Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Elokuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Elokuu alkaa oinailla sekä velvoitteisesti että hilpeän seuranpidon merkeissä. Hoida velvoitteesi siis pois alta jotta aikaa jää myös huvitteluun. Jokin suunitelma tai ryhtymys tässä kuussa vaatii viimeistelyä ja hiomista mutta maltilla ja järkevyydellä voit nyt saada jonkin edukkaan hankkeen liikkeelle. Olet energinen ja jaksat koko kuun työstää tehokkaasti asioita päämäräsi tiedostettua. Jo kolmas viikko vauhdittaa asioitasi ja omalla kekseliäisyydelläsi ja oivaluksillasi saat asioitasi eteenpäin. Tällöin tosin ihmissuhteissasi on jonkin verran vaateita miettimisiin ja suunnan tarkistamisiin. Joku voi nyt olla heiman turhan vaativa ja sinun rooliksesi jää uhrautuminen toisen hyvinvoinnin eteen. Neljännellä viikolla saat jonkin hankkeen tai ryhtymisen valmiiksi ja päätökseen ja voit olla tyytyväinen lopputulokseen, ainakin jossain määrin. Jos jokin asia vaatii vielä viimeistelyä ja hiomista niin nyt on aika ryhtyä toimeen, sillä lopullinen loppusilaus tuo lisää menestystä.

Harka, Elokuu 2016

(20.4. - 20.5.)

Härkä ihmisille alkaa selvästi leppoisampi aika verrattuna koko alkuvuoteen. Vaikka alkuvuosikaan ei välttämättä ole merkinnyt suuria suunnan muutoksia, mutta jatkuva kiire vuorotellen tuskastuttavaa odottelua asioiden edistymiseksi on nyt loppumassa. Voit nyt alkaa hengähtää asioiden edistymisen myötä ja voit saada jonkin hankkeen tai ryhtymykseen kulkemaan omalla painollaan eteenpäin. Jo kuun ensimmäinen viikko antaa tilaa myös leppoisemmille asioille ja pystyt keskittymään enemmän mielipuuhiisi. Kuun puolenvälin tärkeät päätökset ovat edistäviä, joskin valmisteluja vaativia. Jotain merkittävää voi olla kyseessä, joka loppujenlopuksi edistää asemaasi. Neljäs viikko on suorastaan onnekas ja voit luottaa siihen että asiat soljuvat mutkattomasti eteenpäin. Nyt on hyvä hetki aloittaa jotain uutta ja startata kohti tulevaa. Toisaalta jos olet kovasti loman tarpeessa niin aika antaa myöten korjata satoa elämästään ja olla vain laakereillaan.

Kaksoset, Elokuu 2016

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten elokuu tuo jo pidempään keskeneräisinä muhineet selvittämättömät asiat työn alle ja aika on vihdoin tehdä ratkaisuja ja päätöksiä elämän olosuhteisiin. Jokin asia saattaa valmistua lopulliseen muotoonsa ja vaatia itseltäsi selkeitä valintoja. Aika on kypsä luopua jostain mahdottomasta tilanteesta ja miettiä uudella tavalla tulevaisuuttasi. Jotain voi tässä rytäkässä jäädä menneisyyteesi, olivat ne sitten konkreettisia olosuhteita tai omia pään sisäisiä haaveita ja illuusioita. Nyt voit toisaalta nähdä asioita hyvinkin realistisesti ja on aika ottaa vastuuta omasta elämästään ja tulevaisuudestaan. Jos olet aiemmin elänyt olettamusten varassa, niin silmäsi voivat nyt avautua havannoimaan todellisuuden. Ole mahdollisimman selkeä ja samalla sitkeä karsien turhuuksia ympäriltäsi. Jätä taaksesi kaikki ylimääräinen ja koeta keskittyä olennaiseen ja siihen, millä on sinulle eniten arvoa. On aika lähteä kulkemaan kohti todellista unelmaasi.

Rapu, Elokuu 2016

(21.3. - 19.4.)

