Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Elokuu 2019

(21.3. - 19.4.)

Elokuu tuo oinaille monessakin suhteessa helpottuneemmat tilanteet esiin ja voit luottaa asioiden etenemisiin suhteellisen normaalisti. Kuun ensimmäiset päivät suosivat ihmissuhteita ja mukavia tilanteita on syntymässä kanssaihmisten myötä. Pystyt myös tekemään järkeviä ja onnistuneita hankintoja ja ryhtymykset vievät sinua eteenpäin. Kuun puoliväli suosii matkantekoa ja tilanteet ja mahdollisuudet vaihtaa maisemaa syntyvät yllättäen ja hyvinkin sponttaanisti. Kuun neljäs viikonloppu korostaa jonkin asian konkreettista tekemistä yhteistyössä jonkun kanssa. Tilanne edellyttää tarkkuutta, huolellisuutta ja yksityiskohtiin paneutumista.

Harka, Elokuu 2019

(20.4. - 20.5.)

Elokuu on härille aina kuun puolen välin yli kiireistä ja velvoitteista aikaa. Voit nyt kuitenkin ryhtymällä toimeen saada paljon aikaiseksi ilman suurempia vastustuksia. Vältä kuun ensimmäisinä päivinä ihmissuhteissasi liian äkkivääriä johtopäätelmiä. Yllättävät käänteet jonkun läheisen suhteen vaativat nyt diplomatiaa ja avaramielistä asennetta. Ole myös järkevä ja vastuuntuntoinen. Kuun puolen välin uutiset ja kuulemasi asiat eivät ehkä ole mieluisia ja voivat rajoittaa joitakin ryhtymisiä. Kuun neljäs viikonloppu ja seuraava viikko tuovat sensijaan uusia hankkeita ja yhteistyö tilanteita. Voit nyt luottaa siihen että asiat etenevät vauhdilla ja yhteistyö onnistuu.

Kaksoset, Elokuu 2019

(21.5. - 20.6.)

Elokuu tuo kaksosille hyviä tilaisuuksia viedä hankkeita eteenpäin suosiollisissa merkeissä. Kuun alkpuolisko on positiivinen ihmissuhteiden kannalta ja tapaamiset ja seuranpidot tuovat hyvää mieltä mukanaan. Kuun puolenvälin jälkeinen aika suosii hankintoja, sopimusasioita ja yleensä neuvotteluja. Voit saada hyviä uutisia joltain ja se avaa elämääsi lisää mahdollisuuksia. 19. päivästä eteenpäin joudut ponnistelemaan hieman enemmän asioiden eteen ja tekemistä moneen suuntaan on tulossa. Kiireen tuntua on kuvassa mukana ja pieniä velvoitteita täytyy hoitaa. saat kyllä aikaiseksi asioita mutta hieman vastuutasi korostaen.

Rapu, Elokuu 2019

(21.3. - 19.4.)

Elokuussa rapujen toimitettaviin asioihin tulee vauhdittumisia ja ja tilanteet etenevät helpommin kuin koko kesän aikana aiemmin. Jokin virallinen sopimus asia ratkeaa kannaltasi suotuisasti ja neuvottelut tukevoittavat asemiasi. Alkukuu voi tuoda jopa parannusta taloudellisiin asioihin ja koet olevasi tukevammalla pohjalla. Loppukuu tuo yhteistä tekemistä läheisesi myötä ja tilanteet tuovat hyvää mie4ltä osallesi. Jokin uusi yhteinen ryhtymys voi alkaa ja koet itsekin innostuvasi uusista asioista. Ole utelias ja rohkea kokeilemaan jotain uutta ja ennen kokematonta. Tilanteet voivat syntyä yllättäen ja suunnittelematta mutta ei ole syytä olla kovin varuillaan nyt.

Leijona, Elokuu 2019

(23.7. - 22.8.)

Leijonille elokuu on erittäin aktiivista ja omia ryhtymyksiä korostavaa aikaa. Oman aloitteikkuutesi ja energisyytesi ansiosta saat paljon aikaiseksi ja jälkeä myös syntyy. Kuun alku tuo yllättäviä kohtaamisia ja ihmissuhteissasi on vilkasta. Kuun puoliväli tuo yllättäviä uutisia ja olet monien tahojen myötä tekemisissä. Sosiaalinen elämä on vilkasta ja tilanteet ovat mielihyvää tuovia. Loppukuu kehoittaa kiinnittämään huomiota talous- ja raha-asioihin ja on syytä olla normaalia tarkempi näiden suhteen. Jokin asia voi ilmaantua eteesi puskista ja joudut äkillisen tilanteen eteen. Ole maltillinen.

Neitsyt, Elokuu 2019

(23.8. - 22.9.)

Elokuun alkupuolisko on neitsyille rauhoittumisen aikaa ja koetkin tarvetta saada aikaa itsellesi ja omissa oloissa olemiseen. Et ole alkukuussa kovin yritteliäs tai energinen, vaan koet ennemminkin tarvetta vetäytymiseen ja yksinoloon. Alitajuntasi on aktiivinen ja edellyttääkin hiljentymistä ja sisäänpäin kääntymistä. Kuun kolmannen viikonlopun jälkeen hereistyt ja oma energisyytesi kohdillaan. Voitkin innostua loppukuussa tekemään ja kokeilemaan jotain aivan uutta ja itseäsi kiinnostavaa. On hyvä aika tällöin olla rihkea ja utelias uusia asioita kohtaan. Myös ihmissuhteesi heräävät henkiin ja sosiaalisuutesi kasvaa ja koet että tulet kuulluksi.

Vaaka, Elokuu 2019

(23.9. - 23.10.)

