Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Helena Tiira

Kaukohoidot, Reiki-energia ja korttien viestit

Kaisa Koskinen

Tunnetyöskentely, ennustaminen ja selvänäkö

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Seija Lahti

Selvänäkijä ja henkinen auttaja

Anni Marketta

Kaukoparantaja ja ennustaja

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Niina Maarit

Intuitiivinen selvänäkijä, Tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Agatha Seine

Selvänäkijä

Irene Purhonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvoja, reikihoitaja ja chakrojen puhdistus

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä ja unientulkitsija

Saga Malmi

EnkelivaloSelvänäkijä ja EnkeliValoParantaja

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Suvi Lempinen

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Assi Lumenvirta

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Selvänäkijä ja parantaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Carita Eklund

Selvänäkijä, unien tulkitsija ja energiahoitaja

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Elokuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden kohdalla elokuun alun yhteydenpidot tai viestit voivat olla sen laatuisia että suunitelmiin ilmentyy esteitä ja tätä kautta muutosvaateita. On hyvä ottaa kärsivällinen asenne ja tehdä asiaan lisäselvennyksiä, jotta saisit asioitasi taas etenemään. Toisaalta voit huomata kaiken kaikkiaan tässä kuussa että muutosvaateet ovat lopullisia ja paluuta vanhaan ei ole. Joten vältä kuun alussa tekemästä mitään suurisuuntaista liian heppoisin perustein ja varaudu uusiin järjestelyihin. Myös kuun viimeinen viikko edellyttää järkevää ja maltillista otetta kaikessa ja stressi voi nyt vaatia veronsa, jollet osaa hellittää ja antaa itsellesi aikaa tarpeeksi lepoon. Kovin suuriin uusiin hankkeisiin tässä kuussa ei siis ole varaa.

Harka, Elokuu 2020

(20.4. - 20.5.)

Elokuun alku vilkastuttaa härkien elämää taas uusiutuvilla ideoilla ja suunitelmilla. Kuvaan mahtuu suunitelmissa muutoksia ja uudelleen järjestelyjä. Jotain onneakin on nyt kuitenkin neuvotteluissa ja sopimusasioissa mutta asian työstäminen jää nyt itsellesi. Loppukuu lupaa jo rauhaisampaa ja tasaisempaa edistystä ja pystyt suunitelmallisempaan toimintaan. Varsinkin kuun viimeinen viikko tuo tyydytyksen tunteen ja koet vieväsi hankkeita eteenpäin helpommin ja jokin tärkeä asia asettuu kohdilleen onnistuneesti. Kuun viimeinen viikko lupaa hyvää yhteistyötä ja neuvonpidoissa sopusointua ja onnistumisia. Jaa asioitasi tällöin muiden asianomaisten kanssa hyvillä mielin.

Kaksoset, Elokuu 2020

(21.5. - 20.6.)

Elokuun alku on kaksosille varsin ihmissuhdekeskeinen ja kuun ensimmäiset seitsemän päivää suosivat yhteistyötä ja tunne-elämää. Olet koko kuun hyvin toimintakykyinen ja pystyt suoriutumaan eteen tulevissa tilanteissa tehokkaasti. Oman energisyytesi ansiosta saat nyt asioita edistetyksi hyvin. Kuun loppu voi tuoda yllättävällä tavalla eteesi jonkin tiedon tai asian, joka on hyvä ottaa suurennuslasin kanssa tarkasteltavaksi. Jokin kuulemasi asia ei nyt välttämättä ole aivan sitä miten se sinulle esitetään. Ole tarkkaakin tarkempi neuvotteluissa, sopimusasioissa ja vuorovaikutussuhteissa, jotta ymmärrät tärkeät asiat oikein. Tarkista myös itse kaikki huolella, että myös toinen taho on ollut tarkkana asioiden kanssa.

Rapu, Elokuu 2020

(21.3. - 19.4.)

