Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Bea Blohm

Selvänäkijä

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Enkelivaloselvänäkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Elokuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Oinailla on elokuussa rahaan ja talouteen liittyviä kysymyksiä ja muuttuvia tilanteita näköpiirissä. Asioiden hoitamiset elävät ja muutoksia ilmaantuu eteei yllättäviltä suunnilta. Myös oma mielipiteesi talousasioissa voi nyt olla uutta suuntaa hakeva ja omatkin ideasi poukkoilevat suuntaan jos toiseenkin. On hyvä antaa ajan kulua ennenkuin näet lopullista muotoutumista ja asettumista näköpiirissäsi. Ihmissuhteesi ovat myös esillä mutta vaativina, velvoitteisina ja muutoksiakin tuovina. Jokin suhde voi olla sen laatuinen että joudut jättämään nyt jotain taaksesi ja antaa tilaa uusien mahdollisuuksien syntymisille. Ole nyt tietoinen pinnanalaisista virtauksista ja pidä realiteetit mukana. Nyt ei ole hyvä aika olla turhan luottavainen  toiseen vaan itsenäiset ratkaisut toimivat parhaiten.

Harka, Elokuu 2018

(20.4. - 20.5.)

Elokuu tuo muutoksia härkien elämään ja herkästi jotain täytyy aloittaa uudestaan ja uudestaan, ennenkuin olosuhteet takaavat jatkuvuutta. Voit kokea tilanteet poukkoilevina ja yllättäviä käänteitä on luvassa. Hermojasi kiristää herkästi äkkinäiset käännökset ja suunnittelemattomat suunnan muutokset. Koeta hillitä tahtia hieman ja onkin hyvä tiedostaa että uusien aloituste alkaminen asettuu suunitellusti vasta syksyn tulon myötä. Alkukuussa voit olla normaalia ärsyyntymis herkempi ja itsehillintää onkin hyvä harjoittaa. Elokuun loppu kyllä antaa merkkejä jonkin asian selkiytymiseen mutta vain omalla panostuksella ja maltilla, sekä vastuuta kantamalla.

Kaksoset, Elokuu 2018

(21.5. - 20.6.)

Tasaisesti etenevä elokuu takaa kaksosille tukevaa maata jalkojen alle ja jatkuvuuden tunnetta asioiden hoitamisissa. Alkukuu edellyttää hieman normaalia enemmän vastuunottoa ihmissuhteissasi ja yhteistyötä vaativissa asioissa. Jo toinen viikko aloittaa helpomman jakson ja sosiaalisuutesi kohentuu ja paranee. Jonkin asian hoitaminen vaatii hieman vielä odottamista ja ajan kulumista ennenkuin vauhdittumista on näkyvillä. Jokin toimimattomuus jonkun asian suhteen voi hermostuttaa mutta jo loppukuulla on merkkejä etenemisestä ja asioiden loksahtelemisesta paikoilleen. Kuitenkin vältyt tässä kuussa suuremmilta muutoksilta ja vaateilta hyvin.

Rapu, Elokuu 2018

(21.3. - 19.4.)

Elokuussa ravuille ihmissuhteet näyttäytyvät eteen kaikessa vaativuudessaan ja toisen viiken teemat vaativat kärsivällisyyttä, vastuunottoa ja malttia. On hyvä ottaa pitkäjänteinen ote asioihin ja koettaa säilyttää järkevä asenne. Kuun lopulla vaateet vain kovenevat ja tällöin on hyvä pitää kiinni myös omista oikeuksista ja näkökannoista. Jokin tilanne voi äityä sen kaltaiseksi että koet tarvetta vetäytymiseen ja pois alta juoksemiseen. Pidä kiinni oikeudenmukaisuudesta ja älä anna kenenkään kävellä ylitsesi. Kuukausi on muutenkin työläs ja stressi on helposti päällimmäisenä. Hoida tärkeimmät asiat ja jätä vähemmän tärkeät tuonnemmaksi.

