Eeva Merger

Tarot- ja Enkelikortti tulkitsija

Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Elokuu 2013

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden elokuu alkaa kapinamielialalla ja koet tarvetta irroittautua jostain sinua sitovasta. Vapaudentarpeesi voi herkästi kohdata vastustusta ja saattaa aiheuttaa eripuraa ympärilläsi. Koeta välttää liian rajuja irtiottoja ja mieti ainakin yön yli ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Kuun puolessa välissä ideoit ja keskustelet jo asioistasi ja suunitelmistasi monien tahojen kanssa ja koet saavasi tärkeää ja helpottavaa tietoa tilanteeseesi. Koeta vältää kuun kolmannella viikolla liioittelua hankkeissasi ja koeta pitää yllykkeitäsi edes hieman kurissa. Tällöin on vaarana että koet voivasi esteettä ja pidäkkeittä mennä siitä yli miussä aita on matalin. Vältä sitoutumista projekteihin mihin liittyy kauaskantoisia seurauksia ja anna ajan hieman kulua ennen lopullisia siirtoja. Kuun viimeinen viikonloppu nostaa ihmissuhteesi pinnalle ja niissä tapahtuvat muutokset. Jokin suhde voi nyt muuttaa peruuttamattomasti luonnettaan ja saada uuden suunnan.

Harka, Elokuu 2013

(20.4. - 20.5.)

Härkien elokuu alkaa sosiaalisesti miellyttävissä merkeissä. Nyt yhteistyö on helppoa ja romanttisissa suhteissa riittää harmoniaa. Jokin tilaisuus voi aueta yht´äkkiä suunnittelematta ja olisikin hyvä olla utelias ja avoin uusille mahdollisuuksille yhteisten rientojen merkeissä. Kuun toinen viikonvaihde sen sijaan edellyttää vastuuntuntoa ja järkevää maltillisuutta. Jokin keskustelu tai viestintä vakavissa merkeissä puhdistaisi nyt ilmaa ja selkiyttäisi tilannetta. Myös liikkumiseen ja viestintään liittyvät ongelmat ovat mahdollisia. Energisyytesi ja yritteliäisyytesi myötä selkiytät asioitasi ja saat päivitettyä monia tekemättömiä töitä. Kuun viimeinen viikko antaa tilaa luovuudellesi ja voit keksiä uusia tapoja toimia ja järjestää asioitasi. Olet samalla realistinen ja tehokas ja kykenet tuomaan visioitasi ja ajatuksiasi käytännön tasolle asti. Kuun viimeisten päivien yhteydenotot ja keskustelut ovat avartavia ja miellyttäviä. Pidä siis yhteyksiä yllä moniin suuntiin. Myös hankintoihin ja kaupankäyntiin ajankohta on suotuisa.

Kaksoset, Elokuu 2013

(21.5. - 20.6.)

Elokuun alussa jonkun läheisen toiminta yllättää ja joudut asettelemaan omia tekemisiäsi uusiksi. Viikonvaihde on jo hauskempi ja uusia tuulia elämääsi tuova. Voit saada tilaisuuksia kokeilla jotain uutta ja mielenkiintoasi herättävää. Kuun toisella viikonlopulla kuulemasi asia tai huhu on syytä tarkistaa ennenkuin luot todellisuudesta kuvaa. Joku on voinut käsittää tilanteen väärin ja asiat edellyttävät selkiyttämisiä. Kuun puolessä välissä yllättävä mahdollisuus on kohdallasi suotuisa vaikka et olekaan sitä etukäteen valmistellut tai suunnitellut. Ole siis utelias ja mene rohkeasti mukaan. Kuun neljäs viikonvaihde ja viimeiset päivät ovat riskipitoisia suhteessa kaupankäyntiin ja väärinkäsityksiin. Koeta olla menemättämukaan  mihinkään suurisuuntaisiin hankkeisiin, äläkä luota ihan kaikkeen ensikuulemalta. Joku asia voidaan nyt esittää sinulle tavalla, jossa totuudellisuus voi olla kaunisteltua. Nyt on hyvä aika harrastaa taidetta, viihdettä ja hengellisyyttä sen sijaan että kokisit olevasi tehokas ja tuottava.

