Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Elokuu 2012

(21.3. - 19.4.)

Elokuu alkaa oinailla positiivisella tunnelmalla ja koet onnistumista jossain asiassa. Kuukauden taustasävy on kuitenkin erittäin velvoitteinen ja panostusta vaativa aina kuun puoleen väliin asti. Joku tai jokin tuntuu tuovan rajoituksia elämääsi ja koet että vastuu tilanteissa jää sinulle. On aika tarkistaa menneisyydessä valittu suunta ja tehdä tarvittavat muutokset asioihin. Koeta myös pitää huolta tarpeellisesta levosta, sillä koet helposti nyt stressiä asioista. Kuun puoliväli nostattaa muutospaineet ihmissuhteissasi ja yhteistyö kumppaneissa. Jokin yllättävä käänne voi nyt olla edessä ja tilanne vaatii uudelleen arviointeja. Kolmas viikonloppu antaa jo tilaa keveämmille tunnelmille jonkin positiivisen yhteydenoton myötä. Voit saada tilaisuuden irrottautua arjen kuvioista ja vaihtaa vapaalle. Kyseessä voi olla yllättäen paikan vaihdos tai retki joka piristää mieltäsi.  Kuun viimeinen viikko tuo mahdollisuuden järkeviin sopimuksiin ja käytännön asioista ja ratkaisuista keskusteluihin.

Harka, Elokuu 2012

(20.4. - 20.5.)

Elokuu alkaa härillä tietoliikeemteeseen, liikkumiseen tai viestintään liittyvien ongelmien selvittelyillä. Panostamalla näihin ongelmiin saat kyllä selkiytettyä tilanteesi jo toisella viikolla. Myös väärinkäsityksiä voi edellä mainittuun jaksoon liittyä, joten tarkista huolella asioiden taustat ja realiteetit, ennenkuin luot kuvaa tilanteesta. Toinen viikko aloittaa myös ihmissuhteissasi tukevamman jakson, jolloin voit luottaa kanssaihmisten apuun ja neuvoihin. Kolmas viikko voinee tuntua hieman levottomalta, sillä ympärilläsi tapahtuvat muutokset ovat aktiivisessa hyörinnässä, vaikkakaan tapahtumat eivät suoranaisesti sinuun liitykkään. Anna tukesi ja olkapääsi sitä tarvitsevalle. Loppukuu tuo taas velvoitteet ja tehtävät eteesi ja kiireinen ja työpainotteinen jakso on alkamassa. Voit koea olevasi energitön ja tahdoton muutaman päivän kunnes saat taas otteen vaadittavien asioiden hoitamiseen. Suuria muutoksia kuukausi elämän olosuhteisiin ei nyt kuitenkaan tuo tullessaan, vaan selviät hienosäädöllä.

Kaksoset, Elokuu 2012

(21.5. - 20.6.)

Kaksoset virtailevat elokuussa leppeissä tunnelmissa ja energisesti pystyvät toimittamaan asioitansa eteenpäin. Kuun ensimmäinen viikko on onnekas ja antaa tilaisuuksia toteuttaa itseäsi monella tavalla. Ihmissuhteissasi on myös erityistä sävyä ja rakkaudellisuutta kuun ensimmäiset seitsemän päivää. Ole aktiivinen tällä saralla niin voit saavuttaa jotain erityistä nyt. Kuun kolmannella viikolla saat jonkin velvoitteen suoritettua ja viikonlopun matka tai retki on tämän jälkeen erityisen piristävä ja onnistunut. Kuun neljännellä viikonlopulla on syytä välttää liian riskialttiita tilanteita. Väärinkäsitys tai unohdus voi tällöin sotkea suunnitelmasi tai jonkun luotettavuus voi olla kyseenalaista. Tarkista sopimuksellisten asioiden taustat tarkkaan ja tarkista faktat ennenkuin suostut mihinkään. Kyseessä voi olla myös tilanne jolloin joku tai jokin vaatii uhrauksia itseltäsi. Tässä tilanteessa ojenna auttava kätesi ja tee toisen hyväksi voitavasi.

