Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, 2023 joulukuu

(21.3. - 19.4.)

Joulukuun alku kehoittaa oinaita kiinnittämään huomiota ihmissuhteisiin ja niissä ilmeneviin pinnanalaisiin virtauksiin. Jokun asenne tai käytös voi tuntua itsestäsi turhan omaehtoiselta ja joudut ottamaan asioita nyt rohkeasti puheeksi. Älä jätä mitään hampaankoloon muhimaan, vaan ole avoin , suora ja rehellinen. Koeta välttää myös menemästä mukaan valtapeleihin mutta vältä myös itse turhaa ehdottomuutta. Loppukuu sujuu suuremmitta vaateita ja olet varsin toimelias ja energinen. Jonkin juoksevan asian hoitumisen viivytyksiin on kuitenkin hyvä varautua, sillä helposti asian eteneminen siirtyy aina seuraavaan kuuhun asti.

Harka, 2023 joulukuu

(20.4. - 20.5.)

Joulukuun alku tuo härille hieman vaativuutta käytännön toimiin ja jokin sopimus- tai neuvotteluasia edellyttää järkevää ja maltillista otetta. Hoida juoksevat asiat ajallaan ja ole realistinen asioiden suhteen. Kuun toinen viikonvaihde antaa jo tilaa kevyemmille sävyille ja asiat alkavat etenemään jouhevammin. Myös yhteistyö saa vauhditusta ja koet suhteet muihin tukevina ja onnekkainakin. Jouluviikko voi tuoda yllättäviä muutoksia joulusuunitelmiin ja asioita pitää suunitella uudella tavalla. Vuoden viimeinen viikko kertoo myös edistysaskeleista ja vuosi on vaihtumassa kohdallasi suunitellusti ja hallitusti.

Kaksoset, 2023 joulukuu

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten joulukuu vaatii nyt erityistä huolellisuutta ja kykyä eroittaa epärealistiset hankkeet kannattavista. Riskinä on nyt antaa mielikuvituksen edustaa todellisuutta sekä väärinkäsitykset tai unohdukset. On syytä kiinnittää erityistä huomiota liikennöintiin liittyviin asioihin, sekä kaupankäyntiin tai hankintoihin liittyviin tilanteisiin. Kaikkeen ei ole nyt syytä suhtautua kovin sinisilmäisesti, vaan on hyvä tarkistaa faktat ja taustat. Varsinkin kolmas viikonloppu, sekä kuun viimeinen viikko ovat riskialttiita. Tämä siis ei ole nyt hyvää aikaa tehdä mitään suurisuuntaisia ratkaisuja elämässään, vaan ennemminkin on aika suunnitella ja pohjustaa asioita kohti tulevaa.

Rapu, 2023 joulukuu

(21.3. - 19.4.)

Joulukuun alku painottaa ravuille ihmissuhteita ja niissä ilmeneviin ristiriitoihin. Voit joutua pitämään huolta omista oikeuksistasi omavaltaista toimintavaltaa vastaan. Puolusta rohkeasti oikeukiasi ja ole ainakin itse rehellinen ja suora. Jotain velvoittavaa voi myös liittyä tilanteeseen ja vastuu asioista on nyt itselläsi. Neuvottele asioista maltillisesti ja käytännöllisesti. Kuun toinen viikonloppu lupaa jo keventyneimpiä tunnelmia. Tässä kuussa on myös hyvä varautua jonkin neuvitteluasian aikataulujen venymisiin ja jotain pittää maltilla suunitella ja ratkaistakin uudella tavalla. Asian hioutumiseen menee aikaa ja malttia vaaditaan. Jouluviikko voi tuoda mukavia yllätyksiä mukanaan ihmissuhteiden myötä.

Leijona, 2023 joulukuu

(23.7. - 22.8.)

Joulukuu on leijonille varsin energinen ja olet jaksava ja aikaansaava. Aika ei nyt aseta suurempia esteitä etenemiselle ja tilanteet etenevät jouhevasti. Poikkeuksen tilanteisiin tuo herkästi joulunalus viikko, jolloin henkilökemiat tuottavat yllätyksiä ja jotain suunittelematonta voi suunitelmiin tulla ihmissuhteisiin liittyvissä asioissa. Ole joustava ja valmis muuttuviin tilanteisiin. Kuun toinen viikko varoittaa tuhlailusta ja voit tehdä herkästi ylimeneviä hankintoja. Ole siis tarkkana taloudessa ja vältä turhia yllykkeitä. Joulunaika on kuitenkin sävyisä ja viihdyttävä. Samoin uusi vuosi vaihtuu mukavissa tunnelmissa.

Neitsyt, 2023 joulukuu

(23.8. - 22.9.)

Joulukuun alussa neitsyiden on hyvä ottaa puheeksi ihmissuhteissaan käytännön toimiin liittyviä asioita ja jotain pitää sopia vastuunsa kantaen. Suhtaudu asioihin ja tilanteisiin järkevästi ja omaa vastuuta korostaen. Seuraava viikko tuo jo kevyempiä sävyjä suhdetoimintaan ja onnistumisia on luvassa. Yhteinen tekeminen ja yhteiset asiat tuottavat iloa ja edistystä tunne-elämässä on luvassa. Kuukauden sävy on kiireinen ja uutta puuhaa tuntuu ilmestyvän eteesi tuontakaa. Kolmas viikonloppu ja viimeinen viikko varoittaa kuitenkin epärealistisista hankkeista ja ryhtymisistä. Vältä ainakin tekemästä mitään suurisuuntaista ja käänteentekevää, jotta välttyisit virhearvioinnelta.

