Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Elokuu 2008

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden elokuu sujunee suuremmitta kommelluksitta ja painopiste on työkuvioissa, asioiden viilaamisessa ja työtekniikoiden kehittelyssä. Varsinkin kuukauden toinen viikko korostaa luovuutta ja myös käytännön tasolla uusien ratkaisujen kehkeytymistä. Oinaiden on syytä paneutua tarkkuuteen kaikessa mihin ryhtyy; parantamisen varaa tuntuu olevan riittämiin. Suuremmat muutosvoimat tuntuvat tapahtuvan oinaiden ympäristössä ja lähimmäisten elämässä ja oinaat voivatkin nyt olla tukena muiden ihmisten kärvistellessä paineidensa alla ja antaa selkeyttäviä näkökantoja heidän vaikeisiin elämäntilanteisiin. Kuun loppupuoli kertoo kuitenkin tarpeesta työstää asioita omiin nimiin ja yhteistyökykysi on madaltumassa. Koeta järjestää tilanteet niin etteivät läheisesi koe sinua itsekkääksi vaikka vetäytyisitkin omiin oloihisi.

Harka, Elokuu 2008

(20.4. - 20.5.)

Härille elokuu muodostuu tapahtumarikkaaksi sisältäen niin oikaisuvaatimuksia tilanteisiin mutta myös onnistumisen kokemuksia ja eteenpäin menoa asioissa. Ensimmäinen viikko tuo esiin jotain väärinkäsityksiä tai kömmähdyksiä. Mutta hyvä energiatasosi auttaa nyt selvittämään tilannettsi eteenpäin ja jo kolmantena viikonloppuna saat huomata asioiden selvinneen ja voit onnitella itseäsi onnistuneesti. Kuun toinen viikko vaatii sinulta järkeilyä ja tarkkaan miettimistä jonkin ihmissuhteisiisi liittyvässä asiassa. Nyt voi olla aika sitoutua ja osoittaa toiselle kuinka tärkeänä häntä elämässäsi pidät. Kuun neljäs viikonloppu tarjoaa spontaanisuutta sosiaalisessa elämässä, ota tarjoukset vastaan ja herkkupöytä on sinulle katettu valmiiksi. Nauti seuranpidosta ja yllättävistä uusista tuttavuuksista.

Kaksoset, Elokuu 2008

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille kuun ensimmäiset päivät ovat vielä lomailutunnelmaisia ja sosiaaliset suhteet rikastuttavia. Mutta sitten pikkuhiljaa avautuu maisemaksi tekemättömien töiden esiinmarssi ja tilanteet vaativatkin järkeistämistä ja aikataulutusta. Kuun toisella viikolla ei enää aikataulutus riitä kuin välttämättömien asioiden hoitoon ja olisikin hyvä jos suhtautuisit tilanteisiin vastuuntuntoisesti ja itsenäisesti, sillä yhteistyö kykysi on nyt matalimmillaan. Sovi asioista pitkäntähtäimen suunitelmien mukaan niin huomaat että elinvoimasi ja aikaansaavuutesi kohentuu jo neljännen viikon kuluessa. Viimeinen viikko nostaa pintaan menneisyyden haamuja jotka on hyvä kohdata ja selvittää, jotta syntyisi tyhjää tilaa tulevaisuuden rakentamiselle.

Rapu, Elokuu 2008

(21.3. - 19.4.)

Ravuille elokuu merkitsee elämää eteenpäin vievien ratkaisujen tekemistä. Epätietoisuus hellittää kuun toisella viikolla ja auttaa sinua näkemään tilanteen käytännön ratkaisujen kannalta. Kuun kolmas viikonloppu on ihmissuhteissa käänteentekevä, paljon muutoksia tällä alueella on odotettavissa - niin itselläsi kuin lähipiirissäsikin. Neljäs viikonloppu on myös vilkas suhderintamalla; ihmiset ovat vilkkaasti liikenteessä ja yllättäviä kohtaamisia on tiedossa. Myös elokuun viimeinen viikko korostaa lopullisten ratkaisujen tekoa ja muutoksia jotka estävät paluun menneisyyteen. Joten nyt on syytä pitää jalat maassa ja yrittää keskittyä olennaiseen, nyt tekemäsi ratkaisut vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen.

Leijona, Elokuu 2008

(23.7. - 22.8.)

