Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Elokuu 2009

(21.3. - 19.4.)

Oinaille elokuussa on tarjolla aktiivisuutta ja luovuutta. Kykenet toimimaan inspiroituneesti ja löytämään uusia ratkaisuja tilanteisiin. Varsinkin kolmas viikko korostaa näitä edellä mainittuja teemoja. Ihmissuhteissasi olet hieman vetäytyvä ja ensimmäinen viikonloppu saattaakin merkitä ongelmien nousua pintaan. Ota tilanteeseen rehellinen ja syitäpenkova ote niin ratkaisun löytyminen helpottuu. Pakoon säntääminen vain lisää ongelmia. Kolmannella viikolla kykenet vakavasävytteiseen keskusteluun sinulle tärkeän ihmisen kanssa. Samoihin aikoihin olet vilkkaasti liikkeellä kun suunitelmissa ja aikatauluissa ilmenee muutoksia. Luovalla ja avoimella asenteella keksit kyllä keinoja edetäksesi toimissasi. 26. päivä kehoittaa varovaisuuteen teknisten laitteiden parissa. Asioiden selvittely voi myös olla päällekäyvää ja vaatii sinulta nyt kykyä tarttua rohkeasti ja suoraviivaisesti asioihin tilanteen eteenpäin viemiseksi.

Harka, Elokuu 2009

(20.4. - 20.5.)

Härkien elokuu muodostunee ihmissuhteiden ja vuorovaikutussuhteiden kannalta harmooniseksi ja miellyttäväksi. Ensimmäinen viikko on suotuisa syvien tunteiden ilmaisuun läheisellesi. Kykenet nyt realistisesti hahmottamaan tilanteen ja jakamaan kantaasi. Kolmantena viikonloppuna saatat helposti ärsyyntyä jonkun ylimielisestä käyttäytymisestä. Koet tilanteet helposti hallitsemattomina ja asia vaatineekin tarkistamista ennenkuin luot asiasta todenmukaisen kuvan. Tarkista taustat ja faktat ja vältä asioiden monimutkaistamista. Tuleva viikonloppu onnistuu jos olet suvaitsevainen etukäteissuunitelmien muutosten suhteen. Miellyttävä viikonloppu on tiedossa ehkä normeista poiketen ja uuden tyyppisten ihmisten seurassa.

Kaksoset, Elokuu 2009

(21.5. - 20.6.)

Kaksoset saavat nauttia aktiivisesta elokuusta muutamia päiviä lukuunottamatta. Kuukauden toinen viikko saattaa tuoda tullessaan esteitä ja rajoituksia, varsinkin jos ajattelet että liikkumavarasi on loputon ja vastuun asioista kantaa joku muu kuin sinä itse. Tällöin joku tekemätön työ voi vaatia kiirehtimistä tai liika hutilointi tuo muassaan ikävän palautteen. Koeta olla vastuuntuntoinen ja järkevä ja hoida työt jotka olet sopinut. Kuun kolmantena viikkona voit taas löytää luovia ratkaisuja tilanteen vauhdittamiseen. Tosin jokin suunittelematon käänne asioissa saattaa hetkeksi arviointikykysi sekaisin, mutta asenteen vaihtaminen ja optimisten ote tuottaa tulosta. Ihmissuhteissasi oma aktiivisuutesi herättää huomiota ja mielenkiintoa, kunhan vain et ota liian itsekeskeistä asennetta tilanteisiin.

Rapu, Elokuu 2009

(21.3. - 19.4.)

Elokuu on ravuille merkittävä ihmissuhderintamalla. Uutta säpinää on luvassa jos olet sinkku ja jo situotuneille aika korostaa sopusointua ja mahdollisuutta selvittää ristiriitoja. Kuun ensimmäinen viikonloppu varsinkin voi tuoda merkittävän suunnan muutoksen tilanteeseesi. Kolmas viikko korostaa suhteissasi vakavaakin miettimistä ja suunittelua, mutta tuleva viikonloppu tuo mukanaan keventyneitä ja railakkaita tunnelmia. Hauskuus voi nyt syntyä hyvinkin spontaanisti ja suunittelematta. Kontaktit ovat runsaita ja voit varautua suunitelmiesi muutokseen. Muutoin kuukausi on taustalla pysyttelemisen aikaa. Et ole kovin tuottelias vaan tarvitset rauhaa velvoitteiltasi. Varsinkin kuun toinen viikko merkitsee aktiivisesti sivussa pysyttäytymisestä. Varo kolmannella viikolla ylilyötejä sillä hutiloinnin vaaraa on nyt ilmassa käytännön asioiden toimittamisessa. 26. päivästä eteenpäin aktiivisuutesi alkaa tuottaa tulosta ja energiatasosi kohenee. Päivä voi myös merkitä uuden suunnan ottamista elämäsi kulussa. Mieti tarkkaan valintojasi, sillä ne voivat sitoa sinut pitkälle tulevaisuuteen.

