Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Elokuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Elokuun alussa jokin ihmissuhteissa esiintyvä ongelma nousee esiin tuottaen huolta ja vaikeita tilaneita. Koeta välttää epäoikeudenmukaisuutta ja ole itse mahdollisimman rehellinen ja suora. Keskustele, neuvottele ja ota selvää asioista niin saat nopeammin aikaiseksi ratkaisua tilanteeseen. Toisena viikonloppuna nopeasti muuttuvat tilanteet tuovat kiirettä ja talous- ja raha-asiat ovat keskiössä. Voit saada jonkin jo kauan odottamasi keskeneräisen tilanteen ratkaistua ja päätökseen kohtuullisella menestyksellä. Kolmannella viikolla yhteistyö on tyydyttävää ja koet ihmissuhteissasi tukevuutta ja hyvää yhteishenkeä.  Ole kuitenkin tarkka sopimusasioissa ja tarkista pilkkua myöten että kaikki on selkeää. Huolellisuudesta on nyt hyötyä, jotta välttyisit jälkiselvittelyiltä. Kuun viimeisellä viikolla jokin yhteisiin asioihin liittyvä raha-asia on taas esillä ja vaikeassa tilanteessa saat kuitenkin apuja ja neuvoja joltain taholta. Huolellisuus ja taustojen penkominen on tällöin kuitenkin vielä paikallaan.

Harka, Elokuu 2014

(20.4. - 20.5.)

Härkien elämään elokuu tuo eteen valintoja ja ratkaisuja käytännön tasolla. On aika miettiä miten tilanteita nivelletään ja järkeistetään. Jostain on aika luopua, jotta saat asioitasi tulevaisuudessa helpottumaan. Toimattomat ja tuottamattomat asiat jäävät menneisyyteen ja on aika keskittyä olennaiseen. Energiatasosi voi olla madaltunutta ja heikot kohdat elimistössäsi ilmoittavat myös herkästi olemassaolostaan. Tee aikataulutusta ja varaa aikaasi myös palautumisiin jotta välttyisit liiallisilta stressioireilta. Kuun toisena viikonloppuna keskustelut ja neuvottelut ovat tiukkoja ja edellyttävät malttia ja vastuunkantoa. Nyt ei kannata hosuen ratkoa mitään vaan suunittele ja harkitse kaikkea huolella. Kuun lopulla ihmissuhteesi vaativat oman huomionsa ja eteen voi tässäskin suhteessa tulla ratkaisuja ja päätöksiä. Ristiriidat on nyt syytä selvittää ja ottaa esille asiat suoraan ja tehdä oman arvomaailmasi näköisiä päätöksiä.

Kaksoset, Elokuu 2014

(21.5. - 20.6.)

Elokuun alku antaa tilaa kaksosten nauttia hyvistä kontakteista, niin taloudellisessa mielessä kuin ihmisten välisissä asioissakin. Voit nyt verkostoitua hyödyllisesti ja laajentaa kontaktipintojasi. Kuun toisen viikonlopun yllättävät uudet tilaisuudet avartavat myös toimintapiiriäsi ja vauhdittavat edistymistäsi hankkeissa. Kuun ensimmäinen puolisko suosii monin tavoin pyrkimyksiäsi ja tähän ajankohtaan kannattaakin sijoittaa tärkeimmät toimet. Kuun loppu puoli on riskialttiimpaa aikaa, jolloin virhearvioinnin riski kasvaa ja voit herkästi joko huolimattomuuttasi tai muuten vain unohdella juoksevien asioiden hoitamisia. Ole tällöin tarkkasilmäinen sopimus asioissa ja tarkista asioiden todenperäisyys ennenkuin luot lopullista kuvaa tapahtumista. Läheisissä ihmissuhteissa sen sijaan alkaa suotuisampi jakso kuun puolesta välistä eteenpäin. Pyydä apuja ja tee yhteistyötä muiden kanssa niin huomaat selviäväsi helpommin eteenpäin.

 

Rapu, Elokuu 2014

(21.3. - 19.4.)