Leijonien luonnollinen sydämmellisyys ja sosiaalisuus pääsevät oikeuksiinsa elokuun aikana. Kuun ensimmäisellä viikolla kannattaa kuitenkin olla tarkkana vuorovaikutussuhteissa, sillä väärinkäsitysten vaara on olemassa. Tarkista asioiden ja tilanteiden taustat ennenkuin uskot kaikkea kuulemaasi. Talouteen liittyvissä asioissa on tarkistamisen varaa, mutta jätä ratkaisujen teko puolenkuun jälkeiseen aikaan. Tähän mennessä olet saanut pohjatyön tehtyä, eikä riskinoton vaaraa enää ole. Loppukuu on energistä aikaa ja huomaat että oletkin saanut ladatuksi akkujasi kesän kuluessa. Kuun viimeisen viikon järeät uutiset saavat sinut mietteliääksi, mutta nyt painopiste ei välttämättä ole omissa asioissa vaan jonkun läheisen muutospaineissa.

Neitsyt, Elokuu 2008

(23.8. - 22.9.)

Neitsyeille elokuu tulee olemaan vuoden yksi muutosvoimaisimmista kuukausista. Jokin vanha selvittämätön, keskeneräinen asia nostaa päätään ja vaatii kohtaamista ja selkeyttämistä. Mikään laakereilla lepäämisen kuukausi ei ole nyt käsillä vaan on syytä tarttua tiiviisti toimeen vastuuntuntoisesti ja harkitsevasti, sillä nyt syntyvät ratkaisut vaikuttanevat pitkälle tulevaisuuteen. Kuun toinen viikko on akuutti ihmissuhteissasi vaatien selkeitä kannanottoja. Pidä huoli ettet mene mukaan valtataistelu peleihin; älä anna kenenkään kävellä ylitsesi mutta pidä huoli myös ettet ole itse liian ehdoton ja omavaltainen. Kuun kolmas viikonloppu on seurallisin ja yhteispeli tuntuu hyvältä. Neljäs viikonloppu tuo muassaan suunittelemattomia käänteitä, joten ole joustava ja avarakatseinen, kaikki ei kuitenkaan aina mene omien suunitelmiesi mukaisesti. Viimeinen viikko tuo taasen ehdottomia asetelmia pintaan ihmissuhteissasi, käytä psykologista silmää, tilanteissa on syytä mennä pintaa syvemmälle.

Vaaka, Elokuu 2008

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen elokuu alkaa leppoisissa tunnelmissa ja ja tilanteet etenevät suunitelmien mukaan. Yhteiset tapahtumat rikastuttavat elämääsi ja kommunikointi on helppoa. Taustalla saattaa kuitenkin viipyillä tunnelma ettet ole saanut kuitenkaan kaikkea irti kesästä vielä. Loppukuuta kohden mentäessä piristyt ja tahdonvoimallasi pistät tuulemaan ja uusia suunitelmia viriää. Loppukuusta oletkin jo valmis viemään suunitelmiasi läpi, mutta muista hienotunteisesti ottaa läheisesi suunitelmiisi mukaan. Saatat nimittäin antaa tällöin itsestäsi turhan itsekkään kuvan muille ja saada tästä huomautuksia vastapainoksi. Olet ehkä kyllästynyt kanssaihmisten ongelmien selvittelyihin ja tarvetta olisikin toimia ominpäin kunhan otat huomioon ensin että muidenkin on hyvä tietää suunitelmistasi.

Skorpioni, Elokuu 2008

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien elokuun alku on hieman töksähtelevä ja vaatii niveltämistä asioiden hoidossa, kommunikaatiossa ja ihmissuhteissa. Ensimmäisellä viikolla on syytä olla tarkkana siitä että mitä kuulet ei välttämättä selvitä asiainlaidan koko kuvaa. Väärinkäsityksille on nyt tilausta joten tarkista asioiden yksityiskohdat ennenkuin sitoudut mihinkään. Kuun toinen viikko auttaa tarkistamaan faktoja ja ihmissuhteissasi on tukevuutta jos otat itsekin vastuuta tilanteesta, ei muuten. Energiatasosi on kohdillaan aina kuun kolmannelle viikolle, joten saat hoidettua fyysisyyttä vaativat tilanteet leppoisasti ilman rasituksen tunnetta. Kuun neljännellä viikonlopulla voit olla avuksi muille heidän vaikeuksissa joita tuntuu yllättäen tunkevan joka ovesta. Viimeinen viikko kulunee ihmetellessä muiden tekemien ratkaisujen seurauksia.