Rapu, Elokuu 2012

(21.3. - 19.4.)

Ravuille elokuu nostattaa herkästi paineita ja velvoitteita tuntuu löytyvän yllin kyllin. Voit myös herkästi kokea että rajoja löytyy aina vastassa ja tilanteet vaativat ylimääräistä panostusta edistyäkseen. Tämän vuoksi onkin tärkeää pitää huolta tarpeellisesta levosta, ettet polttaisi kynttilääsi molemmista päistä loppuun. Varsinkin kuun kolmas viikko vaatii erityistä aikatauluttamista jotta saisit asioita hoidettua.  Kuun toisesta viikosta eteenpäin ihmissuhteissasi alkaa parempi jakso. Tällöin voit jo alkaa luottamaan yhteistyöhön ja muilta saamaasi apuun. Myös intiimisuhteissasi voi nyt tapahtua jokin käänne joka muuttaa tilanteesi päälaelleen. Koeta olla avoin ja sopetua uuteen asemaasi. Neljännellä viikolla jokin taloustilanteeseesi vaikuttava viesti voi antaa sinulle tilaisuuden irrottautua hetkeksi arjen pyörityksestä ja voit ottaa viikonlopun rennommin. Tästä eteenpäin koet myös energiatasosi kasvavan ja paineisen jakson hellittävän otettaan.

Leijona, Elokuu 2012

(23.7. - 22.8.)

Elokuu alkaa leijonille positiivisessa hengessä ja koet onnistumisia ja asioissa helppoutta kuun ensimmäisellä viikolla. Jokin tilaisuus toteuttaa suunnitelmia tai projekteja saattaa avautua. Olet energinen ja oma positiivinen asenteesi tuo myös positiivista palautetta. Kuun toinen viikko vauhdittaa myös kontaktien pitämisiä ja jonkin sopimuksellisen asian edistyminen piristää mieltäsi. Kuun kolmas viikko painottaa tehokasta panostusta johonkin käytännön työtä vaativaan asiaan ja saatkin tilanteen mallikkaasti hoidettua. Innostut viikonlopulla jostain uudesta ideasta ja sen toteutumiseen ei nyt tarvita kuin hieman rohkeutta ja avoimuutta. Neljännellä viikolla olet vauhdikkaasti yhteyksissä moneen suuntaan ja yhteydenpidot ovat mieltäsi virkistäviä ja kannustavia. Neljäs viikonvaihde rauhoittaakin sitten tahtiasi ja viihdyt mieluiten hiljaisimmissa olosuhteissa. On aika ottaa rauhallisemmin ja antaa aikaa lepäämiseen.

Neitsyt, Elokuu 2012

(23.8. - 22.9.)

Ihmissuhteissa on neitsyille alkamassa positiivisempi jakso aina elokuun toisesta viikosta eteenpäin. Yhteistyö alkaa sujua ja viihdyt mukavammin toisten seurassa kuin alkukesästä. Toisella viikolla empatian kykyäsi herätellään kun joku läheisesi kaipaa apuasi. Kolmannella viikolla talousasiasi vaativat huomiota ja järkevää asennetta. Ota pitkäjänteinen ja vastuullinen ote ja tee tarvittavat päätökset niin huomaat tilanteesi helpottuvan. Jonkun yllättävä yhteydenotto tarjoaa tilaisuuden hauskanpitoon ja vaikka joutuisit muuttamaan omia suunnitelmiasi niin huomaat että se on vaivan arvoista. Neljäs viikko on sosiaalinen ja pidät yhteyksiä yllä moneen suuntaan. Vaikka neljännellä viikonlopulla joudut luopumaan jostain suunnitelmasta tai ideasta niin huomaat heti että loppujenlopuksi tilanne vapauttaa sinussa energioita jonkin muuhun mielekkääseen toimintaan. Anna luovuudelle tilaa ja virtaile mielikuviesi myötä.

