Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2022 syyskuu

(21.3. - 19.4.)

Oinailla syyskuu alkaa hyvinkin edistävillä tilaisuuksilla ja mahdollisuuksilla laajentaa omaa pelikenttäänsä. Varsinkin ihmissuhteet kuin myös neuvotteluasiat ja sopimuksiin liittyvät asiat ovat onnekkaita. Voit nyt myös kuun alkupäivinä tehdä edukkaita ja elämänlaatuasi lisääviä hankintoja. Jaa asioita muiden kanssa, sillä tulet kuulluksi. Kuun toisesta viikosta näihin teemoihin liittyvät asiat ovat enemmän riskialttiita ja viivytyksiä voi esiintyä asioiden etenemisissä. Kuun viimeinen viikko korostaa hyviä ihmissuhteita ja yleensäkin onnekkuutta ryhtymisissä ja hankkeissa yleensä. Ole rohkea uusien aloitusten kanssa.

Harka, 2022 syyskuu

(20.4. - 20.5.)

Syyskuussa painottuvat härillä kuun toinen ja kolmas viikko. Voit keksiä tai saada yllättäviä mahdollisuuksia lähteä tekemään jotain mielenkiintoasi nostattavaa. Asiat ja tilanteet kehkeytyvät etukäteen suunnittelematta ja äkkinäiset käänteet ja avautuvat mahdollisuudet tulevat lähes puskista. Ole rohkea lähtemään mukaan uusiin juttuihin ja ole avoin uudistuksille. Pääsuuntana ovat teemat, jotka lisäävät mahdollisuuksia lähteä tekemään jotain omintakeista ja itsesi näköistä asiaa. Oma luovuutesi ja käyttämättömät voimavarasi saavat mahdollisuuksia päästä esiin mutta vain olemalla avoin uudistuksille.

Kaksoset, 2022 syyskuu

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille syyskuu on varsin energistä aikaa ja saat nyt asioita aikaan varsin kipakkaasti. Kuun alku voi antaa tilaisuuden jollekin uudelle ryhtymiselle ja pystyt laajentamaan omaa toimialaasi hyvinkin onnekkaasti. Kuun toisella viikolla on toki virhearvioinnin riski jossain asiassa, joten vältä suurempien ratkaisujen tekemisiä. Ihmissuhteissa on myös kriitillisyyttä ja voit saada kuulla arvostelua toisilta liian omahyväiseltä käytökseltä. Kolmannella viikolla luottamuspulaa voi ilmetä lähinnä jonkun taholta, joten älä ole turhan sinisilmäinen. Kuun lopulla on syytä olla tarkka juoksevien asioiden hoitamisissa, sillä jokin huolimattomuus tai unohdus voi olla mahdollinen.

Rapu, 2022 syyskuu

(21.3. - 19.4.)

Rapujen on syyskuun alussa hyvä olla realistinen hankinnoissaan ja rahaan liittyvissä asioissa, sillä riskinä on nyt olla liian luottavainen ja hyväuskoinen. Pidä tarkkaa huolta resursseista ja vältä turhia ostoksia. Puolen kuun aika lupaa mukavaa vaihtelua ja mahdollisuuksia irtiottoon rutiineista. Jokin tilanne voi avautua eteesi yllättäen ja suunitelmiin voi tulla vapauttavia muutoksia. Kokeile jotain ennen kokematonta ja uutta. Kuun loppu tarkoittaa taas enemmän realismin tarvetta ja kykyä pidättäytymistä esim. tuhlailuilta taloudellisesti. Suuria vaateita tai stressin aiheita kuukausi ei nyt kuitenkaan eteesi saata.

Leijona, 2022 syyskuu

(23.7. - 22.8.)

Vaikka leijonille syyskuu jatkaakin vielä hieman hidastempoista aikakautta niin tämä kuukausi ei nyt kuitenkaan painota erityisen vaativia asioita. Vastuuta ja asioiden korjaamisia ja paranteluja toki riittää mutta uusia ongelmia kuukausi ei nyt eteesi aseta. Kuun alku on suotuisa yhteistoiminoissa ja ihmissuhteissa yleensäkin. Jokin neuvonpito tai keskustelu onnistuu nyt hyvin ja voit saada hyviä ideoita jakaessasi asioitasi muiden myötä. Ole myös energisempi ja saat asioita vauhditettua. Ajoita siis tärkeät ryhtymiset ja hankkeet kuun alkupäiviin, jolloin onnekkuuttakin on tilanteissa mukana. Loppukuu on tasaista ja olosuhteissa ei ole muutoksia.

Neitsyt, 2022 syyskuu

(23.8. - 22.9.)

Syyskuuhun mahtuu neitsyillä niin riskialttiita paikkoja kuin myös avaavia uudistaviakin mahdollisuuksia. Kuun toisen viikon alkupuolella voit innostua jostain uudesta asiasta tai tekemisestä ja mahdollisuudet voivat nousta eteesi hyvinkin yllättäviltä suunnilta. Pidä kuitenkin jalat tiukasti maankamaralla, sillä jo loppuviikko voi tuoda eteesi joitain hämmentäviä tekijöitä. Varmuuden tunne asioiden hallinnoinnissa voi pettää ja virhearvin riskejä on olemassa. Älä siis tee mitään kovin äkkiväärää, vaan tarkista tilanteissa kaikki faktat, että olet ymmärtänyt asiat oikein. Jonkun toisen luotettavuus voi myös nyt olla kyseenalaista. Varsinkin kolmas viikko tuo epäluotettavuutta ihmissuhteisiin. Älä mene mukaan kolmiodraamoihin, äläkä ole liian sinisilmäinen.