Rapujen olosuhteissa tapahtuu herkästi muutoksia elokuun aikana ja lomailutunteen saavuttaminen voi nyt olla normaalia työläämpää. Kiirettä ja tekemistä tuntuu riittävän ja aikataulutukset voivat vaatia muutoksia ja yllättäviä käänteitä. Kuun puoleen väliin asti on kuvassa mukana kuitenkin onnekkuuttakin ja jotain uusia hankkeita on kuvassa mukana. Neljäs viikko korostaa sopimus asioita ja näissä lukkoon lyötäviä sitoumuksia. Katso tarkkaan että kaikki asiat ovat oikeudenmukaisia ja selkeitä, äläkä jätä tilanteissa mitään hampaankoloon. Loppukuu nostaa ihmissuhde tilanteet muutoksen eteen ja jotain merkittävää voi olla edessä tällä saralla. Vältä valtapelejä ja ole tässäkin suhteessa mahdollisimman suora ja rehellinen. Jotain voi lopullisesti jäädä elämästäsi nyt taakse ja jotain uutta ja merkityksellistä voi alkaa. Talousasioissa on onnekkuutta kuun neljännellä viikolla ja jokin uusi mahdollisuus voi avautua lisäten hyvinvointiasi.

Leijona, Elokuu 2014

(23.7. - 22.8.)

Elokuu avautuu leijonille nyt onnekkaana ja pitkään kestäneet jumitukset elämän olosuhteissa alkavat saada uutta vauhtia ja puhtia alleen. Kuukausi on kiireinen ja vaativa mutta nyt on taustalla positiivinen henki. Kuun alussa saamasi viesti tai yhteydenotto on positiivinen kannaltasi ja avaa tietäsi eteenpäin. Myös sopimuksiin ja kauppaan liittyvät tilanteet ovat onnistuneita. Suhteet ympäristöösi ovat hyviä ja rikkaita. Kiireitä kuukausi tuo kyllä tullessaan ja varsinkin kuun loppu kiristää tahtia. Ihmissuhteissasi kuun puolenvälin jälkeinen aika tuo uusia ja hyviä tilanteita tullessaan. Jotain uutta voi tällä saralla alkaa ja vanhat suhteesi paranevat. Kuun viimeinen viikko tosin edellyttää ihmissuhteissa myös päätöksiä ja valintoja, jotka vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteesi. Raha-asioissa myös tällöin on syytä olla normaalia tarkempi, sillä yltiöpäisyys on nyt riskinä. Kuukausi muodostuu loppujen lopuksi hyvinkin ratkaisevaksi ja monella tapaa elämää edistäväksi.

Neitsyt, Elokuu 2014

(23.8. - 22.9.)

Neitsyiden elokuun ensimmäiset viikot sujuvat suunitellusti ja mallikkaasti. Alkukuu on ihmissuhteissasi runsas ja yllättäviä käänteitä täynnänsä mutta hauskalla tavalla. Joku menneisyytesi liittyvä ihminen voi nyt ottaa yhteyksiä ja tapaamisia voi syntyä. Kuun kolmas viikko ei suosi kovin tehokasta työskentelyä ja olisikin hyvä jos voisit vaihtaa maisemaa ja ottaa hieman rennommin. Olet ideoiva ja aika korostaakin ennemminkin luovuutta ja henkisten asioiden pohtimisia. Nyt ei kannata tehdä mitään merkityksellisiä sitoumuksia tai sopimuksia sillä joko oma tai jonkun toisen huolimattomuus on riskinä. Voit myös kuulla jotain, joll e ei löydy aivan totuuden mukaista pohjaa. Ole siis tarkka juoksevien asioiden hoitamisissa ja vältä unohtelua. Kuun viimeisen viikon alun keskustelut ovat selkiyttäviä ja saat asioitasi etenemään tehokkaasti. Kuun viimeinen viikonloppu varoittaa taasen epärealistisuudesta ja onkin aika löysätä tahtia. Tee jotain mikä miellyttää ja herättää aistejasi ja visuaalisuuttasi.

Vaaka, Elokuu 2014

(23.9. - 23.10.)

