Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi heinäkuulle 2007

Oinas, Heinäkuu 2007

(21.3. - 19.4.)

Oinas merkkisten heinäkuu on hieman vähemmän vauhdikas kuin viime kuukausi oli. Hurjien saavutusten jälkeen onkin syytä vähän pysähtyä varmistelemaan tuotoksien eteenpäin menoa - jos nyt pysähtyminen Oinaille on yleensä mahdollista. Auktoriteetti tai esimies tahojen kanssa on nyt syytä olla tahdikas, et ehkä ole asioiden polttopisteessä aina. Tilanteet työ kuvioissa saanevat taas vauhtia kuun viimeisellä viikolla. Muut haluavat kenties rauhoittua loman viettoon kun itse haluaisit työstää asioita eteenpäin. Heinäkuun kaksi ensimmäistä viikkoa lupailevat lähimmissä ihmissuhteissa tukevuutta ja helppoutta. Anna aikaasi hänelle jota pidät tärkeänä elämässäsi.

Harka, Heinäkuu 2007

(20.4. - 20.5.)

Härkien heinäkuu on varsin energinen ja oma tahtovoimasi pistää suuriakin asioita liikkeelle. Pitkään muhineet tilanteet ja asiat tulevat tässä kuussa kulminaatio pisteeseensä ja vaativat ratkaisuja. Nyt on kuitenkin syytä olla harkitsevainen vaikka halusi vauhdittaa asioita on huipussaan. Varsinkin toukokuun puolivälissä syntyneet joutuvat vaikealta näyttävän tilanteen eteen kuun viimeisellä viikolla ja sinulta vaaditaankin järkevyyttä ja malttia lopulliselta näyttävän ratkaisun edessä. Liiallinen itsekkyys ei ole nyt suotavaa vaikka tunnetkin varmuustekijöiden hataruuden elämässäsi. Ota vastuuta asioista ja kanna kortesi kekoon vaikka se ei herkkua olisikaan.

Kaksoset, Heinäkuu 2007

(21.5. - 20.6.)

Kaksosille heinäkuu näyttäytyy hiljaisena. Hyvätkin yrityksesi ajaa asioita eteenpäin tuntuvat uppoavan suohon, josta ei jää jälkeä. Tämä on hyvää aikaa toimia itsenäisesti ja tutkailla omia motiivejaan ja tarkoitusperiään. Kuuntele mitä muilla on nyt sanottavaa, opetettavaa tahi näytettävää. Vältä kaikkea liioittelua ja huikentelevaisuutta sillä nyt voi tulla huonoa palautetta jos päästät asiat moraalittomuuden puolelle. Anna ajan kulua, sillä elokuu näyttäytyy jo tunnelmiltaan erillaisena.

Rapu, Heinäkuu 2007

(21.3. - 19.4.)

Ravut ovat heinäkuussa omassa elementissään ja saavat nauttia keskikesän antimista. Muuten rapujen suhteelisen rauhaisa vuosi on nyt vauhdikkaimmillaan. Energiaa on tarjolla riittämiin ja oletkin nyt kyvykäs saattamaan tarpeelliset hankkeet loppuun ja viemään itsellesi tärkeitä asioita eteenpäin. Jos muut ympärilläsi käyvät läpi tähtitaivaan hankalia kuvioita läpi niin pystyt nyt hyvin tukemaan ja auttamaan muita. Kuun 11. päivä saattaa olla monelle ravulle merkittävä, kun tilanteisiin syntyy uutta vauhtia yllättävältäkin taholta. Pystyt tarttumaan uuteen tilaisuuteen rohkeudella ja vuorovaikutus suhteesi vilkastuvat.

Leijona, Heinäkuu 2007

(23.7. - 22.8.)

Leijonien heinäkuu näyttäytyy vaihtelevana. Kuukauden kaksi ensimmäistä viikkoa lupaavat kyllä romantiikkaa ja kykyä toimia yhteistyössä lähimmäistesi kanssa. Mutta taustalla on helposti kyteviä ristiriitaisuuksia tai eri suuntiin taistelevia virtauksia. Energiasi pakkautuu helposti päänsäryksi jollet löydä sopivia kanavia purkaa turhautumia. Elokuun loppupuolella syntyneet leijonat joutunevat kiristyneen tilanteen eteen aivan kuun lopussa, tällöin maltti on valttia ja on hyvä muistaa että aina on keritty vaikkei olla kiirettä pidetty. Saatat joutua tarkistamaan omia tavoitteitasi; mitkä asiat elämässäsi ovat rakentuneet liialliselle toiveajattelulle ja miten jatkaa realistiselta pohjalta eteenpäin

Neitsyt, Heinäkuu 2007

(23.8. - 22.9.)

Neitsyet ovat heinäkuun tarmokkaasti liikenteessä ja aikaansaavuus ja energisyys leimaavat koko kuukauden. Tänä muuten voimakkaiden muutosten vuonna saat nyt asioita suuremmitta hankaluuksitta etenemään suunitelmien mukaisesti. Koko kuukausi suosii yritteliäisyyttä, mutta vasta kuun puoliväli aloitta ihmissuhteissa positiivisen jakson, jolloin romantiikkaan ja yleensäkin ihmissuhteisiin on tulossa helpompi jakso.

