Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi elokuu 2007

Oinas, Elokuu 2007

(21.3. - 19.4.)

Oinaille elokuu näyttäytyy virkistävänä ja touhukkaana ajanjaksona. Kun muut tuntuvat räpiköivän ympärilläsi ongelmiensa kimpussa, niin itse onnistut luomaan helposti uusia näkökulmia ratkaisuissasi. Älä unohda ideoillasi auttaa myös lähimmäisiäsi. Tämä on mitä loistavinta aikaa esittää ja myydä uusia ajatuksiasi eteenpäin niin työelämässäsi kuin muutenkin. Jos olet syntynyt ennen 5. päivää, niin kuun viimeiset kaksi viikkoa näyttävät loksauttavan tilanteita vaivatta eteenpäin. Nyt on suotuisa hetki nauttia menestyksestä. Jos taas olet aivan loppukauden Oinaita niin kohdallesi osuu 20. päivä alkavalla viikolla tärkeitä ratkaisuja, jotka vaativat vastuunkantoa ja sitoutumista pitkälle tulevaisuuteen.

Harka, Elokuu 2007

(20.4. - 20.5.)

Härkien elokuu vaatii nyt sovittelutaitojen esiin nostamista. Nyt on aika tehdä tarkistuksia ja vaadittavia suunnan muutoksia asioittesi hoidossa. Varsinkin toukokuun puolenvälin jälkeen syntyneet kohtaavat vaativia tilanteita kuun ensimmäisen viikon aikana. Itsekkäät tarpeesi, voitontahtosi nousevat pintaan, mutta olosuhteet tai tilaisuuksien puuttuminen nostattaa turhautumistasi. Aggressiivinen ilmapiiri ympärilläsi johtaa helposti välien selvittelyyn. Uudelleen aloitukset, tekemättömät työt ja selvittämättömät asiat hidastavat aikaansaannoksiasi. Ota rauhallisesti ja keskity olennaiseen. Nyt on aika karsia ympäriltäsi toimimattomia hankkeita.

Kaksoset, Elokuu 2007

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille kuun puolivälissä 10 päivän ajan on luvassa mitä vauhdikkainta aikaa. Kommunikointisi on parhaimmillaan ja olet vilkkaan vuorovaikutus verkoston keskiössä. Saat helposti vauhtia ajamillesi asioille eivätkä pureutumiset suuriinkaan hankkeisiin tunnu rasittavan Sinua. Muista kuitenkin ettet jyrää muita allesi omilla ideoillasi sillä pieni itsekkyyden vaara voi piillä kaiken energisyytesi takana. Varsinkin kuukauden viimeiset kaksi viikkoa voivat kertoa yliampumisen vaarasta. Koeta pysyä kohtuudessa sillä liiallinen lupailu tai luottaminen pelkästään onneen voi tuoda aikanaan huonoa palautetta ja ikävää tipahtamista takaisin maan pinnalle.

Rapu, Elokuu 2007

(21.3. - 19.4.)

Ravut ovat elokuun hieman planeettojen uloittumattomissa, kuvaten muuttumattomia tilanteita. On hyvää aikaa vetää henkeä tulevia koitoksia varten. Talous- ja raha-asiat vaativat huomiotasi ennen puoltakuuta. Ovatko resurssisi täydessä käytössä, vai pitäisikö arvottaa asioita uudestaan. Nyt ei ole taloudellisen riskinoton aika vaan järkevyys,varmistaminen ja maltillisuus ovat ajan teemoina.

Leijona, Elokuu 2007

(23.7. - 22.8.)

Leijonilla on elokuu tapahtumarikas, niin hyvässä kuin pahassa. Tämä on vuoden ominta aikaa Leijonille, jolloin luonto loistaa värikylläisyydessä, niinkuin Leijonienkin tapa ilmaista itseään pitäisi olla loistavaa ja värikästä. Mutta tänä vuonna Leijonille on tiedossa tärkeitä päätöksiä, jolloin punnitaan mitkä asiat elämässä ovat arvokkaita ja mitä hyödytöntä on syytä karsia pois. Elokuun loppupuolella syntyneet joutuvat heti alku kuusta seisauttavan tilanteen eteen, jolloin oma tahto saa helposti vastaansa vastustusta. Omat tarpeet on syytä asettaa sivuun, koska painotus on nyt sen suuntainen etteivät itsekkäät vaateet tuota tulosta. Ihmissuhteet ovat myös tapetilla mutta selvittämättömät asiat menneisyydestä nousevat pintaan vaatien tilintekoa. Energiatasosi on kyllä huipussaan mutta jokin tai joku tuntuu olevan itsetoteutuksen esteenä.

Neitsyt, Elokuu 2007

(23.8. - 22.9.)

Neitsyiden elokuu on vaativa, korostaen ihmissuhteissa jumittunutta tilannetta. Koet helposti vastustusta suunitelmillesi ja tekemisillesi koska tahtovoimat tuntuvat kolahtavan vastakkain. Kuun loppupuolella alkaa Neitsyiden omin jakso vuoden mittaan, mutta nyt on syytä olla varuillaan liian yliampuvien suunitelmien suhteen. Liialliset lupaukset ja yliampuva idealismi on nyt kompastuskivenä. Kuun viimeisenä viikolla on syytä pitää jalat maassa, koska asioiden toteutus ei välttämättä vastaa odotuksia. Varo itse liian suuria lupauksia joko toisten taholta tullen tai itse niitä antaen. Jalat realistisesti maan pinnalla pitäen vältyt suuremmilta ohilyönneiltä.