Jonkinasteista edistystä kehitykseen elokuu lupaa vaaka ihmisille. Kuun alku tosin tuo herkästi ihmissuhteissa epämääräisyyttä ja suunnittelemattomia tilanteita. Jonkun läheisen ihmisen itsekkyys voi olla omien etujesi vastaista ja sinulta vaaditaan joustavuutta ja ymmärrystä enemmän kuin haluaisit sietää. Keskustele tilanteesta ja ota selkoa asioista niin huomaat että saat edistävää tietoa ajankohtaiseen tilanteeseen. Kuun toinen viikonloppu muodostuu hauskaksi ja virikkeiseksi ja voit saada tilaisuuden tehdä jotain uutta. Ole utelias ja rohkene lähteä merta edemmäs kalaan. Kuun kolmas viikko tuokin sitten suhderintamalle uusia raikkaita tuulahduksia ja jotain positiivisuutta on kuvassa mukana. Tästä eteenpäin kaikenkaikkiaan suhdetoimintasi helpottuu loppukuuta kohden ja voit luottaa yhteistyöhön ja lämpimiin tunnelmiin. Myös vapaa-aikaa tuntuu löytyvän tässä kuussa enemmän kuin alkukesästä ja näin ollen pääset lataamaan akkujasi.

Skorpioni, Elokuu 2014

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien aloitteikkuus lisääntyy elokuussa mutta nyt on kuitenkin harkittava maltilla ja järkevästi omia toimiaan. Voit herkästi kokea olevasi jumissa ja yritteliäisyyttä on lisättävä, jotta energiasi suuntautuisi oikeisiin asioihin. Kaikki vaatii harkintaa ja järkevyyttä, jotta tuloksia näkyisi. Loppukuu kuitenkin merkitsee jonkin asian saavan järjestystä ja edistystä, jonka eteen olet antanut kaikkesi. Rajaa siis asioita ja arvota tärkeysjärjestys niin on mahdollista saada nyt paljon aikaiseksi. Maailma kyllä ilmoittaa rajoituksillaan heti jos olet väärällä reitillä. Ihmissuhteissa parasta aikaa on alkukuu aina 12. päivään asti. Sen jälkeen myös suhdetoimintasi tulee puntariin ja karsimisia tapahtuu herkästi. Stressioireita on nyt hyvä hillitä järkevillä aikataulutuksilla ja varaamalla tarpeeksi aikaa lepoon ja palautumiseen. Silti voivat heikot kohdat elimistössäsi nyt ilmoittaa oireilullaan olemassaolostaan. Lepää tarpeeksi ja keskity tärkeimpiin asioihin.

Jousimies, Elokuu 2014

(23.11. - 21.12.)

Suotuisat tuulet puhaltavat uutta puhtia jousimiesten elämään elokuun aikana aina kuun 18. päivään asti. Asiasi ovat vauhdittumassa ja uusia tilaisuuksia tehdä jotain itseäsi miellyttävää on näköpiirissä. Kuun alkupäivinä saamasi yhteydenotto tai viesti on positiivinen ja avaa hyviä näkymiä. Myös retket ja matkat ovat suosiollisia ja onnistuneita. Liikennöintiin ja kauppaan liittyvät asiat onnistuvat ja helpottavat elämääsi ja kuvassa ei ole riskitekijöitä. Keskustele ja liiku ahkerasti niin huomaat sen piristävän itseäsi ja saat hyviä uusia ideoita ja vinkkejä. Sen sijaan kuun kolmas ja neljäs viikko varoittavat ylilyönneitä ja sinisilmäisyydestä. Tarkistä tällöin kaikki yksityiskohdat, äläkä luota kuulemaasi heti ensinäkemältä. Joku voi nyt luvata jotain turhan hyvää ollakseen totta. Voit myös itse olla unohteleva ja väärinymmärrrysten riski kasvaa. Tarkista siis asioiden taustat ennenkuin luot lopullista mielikuvaa asioista. Pyydä ongelmissa apua joltain läheiseltäsi niin huomaat että yhteistyö tuottaa tulosta.