Elokuu edellyttää ravuilta tarkkuutta ja tarvetta viimeistellä ja parannella jotain käsillä olevaa työtä tai hanketta. Kaikki ei välttämättä suju aivan ensiyrittämällä vaan korjauksia ja uudelleen yrityksiä on vastassa. Koeta itse olla mahdollisimman huolellinen ja tarkka omasta osuudestasi. Jonkun toisen osuus voikin vaatia omaa peräänkuulutustasi ja seuraamista. Nyt ei ole syytä katsoa läpi sormien toisen epämääräistä toimintaa vaan silmä tarkkana olla tietoinen siitä missä mennään. Jonkun lupaukset voivat olla tuulesta temmattuja ja joudut peräänkuuluttamaan tarkkuutta ja huolellisuutta. Kuun neljäs viikko on kriittisin ja olemalla itse hereinen varmistat omaa tulevaisuuttasi. Neljänteen viikkoon mahtuu toki onnistumiosia ja tietynlaista edistystäkin, joten olemalla aktiivinen saat asioita paljon aikaiseksi ja selkiytettyä. Kuun viimeisinä päivinä voit hengähtää ja luottaa siihen että kaikki on loppuunsaatettua ja selkeää - jos vain olet osannut vaatia niin itseltäsi kuin muiltakin huolellista työtä.

Leijona, Elokuu 2016

(23.7. - 22.8.)

Elokuu alkaa leijonilla paneutumisella jonkin velvoitteen suorittamiseen. Olet realisti ja ymmärrät hyvin vaateet ja olosuhteet ja kykenet tekemään käytännöllisiä ratkaisuja. Samalla jokin yllättävä hauskuus  ja piristävä tapaaminen kohottaa mieltäsi. Energiatasosi on koko kuun hyvällä mallilla ja voit pitkästä aikaa luottaa taas omaan jaksamiseesi. Kuukausi tuo myös talouteesi liittyviä ratkaisuja mietintään. Jonkin haaveen tai unelman toteuttaminen on mielessäsi mutta aina tuntuu löytyvän asiaan lisää mietittävää ja pohdittavaa ennen lopullisia valintoja. Ovatko unelmasi ja olemassa olevat realiteetit kohdillaan? Tätä on ehkä vielä syytä miettiä ja jättää suurimmat ratkaisut syksymmälle. Kolmas viikko on vauhdikas ja olet valmis kokeilemaan jotain uutta ja mielenkiintoasi herättävää. Ole utelias uusille kokemuksille ja mene rohkeasti mukaan spontaanisti syntyviin tilanteisiin. Viimeisellä viikonlopulla resurssisi tulevat hyvään käyttöön ja voit kokea että elämän tilanteet rikastuttavat itseäsi runsaudellaan.

Neitsyt, Elokuu 2016

(23.8. - 22.9.)

Neitsyiden on hyvä tarkistuttaa asioita ja suunitelmia tarkoin ennen toimeen ryhtymisiä. Alkukuun ideat sekä neuvonpidot ja keskustelut vaativat huolellisuutta ja on hyvä tarkistaa kaikki faktat ja taustat ennenkuin luot lopullista kuvaa tilanteesta. Jokin sotku tai väärikäsitys voi sotkea suunitelmiasi ja sinulta edellytetään vastuullista asenetta. Nyt ei ole hyvä hätiköidä päätöksien suhteen vaan odottaa loppukuun puolelle ennen lopullisia ratkaisuja. Kuun neljännen viikon ryhtymiset ovat jo mallikkaampia ja saat tilaisuuksia parantaa olosuhteitasi huomattavalla edistyksellä. Loppukuussa, elokuun puolella syntyneet neitsyet voivat hengähtää ja pitkään, jo alkuvuodesta alkanut jumitus asioiden hoitamissa on päättymässä. Jotain on karsiutunut pois elämänkuvioistasi ja olet nyt saanut järkeistettyä olosuhteitasi realistisemmaksi. Syyskuun loppupuolella syntyneet neitsyet ovat menestyksekkäitä tässä kuussa aloitteissaan ja toimissaan. Voit lisätä hyvinvointiasi jollain uudella aluevaltauksella ja horisonttisi on laajentumaan päin.