Vaaka, 2022 syyskuu

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen syyskuun alku on innoittava ja uusia ovia avaava. Jokin yhteydenotto tai viesti on positiivinen. On hyvä kuun alkupäivinä laajentaa verkostoaan ja olla tekemisissä muiden kanssa. Voit saada arvokkaita neuvoja ja vinkkejä. Myös sopimusasiat kuin myös kaupankäyntiin liittyvät asiat ovat onnistuneita. Puolenkuun aika suju suunitellusti ja voit luottaa asioiden etenemisiin. Loppukuu tarjoaa taas hyviä näkymiä lähinnä yhteistyöhön ja ihmissuhteisiin liittyvissä asioissa. Jaa aikaasi muiden kanssa ja tee yhteistyötä. Yhdessä saat nyt enemmän aikaseksi kuin asioita yksin puurtaen.

Skorpioni, 2022 syyskuu

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille syyskuu on rauhoittavaa aikaa ja suurempia paineita ei tälle kuulle nyt osu. Toki tietynlainen maltillisuus ja realismintaju on edelleen paikallaan ja nyt onkin aika suunnitella tulevaa ja hahmotella uusia suuntaviivoja. Kuun toinen viikko nostaa esiin luovuuttasi ja voit ideoida ja hahmottaa uusia tapoja tehdä asioita ja ratkoa ongelmia. Ole utelias uusille virtauksille ja kokeile rohkeasti jotain mielenkiintoasi nostattavaa. Kolmas viikko painottaa ihmissuhteita ja virkistäviä tilanteita kanssaihmisten seurassa. Jotain voi tapahtua yllättävälläkin tavalla ja uusia tuttavuuksiakin voi nyt olla syntymässä. Loppukuu sujuu suunnitelmiesi mukaisesti.

Jousimies, 2022 syyskuu

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille syyskuu painottaa ihmissuhteiden merkitystä ja kykyä ymmärtää toisia heidän omissa ongelmissaan. Joku voi nyt toisaalta käyttäytyä mielestäsi turhan omaehtoisesti ja ärsyyntymisiä on ilmassa. Nyt ei olekaan syytä tukeutua toisten apuun, vaan on hyvä pitää kaikki langat visusti omissa käsissään. Jonkun luotettavuus voi myös olla kyseenalaista ja voit joutua uhrautumaan toisten puolesta. Älä ole siis turhan sinisilmäinen, vaan tarkista kaikessa taustat ja faktat itse, ennen kuin luot mitään lopullista kuvaa todellisuudesta. Vältä riskitekijöitä pitäytymällä ryhtymisistä kovin suuriin hankkeisiin yhdessä muiden kanssa. Vaikka kuun alut olosuhteet ovat lupaavia, niin tietty varauksellisuus toisen ryhtymisiin on nyt hyvä pitää mielessä.

Kauris, 2022 syyskuu

(22.12. - 19.1.)

Syyskuun alku voi houkutella kauriita hankintoihin liian heppoisin perustein. Koeta olla realistinen ja vältä tuhlausta. Toinen ja kolmas viikko keventävät tunnelmia ja voit saada tilaisuuksia tehdä jotain rutiineistasi poikkeavaa. Ole valmis yllättäviinkin tilisuuksiin lähteä pois normi kaavoistasi ja kokeile jotain uutta tekemistä ja ryhtymistä. Kolmas viikko nostattaa mielenkiintoasi kohti ihmissuhteita ja tällä saralla voit yllättyä uusista mukavista tuttavuuksista. Kuun viimeisellä viikolla nousee esiin samat teemat kuin alkukuussa ja tarkkuus talousasioissa on suotavaa. Kuukausi loppuu mielikuvituksekkaasti ja omaa luovuuttasi korostaen.

Vesimies, 2022 syyskuu

(20.1. - 19.2.)

Syyskuun alussa voit onnistua tekemään edullisia hankintoja. Myös keskustelut, sopimusasiat ja neuvottelut avaavat uusia mahdollisuuksia haluamaasi suuntaan. Olet suhteellisen toimiva ja aikaansaava tässä kuussa mutta taustalla on vaade kantaa vastuuta ja kykyä olla pitkäjänteinen suunitelmissaan ja tekemisissään. Voit saada paljonkin aikaiseksi  käytännön tasolla mutta vain itse toimimalla ja olemalla ahkera. Suurempia stressin paikkoja kuukausi ei nyt kuitenkaan näytä asettavan eteesi. Loppukuun päivät ovat myös edistäviä ja saat mahdollisuuksia onnekkaisiin lopputulemiin.

Kalat, 2022 syyskuu

(20.2. - 20.3.)

Kaloille syyskuuhun mahtuu niin hauskuutuksen paikkoja kuin myös riskejä virhearviointien tekoon. Kuun alusta sosiaalisuus on kasvamassa ja ihmissuhteiden myötä vauhdittuvia tilanteita. Kuun toinen viikko on varsinkin suhdetoiminnoissa moninainen. Jotain uutta tällä saralla voi nyt tulla kuvioihisi mukaan ja koet tilanteet riemukkaina. On kuitenkin riskinä mennä mukaan varsin epämääräisiin ihmissuhde sotkuihin, joten älä ole nyt turhan sinisilmäinen, varsinkin uusiin ihmisiin tutustuttaessa. On hyvä tarkistaa, että kaikki mitä sinulle esitetään on totta.  Kolmas viikko jatkaa samaa teemaa. Kuun lopulla jokin asia voi valaista sinulle asioiden todellisen laidan. Ole myös tarkkana paperiasioiden hoitamisissa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.