Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Elokuu 2011

(21.3. - 19.4.)

Alkukuusta on syytä olla tarkkana siitä ettei suunnittelemattomat yllykkeet aiheuta liiallisia inspiraatioita lähteä suin päin toteuttamaan uudistuksia. Varsinkin elokuun toinen viikko kannattaa skarpata ja olla maltillisesti liikkeellä. Jokin tilanne voi myös nyt tuntua uhkaavalta ja vaatia sinulta uskallusta kohdata syntynyt tilanne. Ota vastuuta asioista ja pidä puhtaat jauhot pussissasi, niin vältyt suurimmilta töytäisyiltä. Yhteistyö ja kommunikointi muiden kanssa selkeyttää nyt asioitasi, joten pyydä apua ja ole tekemisissä muiden ihmisten kanssa. Kuun viimeinen viikko vaatii asioihin vielä järjestystä ja rajoitusten huomioimista. Vastuu harteillasi voi olla suuri mutta realistisuudella ja kärsivällisyydellä viet asioita eteenpäin. Loppukuusta voitkin jo huokaista ja alkaa hengähtämään. Vielä on aikaa nauttia kesästä ja siihen sinulla alkaakin olla enemmän tilaisuuksia.

Harka, Elokuu 2011

(20.4. - 20.5.)

Elokuun ensimmäisellä viikolla härkien olisi syytä hieman hillitä tuhlaamistaan, sillä houkutuksia tuntuu riittävän ympärillä turhuuksien markkinoilla. Säästyt myöhemmin katumukselta jos nyt onnistut pitämään kukkaron nyörejäsi tiukemmalla. Kuun toinen viikko voi tuoda tullessaan selvitettäväksi jonkin vanhan sotkun tai epäselvyyden. Ole tarkkaakin tarkempi sopimuksellisten asioiden kanssa tai mitä kuulet muiden esittävän ja tarkista huolellisesti tausta tiedot. Kaikki ei nyt ehkä ole aivan sellaista miten sinulle asioita esitellään. Kolmannella viikolla pystyt omilla toimillasi parantamaan olosuhteita. Käytä viikko aktiivisesti hyväksesi. Joku ihminen menneisyydestä kummittelee muistuttaen vanhoista ajoista ja saatkin loppukuusta mahdollisuuden selvittää ristiriitoja, joita välillänne on ilmennyt. Kaiken kaikkiaan elokuun sävy on positiivinen ja hyvinkin aikaan saapa ja energinen.

Kaksoset, Elokuu 2011

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten olisi hyvä olla elokuun ensimmäisellä viikolla tarkka asioiden hoidossa, sillä unohdus, lipsahdus tai väärin ymmärrys voi nyt tuottaa ylimääräistä päänvaivaa. Asiapapereissa tarkista yksityiskohdat, ennen kuin sitoudut mihinkään. Ole myös skeptinen jos kuulet jotain sellaista mikä tuntuu liian hyvältä ollakseen realistista. Rakkaudessa ja ihmissuhteissa kuun kolme ensimmäistä viikkoa ovat parasta aikaa ja voit luottaa yhteistyöhön. Loppukuusta viihdyt mieluummin omien asioittesi parissa, sillä kumppanuus voi nyt herkästi tuoda kipupisteet esiin. Taloudellisissa asioissa kuun toine viikko saattaa avata uusia mahdollisuuksia lisätä hyvin vointiasi, mutta kylläkin yllättävältä taholta käsin. Mene mukaan uusiin hankkeisiin, sillä lähtökohtasi ovat kuitenkin realistisella pohjalla. Suuria suunnan muutoksia kuukausi ei tuone tullessaan, joskin liikennöinti, viestintä ja vuorovaikutus voivat tuottaa hankaluuksia muassaan.

Rapu, Elokuu 2011

(21.3. - 19.4.)

Rapujen elokuu muodostuu merkittäväksi ja moni asia saa uutta luonnetta, joskin yritysten ja erehdysten kautta. Oma yritteliäisyytesi ja energisyytesi ovat kyllä kohdillaan mutta esteitä ja rajoja tuntuu tulevan vastaan joka suunnasta. Ole siis realistinen ja ota vastuuta asioiden hoidossa, sillä ainoastaan omatoimisuutesi tuottaa nyt tulosta. Älä mene myöskään mukaan valtataistelu peleihin vaan puhu asiat halki rehellisesti ja suoraan. Joku voi yrittää käyttää hyväkseen sinisilmäisyyttäsi. Kuun toinen viikko tuo yllätyksiä ja äkkikäänteitä tilanteisiin ja sinulta vaaditaan joustavuutta. Jokin suunnittelemasi asia ei mene eteen päin niin kuin halusit. Neljäs viikko vaatii kärsivällisyyttä. Rajaa aikasi tärkeimpien asioiden hoitoon ja pidä huolta riittävästä levon saannista. Myös joku ihmissuhde vaatii selkeyttämistä ja suoraa asioiden kohtaamista.

Leijona, Elokuu 2011

(23.7. - 22.8.)