Vaaka, Elokuu 2016

(23.9. - 23.10.)

Kuukauteen mahtuu paljon vaaoilla asioiden loppuunsaattamisia ja viimeistelyjä aiemmin aloitetuissa hankkeissa. Jokin aikatauluttaa tehokkuutta vaatien päiviäsi ja olet suunitelmallinen ja käytännönläheinen. Joitain epämääräisiltä tuntuvia sotkuja on selvitettävä ja saatava asioihin uutta ryhtiä. Olet nyt toki energinen ja aikaansaava koko kuun ja saat valmista jälkeä aikaiseksi. Aivan kuun alkuun ja puoleenväliin mahtuu toki kevyempääkin seuraelämää ja hauskanpitoa. Jokin asia jo kauempaa menneisyydestä vaatii kuitenkin palaamista ajassa taaksepäin ja asia on vihdoin järjestettävissä. Hoida asia kerrallaan ja ota selvää asioista olemalla tutkiva ja utelias. Kuun lopulla voit jo hengähtää ja katsoa työsi jälkiä tyytyväisyydellä. Kuun viimeinen päivä aloittaakin ihmissuhteiden kannalta mielenkiintoisen ja antoisan jakson ja aikaa tunne-elämään alkaa löytyä enemmään.

Skorpioni, Elokuu 2016

(24.10. - 22.11.)

Elokuussa on paljon positiivisuutta tilanteissa mukana ja yleisesti skorpionit saavat hyvää siivitystä elämäänsä. Kuun ensimmäisestä viikonlopusta eteenpäin sosiaalisuutesi kasvaa ja seuranpito niinkuin yhteistoiminnallisuuskin sujuvat jouhevasti. Myös keskustelut ja neuvottelut ovat mieltäsi piristäviä ja voitkin luovalla tavalla jakaa ajatuksiasi muiden kanssa. Hyvä kuukausi hakeutua muiden seuraan ja tehdä jotain yhdessä. Kuun neljäs viikko vasiten korostaa näitä teemoja ja voit laajentaa horisonttejasi uusiin suuntiin luottavaisin mielin. Rahaan ja talouteen liittyvät asiat sensijaan vaativat nyt ylimääräistä panosta ja mietintää. Ole realisti. äläkä hanki mitään etukäteen miettimättä tai liian heppoisin perustein. On hyvä jos jätät suurimmat hankinnat aivan kuun viimeisille päiville, jolloin riskitekijät ovat jo poissa kuvioistasi. Voitkin tällöin saada jotain merkittävää aikaiseksi mutta vain tarkalla etukäteisharkinnalla saat parhaan ja edukkaan lopputuloksen aikaiseksi.

Jousimies, Elokuu 2016

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehillä elokuussa on edessä jostain asiasta luopuminen ja taaksejättäminen. Jokin aihe tai keskeinen teema elämässäsi vaatii ratkaisua ja uuden suunnan ottoa. Jokin jo aikansa elänyt asia, joka ei enää tue kehitysträsi on jäämässä taaksesi ja näin ollen antaa tilaa uudelle. Alkukuu voi olla tuskastuttava pohdintoineen ja voit kokea että elämässäsi ei mikään asia edisty. Arvioi huolella mitkä asiat ovat arvoisiasi ja arvostettavia ja karsi kaikki turha ja ylimääräinen sivuun. Älä kuitenkaan tee mitään hätiköidysti vaan odota aina kuun neljännelle viikolle ennen lopullisia päätöksiä ja ratkaisuja. Riskinä on alkukuussa tehdä vielä virhearviointeja ja väärinymmärryksetkin ovat mahdollisia. Ota aikaa tarpeeksi lepoon ja palautumisiin, sillä tavoin pystyt pitämään pahimmat stressitekijät loitolla. Kuun lopulla voit hengähtää, sillä vaikein aika alkaa jättämään sinut rauhaan ja saat tasaisempaa jälkeä taas aikaiseksi.