Rapu, Elokuu 2013

(21.3. - 19.4.)

Rapujen elämässä on nyt helppoutta ja harmoniaa monien asioiden suhteen. Voit kokea olevasi suvantovaiheessa ja korjaat elämässäsi satoa tehdyistä töistä ja aiemmista uhrauksista. Nyt on hyvä kuitenkin olla aloitteellinen ja ryhtyvä sillä asiat joihin nyt menet mukaan tarkoittavat positiivisuutta ja uudistumista hyvällä tavalla. Kuun ensimmäisellä viikonlopulla ihmissuhteissasi on hyvä henki ja nautit yhdessä tekemisestä. Kuun ensimmäisellä kokonaisella viikolla eteesi voi avautua uusia tilanteita ja mahdollisuuksia päästää irti jostain jo aikansa eläneestä asiasta elämässäsi. Jotain voi nyt jäädä menneisyyteen uusien valintojen ja mahdollisuuksien myötä. Ole rohkea ja tee uudistuksia avoimin mielin, sillä asiat joihin lähdet nyt mukaan, tuottavat elämässäsi hyvää myös myöhemmin. Olet koko kuun erittäin energinen ja koet jaksavasi jopa ylimitoitettujen hankkeiden parissa. Kuun viimeisellä viikolla keskustelut ja vuorovaikutussuhteet ovat keskiössä ja voit verkostoitua nyt normaalia laajemmalle.

Leijona, Elokuu 2013

(23.7. - 22.8.)

Elokuu antaa tilaa luovuudellesi ja uusien ratkaisutapojen löytymiselle. Raivaat tietäsi nyt eteenpäin tehokkaasti ja käytännönläheisesti. Vastuuta kantaen ja pitkäjänteisesti suunnittelemalla voit saada aikaiseksi muutoksia jotka vapauttavat uutta suuntaa elämällesi. Varsinkin heinäkuun lopulla syntyneet leijonat päässeevät tässä kuussa helpommille vesille. Kuun ensimmäinen viikonvaihde tuo muassaan hauskuutta ja mahdollisuuksia tehdä jotain uutta ja virkistävää. Kuun toinen viikonloppu pysäyttää sinut miettimään järkeviä. Punnitse, harkitse ja laske mahdollisuuksiasi ja vaihtoehtoja. Jo seuraava viikko avaa tietäsi eteenpäin ja keksit ratkaisuja ja vaihtoehtoja valinnoillesi. Kuun lopulla kannattaa olla tarkka talous- ja raha-asioissa. Älä tee mitään harkitsematonta vaan nuku ainakin yön yli asioiden kanssa jotka liittyvät talouteesi ja niissä tehtäviin ratkaisuihin. Joku voi nyt näyttää ruusuisemmalta kuin loppupeleissä osoittautuukaan käytännössä.

Neitsyt, Elokuu 2013

(23.8. - 22.9.)

Elokuun ensimmäinen puolisko korostaa neitsyille aikaa jolloin ihmissuhteissasi on hyvä henki. Pystyt tuomaan itsestäsi viehättävimmät puolesi esiin, joten palaute on sen mukaista. Älä siis vietä aikaasi yksin, vaan ole ihmisten seurassa ja mene mukaan yhteisiin projekteihin. Varsinkin kuun ensimmäinen viikonvaihde lupaa hauskuutta ja hyviä hetkiä. Olet koko kuun energinen ja ryhtyvä ja selviydyt tehtävistäsi ja velvoitteista helpolla. Kuun viimeiset seitsemän päivää on kuitenkin syytä olla tarkkana siitä mihin menet mukaan. Voit olla normaalia sinisilmäisempi ja riskinä on luottaa tahoihin joissa on mukana jotain epäluotettavuutta. Katso että itse olet toisten luottamuksen arvoinen ja tarkista asioiden taustat ja faktat ennenkuin luot käsitystä todellisuudesta. Olet loppukuussa normaalia hajamoielisempi ja asiat jotka vaatisivat tehokkuutta ja käytännöllisyyttä eivät nyt tunnu vähääkään kiinnostavilta. Parasta olisi jos voisitkin vaihtaa maisemaa ja antaa uusien visioiden rauhassa imeytyä itseesi vapaamissa kuvioissa.

