Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Elokuu 2010

(21.3. - 19.4.)

Oinaat, varsinkin 21.-25. maaliskuuta syntyneet, joutuvat nyt elokuussa kohtaamaan elämän käänteitä ja muutoksia olosuhteissa. Jonkin tilanteen muotoutuminen uusiin lähtökohtiin pakottaa ottamaan esille selviytymismekanismisi. Helppoa ratkaisua ei tunnu olevan, mutta jos kykenee kohtaamaan asiat suoraan ja vilpittömästi niin vähemällä vaivalla pääsee eteen päin. Varsinkin ihmissuhteet tuntuvat tässä kuussa tuottavan päänvaivaa. Olisikin syytä suhtautua tilanteisiin harkiten ja maltillisesti etteivät tilanteet kehkeydy liian pitkälle negatiiviseen suuntaan. Kuukausi antaa kuitenkin viitteitä uusista mahdollisuuksista elämässäsi ja positiivinen pohjavirtaus vie nyt eteen päin.

Harka, Elokuu 2010

(20.4. - 20.5.)

Härät saanevat elokuussa edetä elämässään suhteellisen tasaisesti, seuraten pääasiassa sivusta kun muun merkkiset reuhkoovat muutospaineissaan. Kuun ensimmäinen viikko suosii ihmissuhteita, joissa on vallalla tasapaino ja harmonia. Tämä viikko korostaa satsaamista työelämään, jossa ympärilläsi voi nyt sattua käänteitä ja yllätyksiä. Kykenet kuitenkin hyvin yhteistyöhön ja olemaan muiden tukena. Ajatuksenjuoksusi on nyt luovaa ja pystyt kommunikoimaan diplomaattisesti ja rakentavasti, myös tilanteissa, joissa muut näyttävät lähinnä kadottaneen kielellisen ilmaisukykynsä. Kuukauden kolmas viikonloppu suosii viihteelle lähtöä ja työasioiden sivuun pistämistä. Tällöin varaudu kuitenkin jonkun kanssaihmisen epäluotettavuuteen ja pidä kiinni omista arvoistasi.

Kaksoset, Elokuu 2010

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille elokuu lupaa tasaista kehitystä. Olet toimelias ja saat helposti aikaan asioiden edistymisiä. Energisyytesi, onnekkuutesi mutta myös realistisuutesi ansiosta havaitset nyt helposti keinoja etenemiseen. Kuun toisesta viikosta eteenpäin ihmissuhteisiisi tulee kuvaan mukaan yhteisymmärrystä ja kykyä yhteistyöhön. Keskikesä on saattanut koetella rajojasi tällä elämän alueella ja nyt on oppiläksyt opittu. Sen sijaan voit nyt tästä eteenpäin ryhtyä rakentamaan ja myös luottamaan mahdollisuuksiisi romantiikassa. Kuun kolmas viikonloppu lupaa sopusointua ihmissuhteissa ja nyt olisikin hyvä vaihtaa rennompi sävy asioihin ja päästää itsesi nauttimaan elämän antimista. Jonkun paperiasian selkiytyminen venyy syyskuun puolelle.

Rapu, Elokuu 2010

(21.3. - 19.4.)

Rapujen elokuu on varsin työntäyteinen ja takkuamisia tuntuu riittävän niin hommassa kuin hommassa. Kuun ensimmäiset kymmenen päivää kannattaa ottaa rauhallisesti asioita työstäen ja kaiken ylimääräisen karsiminen päivärytmistäsi voi nyt olla paikallaan. Uudet yllättävät käänteet voivat nyt olla kohtalokkaita ja merkitä uusien asioiden ilmaantumista elämääsi. Toinen viikko voi luontua parhaiten yksin asioita tehden, sillä aika ei nyt suosi tiimityöskentelyä. Varo myös menemästä tilanteissa siitä yli mistä aita on matalin, äläkä sorru ylilyönteihin. Pura turhaumat lenkkipolulla tai vastaavasti ja kuuntele kehosi tarpeita. Vaikka tuntuisi nyt siltä etteivät asiasi edisty, niin nyt luodaan kärsivällisesti uutta kivijalkaa jollekin muutokselle elämässäsi.

Leijona, Elokuu 2010

(23.7. - 22.8.)