Elokuu on leijonille suosiollinen ihmissuhteissa ja romantiikassa aina 20. päivään asti. Ole siis aktiivinen ja ulospäin suuntautunut, niin saat paljon iloa ja hauskuutta kanssaihmisiltäsi. Tosin loppu kuu voi osoittaa myöskin ongelmia jos olet ollut liian sinisilmäinen ja idealistinen suhteessasi ihastukseesi. 21. päivä on riskialtis, joten tiedosta faktat ja taustat kumppanistasi tällöin. Kuun toinen viikko voi tuoda ongelmat pintaan jonkun aiemmin tehdyn sopimuksen suhteen. Ole tarkkaakin tarkempi sanomisissasi ja siinä että ymmärrät oikein toisten puheet, sillä väärinkäsityksiä syntyy nyt myös helposti. Jonkun sotkun selvittämiseen voi kulua aikaa aina syyskuun puolelle asti. Kovin energinen tai aikaansaava kuukausi ei ole, vaan toimit mieluummin aktiivisesti taustalla, ehkä auttaen muita tekemällä jotain yhteisen hyvän nimiin. Varo tuhlailua ja yli varojen elämistä kuun ensimmäisellä viikolla.

Neitsyt, Elokuu 2011

(23.8. - 22.9.)

Varaudu elokuun alkupuolella siihen, että jonkin väärinkäsityksen selvittämiseen menee aikaa. Sopimuksellisissa asioissa käytä mielummin asiantuntijan apua, sillä keskittymiskyvyn puute voi aiheuttaa huolimattomuus virheitä. Älä myöskään luota huhupuheisiin vaan selvitä asioiden taustat. Kuun kolmas viikko on tehokas ja panostuksesi tuottaa tuloksia. Aika on hyvä ryhtyä johonkin fyysisyyttä vaativiin ponnistuksiin. Kuun loppu palauttaa haikeudella mieleesi jotain menneistä ajoista ja koet tärkeänä muistella ja läpikäydä mennyttä elämää ja tapahtumia. Neljäs viikko sosiaalistaa sinua ja pystyt nauttimaan läheistesi seurasta. Pyydä tällöin myös rohkeasti apua niin huomaat miten ystävät ovat korvaamattomia. Romantiikalle parasta aikaa on kuun viimeinen viikko. Jos olet sinkku niin ulkoile ja ole rohkea tutustumaan uusiin ihmisiin. Uudesta tuttavuudesta voi nyt muodostua pitkäaikainen suhde.

Vaaka, Elokuu 2011

(23.9. - 23.10.)

Elokuun ensimmäinen viikko on tehokas ja aikaansaapa ja perjantain jälkeen vietätkin aikaasi mieluummin omissa oloissasi leväten. Vaakojen on hyvä tiedostaa tekojensa motiivit kuun toisesta viikosta eteen päin. Voit kokea että tekemisiäsi ei arvosteta tai joudut työstämään asioitasi liiaksi yksin ilman apuja. Voit myös huomata jaksamisesi rajat ja kieltäytymään kaikesta ylimääräisestä pystyäksesi suorittamaan velvoitteesi. Rajat voivat myös tulla vastaan auktoriteettien taholta ja sinusta voi tuntua että ylitsesi kävellään. Koeta olla menemättä mukaan peleihin ja pidä oikeuksistasi huolta. Järkevyys ja maltti on nyt paikallaan kaikessa mitä teet. Ole tarkka kuun toisella viikolla, jokin yllättävä impulssi voi tuottaa huonoa jälkeä perästä päin. Ihmissuhteissa on kuitenkin tukevuutta aina kuun ensimmäiset kolme viikkoa. Älä siis pelkää pyytää apua hankalissa tilanteissa. Neljäntenä viikonloppuna voit hengähtää ja huomaat selvinneesi jo asioissasi eteenpäin.

Skorpioni, Elokuu 2011

(24.10. - 22.11.)

Elokuun ensimmäisellä viikolla skorpioneilla on riskinä tuhlailu, niin taloudellisesti kuin muutenkin taipumus lupailla tai luulotella liikoja. Kuun toinen viikko tuo realismia enemmän mukaan ja kykenet panostamaan järkevämmin asioihisi. Toisaalta viikko vaatii ylimääräistä tarkkuutta viestinnässä ja paperiasioiden hoidossa. Jokin voi aina mennä pieleen, joten on hyvä tehdä tarkistuksia asioiden oikeellisuudesta. Energiaa kuukausi kyllä lupaa ja tyydytystä tekemisistäsi, mutta ihmissuhteissa olet ennemmin vetäytyvä kuin osallistuva. Varo kuun kolmantena viikonloppuna epärehellisyyttä joko omalta taholtasi tai kumppanisi kautta. Ole luottamuksen arvoinen itse ja toisaalta tarkista faktat ennen kuin menet mukaan liian sinisilmäisesti kaikkeen. 22. päivästä eteenpäin yhteistyö on helpompaa ja saat tukea ja huomiota läheisiltäsi. Kuun viimeinen viikko on hyvää aikaa solmia katkenneita langanpäitä takaisin yhteen suhdetasolla.