Vaaka, Elokuu 2013

(23.9. - 23.10.)

Elokuu tuo muutoksia vaakojen elämään ja sävynä ovat yllättävyys, suunnittelemattomuus ja ennalta-arvaamattomuus. Kuun ensimmäisten päivien sävyt ovat hektisiä ja uusia virtauksia elämääsi tuovia. Joku läheinen ihminen voi käyttäytyä tavalla joka saa sinut hermostuneeksi ja muuttamaan myös omia suunitelmiasi. Koeta olla kuitenkin diplomaattinen ja keskustella tilanteesta syvällisesti ja syitä penkoen. Älä kuitenkaan suostu kenenkään pomputeltavaksi, vaan pidä puoliasi ja katso että oikeudenmukaisuus toteutuu. Kuun puoliväli tuo uuden tilaisuuden kokeilla jotain uutta. Ole tällöin utelias ja rohkea suhteessa kuulemaasi. Kuun viimeinen viikko tuo ihmissuhteesi pinnalle ja olet valmis suhtautumaan uudella tavalla tilanteeseen. Käytä viehätysvoimaasi ja huomaat että saat muut puolellesi. Jokin ihmissuhde voi nyt saada yllättävän käänteen, aika näyttää ovatko muutokset kestäviä ja jatkuvuutta edustavia. Vältä kuitenkin suhteita, joihin liittyy salamyhkäisyyttä tai valtapelejä.

Skorpioni, Elokuu 2013

(24.10. - 22.11.)

Perusvire on skorpioneilla hyvä elokuussa, vaikka taustalla ovatkin velvoitteet ja käytännöllisyyttä vaativat tilanteet. Kuun alku korostaa hyviä suhteita ja onnistunutta yhteistyötä. Ensimmäinen viikonvaihde osoittautuu suhdetoiminnoittesi kannalta piristäväksi ja hyvä ilmapiiri on vallalla. Kuun toinen viikonloppu edellyttää kärsivällisyyttä ja tarkkuutta asioiden kanssa. Ole vastuuntuntoinen ja hoida velvollisuutesi ja kanna vastuuta omalta osaltasi. Tilanne edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta joten hätiköintiin ei nyt ole varaa.  Kuun loppu antaa jo tilaa pehmeämmille sävyille ja saat nauttia rauhallisemmista olosuhteista. Voit löytää itsestäsi luovuutta ja uusia herkkyyksiä. Joku ympärilläsi voi vuorostaan tarvita apuasi omien ongelmiensa kanssa ja sinä kykenet nyt häntä ymmärtämään ja auttamaan. Kuun viimeisten päivien yhteydenotot ovat positiivisia ja keskustelut hedelmällisiä. Voit myös luottaa hankinnoissa ja sopimuksissa että kaikki sujuu helpoimman kautta.

Jousimies, Elokuu 2013

(23.11. - 21.12.)

Elokuu alkaa jousimiehillä aktiivisena ja yllättäviäkin käänteitä tuovana. Joku läheisesi voi voi omalla käyttäytymisellään aiheuttaa muutoksia ja hämmentynyttä mieltä mutta loppu peleissä hauskuus seuraa mukana. Ole siis avoin ja suvaitsevainen muuttuville tilanteille. Kuun puoliväli korostaa idearikkautta ja mahdollisuuksia keksiä uusia verkostointiväyliä. Voit saada yllättäen mahdollisuuden hankkia jotain tarvitsemaasi tai jokin retki tai matka on suosiollinen. Sen sijaan kuun viimeinen viikko varoittaa liiallisesta hyväuskoisuudesta tai sinisilmäisyydestä. Jokin asiain tila voi näyttytyä erillaisena kuin alunperin luulit ja silmäsi voivat avautua todellisuuteen. Ole myös tarkka asioista mihin ryhdyt tai menet mukaan, oma hajamielisyytesi  takia voit herkästi jättää huomioimatta asiaan vaikuttavia tekijöitä. Jokin unohdus tai lipsahdus voi tuoda tullessaan lisää sotkuja ja harmeja. Pyydä ongelmissa apuja ja neuvoja sillä ihmissuhteissasi on luotettavuutta ja tukevuutta.