Jousimies, Elokuu 2008

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehen elokuu jatkuu velvoitteistäyteisenä ja tilanteiden työstämiset tuntuvat vaativan ylenmääräistä panostusta. Sitoumukset tuntuvat raskaina eikä omaa päätösvaltaa näytä löytyvän. Kuun ensimmäinen viikko antaa tilaa vielä löysäilyyn mutta toinen viikko sitoo jo sinut tiukasti rutiineihin. Kuun kolmannella viikolla energia tasapainosi on palautumassa, mutta jo viimeinen viikko tuo eteesi jo taaksejättämäksi luulemasi asiat taas päivänvaloon vaatien syvällistä paneutumista. Varsinkin ihmissuhteet ovat tapetilla ja sopusoinnun saavuttaminen jo aikansa eläneisiin kuvioihin tuntuu mahdottomalta. Monessa suhteessa siis suurten ratkaisujen kuukausi joka vaatii suunitelmallisuutta ja kykyä luopua menneestä ja hyväksyä uusi tilanne.

Kauris, Elokuu 2008

(22.12. - 19.1.)

Kauriilla elokuu muodostuu suotuisista tilanteista ja tilaisuuksista joita on tarjolla. Ota vastaan mitä maailma nyt tarjoaa, riskejä ei ole näkyvillä vaan varsinkin ihmissuhteissa on luvassa sopusointua ja positiivista henkeä. Uusia yhteyksiä on nyt syntymässä ja sosiaalinen elinpiirisi laajentumassa. Ajankohta suosii myös matkailua ja sitä kautta virkistäytymistä. Ole itse aktiivinen niin huomaat miten uusia ovia avautuu ja saat helposti positiivista palautetta hankkeisiisi ja ihmissuhteisiisi. Kuun kolmannella viikonlopulla jokin menneisyyteen jäänyt asia muistuttaa olemassa olollaan, mutta positiivinen ja käytännönläheinen asenteesi ratkaisee tilanteen tuota pikaa.

Vesimies, Elokuu 2008

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten elokuun alkupuoli on vilkasta sosiaalisesti ja yhteydenottoja on riittämiin. Ensimmäisellä viikolla kuulemasi tai selville saamasi asia selkeyttää tilannettasi vaikkakin asioiden oikean laidan tietoon tulo saattaakin aluksi tuntua hämmentävältä. Ole kuitenkin itse tarkkana miten olet läsnä vuorovaikutus tilanteissa jotta asiat eivät sotkeentuisivat entisestään sillä väärinkäsitysten vaara on nyt mahdollinen. Toinen viikko korostaa kaipuuta uusiin ideaaleihin ja nyt onkin hyvä ottaa luovat puolesi itsestäsi käyttöön. Ota rennosti ja anna tilanteiden ja ajatusten virrata. Kuun viimeiset kymmenen päivää nostattavat energia tasoasi ja koet pääseväsi helposti mukaan toimittamaan velvoitteitasi ja työtehtäviäsi.

Kalat, Elokuu 2008

(20.2. - 20.3.)

Kalojen elokuu täyttyy velvoitteista ja käytännön asioiden järkreistämisessä. Olo saattaa ollakin kuin lomatta pidetyn kesän jäljiltä, mutta asioiden jättäminen herran haltuun ei ota nyt tuulta alleen. Suunittele asioita pitkällä tähtäimellä, ota rauhallisesta ja aseta asiat tärkeysjärjestykseen. Kuun kolmas viikonloppu on sosiaalisesti rentouttava ja sydämenasiat vaativat aikaa. Järjestä tällöin tilaisuuksia irtiottoon rutiinikuvioista, niin huomaat että muutkin painivat saman tyyppisten ongelmien kanssa kuin itsekin olet joutunut viime aikoina tekemään. Kuun neljäs viikonloppu kannattaa jättää joustavaksi ja antaa itselle aikaa vaihtuviin ja yllättäviin suunitelmien muutoksiin. Viimeinen viikko on paineikas, merkiten syväsukellusta johonkin tähän mennessä ratkaisemattomaan suhdekuvioon. Älä ryhdy kenenkään kynnysmatoksi mutta ei myöskään kannata yrittää mennä siitä yli missä aita on matalin. Käytä psykologista silmääsi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.