda ennakoimattomia mahdollisuuksia viettää erikoisella tavalla uuden vuoden vastaanottoa, joten mene rohkeasti mukaan tarjolla oleviin tilaisuuksiin.

Vaaka, 2021 joulukuu

(23.9. - 23.10.)

Vaaoille joulukuussa ihmissuhteet ja niissä tapahtuvat muutokset ovat pääosissa ja voit kokea joutuvasi pattitilanteeseen jonkun suhteen. Jotain voi nyt nousta tunne-elämässä esiin tavalla, että joudut pistämään asetelmat uuteen valoon. Jonkun käytös itseäsi kohtaan voi nyt olla epäoikeudenmukaista ja joudut puolustamaan itseäsi. Ihmissuhdepelit ovat tyypillisiä ilmentymiä ja et voi nyt aivan luottaa toisen tarkoitusperiin. Tilanteen aukeaminen tai lopullinen ratkaisu voi siirtyä aina tammikuun puolelle asti, joten aikaa kuluu tilanteen selkiytmiseen. Jouluviikolla kuulemasi asiat voivat muuttaa käytännön suunnitelmiasi ja uusia järjestelyjä tarvitaan. Samoin uudenvuoden suunnitelmat ovat muutosherkkiä ja nyt tarvitaankin ennemminkin realismia kuin vapaata ajanviettoa uuteenvuoteen.

Skorpioni, 2021 joulukuu

(24.10. - 22.11.)

Skorpionit ovat joulukuun puoleenväliin asti varsin energisiä ja toimeliaita ja saat ryhtymisistäsi nyt jälkeä aikaiseksi. Voit aloittaa jotain uutta elämässäsi mutta kuun ensimmäisellä kokonaisella viikolla on syytä katsoa, ettei mene mukaan kovin ylimitoitettuihin hankkeisiin. Kuun toinen viikonloppu korostaa ihmissuhteita ja jotain tunne-elämän kannalta syventyvää voi nyt olla ilmoilla. Kohtaa rohkeasti toisia ihmisiä, sillä voit nyt saavuttaa jotain merkittävää suhdetoimien myötä. Jouluviikon ideat ja suunnitelmat vaativat tarkistuksia ja uusia yllättäviä muutoksia voi nyt ilmaantua joulun vieton varalle. Joulun aika on kuitenkin mielekästä ja pääset tunnelmoimaan lepoisin mielin. Uusivuosi voi tarjota jotain uutta ja mielenkiintoasi herättävää tekemistä aivan yllättävältä suunnalta. Mene mukaan tapahtumiin niin yllätyt iloisesti.

Jousimies, 2021 joulukuu

(23.11. - 21.12.)

Kuun alku edellyttää jousimiehiltä ylimääräistä realismia, sillä annat nyt haaveilulle ja idealismille ehkä hieman liikaa painoarvoa. Sinun voi olla vaikeaa nähdä tavoitteitasi ja päämääriäsi, joten älä tee mitään suurisuuntaisia ratkaisuja tai varsinkaan kauppoja. Voit nyt olla turhan sinisilmäinen toisten sanomisille joten älä usko kaikkea heti mitä kuulet, vaan tarkista asioiden taustat ja faktat. Pidä myös tarkoin huolta omien juoksevien asioiden hoitamisissa, sillä voit nyt olla normaalia huolimattomampi. Kuun puoliväli aloittaa varsin energisen jakson ja joulukiireet eivät nyt verota voimiasi. Olet erittäin aikaansaava ja pystyt nyt uusiinkin aloituksiin. Käytä energiaasi konkreettisiin tekemisiin ja liikuntaan. Vuosi vaihtuu hyvissä tunnelmissa ja reippain mielin kohti uusia tuulia.

Kauris, 2021 joulukuu

(22.12. - 19.1.)

Kauriilla joulukuussa ihmissuhteisiin liittyvä merkittävä käänne tuntuu vievän huomiosi ja aikasi. Jotain pakottavaa ja painavaa on liikkeellä ja muutosvoimaa on kuvassa mukana. Ole tarkkana tässä kuussa seuranvalinnassa, jotta et menisi mukaan kovin riskialttiisiin tilanteisiin. Jakso kestää aina tammikuun puolelle asti. Joulukuun alun olet energinen ja saat vaivatta velvoitteet hoidettua. Jouluviikon kuulemasi asiat tai käymäsi keskustelut voivat avata uusia ideoita ja innostaa itseäsi johonkin uuteen. Jaa ahkeraan ajatuksiasi muiden kanssa. Joulunpyhiin voi tulla jotain uusia asetelmia ihmissuhteiden myötä ja vakavasävyinen tunnelma on taustalla mukana. Uusivuosi on iloinen ja piristävä sävyltään ja voit innostua menemään uusiin ympyröihin mukaan tai kokeilla jotain uutta tapaa viettää juhlapäivää.

Vesimies, 2021 joulukuu

(20.1. - 19.2.)

Tammikuun vesimiehillä joulukuu on varsin muutosvoimainen ja muuttuvat suunnitelmat vaativat joustavuutta ja kykyä tehdä nopeita päätöksiä olosuhteiden takia. Varsinkin joulun aika voi tuoda tilanteisiin mukaan jotain yllättävää ja ennakoimatonta. Koeta itse pitää realiteetit kasassa ja ota vastuuta uuden tilanteen organisoimisesta. Helmikuun puolessa välissä syntyneet sen sijaan ovat varsin hyvässä nosteessa ja jotain onnekasta käännekohtaa mahtuu tähän jaksoon. Ole itse aktiivinen uusien hankkeiden kanssa ja mene rohkeasti mukaan tarjoutuviin tilaisuuksiin. Varsinkin kuun toinen ja kolmas viikonloppu painottavat positiivista kehitystä ja onnekkaita sattumuksia. Vältä kuitenkin kuun ensimmäisellä kokonaisella viikolla kovin ylimitoitettuja ryhtymyksiä, sillä yltiöpäisyys voi nyt herkästi saada vallan.

Kalat, 2021 joulukuu

(20.2. - 20.3.)

Kalojen on syytä olla joulukuun alkupuolella normaalia järjestelmällisemmin liikkeellä, sillä jokin unohdus tai väärinkäsitys voi sotkea juoksevien asioiden hoitamisia. Myös liikennöintiin, sopimusasioihin ja kaupankäyntiin liittyvissä asioissa voi tapahtua sekaannuksia tai virhearviointeja, joten nyt ei ole hyvä tehdä mitään kovin ratkaisevia siirtoja. Tarkista saamasi viestien todenperäisyys, äläkä usko myöskään huhupuheisiin. Puolenkuun jälkeinen aika tuo kiirettä ja ylimääräistä tekemistä. Stressitekijöitä ei nyt kuitenkaan ole kuvassa mukana, joten saat kyllä asiat hoidetuksi ajallaan. Jouluviikko ja uudenvuoden aika tuo piristäviä tilanteita ja paljon iloa ja hauskuutta on kuvassa mukana. Joitain yllättäviä yhteydenottoja on luvassa, mutta itseäsi ilahduttavalla tavalla.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.