Elokuu on ravuille moninainen tuoden tullessaan niin asioiden ja tilanteiden lopullisia päättymisiä, kuin myös uusia aloituksia. Kuun alun keskustelut ja neuvonpidot ovat vaateliaita ja voit kokea saavasi vastustusta omien ajatusten ja ideoiden myötä. Joku voi yrittää kävellä ylitsesi ja joudut puolustamaan paikkaasi ja näkökantaasi. Kiireitä ja lisävelvoitteita tuntuu tulevan tuon takaa ja jokin uusi vaade voi viedä aikaasi ja energiaasi. Kuun loppuun mennessä muutospaineet ovat ohi mutta varaudu siihen, että tämän kuun tapahtumat vaativat aikaasi ja huomiotasi vielä koko loppu vuoden. Kuukausi päättyy kuitenkin hyvään mieleen ja jonkin asian asettumista aloilleen.

Leijona, Elokuu 2020

(23.7. - 22.8.)

Elokuun alussa leijonien yllykkeet ryhtyä tekemään jotain uutta ja kiehtovaa vievät helposti heidän elämän uusille raiteille. Olisi kuitenkin syytä käyttää harkintaa ja välttää turhan uhkarohkeita ryhtymyksiä hetken mielijohteesta. Varsinkin asiat ja aiheet jotka vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen, vaativat vielä lisää pohdintaa ja malttia, ennenkuin ovat toteuttamiskelpoisia. Tee kuitenkin jotain rutiineista poikkeavaa, jotta saisit uuden viehätyksen kokemuksen itsellesi toteutettua. Kuun puoliväli kertoo energisyydestä ja innostuneisuuudesta toimia ja tehdä asioita. Olet aloitteikas ja olet yhteyksissä eri tahoihin ahkeraan. Tämä on hyvää aikaa ryhtymyksiin ja uusiin ideoihin. Kuun loppu sujuu suunitelmien mukaisesti suuremmitta ongelmitta.

Neitsyt, Elokuu 2020

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille elokuun alussa kuulemasi asiat tai läpikäydyt neuvonpidot saavat vakavamman sävyn ja järkevyyttä ratkaisujen teoissa tarvitaan. Olet kuitenkin realistisesti liikkeellä ja kykenet käytännönläheisiin valintoihin ja ratkaisuihin. Kolmas viikko painottaa uusia tuttavuuksia ja mielenkiintoisia kontakteja. Jotain voi ilmentyä hyvinkin yllättävällä tavalla ja kiinnostut kenties uusista yhteisistä ryhtymyksistä. Kuun loppu voi avata mielenkiintoisella tavalla toteuttaa jotain omien haaveiden mukaista. Jokin idea tai unelma voi avautua eteesi uudella tavalla. Pidä kuitenkin realiteetit hallussa ja tarkista asioiden todenperäisyys ja käytännöllisyys huolella ennen toimeen ryhtymistä. Jonkun toisen apu voi nyt olla avaiasemassa.

Vaaka, Elokuu 2020

(23.9. - 23.10.)

Vaaoilla on herkästi elämässä suuria muutosvaateita edessään elokuun aikana. Varsinkin syyskuun puolenvälin jälkeen syntyneet vaakaihmiset jättävät nyt taakseen jonkin keskeisen elementin elämänolosuhteistaan ja jonkinlaiseen puolustus asetelmaan voit helposti joutua. Kaikkeen sinulta vaadittavaan ei ole nyt syytä suostua. Jos huomaat jotain epäoikeudenmukaisuutta tilanteissa, niin nyt olisi nostettava oma tahtovoimansa esiin ja pystyttävä sanomaan "ei". Varsinkin kuun alkupäivät ja kuun viimeinen viikko nostattavat nämä teemat esiin. On kuitenkin hyvä varautua siihen, että tilanteen selkiytymiseen vaaditaan kärsivällisyyttä aina joulukuun puolelle asti, ennenkuin elämän olosuhteisiin on palautumassa normaaliutta.

Skorpioni, Elokuu 2020

(24.10. - 22.11.)

