Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Elokuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Elokuun ensimmäisen viikon selvittelyjen ja rahaan liittyvien ratkaisujen jälkeen saat lisää virtaa ja aikaa toteuttaa omia intressejäsi. Saat idean, joka on kayttökelpoinen ja tilannettasi edistävä mutta varaudu siihen, että joudut näkemään vaivaa ja ottamaan vastuuta, jotta talousasiasi selkiytyisivät. Ensimmäisen viikon lopulla voit jo hengähtää onnistuneiden siirtojen ja ratkaisujen jälkeen. Jokin sopimus tai neuvottelu asia edistää tilannettasi ja voit taas suunitella elämääsi eteenpäin laajentuvien hankkeiden myötä. Loppukuun virtailet vaivattomissa tilanteissa ja saat aikaa toteuttaa itseäsi ja omia projektejasi. Kuun puoliväli on piristävä ja oma intuitiosi ja uuden kokemisen tarve tyydyttyy. Voit luovasti keksiä jotain uutta tai ratkaista uudella tavalla vastaan tulevia asioita. Tämä asenne auttaa kuulemasi asian suhteen, joka tuntuu sekoittavan järjestyksen tarvettasi ja järkevyyden tajuasi. Jaa tällöin asioitasi läheisesi kanssa, sillä nyt saat hyviä neuvoja ja ideoita joltakulta, joka ymmärtää tilannettasi.

Harka, Elokuu 2015

(20.4. - 20.5.)

Härät ovat elokuussa ratkaisujen edessä ja valintoja ja tulevaisuuden suuntaviivoja on viitoitettava vastuullisesti ja realistisesti. Joku läheinen ihminen voi nyt vaatia sinulta selkeyttämistä johonkin yhteiseen hankkeeseen ja aika alkaa olla kortilla. Kuun ensimmäinen viikko tuo ongelmat esiin ja asioista on keskusteltava ja neuvoteltava. Nyt ei ole hyvä hetki ryhtyä mihinkään riskialttiiseen tai ylimitoitettuun hankkeeseen, vaan ennemminkin on mietittävä mitä on aika jättää elämässä menneisyyteen ja minkälaista karsintaa ja luopumista on nyt tehtävä. Onneksesi olet energinen ja pystyt ottamaan haasteet nyt vastaan liiaksi rasittumatta. Ota aikuimainen ja järkevä ote tilanteisiin ja hoida asioita eteenpäin kärsivällisesti, sillä mitään ei nyt tarjota sinulle valmiiksi pureskeltuna, vaan oman yrityksen ja työstämisen kautta saat asioita selkiytettyä. Kuun puoliväli ja viimeiset päivät ovat rennompia ja saat aikaa toteuttaa omia mielitekojasi hyvinkin luovalla tavalla.

Kaksoset, Elokuu 2015

(21.5. - 20.6.)

Ensimmäiset päivät ovat kaksosille edistyksellisempiä ja uusia tuulia elämään tuovia elokuun kuvioissa. Sosiaalisuutesi on huomattavaa ja yleensä ihmissuhteissasi on harmoniaa ja onnistuneita hetkiä. Voit saada nyt mahdollisuuden lähteä laajentamaan yhteyksiäsi niin konkreettisesti paikkaa vaihtamalla tai muutoin verkostoitumalla. Neuvottelut, keskustelut ja hankinnat onnistuvat ja tuovat elämääsi laajenevia mahdollisuuksia. Voit nyt rohkeasti ideoimalla saada jotain parannusta aikaan ja varsinkin yhteistyö muiden kanssa tuottaa nyt parhaan tuloksen. Myös jokin rahaan tai talouteesi liittyvä ratkaisu on kannaltasi järkevä ja edukas. Kuun puolessa välissä sensijaan riskitekijät ovat kohonneita ja jokin väärinkäsitys voi sotkea asioitasi. Koeta muistaa huoltaa juoksevia asioita ja pidät järkevästi asioitasi kasassa, jotta et itse unohtaisi mitään tarkeää. Toisaalta nyt on syytä välttä tekemästä mitään riskialtista, kuten sopia tärkeistä asioista tai hankkia jotain uutta hyödykettä. Kuun viimeinen päivä varoittaa samoista teemoista.