Jousimies, Elokuu 2011

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehille tiedon kulku tuottaa ongelmia ja pään vaivaa. Varaudu muutaman viikon jaksoon ennen kuin virheet tulee korjatuiksi. Ole kuun alussa tarkka siitä mitä allekirjoitat ja että ymmärrät sopimukselliset asiat oikein. Luottamuspula voi nakertaa uskoasi jonkun sanomisiin. Raha-asiat vaativat selvitystä ja yllättäviä muutoksia mahtuu kuvaan mukaan. Pidä puolesi ja toimi järjestelmällisesti. Kuun ensimmäiset kolme viikkoa ovat positiivisia ihmissuhteissasi, joten hankalissa tilanteissa uskalla pyytää apua ja neuvoja jos koet asiat liian hankaliksi yksin ymmärtää. Kuun kolmas viikonvaihde suosii matkailua ja paikan vaihtoa; aistisi kaipaavat uutta ruokaa, jota maiseman vaihto tarjoaa. Nyt on aika lepoon ja hauskanpitoon. Seuraava viikko vaatinee taas taloustilanteesi päivittämistä järkevästi ja pitkäntähtäimen suunnittelulla. Vietätkin loppukuussa aikaasi mieluummin omissa oloissasi ja seuraelämä jää taustalle.

Kauris, Elokuu 2011

(22.12. - 19.1.)

Elokuu tuo kauris merkkisille tekemättömien töiden esiin marssin ja kovaa työtä asioiden edistämiseksi. Mikään ei tule nyt ilmaiseksi vaan töitä on tehtävä lujasti. Rajaa ajankäyttöä ja keskity olennaiseen ja päivitä rempallaan olevia asioita. Varaa aikaa lepoon, jotta välttyisit liialliselta stressiltä. Kyseessä saattaa olla valtataisteluita ja voit kokea että sinua ei kuunnella. Koeta tarttua tilanteisiin avoimesti ja suoraan ja vältä pelejä, joihin liittyy hyväksikäyttöä. Ota vastuuta tilanteissa sillä asiasi eivät nyt edisty odottamalla tai mitään tekemättömyydellä. Varsinkin kuun toinen ja neljäs viikko tuovat paineita pintaan. Toisen viikon yllättävät käänteet vaativat tilanteen uudelleen arviointia. Kuun viimeisinä päivinä koet saavasi ymmärrystä ja apua läheisiltä, joten ole rohkea ja jaa ongelmasi jonkun kanssa. Tällöin myös kaikenlainen yhteis toiminta helpottuu ja koet että yhdessä jonkun kanssa saat enemmän aikaiseksi kuin yksin toimiessa.

Vesimies, Elokuu 2011

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten elokuu alkaa leppoisissa merkeissä. Kuun ensimmäisellä viikolla on kuitenkin syytä olla tarkka taloudellisesti, sillä tuhlailu ja väärin arvioinnit raha-asioissa voivat lähteä kontrollistasi. Ole siis realistinen ja vältä liioittelua rahan käytössä. Kuun toinen viikko tuo epäselvyyksiä viestinnän kanssa. Ehkä jokin sotku menneisyydestä muistuttaa olemassa olostaan ja vaatii asian korjaamista. Koeta olla tarkkaakin tarkempi, sillä hajamielisyys ja unohtelu voi kostautua myöhemmin. Aika on hyvä luovuudelle ja voitkin saada inspiraatioita tehdä jotain ei niin näkyvään maailmaan liittyvää. Kuun kolmas viikonloppu korostaa läheisyyden tarvetta ja kaipuuta toisten ihmisten seuraan. Joku voi nyt myös tarvita ohjaustasi ja neuvojasi, joten vietä aikaa ihmisten parissa toisia tukien. Jonkun paperiasian selvittely voi kestää aina seuraavan kuun puolelle selkiytyäkseen.

Kalat, Elokuu 2011

(20.2. - 20.3.)

Saatat kokea kuun alussa jonkin asteista keskittymiskyvyn puutetta ja unohtelua asioiden hoidossa. Ole myös tarkka vuorovaikutus tilanteissa että sinut ymmärretään oikein ja myös että kuulet oikein mitä kanssaihmisesi tarkoittavat sekaantumisten välttämiseksi. Luottamus pulaa voi myös olla ilmassa. Kuun ensimmäinen viikonloppu palauttaa energisyytesi ja tartut käsillä oleviin tehtäviin tarmokkaasti ja tulosta tuottaen. Kuukauden kolmas viikko on varsinkin onnistunut ja aikaansaannoksesi saavat positiivista palautetta. Neljäs viikko nostaa ihmissuhteissasi olevat ongelmat käsiteltäviksi ja nyt olisikin hyvä puida syntyjä syviä suoraan ja avoimesti läheisesi kanssa. Joku voi nyt mielestäsi käyttäytyä turhan omavaltaisesti ja tilanne vaatiikin pelin poikki pistämistä ja tilanne arviota. Kuun viimeinen viikko lupaa jo sopuisampaa ilmapiiriä ja antaa tilaa sovittelulle.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.