Vaaka, Heinäkuu 2007

(23.9. - 23.10.)

Vaaka ihmiset saavat nauttia ihmissuhteissaan leppoisuudesta ja helppoudesta aina heinäkuun 13. päivään asti. Tällöin ei aikaa kannata tuhlata asioiden läpiviemiseen omin neuvoin, vaan tukea on tarjolla ja yhteistyö tuottaa parhaat tulokset. Pystyt nyt tuomaan esille parhaat puolesi ja vastakkaisen sukupuolen huomio on helposti saavutettavissa. Sen sijaan työ kuvioissa saatat kohdata vaateita jotka tuntuvat kohtuuttomilta. Nyt kannattaa kiinnittää huomiota tapaan miten esittää näkökantojaan välttyäksesi väärinkäsityksiltä. Jollain tavoin joku on nyt helposti laittamassa kapuloita rattaisiin. Käytä luontaista diplomaatin kykyäsi, osaat toimia sillanrakentajana erillaisten näkökantojen viidakossa.

Skorpioni, Heinäkuu 2007

(24.10. - 22.11.)

Skorpionit juotunevat heinäkuussa kohtaamaan joko omat tai muiden kanssaihmisten aggressiot. Käytä luovuuttasi ja psykologista silmääsi selvittääksesi mitkä asiat ovat tilanteiden taustalla. Varo hutilointia kuun viimeisellä viikolla, koska auktoriteeti tahot nostavat tällöin herkästi syyttävän sormensa. 20. päivän tienoilla jätä suunitelmiin joustovaraa, jokin suunittelematon käänne koituu kannaltasi suosiolliseksi. Loppukuun kuviot saattavat merkitä kohdallasi peruuttamatonta muutosta, joka vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteesi. Jokin asia elämässäsi on saapunut lakipisteeseensä ja on aika tarkistaa mitä asioita jätät menneisyyteesi.

Jousimies, Heinäkuu 2007

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten heinäkuu sujuu suunitelmien mukaan. Muuten niin muutosvaltaiseen vuoteesi mahtuu onneksesi leppoisa lomakuukausi, jolloin pääset lataamaan akkujasi. Kuukauden kaksi ensimmäistä viikkoa on sosiaalisesti vilkasta. Anna aikaasi lähimmäisillesi jotka painiskelevat omien ongelmiensa kanssa, sinun positiivista näkökantaasi tarvitaan nyt. Loppukuukauden kuviot korostavat taasen keskittymistä yksin toimimiseen, jolloin muiden seura tuntuu lähinnä häiritsevältä.

Kauris, Heinäkuu 2007

(22.12. - 19.1.)

Kauriille henkilökohtaiset ihmissuhteet nousevat tapetille lomakuukauden aikana. Niin hyvässä kuin pahassakin. Kuka tahansa elämässäsi edustaakin auktoriteettia saattaa nyt vaatia sinulta jotain, joka saa olosi tuntumaan nurkkaan ahdetulta. Mutta järkevänä ja varovaisena löydät kyllä käytännön väyliä ratkaista tilanne. Energiatasosi on nyt kohdallaan eivätkä vaaditut tehtävät tunnu kuitenkaan rasittavilta. Kauriilla onkin nyt toimelias ajanjakso ja mahdollisuus saada paljon aikaiseksi on käsillä. Kuuntele mitä ajatuksia muut ihmiset haluavat tuoda julki, koska nyt ei ole aika päättää asioista oman mielesi mukaan.

Vesimies, Heinäkuu 2007

(20.1. - 19.2.)

Tämä kuukausi on monille vesimiehille aikaa jolloin ihmissuhde kuviot vaativat tilin tekoa ja tarkistuksia. Konkretia vastaan idealismi on teemana. Vaatimuksena saattaakin olla yli-ihanteellisuudesta luopuminen ja käytännön tason huomioon ottaminen. Mitään kovin helppoja ratkaisuja ei tunnu olevan tarjolla ja halu paeta tilanteita voi ottaa vallan. Nyt onkin syytä ottaa hieman rauhallisemmin ja tyytyä käsillä olevaan, sillä maailma ei tunnu antavan tarjottimellaan mitään valmiiksi pureskeltuja ratkaisuja. Säästä voimiasi, keskity olennaiseen niin säästyt ylimääräisiltä ongelmilta.

Kalat, Heinäkuu 2007

(20.2. - 20.3.)

Kaloille heinäkuu tarjoaa leppoisaa lomailu aikaa. Ennen elokuun koitoksia on aika ottaa rennommin ja kerätä voimia. Tähtitaivas tarjoaa tukeansa ja oletkin vilkkaasti liikenteessä ja mukana riennoissa ja tapahtumissa. Jos kaipaat seikkailuja niin sopiva ajan jakso löytyy yllättäviin tapahtumiin kuun toiseksi viimeisellä viikonlopulla. Maailma saattaa koputtaa ovellesi ja tarjota piristäviä uudistuksia. Sinulta vaaditaan vain rohkeutta, avoimuutta ja ennakkoluulottomuutta.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.