Leijona, Elokuu 2018

(23.7. - 22.8.)

Leijonilla hiertää elokuussa viivästyvät asiat ja jonkin ryhtymisen aloittamisen lykkääntyminen. Suurempia muutoksia tilanteeseesi tuskin tulee, aikataulujen venyminen sensijaan saattaa herkästi hermostuttaa. Loppukuu antaa kuitenkin jo viitteitä asioiden vauhdittumisiin ja pääset taas asioihin käsiksi. Kuun toisella viikolla on hyvä välttää liiallista hyväuskoisuutta tilanteissa ja on hyvä koettaa olla menemättä siitä yli missä aita on matalin. Myös ihmissuhteissa on yllättäviä käänteitä, jotka saattavat hermostuttaa muuttuvien aikataulutusten myötä. Voit myös itse saada päähänpistoja jossain tekemisissäsi mutta kovin tuottoisaa jälkeä äkkilähdöistä ei näytä syntyvän.

Neitsyt, Elokuu 2018

(23.8. - 22.9.)

Kuun alku suosii ihmissuhteita ja yleensäkin yhteistyötä. Ole sosiaalisesti aktiivinen kuun ensimmäinen viikko niin huomaat saavasi piristystä yhteisistä tekemisistä. Kuukausi sujuu suhteellisen tasaisesti ja rauhaisasti eteenpäin ilman suurempia vaateita tai ongelmia. Kuun lopulla jokin uusi hanke tai ryhtyminen on kannattava. Voit saada yllättäen kimmokkeen ryhtyä johonkin uuteen hankkeeseen tai velvoitteeseen, joka inspiroi sinua kohtaamaan ja kokeilemaan jotain uutta ja mielenkiintoasi herättävää. Järkevyyttä ja realismia on hyvissä määrin kuvassa mukana, joten vältyt riskitekijöiltä. Kuun viimeiset päivät vauhdittavatkin tekemisiäsi hyvällä tavalla ja koet olevasi aikaansaava ja tehokas.

Vaaka, Elokuu 2018

(23.9. - 23.10.)

Vaakojen ihmissuhde tilanteet voivat herkästi käydä läpi muutoksia elokuussa. Ärsyyntymistä on herkästi ilmassa ja vastuu asioiden etenemisistä tuntuu jäävän itsellesi. Varsinkin kuun toinen viikko on vaatelias ja kärsivällisyyttäsi koetteleva mutta järkevällä asenteella on nyt kysyntää. Kuun neljäs viikko on myös vaativa ja jokin taho tai ihminen tuntuu jyräävän ylitsesi. Koeta pitää puoliasi ja sano rohkeasti "ei", jos sinulta vaaditaan liikoja. Tämä kuukausi ei ole suotuisaa aikaa aloittaa mitään utta ihmissuhteissa tai yhteistyötä vaativissa asioissa, vaan on hyvä antaa vielä ajan kulua ennen ryhtymistä mihinkään uuteen. Loppu kuu on myös työn täyteinen ja kiireen tuntua on tehtävien loppuun saattamisissa.

Skorpioni, Elokuu 2018

(24.10. - 22.11.)

Elokuun alkupuoliskolla skorppareiden on hyvä säilyttää malttinsa ja välttää ylilyötejä niin hankinnoissa kuin muissakin ryhtymisissään. Jokin voi näyttäytyä edessäsi edukkaalta tai houkuttelevalta mutta saatat nyt olla turhan yliolkainen arvioinneissasi. Myös jokin hoidettava sopimus asia voi viivästyä ja vaati malttia ja lisäselvityksiä. Nyt ei kannat luottaa liian herkästi siihen että asiasi tulisivat hoidetuksi huolella vaan tarkistuksia on hyvä itse tehdä. Kuun viimeinen viikko palauttaa yllättäen järkevästi asioitasi kohdilleen ja huolen aiheet jäävät taaksesi. Koet pääseväsi muutoinkin parempaan vireeseen ja tilanteet edistyvät taas mallikkaasti.