Vaaka, Elokuu 2012

(23.9. - 23.10.)

Vaaka merkkisten on hyvä sijoittaa aivan elokuun alkupäiviin yritteliäisyyttä ja aktiviteettejä, jolloin onnistumiset hankkeissa ovat mahdollisia. Kuun puoliväli onkin sitten vaativampaa aikaa jolloin monet asiat voivat kääntyä päälaelleen. Jokin ihmissuhteisiin liittyvä tilanne vaatii tietoista asennetta ja kykyä katsoa tilannetta uudelta kantilta. Jokin aikakausi voi nyt saada päätöksensä ja on aika siirtyä eteenpäin. Joku voi yllättävällä käytöksellä keikuttaa asemaasi - niin hyvässä kuin pahassa. Ole tarkkana valtapelien kanssa, äläkä suostu toisten vietäväksi. Työasioissa voit tulla pisteeseen jolloin jokin rupeama tai projekti vaatii vielä viimeiset ponnistukset ennen valmistumistaan. Aika voi tuntua stressaavalta ja kiireiseltä mutta olet nyt järkevä ja realistinen ja kykenet järkeviin päätöksiin. Energisyytesi on nyt huipussaan, mutta varaa aikaa tarvittavaan lepoon myös, jotta et väsyneenä polttaisi kyntilääsi molemmista päistä yhtä aikaa. Neljännen viikon viesti on positiivinen ja asioitasi edistävä.

Skorpioni, Elokuu 2012

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille elokuu tuo tullessaan työtä viestimien ja liikennöintiin liittyvien asioiden parissa. Päivitettävää tuntuu riittävän normaalirutiinien kanssa ja aikasi kuluu epäselvyyksien korjaamisessa ja tiedonkulun takkuamisten selvittelyissä. Tarkista moneen otteeseen että tarkoitusperäsi ovat tulleet ymmärretyksi ja koeta pitää faktat käsissäsi. Kuun toisesta viikosta eteenpäin on hyvä tehdä yhteistyötä ja ihmissuhteisiisi palautuu positiivinen henki. Kysy neuvoa ja jaa asioitasi muiden kanssa ongelmatilanteissa, niin koet että sinua kuunnellaan. Voit olla hieman energitön ja tahtovoimasi voi olla hukassa aina kuun neljänteen viikonloppuun asti. Tästä eteenpäin energiatasosi nousee ja saat pontta asioiden hoitoon. Oma aktiivisuutesi alkaa tuottaa tulosta ja toimit helpommin vastaantulevissa tilanteissa. Kuun viimeinen viikko vaatii järkevää otetta paperiasioiden hoidossa ja vastuullinen asenne on paikallaan.

Jousimies, Elokuu 2012

(23.11. - 21.12.)

Elokuu starttaa jousimiehille erittäin sosiaalisissa merkeissä. Viihdyt hyvin ympärilläsi olevien ihmisten seurassa ja osaat myös itse olla viihdyttävä. Kuun toisella viikolla onkin syytä olla tarkempi sanomisissaan, sillä väärinkäsitykset ovat herkässä ja sekaannuksia ja unohduksia voi sattua. Kolmannella viikolla saat jonkun työrupeaman tai projektin mallikkaasti hoidettua ja vastuuntuntoinen asenne tuottaa tulosta ja tyytyväisyyttä. Seuraava viikonloppu tarjoaakin mahdollisuuden jonkin idean toteuttamiseen. Jokin matka tai retki voi etukäteen suunnittelematta putkahtaa ilmoille ja innostaa sinut maiseman vaihtoon. Kokeile uteliaana jotain uutta ja huomaat sen piristävän mieltäsi. Neljännen viikon hyvä uutinen avaa sinulle uusia mahdollisuuksia toteuttaa itseäsi. Ole kuitenkin erityisen tarkka sopimuksissa ja sitoumuksissa, sillä kaikki ei nyt välttämättä ole kultaa vaikka siltä näyttäisikin. Jos mahdollista, niin tarkistuta asiat asiantuntijalla, sillä epähuomiossa voit jättää jotain tärkeää huomioimatta.