Vaaka, Elokuu 2007

(23.9. - 23.10.)

Vaaoille elokuu on helpompi kuin monille kanssaihmisille. Planeetta muodostelmat syntyvät sellaisiksi kohdallesi että muutokset ovat rakentavia ja hankkeitasi eteenpäin vieviä. Energiatasosi on loistava heti elokuun ensimmäisen viikon jälkeen ja energisyydelläsi saat paljon aikaiseksi. Muiden sählätessä omien ongelmiensa kimpussa, Sinua tarvitaan nyt ideoimaan rakentavia näkökulmia ja voitkin toimia sillanrakentajana erillaisten näkökulmien risteilyssä ympärilläsi. Käytä tätä diplomaatin kykyäsi niin autat muita ihmisiä ja saat kiitosta ja hyvää palautetta toimistasi.

Skorpioni, Elokuu 2007

(24.10. - 22.11.)

Marraskuun loppupuolella syntyneet Skorpionit joutuvat ihmissuhteissansa heti elokuun alussa tilanteeseen, jossa vaaditaan malttia ja kärsivällisyyttä. Tukea ei nyt ole tarjolla vaan joudut puolustamaan näkökantojasi. Mahdollisesti joku pitkään jatkunut tilanne tulee käänne kohtaan ja aikansa eläneet suhdekuviot muuttavat luonnettaan. Merkurius antaa onneksesi tukensa, symboloiden kommunikaation tärkeyttä ja muistuttaa että niin mielellään tapasi pitää asiat sisälläsi tukkii tilannetta entisestään. Avautumalla ja puhumalla avoimesti omista lähtökohdistasi helpotatkin suuresti muuten niin kiemuraista tilannettasi. Lokakuun lopulla syntyneet sen sijaan kokevat kuukauden kaksi viimeistä viikkoa eteenpäin vievänä ajanjaksona. Yllättävä viesti tai yhteydenotto saattaa tällöin muttaa suunitelmiasi.

Jousimies, Elokuu 2007

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehet saavat uutta puhtia ihmissuhteisiinsa aina elokuun toisesta viikosta eteenpäin. Tiedossa on selvittelyjä ja avoimen konfliktin esiinmarssi on mahdollista jos olet antanut siihen omalla itsekkyydelläsi aihetta. Ota huomioon läheistesi tarpeet tehdessäsi suurisuuntaisia suunitelmia tulevaisuuden varalle. Jupiter lähtee merkissäsi etenevään suuntaan 8. päivä, joka kertoo asioiden vauhdittumisesta elämässäsi pitkäaikaisten projektien suhteen. Kuun loppupuolella viestintä takkuaa ja onkin syytä tarkistaa taustat ennenkuin teet päätelmiä yllättävistä uutisista.

Kauris, Elokuu 2007

(22.12. - 19.1.)

Kauriit voivat nauttia elokuussa tasaisesta kehityksestä. Taivaan planeetat ovat nyt loitolla Sinusta eivätkä näin ollen vaadi Sinua mukaan selvittelyihin suoraan, mitä saatat kyllä joutua seuraamaan sivusta käsin muiden taholta. Kauriin merkin loppupuolella syntyneet voivat hyvinkin vaikuttaa positiivisesti tilanteisiin joita kohtaat lähinnä muiden tahkoessa ongelmiensa kimpussa. Anna apusi, koska selvänäköisyytesi on nyt tarpeen. Kuun loppupuolella saamasi yllättävä yhteydenotto piristää mieltäsi.

Vesimies, Elokuu 2007

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille elokuun alku - varsinkin helmikuun puolessa välissä syntyneille - saattaa lopettaa pitkään jatkuneen elämäntilanteen. On aika karsia elämän turhuuksia ympäriltäsi ja palata perustasolle. Ihmissuhteesi ovat tapahtumien keskiössä vaatien aikaasi ja huomiotasi. Elokuun 3. viikko tarjoaa uusia näkökantoja vielä tilanteeseesi, tuoden asioita päivänvaloon. Marsin tukeva kulma merkkiisi takaa kyllä sen että energitasosi on loistava etkä jätä asioita kesken vaan saatat hankalatkin tilanteet vauhtiin, etkä rasitu pienistä. Monille Vesimiehille kuukausi on tapahtumarikas,jättäen jälkensä aikakirjoihin.

Kalat, Elokuu 2007

(20.2. - 20.3.)

Kalojen elokuu on hieman äkkiväärä tuoden tullessaan ärhäkkäitä tilanteita varsinkin Maaliskuun Kaloille. Tahtovoimat kanssaihmisten kanssa kolahtavat herkästi vastakkain ja tilanteet vaativat pinnanvenytystä ja avoimia välienselvittelyjä. Varsinkin loppukuusta on syytä asetella sanomisia kieli keskellä suuta ja yritys pitää rauhaa yllä vaatii voimia. Jonkun ihmisen sanomiset tuntuvat liioitellun hyökkääviltä ja ylitseampuvilta. Myös itselläsi on tällöin vaarana liioittelu, joten koeta pitää realiteetit kasassa, niin vältyt turhilta jälkiselvittelyiltä. Yllättävä yhteydenotto tai viesti saavuttaa Sinut kuun viimeisellä viikolla.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.