Jousimies, Elokuu 2018

(23.11. - 21.12.)

Vaikka elokuussa jousimiesten ympärillä on muutoksia ja vaikeitakin asioita niin varsinaisesti ne eivät omaan elämääsi vaikuta. Kuun alku painottaa hieman vastuuta yhteisten asioiden hoitamisissa ja pieniä velvoitteita kanssaihmisten suhteen. Voit kokea toimivasi paremmin yksin kuin yhdessä muiden kanssa. Toinen viikko aloittaa sosiaalisemman jakson, kestäen aina kuun loppuun asti. Aika voi tuntua myös tässä kuussa hieman matelevalta ja pientä puhdittomuutta voi olla ilmassa. Toisaalta tuskin akuutteja ja kiireellisiä tehtäviä myöskään ilmaantuu, joten saat kyllä kaiken mallikkaasti suoritettua mitä käsillä on.

Kauris, Elokuu 2018

(22.12. - 19.1.)

Elokuun alussa ihmissuhteissa on kauriilla vielä sopuisuutta mutta kuun toisesta viikosta eteenpäin suhdetoimintasi muuttuu vaativammaksi. Jonkin yhteisen asian hoitaminen jää omille harteillesi ja koet että sinun vastuusi lisääntyy. On hyvä järkeistää asioita niin että et stressaisi tilanteita liikaa ja puhua suoraan sinua vaivaavista asioista. Loppukuu voi kyllä tuoda johonkin yhteiseen asiaan tai tunne-elämään niin suuria paineita että koet, että sinun saatava ppäätös jollekin tilanteelle. Tunne-elämäsi voi ailahdella tunnetilasta toiseen ja onkin hyvä kohdata tunteensa nyt rohkeasti ja pintaa syvemmälle mennen. Aivan loppu kuu palauttaa toimintatarmosi ja koet olevasi ryhtyvämpi ja jaksavampi.

Vesimies, Elokuu 2018

(20.1. - 19.2.)

Aivan elokuun alkupäivinä vesimiesten on hyvä välttää liikaa riskinottoa tekemisissään ja ryhtymisissään. Jokin päähänpisto voi olla turhan uhkarohkea ja malttia on hyvä harjoittaa. Jonkin asian edistyminen venyy ja aikasi kuluu herkästi turhautumiseen. Ideoita voi lennellä ilmassa suuntaan jos toiseenkin mutta päätöksiä tai ryhtymisiä ei tunnu syntyvän. Jokin sopimusasia tai juoksevan asian hoitaminen vaatii nyt itseltäsi lisä selvityksiä ja tiedon hankintaa. Suuria muutoksia kuukausi tuskin tuo mutta voit nauttia rauhaisasta tahdista ja keskittyä sisäiseen elämääsi. Sosiaalisuutta tulee kuun toiseswta viikosta eteenpäin lisääntyvästi mutta aivan tilanteisiin voi liittyä vaikeidenkin asioiden käsittelyä.

Kalat, Elokuu 2018

(20.2. - 20.3.)

Tasaisesti ja maltillisesti etenevä elokuu on rauhoittava ja tasainenkin sävyltään kalojen kohdalla. Kumpuilevia ideoita ja innostuksen kohteita voi kyllä pulputa alitajunnastasi pintaan ja mielikuvituksesi on runsasta. Voit myös päästä toteuttamaan jotain unelmaasi tai saada mahdollisuuden tehdä jotain jo kauemminkin haaveilemaasi.  Onkin hyvä aika kuulla omaa sisäistä ääntään ja antaa aikaa ideoinnille ja unelmoinnillekin. Tee jotain luovaa ja mielikuvitustasi inspiroivaa. Kuun viimeinen viikonloppu tuo mukanaan hauskoja sattumuksia ja yllätyksiä jonkun kanssaihmisen myötä. Tutustu uusiin ihmisiin ja jaa aikaasi sosiaalisesti. Kuun viimeiset päivät antavat tilaa toiminnalle ja ryhtymisille.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.