Rapu, Elokuu 2015

(21.3. - 19.4.)

Elokuun alku voi tuoda ratkaisuja tilanteeseen jota olet jo pitkään pedannut. Jokin neuvottelu tai yhteydenotto liittyen talousasioihisi on nyt valaiseva ja avaa tietäsi eteenpäin. Kuvassa on mukana aimoannos realistisuutta ja käytännön ryhtymisiä. Olet energinen ja aloitteikas ja saat hyvää jälkeä aikaiseksi tekemisistäsi. Kuun toinen viikko aloittaa edukkaan jakson aina vuodeksi eteenpäin ja tämä korostaa uusien vuorovaikutussuhteiden syntymistä ja avaa uusia väyliä liikkua lähiympäristössäsi. Voit luoda uusia kontakteja, jotka koet itsellesi hyödyksi. Teemat voivat liittyä myös uuden oppimiseen tai kurssittautumisiin. Varsinkin kuun viimeinen viikko loksauttaa ed.mainittuja teemoja pintaan. Taloudelliset aiheet ovat koko kuun myös kuvassa mukana ja uusia aloituksia liittyy myös näihin aiheisiin. Olet kuitenkin tarkka ja tiedostat resurssisi, joten riskitekijöitä ei nyt ole suuremmin olemassa. Kaiken kaikkiaan kuukaudesta muodostuu helpompi kuin heinäkuu oli.

Leijona, Elokuu 2015

(23.7. - 22.8.)

Kuun alku on merkityksellinen ihmissuhteissasi ja joissain taloudellisissa kysymyksissä. Kuulemasi asia tai saamasi viesti aivan kuun alussa on yllätyksellinen ja vaatii uudelleen asennoitumista. Olet kuitenkin kekseliäs ja idearikas ja löydät uusia tapoja suhtautua asioihin. Jonkinlainen uusi tilanne on nyt ratkaistava ja vaatii huolellista pohdintaa ja selkiyttämistä. Pohjimmiltaan asemasi on hyvä ja kannattava mutta saatat nyt itse olla turhan varovainen ja kriittinen. Ota kuitenkin asiosta selvää ja anna ajan vielä kulua ennen lopullista päätöstäsi. Jokin ihmissuhde voi tulla pisteeseen, jossa mietit mitä tulevaisuus tuo tullessaan suhteessa toiseen. Ensimmäisen viikon vakavat keskustelut kannattaa käydä huolella läpi ja olla realistinen. Kuun toinen viikko aloittaa energisen ja ryhtyvän jakson kohdallasi ja olet valmis uusiin koitoksiin. Kolmas viikonloppu on hauska ja voit saada tilaisuuden johonkin sponttaaniin tekoon.

Neitsyt, Elokuu 2015

(23.8. - 22.9.)

Neitsyillä alkaa elokuun toisella viikolla vuoden kestävä uusia uria avaava kuvio, jolloin voit laajentaa horisontteja ja alkaa toteuttaa suunittelemiasi asioita. Loppukesä kaiken kaikkiaan on parasta aikaa ennen elokuun viimeistä päivää syntyneille neitsyille, varsinkin kun viime vuodet ovat koetelleet elokuun neitsyitä toden teolla. Voit saada tilaisuuden ryhtyä toteuttamaan jotain jo kauan aikaa haaveilemaasi asiaa tai projektia. Jotain uutta voi nousta näköpiiriin, joka laajentaa elintilaasi. Varsinkin kuun viimeinen viikko on tässä suhteessa merkittävää aikaa. Kuun toisella viikolla kannattaa kuitenkin vielä välttää menemästä mukaa mihinkään uuteen, sillä väärinkäsitysten riski ja virhearvioinnin mahdollisuus on vielä olemassa. Tällöin jokin kuulemasi asia ei välttämättä ole aivan sitä miltä ensinäkemältä vaikuttaa, joten jätä suuremmat ratkaisut kuun lopulle. Tällöin on tarjolla tilanteissa enemmän mukana realismia ja käytännön toteuttamisen mahdollisuuksia.

