Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Heinäkuu 2008

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden heinäkuu kuluu suunitelmien mukaisesti, ilman sen kummoisempia käänteitä suuntaan tai toiseen. Kuun ensimmäinen viikko varoittaa tuhlailusta; alennusmyynneistä tarttuu herkästi mukaan kaapin perälle säilytettävää. Kuun toinen viikko auttaa sinua katsomaan tilannetta luovasti uusin silmin. Jokin uutinen tai yhteydenotto avittaa nyt sinua. Kuun toisesta viikonlopusta eteenpäin yhteistyö kanssaihmisten kanssa helpottuu. On aika ottaa osaa sosiaalisiin kuvioihin eikä romantiikkakaan ole pois kuvasta. Varsinkin kuun viimeiset päivät nostattavat romanttisen mielesi korkealle ja nyt olisikin syytä olla aktiivinen omalta osaltasi.

Harka, Heinäkuu 2008

(20.4. - 20.5.)

Härkien heinäkuun alku sysää hetimiten leppoisiin tunnelmiin ja lomailu mielessä tämä onkin mitä parahinta aikaa. Sosiaaliset suhteesi ovat tukevia ja romantiikkaa näyttää olevan ilmassa. Koetkin kykeneväsi virtaamaan nyt suotuisissa tuulissa eteenpäin. Kuun loppu hieman latistaa tunnelmiasi ja tulevien velvoitteiden esiinmarssi häämöttää jo mielessä. Kuun viimeisellä viikolla romanttinen pettymys on mahdollinen jos huomaat että olet rakentanut suhdetta liiaksi omien mielikuvitustesi varaan. Ole siis tarkka ettet ole huomaamattasi ajautunut toisen kanssa epärealistiseen tilanteeseen.

Kaksoset, Heinäkuu 2008

(21.5. - 20.6.)

Kaksosten heinäkuu ei tunnu päästävän mukaan lomatunnelmiin vaan ennemminkin työmääräsi on lisääntymässä. Koeta vielä jaksaa siirtää loman aloitusta niin että tekemättömät työt tulevat ensin tehdyksi. Ota asiat asioina ja hoida hommat niin lomailukin sitten kuun kolmannen viikon alussa tulee ansaituksi. Ensimmäisen viikon oudot käänteet vaativat myös avarakatseisuutta ja joustavuutta; tiedonkulku, unohtamiset ja äkilliset suunitelmien muutokset rasittavat mieltäsi. Toisen viikon kovasanainen keskustelu tuntuu vievän lopullisesti malttisi. Kolmas viikko keventää jo tunnelmiasi ja huomaat saavasi tilaisuuksia rentoutumiseen. Loppukuu vilkastuttaa ihmissuhde kuvioitasi ja sosiaaliset tilaisuudet ovat onnistuneita.

Rapu, Heinäkuu 2008

(21.3. - 19.4.)

Ravut pääsevät nauttimaan heinäkuusta ja ihmissuhteissa on luvassa positiivista etenemistä. Yhteyden ottoja satelee toisesta viikosta eteenpäin ja vuorovaikutussuhteesi ovat runsaat. Kuun 10. päivänä saamasi tieto liittyy jotenkin menneisyyteesi ja nostaa sieltä jonkin asian vielä esille. Kuun 1. viikolla haluat hemmotella itseäsi mutta varo tällöin liioittelemasta kukkarosi pulleutta, niin säästyt ikäviltä jälkilaskuilta. Muutoin olet energinen ja aikaansaava ja jokin uusi sitoumus voi osua alkukuusta kohdallesi positiivisesti. Kuun loppu voi tuoda ylimääräistä ajattelemisen aihetta taloudellisen tilanteesi johdosta.

Leijona, Heinäkuu 2008

(23.7. - 22.8.)

Leijonien aktiivisuus ja osallistuminen lisääntyy sitä mukaa mitä pidemmälle heinäkuuta päästään. Alkukuu voi tuoda eteen uusia taloudellisia sitoumuksia. Leijonat ovatkin nyt erityisen tarkkoina hyötynäkökantojensa suhteen. Kuun toinen viikonloppu herättää eloon ihmisuhde verkostot ja seuranpitoa sekä myös romantiikkaa olisi tarjolla aina kuun loppuun asti. Kuun aivan viimeisinä päivinä suhdekuvioihin voi helposti tulla mukaan sekaviakin sävyjä. Olisikin syytä olla tarkkana etteivät ihmissuhdekiemurat nyt riistäytyisivät käsistä. Ympärilläsi voi nyt tapahtua näissä asioissa outoja käänteitä tai omassa tilanteessasi voi olla epäselvyyksiä. Ota selville tosiasiat ennenkuin muodostat lopullisia näkökantoja.