Kauris, Elokuu 2012

(22.12. - 19.1.)

Kauriin vastuu alueet ovat elokuussa etualalla ja tilanteet edellyttävät jämäkkää työstämistä. On aika katsoa taaksepäin ja miettiä menneitä valintoja sekä tehdä tarvittavat suunnan korjaukset. Vastoinkäymiset nousevat nyt pintaan ja varsinkin työasiat voivat verottaa ylenmääräisesti aikaasi. Päällimmäisenä on herkästi tunne että muut ihmiset ja olosuhteet ovat sinua nyt vastaan. Koeta olla pitäytymättä liikaa omiin näkökantoihin, jotta välttyisit suuremmilta erimielisyyksiltä. Nyt ei kannata hajoittaa itseään liian moneen suuntaan, vaan ennemminkin keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Suurimittaiset siirrot kannattaa jättää myöhempään ajankohtaan. Kuun puoliväli vaatii myös ihmissuhteissa tiedostamista ja selkeää tilanteen arviointia. Koeta olla rehellinen ja suora, äläkä mene mukaan ihmissuhde peleihin. Kuun viimeinen viikonloppu tuo tilanteisiin rauhoittumista ja voit olla tyytyväinen paineisen jakson loputtua.

Vesimies, Elokuu 2012

(20.1. - 19.2.)

Olet elokuussa pirteä ja energinen ja koet selviytyväsi helpostikin velvoitteistasi. Kuun ensimmäiselle viikolle on luvassa asioissa etenemistä ja onnistumisen kokemuksia. Ole aktiivinen itse niin asioita loksahtelee kohdilleen helpostikin. Sosiaalisuutesi korostuu positiivisena ja olet vilkkaasti tekemisissä muiden kanssa. Kuun toinen viikko tuo vauhditusta johonkin käytännön asian selkiytymiseen. Viestimet tai liikennöinti välineet vaativatkin tässä kuussa eniten vaivannäköäsi ja asiain tilan korjaamisia. Tietoisella yritteliäisyydellä saat kylla tilannetta eteenpäin. Kuun neljäs viikko tuo kuitenkin jo tässä suhteessa vauhditusta ja asian selkiytymistä. Ole kuun viimeisellä viikolla järkevä kaikessa käytännön sopimuksissa, nyt ei ole aika haihatteluille. Kuun loppu voi myös madaltaa energia tasoasi ja koet velvoitteet helposti raskauttavina ja aikaasi vievinä. Maalaisjärjellä kykenet kyllä laittamaan asioitasi järjestykseen.

Kalat, Elokuu 2012

(20.2. - 20.3.)

Kaloille elokuu palauttaa pikkuhiljaa tasaisemman ja helpomman tilanteen ihmissuhteisiisi. Jos kevät ja alkukesä ovat olleet takkuisia tällä saralla niin jo kuun toinen viikko antaa tasaisempaa tietä kuljettavaksi. Yhteistyö alkaa olla taas tuottavaa ja ristiriidät jäävä taka-alalle. Ole itse aktiivinen ja tee sovintoratkaisuja ja huomaat miten tilanteet alkavat korjaantua. Raha- ja talous asiat ovat tapetilla ja nyt onkin syytä, varsinkin alkukuusta pitää kukkaron nyörit tiukoilla. Puolessa kuussa voi sattua jotain, joka pistää sinut järjestämää tilannettasi uusiksi. Koeta olla vastuullinen ja vältä hätiköityjä ratkaisuja. Kuun neljännellä viikolla vältä sinisilmäisyyttä. Ennemminkin ota asioiden taustat selville ja käytä sopimuksellisissa asioissa asiantuntijan apua. Jokin asia voi myös paljastua toisenlaiseksi kuin alunperin kuvittelit. Loppu kuu tuo hyvinkin uutta puhtia ja toimeliaisuutta ja koet velvoitteiden täyttämiset vaivattomiksi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.