Vaaka, Elokuu 2015

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen elokuu alkaa miellyttävästi mukavien, joskin yllättävien uutisten tai yhteydenottojen myötä. Myös jokin neuvottelu tai sopimusasia voi onnistua paremmin kuin odotitkaan. Kuun ensimmäisinä päivinä on myös hyvä laajentaa kontaktipintaansa verkostoitumalla ja keskustelemalla asioista muiden ihmisten kanssa. Kuun ensimmäinen viikko on kiireinen ja tehtävälista tuntuu venyvän koko viikolle. Toisaalta saat nyt paljon aikaiseksi ja kuvassa on mukana käytännön edistystä hankkeissasi ja ryhtymisissä onnekkaastikin. Kolmas viikonvaihde on miellyttävä sosiaalisesti ja tapaamiset piristävät mieltäsi. Olet energinen ja jaksava koko loppukuun ja työstämiset eivät rasita liikoja. Kuukausi päätty myös miellyttävissä merkeissä, joihin liittyy sosiaalisuutta ja mielekkäitä ajatusten vaihtoja. Olet itse myös idearikas ja keksit uusia tapoja ajatella ja ratkoa ongelmia.

Skorpioni, Elokuu 2015

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien on hyvä varautua elokuussa siihen, että kun kiireet ja velvoitteet alkavat heti kuun alusta, niin niitä on riittämiin aina  kuun loppupuolelle asti. Jokin pitkä projekti voi nyt alkaa ja olosuhteissa on käytännön ratkaisuja ja siirtoja. Jonkin läheisen ihmisen tehtävät ja velvoitteet voivat nyt kaatua myös omille hartioillesi ja joudut olemaan vastuullisesti apuna. Koeta ottaa pitkäjänteinen ja kärsivällinen ote asioihin ja aikatauluta tehokkaasti tekemisesi. Jokin ajanjakso voi nyt elämässäsi myös päättyä ja voit kokea haikeita tunnelmia. Mutta on aika mennä elämässä eteenpäin ja antaa tilaa uusille kehityskuluille. Jotain täytyy saada päätökseen ja aikuismaista asennetta tarvitaan. Kiireisimmät ja hektisimmät ajankohdat osuvat kuun ensimmäiseen ja kolmanteen viikkoon, sekä aivan viimeisiin päiviin. Draamaa ei nyt ole kuvioissasi mukana, joten riittää että tartut toimeen ja hoidat tehtävät järkevästi ja tehokkaasti.

Jousimies, Elokuu 2015

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehillä jokin menneisyyden asia, joka on roikkunut selvittämättömänä, nousee esiin ja hämmentää mieltäsi. Voit kokea olevasi jossain jumituksessa ja ulospääsyä ei näytä olevan tarjolla. Voit olla jotakin asiaa tai ihmistä kohtaan väistelevä ja ja haluat valttää suoraa kohtaamista. Tämä syö energioitasi ja pitää sinua aloillaan, etkä koe voivasi oikein ryhtyä mihinkään ratkaisevaan. Kuun toisen viikon tapahtumat ja saamasi yhteydenotot sekoittavat ajatuksesi ja vievät keskittymiskykysi. Koeta kuitenkin jaksaa pitää huolta juoksevien asioiden hoitamisista, jotta säilyttäisit elämänhallintasi. Tällöin myös kannattaa olla tarkkana siitä mitä kuulet, sillä kaikkiin sanomisiin ei ole nyt syytä luottaa. Toisesta viikosta eteenpäin saat toki tarmoasi takaisin ja hoidat velvoitteitasi virkeämmin.  Aivan kuun viimeiset päivät korostavat myös edellä mainittuja hämmentäviä teemoja. Kuun viimeisellä viikonlopulla kannattaa jakaa asioita luotettavan läheisen kanssa, niin voit huomata että sinua kuullaan ja ymmärretään.