Kauris, Elokuu 2013

(22.12. - 19.1.)

Hektiset käänteet aiheuttavat kauriille elokuun alkupäivinä muutoksia ja tilanteiden käännöksiä yllättävään suuntaan. Joku kanssaihminen voi kiristää hermojasi omapäisyydellään ja ristiriidat nousevat herkästi pintaan. Koeta hillitä itseäsi ja vältä tilanteita joihin liittyy riskitekijöitä. Vältä äkkinäisiä reaktioita ja harkitse tarkkaan tekemisiäsi muutenkin. Hermostuneisuuden vallassa kannattaakin nukkua yön yli ennen ratkaisujen ja päätösten tekoa. Kuun loppu vatii myös ihmissuhteissasi psykologista silmää ja ylimääräistä diplomatiaa. Valtataistelut ovat herkässä ja joku voi käyttää nyt ympärilläsi vaikutusvaltaansa epäoikeudenmukaisesti. Katso että itse pidät puhtaat jauhot pussissasi ja puutu tilanteisiin avoimesti ja suoraan. Keskustelut ja asioista selvää ottaminen auttaa nyt parhaiten. Älyllinen lähestymistapa tuottaa parhaan tuloksen, sillä olet nyt kekseliäs ja osaat ilmaista itseäsi nyt niin että sinun kantaasi kuullaan ja ymmärretään.

Vesimies, Elokuu 2013

(20.1. - 19.2.)

Elokuun alku tarjoaa vesimiehille mahdollisuuden tehdä jotain hauskaa ja rutiineista poikkeavaa. Jonkun läheisesi käytös voi aluksi hämmentää mieltäsi mutta olisi kuitenkin hyväksi olla utelias uusille käänteille, sillä tapahtumat ovat mieltäsi virkistäviä. Kuun toinen viikonvaihde pistää mielesi syntyjen syvien äärille ja viihdyt mieluiten omien ajatuksiesi kanssa omissa oloissasi. Myös liikennevälineet ja viestintä voivat vaatia ylimääräistä vaivannäköä ja ryhtymisiä. Koeta olla käytännöllinen pitkän kaavan mukaan ja voit saada aikaan joitain parannuksia jotka helpottavat arjen käytäntöjä. Kuun puoliväli tuo mahdollisuuden toteuttaa jotain uutta ja mieltäsi inspiroivaa. Älä jätä tilaisuutta käyttämättä, vaikka se ei alkuperäissuunitelmiisi kuulunutkaan. Sosiaalisuutesi on kasvamassa ja läheistesi läsnäolo tuo harmoniaa ja tasapainoa muassaan. Loppukuu tuo velvoitteet ja työstettävt tehtävät taas mukaan arkeesi ja tilanteet edellyttävät toimia ja ryhtymisiä.

Kalat, Elokuu 2013

(20.2. - 20.3.)

Elokuun alku suosii kalojen ihmissuhteita ja yhteistyötä. Jokin yllättävä tilanne muiden seurassa lupaa hauskuutta ja vireää toimintaa. Olet koko kuun toimelias ja aktiivinen ja saat vaivattomasti tehtäväsi hoidettua. Kuun toisella viikonlopulla on kuitenkin syytä olla tarkkana juoksevien asioiden hoitamisissa. Jokin unohdus tai lipsahdus voi herkästi nyt tuottaa lisä selvityksiä tilanteen ajantasalle saattamiseen.  Kuun viimeisenä viikonlopulla on riskinä mennä mukaan johonkin epämääräiseen tilanteeseen joka aiheuttaa sotkuja ja hämmennystä. Älä ole sinisilmäinen asioiden suhteen, sillä kaikki ei ehkä ole aivan niin selkeää kuin sinulle esitetään. Tarkista faktat ja pengo taustoja ennenkuin luot lopullista käsitystä asioista. Voit olla itse myös hajamielinen ja unohduksia  voi herkästi sattua. Katso myös että itse olet muiden silmissä luottamuksen arvoinen. Siirrä tärkeistä asioista päättäminen myöhempään ajankohtaan, niin voit välttyä riskeltä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.