Vaaka, 2023 joulukuu

(23.9. - 23.10.)

Joulukuun ensimmäinen viikonvaihde tuo suhdetoimiin vaativuutta ja tunteet ovat pinnassa niin hyvässä kuin pahassa. Suhtaudu tilanteisiin mahdollisimman oikeudenmukaisesti ja edellytä sitä myös toisilta. Samoin kuun viimeiset päivät korostavat ennemminkin velvoitteita ja rajoitteita ihmissuhteissa kuin vapaata ilmaisutilaa. Kuukausi kehoittaa kiinnittämään erityistä tarkkuutta juoksevien asioiden hoitamisiin, sekä sopimus- ja neuvotteluasioihin. Katso että itse otat vastuuta asioista ja selkiytä omaa asemaasi. Myös liikennevälineet voivat vaatia oman osansa kuin myös viestintälaitteet. Joulunaika on sävyltään hieman velvoitteinen ja omaa panostustasi painotetaan.

Skorpioni, 2023 joulukuu

(24.10. - 22.11.)

Joulukuun alku on skorpioneille hieman riskialtis talouteen liittyvissä asioissa ja voit nyt itse turhan hätäpäisesti tehdä kannattamattomia hankintoja. Älä tee mitään hetken mielijohteesta, vaan ota harkinta ja maltti mukaan talouteen liittyvissä asioissa. Kuun viides päivä aloittaa varsin suotuisan jakson ihmissuhteissa ja jokin merkittävä uusi tuttavuuskin voi nyt alkaa. Ole rohkea tutustumaan uusiin ihmisiin, sillä onnekkuutta on kuvioissa mukana. Jouluviikko vaatii ihmissuhteissa hieman malttia ja on hyvä olla nyt sotkematta asioita toisiinsa. Vuosi vaihtuu kuitenkin varsin jouhevasti ja suunitellusti.

Jousimies, 2023 joulukuu

(23.11. - 21.12.)

Marraskuun lopun vaativien tilanteiden jälkeen joulukuu aloittaa helpompi tahtisen jakson ja suurimmat vaateet astuvat hieman sivummalle. Oletkin varsin energinen ja aloitteikas ja kohonnutta energiamäärää onkin hyvä nyt purkaa ruumilliseen tekemiseen. Tosin kuun viimeinen viikko on hieman puhdittomampi ja kehoittaakin löysempään tahtiin. Koeta tällöin myös välttää ryhtymästä mihinkään kovin harkitsemattomaan toimintaan, vaan ole tietoinen ryhtymisistäsi. Kuun loppu tuo velvoittavan sävyn tunne-elämään ja kovin seuranhakuinen et vuodenvaihteessa ole. Viimeisellä viikolla on myös syytä pitää tarkoin huolta omista juoksevien asioiden hoitamisista, sillä jokin unohdus tai väärinkäsitys voi sotkea asioitasi.

Kauris, 2023 joulukuu

(22.12. - 19.1.)

Joulukuun alku edellyttää kauriilta oma-aloitteisuutta ja rohkeutta ottaa vaikeitakin asioita esiin suhde-elämässä. Suhde johonkin voi kärjistyä ja rehellistä kohtaamista ja vastuun ottoa vaaditaan. Keskustelut ja puhuminen ovat nyt avainasemassa. Kovin energinen et nyt ole vaan energiasi ovat nyt hieman sisäänpäin kääntyneinä. Varsinkin kuun viimeinen viikko vaatii hellittämistä velvoitteista ja ryhtymisistä ja onkin hyvä antaa nyt tilaa itsekseen olemiseen ja rauhoittumiseen. On hyvä myös kiinnittää tässä kuussa huomiotasi vuorovaikutussuhteisiin, ovat ne sitten henkilökohtaisia tai virallisempia. Ilmaise itseäsi selkeästi ja koeta pysytellä sovituissa aikatauluissa.

Vesimies, 2023 joulukuu

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten joulukuun sävy on muilta osin edistävä ja suunitelmallinen mutta ihmissuhteet edellyttävät hieman ylimääräistä vaivannäköä ja malttia. Nyt ei ole syytä suhtautua toisiin turhan heppoisin asentein, vaan ennemminkin koettaa pitää kiinni sallituista rajoista ja olla tietoinen toisenkin tarpeista. Varsinkin joulunalusaika voi olla äkkinäinen sävyltään; joko omista toimistasi johtuen tai toisen epävakaan käytöksen vuoksi. Muilta osin olet energinen ja aikaansaava ja pystyt toimimaan tehokkaasti ja suunitellusti.

Kalat, 2023 joulukuu

(20.2. - 20.3.)

Joulukuu vaatii kaloilta nyt normaalia enemmän realismintajua ja käytännöllisyyttä asioiden hoitamisissa. Kuukausi on kiireinen ja jotain puuhaa tuntuu olevan aina riittämiin. Poikkeuksena on kuukauden loppu, jolloin kovin suurta tehokkuutta ei kannata itseltään edellyttää. Riskin paikkojakin löytyy valintojen ja ratkaisujen tekemisissä ja varsinkin kolmas viikonloppu ja viimeinen viikko vaativat pidättäytymistä suurempien ratkaisujen tekemisistä. Tee jotain luovuutta esiin nostavaa tai hengellisyyttä korostavaa. Toisaalta tässä kuussa joku voi tarvita apuasi omissa ongelmissaan ja aikasi kuluu muiden asioiden hoitamisissa. 

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.