Elokuun ensimmäinen kokonainen viikko tuo vaaoille onnistumisen kokemuksia ja edistystä asioihin. Jokin yhteistyö voi tuottaa nyt hyvinvointia ja ihmissuhteissasi on tukevuutta ja luotettavuutta. Olet myös suhteellisen energinenja velvoitteet eivät nyt suuremmin vie aikaasi. Kuun kolmas viikonloppu voi on vilkas ja verkostoituminen onnistuu. Seuraavan viikon keskustelut ja sopimusasiat ovat kannaltasi hyviä ja löydät onnekkaita tilanteita puhua asioistasi niin, että koet tulevasi kuulluksi. Loppukuu tasoittaa myös hyvin tietäsi ja rauhoittaa elämäntahtiasi.

Skorpioni, Elokuu 2019

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien elokuun alku tuo ihmissuhteiden myötä uusia tuulia elämääsi ja joudut ehkä sopeutumaan muuttuvaan tilanteeseen. Jonkun toisen käytös voi nyt olla hyvinkin äkkiväärää ja poukkoilevaa ja vaikuttaa omien suunitelmiesi muuttumisiin. Kuun puolen välin keskustelut ja kuulemasi asiat voivat myös yllättää ja saada sinut tilanteeseen jossa joudut yksin pohtimaan tilanteen järkevää ratkaisua. Kuun alku on kiireistä ja stressaavaa ja vastuu asioiden edistämisistä järkevästi jää itsellesi. Ole itsenäinen ja luota omiin voimavaroihisi. Loppukuu tuo jo tasaisempaa etenemistä ja tahtisi rauhoittuu ja normalisoituu.

Jousimies, Elokuu 2019

(23.11. - 21.12.)

Elokuu on jousimiesten kohdalla aina kuun 18 päivään asti leppoisaan tahtiin etenevä ja saat hyvinkin tasaisesti asioita edistetyksi. Ensimmäinen viikko on suosiollinen uusien hankkeiden suhteen ja saat onnistumisen kokemuksia omista ryhtymyksistäsi. Viikko tuo myös sosiaaliseen elämääsi ja ihmissuhteisiisi hyväksyvää sävyä ja koet että tulet huomioonotetuksi. Kolmas viikko tuo onnistumisia neuvotteluihin, sopimuksiin ja kaupankäyntiin liittyvissä asioissa. Voit laajentaa myös verkostoasi ja keskustelut tuovat asioihin positiivisia lopputulemia. On hyvä jakaa asioitaan puhumalla, niin voit saada uutta näkökulmaa tilanteisiin.Kolmas viikko aloittaa kuitenkin kiireisemmän jakson ja tästä eteenpäin omaa panostustasi käsillä oleviin tehtäviin tarvitaan enemmän.

Kauris, Elokuu 2019

(22.12. - 19.1.)

Elokuun ensimmäiset kymmenen päivää ovat kauriille vielä ihmissuhteiden merkityksellisyyttä korostavaa aikaa mutta saat nyt tilanteisiin enemmän edistystä ja toimivuutta kuin viime kuun puolella. Kuun neljäs viikonloppu lupaa jo tällä saralla yhteisyyttä korostavaa aikaa ja yhteiset ryhtymiset ovat mielekkäitä ja onnistumisen kokemuksia tuovia.Kaiken kaikkiaan kuun viimeinen viikko on oivallista aikaa luoda myös uusia suhteita ja tilanteet muodostuvat hyvinkin yllättävällä tavalla mieleiseksesi. Jotain uutta voi myös alkaa liittyen yhteisiin hankkeisiin ja uudet tuulet viriävät tuoden mukanaa uutta mielenkiintoa elämääsi. Tällöin onkin hyvä olla sosiaalisesti uteliaana liikkeellä.

Vesimies, Elokuu 2019

(20.1. - 19.2.)

Vesimiesten elokuu on ihmissuhdekeskeinen ja tilanteisiin liittyy muutospaineita toisen taholta. Olemalla utelias ja joustava toisen asioita kohtaan voit myös itse löytää uusia väyliä suhtautua muuttuvaan tilanteeseen. Kuun alku voi tuntua hankalalta ja voit kokea erillisyyttä suhteessasi muihin. Jo kuun ensimmäinen kokonainen viikko tuo kuitenkin yhteisymmärrystä tilanteisiin ja löydät väyliä lähteä asioissa yhteisessä hengessä eteenpäin. Puolenkuun aika vilkastuttaa päiviäsi yllättävien uutisten myötä ja suunitelmiisi ja aikatauluisisi nousee äkkikäänteitä. Seuraava viikko antaa jo tilaa avartaa näkökantaasi ja tällöin on hyvä keskustella toisen kanssa vaikeistakin asioista avartavasti. Loppukuu on tasaista ja rauhoittavaa.

Kalat, Elokuu 2019

(20.2. - 20.3.)

Elokuu painottaa kaloille asioiden viimeistelyjä ja paranteluja. Olet työ keskeinen ja velvoitteissa riittää pienten yksityikohtien viilailuja ja korjailuja. On myös vaateita ottaa huomioon toisten tilanteita ja työrauhan ylläpito voi vaatia ylimääräistä malttia. Pidä huolta myös terveydestäsi, sillä pienet huolet voivat myös liittyä omaan terveydentilaasi. Neljäs viikonloppu aloittaa ihmisläheisemmän jakson ja yhteinen tekeminen onnistuu puhaltamalla tehokkaasti yhteiseen hiileen. Myös mielenkiintoisia tuttavuuksia voi olla syntymässä ja verkostosi voi laajentua uusiin tahoihin. Hauskuutta yllättävällä tavalla on näköpiirissä.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.