Leijonat löytävät elokuussa itsestään positiivisia voimavaroja käyttöön otettavaksi, varsinkin tilanteissa joissa muut tuntuvat menettävän suuntavaistonsa. Kykenet nyt auttamaan ja olemaan tukena ja luovuutesi tulee hyvään käyttöön. Ystävällisyytesi palkitaan ja koet sydämellisyytesi ansiosta olevasi ihminen jota tarvitaan. Kuun ensimmäisellä viikolla ympärilläsi olevat tapahtumat eivät järkytä tasapainoasi, vaikka maa tuntuukin järisevän ympärillä. Kuun toisesta viikosta eteenpäin suhteet rakkaimpaasi lämpenevät henkilökohtaisella tasolla ja taivaan kuviot voivat myös merkitä uuden tuttavuuden löytymistä aivan lähipiiristäsi. Kuun loppu onkion varsin romanttinen sävyltään, joskin pidä huoli ettet anna liikaa valtaa idealismille. Jokin rentouttava lomahetki tai retki mahtunee vielä hyvin mukaan kuvioihin ennen kuun loppua.

Neitsyt, Elokuu 2010

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille elokuu korostaa helpottuneita olosuhteita pitkään kestäneen ajanjakson jälkeen. Koet selkeyttä elämässäsi ja asiasi tuntuvat asettuvan aloilleen. Kuun ensimmäinen viikko nostaa ihmissuhteesi pintaan positiivisella etumerkillä varustettuna. Ole yhteydessä kanssaihmisiin ja tee yhteistyötä, niin huomaat miten asiat hoituvat parhaiten eteenpäin. Taloudellisissa asioissa voit joutu tärkeän päätöksen eteen ja tilanne vaatii tarkkaa suunnittelua ja harkintaa. Kaiken kaikkiaan neitsyet ovat tässä kuussa vilkkaasti luomassa uusia yhteyksiä ja tapaamisia sekä tapahtumia on riittämiin. Loppukuu korostunee uusien asioiden aloituksilla, joten positiivisessa mielessä kuukaudesta muodostunee käänteentekevä.

Vaaka, Elokuu 2010

(23.9. - 23.10.)

Syyskuussa syntyneet vaa'at saavat varautua jonkin asteisiin muutoksiin elämässään elokuussa. Vallitsevissa olosuhteissa voi nyt tapahtua kuun alkupäivinä jotain, joka asettaa lähtökohdat uuteen valoon. On aika ottaa asioihin tehokas ote ja järkevyydellä ja vastuullisella asenteella siirtyä elämässä eteenpäin. Toisaalta nyt tarvitaan herkkää vainua, jotta ylilyönneiltä vältyttäisiin. Anna aikaa harkinnalle ja vältä liian äkkivääriä ratkaisuja. Kaikki vaa'at ovat liikenteessä aktiivisesti ja energisesti ja uusia projektin alkuja on käsillä. Kuukausi on hyvin merkittävä romanttisessa mielessä ja toisesta viikosta eteenpäin on aika suunnata energiat ihmissuhteisiin. Uusia suhteita saattaa nyt alkaa hyvinkin herkästi, joten nyt on aika olla ulospäin suuntautunut ja liikkua silmät auki ja korvat kuulolla.

Skorpioni, Elokuu 2010

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien elokuu sujunee suuremmitta ongelmitta, mitä nyt kanssaihmisten tahiminen vaatii ymmärrystä ja huomiota. Kuun ensimmäinen viikko on suotuisa yhteistoimintaan ja sosiaalisesti vilkasta. Voit nyt olla tukena ja tarjota muille näkemyksiäsi ja tukevaa olkapäätä mihin nojata. Tästä eteenpäin viihdyt mieluummin omissa oloissasi keskittyen ehkä hiomaan ja parantamaan joitain tekniikoita tai taitojasi. Kuun neljännellä viikolla jokin lipsahdus tai lipsuminen voi aiheuttaa ongelmia. Varaa aikaa johonkin muuhun kuin asioiden tehokkaaseen hoitamiseen, sekä vältä kovin tarkkojen sopimuksellisten asioiden tekoa. Jos mahdollista, anna luovuudelle ja viihteelle tilaa tai tee jotain, joka saa aistisi havaitsemaan uusia virikkeitä. Kuun viimeinen viikko on tehokas ja järjestelmällinen ja sinulle on aikaa asioiden normalisoimiseen.