Kauris, Elokuu 2016

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden elokuu edistyy jouhevasti ja saat monia keskeisiä asioita kulkemaan haluamaasi suuntaan. Kuvassa on mukana myös jokin vanha keskeneräinen aihe tai aiemmin aloitettu ryhtymys, joka tosin vielä vaatii vaivannäköä ja loppuun saattamista. Asia voi nyt tuntua aluksi vastaanhangottelevalta mutta järkeistämällä ja samalla kuitenkin keksimällä uusia tapoja lähestyä aihetta voit nyt saada loppukuuhun mennessä paljon loppuunsuoritettua. Jokin aihe tai asia joka on ollut edessäsi jo alkuvuodesta asti, roikkuen jonkinasteisessa välitilassa, voi nyt vihdoin saada viimeisen silauksen ja koet vapautuvasi taakasta. Ole suunitelmallinen ja jaa asioitasi muiden ihmisten kanssa niin huomaat että keskustelut antavat itsellesi lisää infoa ja tietoisuutta ratkoa ongelmaa. Yhteistyö tuntuukin nyt sopivan itsellesi paremmin kuin omin päin toimiminen. Kuun neljäs viikko on merkittävä, sillä jotkin asiat loksahtelevat paikoilleen haluamallasi tavalla ja pystyt jättämään tehdyn työn taaksesi tyytyväisenä.

Vesimies, Elokuu 2016

(20.1. - 19.2.)

Elokuu alkaa piristävästi yhteistyötä vastuullisesti tehden. Tilanteissa on niin kiireen ja tekemisen tuntua kuin myös iloittelua ja hyvää seuranpitoa. Jo alkukuusta voit olla tyytyväinen saavutuksiisi, joita olet jo pitkään etukäteen suunitellut ja harkinnut. Olet erittäin tehokas ja aikaansaava koko loppukuun ja energiatasosi on hyvä. Voit nyt toteuttaa hankkeitasi suunitellusti ja harkitusti, joskin kärsivällisesti työstämällä. Kuun puoliväli on idearikasta aikaa, joten käytä luovuuttasi tilanteissa niin voit keksiä uusia ratkaisuja vanhoihin ongelmiin. Kuun neljäs viikko edellyttää konkreettisia tekoja ja ryhtymisiä jonkin asian edistämiseksi. Ota vastuuta ja toimi harkiten niin huomaat että sinulla on nyt mahdollisuus saada paljon aikaiseksi käytännön tasolla. Jokin projekti tai ryhtymys valmistuu ja voitkin kuun viimeisinä päivinä vetäytyä rauhaisampiin olosuhteisiin. Tehokas kuukausi, jonka jälkeen olet varmistanut tulevaisuuden pohjaa itsellesi ja läheisillesi.

Kalat, Elokuu 2016

(20.2. - 20.3.)

Kaloilla ihmissuhteet ovat vaativassa roolissa elokuussa. Alkukuussa jonkun ympärilläsi olevan ihmisen tai tahon toiminta teettää itsellesi työtä ja vaatii vaivannäköä koko loppukuun ajaksi. Varsinkin helmi-maaliskuun vaihteessa syntyneet kalat voivat kokea olevansa pinteessä tilanteiden kehittymisen myötä. Olisi ensiarvoisen tärkeää nyt raakata epärealistisuutta elämääsi aiheuttavat tekijät kannoiltasi ja arvottaa tilanteita järkevästi. Joku taho voi osoittautua epäluotettavaksi ja vastuullesi jää enemmän kuin laki sallii. Pidä pää kylmänä ja ole sitkeä ja selvitä tarkoin olosuhteiden faktat ja taustat. Älä riskeeraa mitään vaan pidä huoli että kaikki tulee hoidettua ajallaan. Kuun viimeinen viikko tuo helpotusta tilanteeseesi. Maaliskuun puolivälissä syntyneet sensijaan ovat onnekkaampia ja varsinkin kuun neljäs viikko suosii ihmissuhteitasi ja sopimusasioita. Heillä riskitekijät ovat vähissä ja voitkin luottaa yhteistyöhön ja omiin valintoihisi.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.