Kauris, Elokuu 2014

(22.12. - 19.1.)

Elokuun tulo helpottaa kauriiden elämää hektisen alkukesän jälkeen. Elämä on tasoittumassa ja vaativammat tilanteet ovat takana. Ainoastaan kuun ensimmäiselle päivälle voi tulla mutkia matkaan sosiaalisissa suhteissa tai rakkaudessa. Joku voi käyttäytyä yllättävästi ja sinun itsesesi on myös muutettava suunitelmiasi. Koeta olla avoin ja joustaav, jotta saisit kivuttomammin asioita edistettyä hyvässä yhteistyö hengessä. Kuun kolmas viikko suosii luovaa ideointia ja luovuuttasi ja voit saada idean, joka pistää sinuun nopeastikin vauhtia. Neljännellä viikolla liikut ahkerasti paikasta toiseen ja voit nauttia keskusteluista ja paikanvaihdoksista.  Myös jokin yllätävä tilaisuus suosii kaupankäyntiä ja edukkaita hankkeita. Ole utelias, verkostoidu ja jaa asioitasi muiden kanssa. Kuun viimeinen viikonloppu onnistuu parhaiten rauhoittumalla johonkin rauhaisaan paikkaa lähelle luontoa. Olet koko kuun jaksava ja energinen.

Vesimies, Elokuu 2014

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten on hyvä olla elokuun ensimmäisenä viikonloppuna tarkkana juoksevien asioiden hoitamisissa, kaupankäyntiin liittyvissä asioissa sekä sopimuksiin liittyvien asioiden kanssa. Nyt on riskinä liiallinen hyväuskoisuus ja luuloittelu siitä että voi mennä siitä yli missä aita on matalin. Älä luota liiaksi onneen vaan ota realistinen ote asioihin. Kuun toinen viikonloppu on kiireinen ja edellyttää ripeitä otteita ja nopeata toimintaa. Jokin yllättävä yhteydenotto voi nyt muuttaa suunitelmiasi ja vastuu tilanteen järjestämisestä jää itsellesi. Kuun kolmannella viikolla liiallinen luottaminen läheisen apuun voi tuottaa pettymyksen. Kaikki ei ehkä mene suunitelmien mukaan vaan joustavuutta tarvitaan. Kuun viimeinen viikko nostaa ihmissuhteesi ja ongelmat niissä pintaan. Yhteistyö voi nyt olla takkuista ja ristiriidat ovat pinnassa. Itsekkyydestä ei ole nyt apua vaan voit huomata että yhteisten asioiden hoitamisissa vastuu jää sinulle. Kuukausi on kiireinen ja vaatii järkevää asennetta. Jotain lopullista on ilmassa ja jokin konkreettinen siirto tai valinta on mahdollinen.

Kalat, Elokuu 2014

(20.2. - 20.3.)

Elokuu alkaa kaloille sosiaalisesti vilkkaana ja kontaktit moniin suuntiin vievät aikaasi. Mene mukaan yhteiseen toimintaan, niin huomaat piristyväsi. Toisena viikonloppuna voit huomata jonkin uuden tavan lisätä taloudellista hyvivointiasi. Voit löytää itsestäsi joitain uusia resursseja mitkä voit saattaa hyvään käyttöön. Ole rohkea ideoimaan ja kokeilemaan uutta. Kolmannella viikolla jokin väärinymmärrys voi sotkea asioitasi. Toisen ihmisen ajatusten luku on mahdotonta, joten ota selvää, tutki ja tarkista, että kaikki osapuolet ovat ymmärtäneet faktat oikein. Tiedonkulku ja liikennöinti voi myös olla takkuista ja vaatia huoltoa ja huomiotasi. Loppukuu ei yleensäkään suosi tärkeitä siirtoja, sillä käytännöllisyytesi on nyt hieman hakusessa. Anna sen sijaan aikaasi luovuudelle ja ideoimiselle. Asioiden käytännössä toteuttaminen tulee sitten ajallaan. Olet kyllä koko kuun jaksava, eivätkä velvoitteet vie liikaa energioitasi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.