Jousimies, Elokuu 2010

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten elokuu on energinen, sopuisa ja käytännöllinen. Elämääsi on avautunut rauhaisampi jakso ja kykenetkin nyt suunnittelemaan ja käytännössä toteuttamaan asioitasi helpommin kuin ehkä moneen vuoteen. Saatatkin kokea muutoksen tunnelmien keventymisenä ja jonkun taakantunteen irti päästämisenä kaiken kaikkiaan. Kuun ensimmäinen viikko on tehokas ja asioitasi vauhdittava, joten ole itsekin aktiivinen ja yritteliäs. Toinen viikko korostaa ihmissuhteitasi mutta sävynä on hyvä yhteistyökyky ja käytännönläheisyys. Kolmas viikonloppu suosii romantiikkaa ja näin ollen kannattaa varata aikaa ihmisten parissa viettämiseen ja huvitteluun. Luvassa on tällöin hauskuutta ja leppoista tunnelmaa, joten jätä velvoitteet hetkeksi ja vaihda maisemaa ja nauti elämästä.

Kauris, Elokuu 2010

(22.12. - 19.1.)

Joulun tietämillä syntyneet kauriit ovat elokuussa varsin moninaisissa elämäntilanteiden muutoksissa mukana. Varsinkin kuun ensimmäinen viikko sysää tapahtumat uuteen vaiheeseen ja lopputulos selviää vasta pölyjen laskeuduttua. Nyt kannattaa tarkoin harkita mihin lähteä mukaan ja maltillisesti välttää hätiköityjä ratkaisuja. Toisaalta tilanne voi vaatia hyppyä tuntemattomaan koska olosuhteissa ei näytä olevan vaihtoehtoja. Kuun toinen viikko on merkittävä ihmissuhteissasi ja kykysi toimia itsenäisesti on nyt tarpeen. Jokin käänne tai tilanteen muutos voi olla äkillisesti edessä. Kaikille kauriille kuukausi on velvoitepainotteinen ja vastuuasiat painavia. Kommunikointi ja vuorovaikutus kanssaihmisten kanssa on nyt keino jolla asioitasi edistät. Kuun viimeinen viikko tuo tilanteeseen ratkaisumahdollisuuden.

Vesimies, Elokuu 2010

(20.1. - 19.2.)

Tammikuussa syntyneet vesimiehet ovat varsin vauhdikkaasti edistämässä elämänsä hyvinvointiaan elokuussa. Uusia ideoita on ilmassa ja olosuhteet ovat sen tyyppiset ettei mikään estä nyt sinua toteuttamasta suunnitelmiasi. Horisontissasi on nyt laajentumishankkeita ja jalat maassa pitäen etenet realistisesti askel askeleelta kohti päämäärääsi. Kaikille vesimiehille kuukausi on sosiaalisesti vilkas ja kontaktit ihmisiin ovat tukevia ja romanttisiakin. Jos olet helmikuun puolenvälin jälkeen syntynyt vesimies niin kuun loppu voi nostaa esille jonkin asian oikeaan valoon ja epärealistiset kuvitelmat voivat joutua raakatuksi. Toisaalta viihteelliset ja luovat ideat ovat pinnassa, joten anna aikaa elämän pehmeille arvoille. Nauti vapaa-ajasta ja höllennä otettasi arkisista asioista.

Kalat, Elokuu 2010

(20.2. - 20.3.)

Kalat laskevat elokuussa jalkansa tiukasti maankamaralle ja keskittyminen töihin sekä vallitsevien olosuhteiden parantamiseen vaatinevat suurimman osan ajasta. Aikaa ja kärsivällisyyttä vaativat myös yhteisen sävelen löytyminen yhteistyökumppanien kanssa. Taloudelliset suunnanmuutokset voivat tuoda äkkivääriä muutoksia olosuhteisiin ja neuvottelutaidot ovat nyt kullanarvoisia. Vastakkainasettelut ovat herkässä ja pilkkujen viilaamiselta voidaan tuskin välttyä. Jonkin sopimuksellisen asian lykkääntyminen on todennäköistä aina seuraavalle kuulle asti. Viimeinen viikko korostaa mahdollisuuksiasi esittää pontevasti omia näkökantojasi asiain tilaan ja saada aikaiseksi selvitystä asioihin.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.