Elokuun alkupäivät tuovat skorpioneille muutoksia yllättävällä tavalla, liittyen usein ihmissuhteisiin ja niiden myötä ilmentyviin äkkikäännöksiin. Jonkun toiminta voi olla hieman äkkiväärää ja näinollen aiheuttaa itsellesi suunitelmien muutoksia ja uudelleen järjestelyitä. Tällöin on hyvä ottaa asioita puheeksi suoraan jättämättä mitään hampaankoloon, jotta saisit selkeyttä tilanteeseen. Vastuu tilanteen etenemisestä on itselläsi ja sinulle lankeaa helposti vastuunkantajan rooli. Kuun kolmas ja neljäs viikko tuovat myös yllättäviä käänteitä eteesi mutta nyt sinulla on enemmän pelivaraa tilanteissa, joten ole utelias uudistuksille. Yhteistyössä ja ihmissuhteissasi on uusiutuvaa ja hyvää tekevää sävyä.

Jousimies, Elokuu 2020

(23.11. - 21.12.)

Elokuu alkaa jousimiehillä suunitellusti ja asiat etenevät jouhevasti. Kuun puoliväli on vauhdiklas ja olet onnistuneesti tekemisissä eri tahojen kanssa. Keskustelut viriävät vuolaasti ja koet että sinua kuullaan. Olet energinen ja saat aikaan nyt asioita helpostikin. Kuun viimeiseen viikkoon mahtuu muuttuvia tekijöitä liittyen lähinnä sopimusa ja neuvotteluasioihin. Kommunikointi voi takkuilla ja väärinkäsitykset voivat sotkea asioita. Ole erityisen tarkka juoksevien asioiden hoitamisissa ja katso että kaikki sujuu niinkuin pitääkin. Nyt ei ole hyvä jättää mitään onnekkuuden varaan.

Kauris, Elokuu 2020

(22.12. - 19.1.)

Kauriille elokuu tuo vaateita muuttuvissa olosuhteissa ja kiire sekä velvoitteet vievät energioitasi. Kuun alun tilanteet vaativat pidättäytymään ryhtymästä turhan vaativiin muutoksiin ja ennemminkin nyt olisi hyvä karsia turhaa pois aikatauluistaan, jotta pystyisit keskittymään olennaiseen. Asiat jotka nyt nousevat esiin vaativat miettimistä, uudelleen järkeistämistä ja uudelleen aloituksia aina joulukuun puolelle asti ennen selkiytymistään. Ole siis realisti ja hoida yksi asia kerrallaan. Kuun viimeiset päivät painottavat ihmissuhteitasi ja voit tällöin hengähtää rennommin sosiaalisuuteen ja omaan henkilökohtaiseen elämään.

Vesimies, Elokuu 2020

(20.1. - 19.2.)

Elokuun ensimmäiset kymmenen päivä tuovat omiin suunitelmiisi muutospaineita lähinnä jonkun toisen taholta. Eteen tulevat asiat ja tilanteet ovat yllätyksellisiä ja joudut jollain tasolla miettimään asioita uusiksi. Ole joustava ja avaramielinen ja valmis ottamaan asiaan uutta asennetta. Olet tämän kuun kuitenkin suhteellisen energinen ja saat helpostikin jälkeä aikaiseksi ryhtymisistäsi. Varsinkin kuun puoliväli tuo vipinää ja säpinää ympärillesi ja olet moniin tahoihin kontakteissa. Yhteinen tekeminen tuo mielihyvää ja keskustelut viriävät moninaisesti. Kuun loppu on rauhoittuneempaa ja asiat rullaavat omalla painollaan.

Kalat, Elokuu 2020

(20.2. - 20.3.)

Kaloille kuun alussa esille tulevat asiat ovat vakavahenkisiä ja vaativat ehkä myös omia toimiasi sekiytyäkseen. Ota vastuuntuntoinen asenne ja selvitä kuulemaasi perin pohjin. Järkevällä asenteella saat kyllä nyt ratkaisujakin aikaiseksi. Kolmas ja neljäs viikko suosivat seuran pitoa ja yleisesti ihmissuhteita. Jokin yhteinen hanke voi onnistua hyvin ja koet että tulet huomioiduksi tilanteissa. Tosin kuun viimeisellä viikolla saamasi viesti tai yhteydenotto voi tulla yllätyksenä ja tähän onkin syytä suhtautua varauksella. Hoida itse tarkasti kaikii juoksevat asiat ja älä ole turhan luottavainen siihen miten asiat sinulle esitetään. 

Uusimmat artikkelit

Mikä ihmeen PSI?
15.01.2021
Lue artikkeleita

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.