Leijona, Elokuu 2009

(23.7. - 22.8.)

Leijonille elokuu näyttäytyy vauhdikkaana ja aikaansaapana. Olet hyvin energinen ja aloitteellinen; onhan vuotuisassa kierrossa omin jaksosi meneillään. Jälkesi on siis tuottavaa ja et tunnu väsyvän vaikka tahtisi on kiireinen. Kuun kolmannesta viikonlopusta eteenpäin korostuu luovuutesi ja aika olisi sopiva maisemien vaihtoon ja rutiineistasi poikkeaminen virkistää elämääsi. Harrasta, matkustele ja ole valmis uusiin kuvioihin elämässäsi. Kuun viimeisellä viikolla romantiikkaa on ilmassa ja herkemmät sävyt sielussasi valtaavat tilaa. Jos oletkin alkukuun toteuttanut itseäsi niin nyt alkavalla jaksolla varaa aikaa läheisillesi tahi ole muutoin kuulolla ihmisten puoleen, sillä nyt osaat tuoda itsestäsi parhaat puolet esiin ja näin ollen palautekin on suotuisaa.

Neitsyt, Elokuu 2009

(23.8. - 22.9.)

Neitsyeille elokuu alkaa vilkastuneessa kommunikointi ilmapiirissä ja vuorovaikutussuhteiden lisääntymisen merkeissä. Sosiaalinen elämä on ensimmäisellä viikolla positiivista ja leppoista. Kuun 10. ja 11. päivät tuovat taasen tilanteita eteesi jolloin toimintatarpeesi vaatinee järkevyyttä ja vastuun ottamista yksin asioista. Esteitä ja kireitä tilanteita voi nyt olla vastassai ja yhteenottoja voi sattua. Erityisesti miehet elämässäsi voivat tällöin tuoda näitä teemoja esiin. Kolmannen viikon alkupäivät ovat positiivisia asioiden selvittelyyn, koska kykenet nyt rakentavassa hengessä yhteistyöhön. Kuun neljäs viikonloppu voi tuoda eteesi yllättävän retken tai paikan vaihdoksen. Ihmissuhteissa tapahtuu virkistäytymistä ja kontaktit muihin ovat runsaita ja mielenkiintoisia. Tällöin alkaa myös vuoden omin jaksosi ja viimeinen viikko palauttaa energiatasosi kohdilleen ja toimiisi palautuu tuottavauus.

Vaaka, Elokuu 2009

(23.9. - 23.10.)

Vaaoille elokuu korostaa aktiivisuutta vuorovaikutussuhteissa ja onnistuneita paikan vaihdoksia aina mahdollisesti ulkomaita myöten. Kaiken kaikkiaan kohtaamiset ovat kehittäviä ja kasvattavia positiivisessa mielessä. Toisaalta kuun ensimmäinen viikonloppu voi tuoda ihmissuhteissasi ongelmakohdat esiin. Et ehkä koe saavasi rakkaimmaltasi sitä huomioita mitä tarvitset tai voit itse kokea halua vetäytyä omiin oloihisi. Kuun puoliväli on vauhdikas ja toimelias. Liikkumisesi on nopeatempoista ja aloitteellista. Kolmannella viikolla luovat toiminnat tuottavat tulosta. Kuuntele tällöin intuitiotasi herkällä korvalla ja kykenet myös innostamaan muita toteuttamaan omia haaveitaan kannustavassa hengessä. Viimeinen viikko vaatii kykyä esittää asiasi tehokkaasti kovakorvaisessa ympäristössä. Joku voi sanoa jyrkän "ein" sanomisillesi tahi itse voit olla ärsyyntynyt toisten puheille. Koeta olla tilanteessa perusteellinen ja rehellinen että tulisit ymmärretyksi.

Skorpioni, Elokuu 2009

(24.10. - 22.11.)

Skorpionit saavat olla elokuun hieman sivussa muutospaineilta ja kuukaudesta muodostuneekin sävyisä ja tasainen.Ihmissuhteissasi on tukevuutta ja varmuutta. Kykynet myös auttamaan ja tukemaan muita heidän omissa ongelmissaan. Kuun toisella viikolla varo tuhlailua ja ylilyötejä hankinnoissa. Kolmas viikko korostaa luovuuttasi, anna alitajunnan virrata ja paneudu rakkaisiin harrastuksiin, sillä järkevän toiminnan ja tuotteliaisuuden aika on myöhemmin. Neljäs viikonloppu on seurallinen ja viihdyttävä. Lähde liikkeelle ja nauti seuranpidosta.