Kauris, Elokuu 2015

(22.12. - 19.1.)

Kuun ensimmäinen viikko on kauriille velvoitteinen ja joku voi nyt vaatia sinulta sitoutumista johonkin projektiin. Olet realistinen ja ymmärrät mitkä ovat tilanteen vaikuttimet. Aikataulut tuovat kiirettä ja tekemistä mutta suunittelemalla järkevästi saat homman haltuusi. Kuun toinen viikko antaa löysää tilaa ja voit toteuttaa omia unelmiasi ja suunitelmiasi. Olet idearikas ja voit keksiä uusia tapoja toteuttaa itseäsi. Jokin yllättävä käänne tuo myös muutoksia näköpiiriisi mutta kykenet neuvottelemalla ja puhumalla asioista suoraan, saamaan selkeyttä tilanteeseen. Luota tarkkanäköisyyteesi, sillä näet nyt syyt ja seuraukset selkeästi. Kuun viimeinen viikko avaa myös mahdollisuuksia lähteä viemään jotain hanketta tai projektia menestyksekkäästi eteenpäin. Neuvottelut ja keskustelut ovat tukevalla pohjalla ja voit luottaa toisten kanssa tehtäviin sopimuksiin. Varsinkin tämän viikon arkipäivät tuovat nyt toivottua tulosta tekemisistäsi.

Vesimies, Elokuu 2015

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten elokuu alkaa työstettävien asioiden esiinmarssilla ja et koe voivasi tehdä aivan kaikkea oman mielesi mukaisesti. Jokin ihmissuhteisiin liittyvä velvoite vaatii sinulta käytännön tekoja ja sitoutumista. Ota vastuullinen asenne ja hoida asioita järkevästi. Kuun ensimmäiset päivät tuovat mukaan yllättävän käänteen, joka edelyttää sinulta vilkkaita toimia ja ripeitä ryhtymisiä. Toinen viikko jo rauhoittaa tilannettasi ja kolmannella viikonlopulla voit nauttia läheisesi myötä syntyvistä ratkaisuista. Loppukuun kuviot liittyvät oman terveytesi huolenpitoon ja päivität ajankohtaisiksi tehokkaasti ja onnekkaastikkin omaa hyvinvointiasi. Jokin jo pitkään rempallaan tai hoitamatta oleva asia saa nyt vauhditusta ja saat onnekkaasti tilanteet päiväjärjestykseen. Kuun viimeinen viikko on myös tehokas ja aikaansaava ja jälkeä syntyy tekemisistäsi. Viimeisenä viikonloppuna saat nauttia hyvästä seurasta ja ilottelusta läheistesi parissa.

Kalat, Elokuu 2015

(20.2. - 20.3.)

Kalojen energiat keskittyvät elokuussa ihmissuhteisiin ja muiden ihmisten kautta esiin nouseviin tilanteisiin. Kuun alku on vielä velvoitepainotteinen ja käsillä olevat tehtävät vaativat viimeistelyä ja hiomisia. Ensimmäisen viikon hienosäätö vaatii vastuunottoa ja realismia tilanteissa. Saat toki paljon aikaiseksi järkevöittämällä aikataulusi tehokkaaksi. Toinen viikonloppu aloittaa jakson, jolloin ihmissuhde teemat ovat päällimmäisinä. Vilkastumista tapahtuu ja voit kohdata uusiakin tuttavuuksia ja luoda uusia siteitä. Kolmas viikonvaihde sen sijaan varoittaa olemasta liian sinisilmäinen toisten lupauksille. Joku voi nyt luvata sinulle jotain mitä ei kuitenkaan jatkossa pysty pitämään. Myös sopimuksiin ja kauppaan liittyvissä asioissa kannattaa olla tarkkana ja tarkistaa taustat ennenkuin sitoudut mihinkään riskialttiiseen. Samaista tarkkuutta on syytä pitää yllä kuun viimeisenä päivänä. Viimeisellä kokonaisella viikolla sensijaan on enemmän realismia kuvassa mukana ja riskisi ovat pienemmät.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.