Jousimies, Elokuu 2009

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten elokuu näyttäytyy vaihtelevana. Uutta puhtia on kyllä tiedossa ja haluatkin kärsimättömästi toteuttaa itseäsi. Mutta suora toimintasi voi nyt aiheuttaa ristiriitoja ja elimistösi liiallista rasitusta jollet ymmärrä voimiesi rajallisuutta. Koeta ottaa huomioon realistiset mahdollisuutesi kuun 11. päivästä eteenpäin aina 17. päivään asti jollet halua siivota törmäilyjesi jälkiä. Pidä tällöin erityisen hyvää huolta terveydestäsi ja vältä turhia riskejä. Ole myös tarkkana virka-asioita hoidellessasi sillä malttisi ei ole nyt parhaimmillaan. Kuun neljäs viikko on mahdollisesti täynnä etukäteen suuniteltujen aikataulujen muutoksia ja haluatkin irroitella itseäsi kaikesta sitovasta ja rutiinista. Tämä on hyvää aikaa käyttää mielikuvitustaan ja uuden kaipuun toteuttamiseksi paikan vaihto tai matka tyydyttäisi tätä vapaudentarvettasi.

Kauris, Elokuu 2009

(22.12. - 19.1.)

Kauriille elokuun ensimmäiset päivät saattavat merkitä ihmissuhteissa suuriakin suunnan muutoksia, varsinkin jos olet ennen jouluaattoa syntynyt kauris. Kohtaaniset vaativat nyt ehdotonta rehellisyyttä ja kykyä pureutua tilanteen ytimeen. Jokin suhde voi olla tiensä päässä ja vaatia uudelleenarviointia. Kuun kolmas viikoloppu sujunee jos otat asiat rauhallisesti sovituista asioista kiinnipitäen. Keskustelu vakavaan sävyyn kanssaihmistesi kanssa voi nyt rauhoittaa mieltäsi. Kuun neljäs viikonloppu nostattaa seikkailumieltäsi jonkin yllättävän yhteydenoton myötä. Nyt voit päästää itsesi vapaalle ja nauttia uusien, ehkä tavanomaista erikoisempien ihmisten seurasta. Kuun viimeisenä viikkona saatat löytää itsesi tilanteesta jossa joudut käyttämään kaiken hienotunteisuutesi jonkun manipuloivan kanssaihmisen taltuttamiseksi. Varo myös itse olemasta päällekäyvä ja liian ehdoton. Tekniset laitteet voivat myös aiheuttaa päänvaivaa.

Vesimies, Elokuu 2009

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten elokuu on sävyltään varsin energinen ja aikaansaapa. Ensimmäinen viikko korostaa aloitteellisuutta ja pystyt suorasukaisesti vaikuttamaan asioihin. Itseesi luottaen tiedät että asiat hoituvat tekemällä. Kuun kolmas viikonloppu on merkittävä ja voit nyt olla uusien hankkeiden polttopisteessä. Jokin onnekas mahdollisuus voi nyt aueta eteesi, joten on syytä olla hereisesti liikkeellä. Varo kuitenkin toimimasta liian itsekeskeisesti, sillä egosi saattaa nyt olla pulleimmillaan muiden mielestä. Kuun kolmannella viikolla voit omalla luovuudellasi tuoda ratkaisun johonkin tilanteeseen. Kuuntele herkimpiä sävyjä sisimmästäsi, joku voi tarvita nyt apuasi ja ideoitasi. Kuukausi on kaiken kaikkiaan positiivissävytteinen ja uusia uriakin aukova.

Kalat, Elokuu 2009

(20.2. - 20.3.)

Kaloille elokuu voi tarjota tilanteissa muutoksia lähinnä velvoite- ja työkuviohin liittyvissä asioissa. Olet kenties jättämässä elämässäsi jotain aikakautta taaksesi ja nyt on aika pysähtyä miettimään mikä on järkevää ja ajankohtaista elämäsi nykytilanteessa. Kuukausi voi myös tuntua paineiselta tekemättömien ja keskeneräisten töiden suhteen. Myös omat tarpeesi suhteessa jonkun muun vaateisiin voi nyt tuntua sinusta kohtuuttomilta. Koeta olla avoin niin ettet yritä olla myös liian päällepainava toista kohtaan. Suunittele nyt elämääsi pitkällä tähtäimellä ja koeta olla rauhallinen ja järkevä. Kannattaa kiteyttää tärkeimmät asiat ja keskittyä niihin ja karsia kaikkea turhaa hälinää ympäriltäsi. Jaa asioitasi kuitenkin ystäviesi kanssa niin huomaat miten sinua kuitenkin ymmärretään ja kuullaan. Kuun neljäs viikonloppu suo sinulle hengähdystaon, nauti tällöin täysin siemauksin ja kerää voimia.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.