Neitsyt, Heinäkuu 2008

(23.8. - 22.9.)

Neitsyeille heinäkuu on vakavien, käytännöllisten ratkaisujen aikaa. Jokin tieto, uutinen herättää sinut kuun toisella viikolla uuteen tilanteeseen ja sysää sinut miettimään asioita perustasolla uudestaan. On syytä olla järkevä, sillä sopimukset joita nyt teet vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen. Vastuunkanto tilanteessa kuin tilanteessa on paikallaan. Kommunikointi ja uudet järjestelyt ottavat hetimiten tuulta alleen kunhan olet selvittänyt peruslähtökohdat ensin itsellesi. Loppujen lopuksi kuukausi sysää elämässäsi asioita eteenpäin ja vapauttaa sinussa uutta energiaa. Loppukuun olet virkeä ja aikaansaava käytännön toimissasi. Pura energiaa fyysiseen työhön, lenkkeile ja ulkoile niin pakkautumia ei pääse syntymään.

Vaaka, Heinäkuu 2008

(23.9. - 23.10.)

Heinäkuu korostaa vaakaihmisille taustalla olemisen aikaa jolloin on hyvä ladata akkuja ja käydä läpi menneitä tapahtumia. Menneisyytesi selvittämättömien asioiden pintaan nousu voi vaatia osansa ja voit tarvita aikaa selvitellä välejäsi itsesi kanssa. Kuun ensimmäisellä viikolla sinulla on taipumus tuhlailuun, ehkäpä alennusmyynnit vievät kukkaroasi keveämmäksi. Kuun 13. päivästä eteenpäin ihmissuhteisiisi on tulossa lepposempia sävyjä ja yhteistyö helpottuu. Kuukauden viimeisellä viikolla huomaat lomailun tuottaman piristäytymisen ja energia tasosi on hyvällä mallilla. Romantiikkaa kuun loppu myös korostaa, joten on hyvä päästää toinen lähellesi.

Skorpioni, Heinäkuu 2008

(24.10. - 22.11.)

Skorpionien heinäkuu on kahtalainen ihmissuhteiden kannalta: alkukuu lupaa iloa ja runsaita kontakteja, sekä mukavia yllättäviä kohtaamisia, kun taas loppukuussa voit joutua huomaamaan olevasi mukana mitä hämärimmissä kuvioissa. Jos sinä tai joku muu ei ole ollut täysin puhtain paperein tilanteessa mukana niin loppukuu voi paljastaa tilanteen todellisen laidan. Muutoin olet energisesti liikenteessä ja toisella viikolla eteesi tarjoutuu jokin sopimuksellinen asia. Ajattele tilannetta järkevästi, miten se tulee vaikuttamaan tulevaisuuteesi niin saat parhaan lopputuloksen aikaiseksi.

Jousimies, Heinäkuu 2008

(23.11. - 21.12.)

Jousimiehillä heinäkuun alku tuntuu vielä täydeltä työn touhulta ja lomatunnelmiin ei tunnu vielä riitävän aikaa. Jokin keskeneräinen työ rasittaa vielä mieltäsi ja rentoutuminen on vaikeaa. Fyysisten rasitusten oireetkin vievät huomiotasi jos olet antanut repsahduksille valtaa. Suunitelmat vaativat suunnan muutoksia ensimmäisellä viikolla, ole joustava ja suvaitsevainen niin itsellesi kuin lähimmillesikin. Kolmas viikko saa sinut huomaamaan miten tärkeää läheistesi tuki sinulle on. Tästä alkaa ihmissuhteissasi tukevampi jakso, joten anna aikaa muille. Seuranpito on rentouttavaa ja yhteistyö hedelmällistä. Romantiikka jopa kolkuttelee ovellasi kuun viimeisinä päivinä.

Kauris, Heinäkuu 2008

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden heinäkuu jatkuu onnekkaissa merkeissä; oletkin nyt positiivinen kehityskulkujen suhteen ja energiatasosi on kohdallaan. Vuorovaikutussuhteet ovat vilkkaita ja tapaamisia ja kohtaamisia on riittämiin. Oma positiivisuutesi takia saatkin helposti hyväksyntää taaksesi. Varsinkin kuun alkupuoli mahdollistaa mukavia yllätyksiä tällä saralla. Heinäkuu on kuitenkin hengähdys aikaa, sillä suuremmat muutospaineet antavat odotuttaa vielä kesän yli. Nyt onkin hyvää aikaa haistella uusia tuulia ja kuulostella mahdollisia kehityskulkuja. Uusia asioita on viriämässä, mutta ne tarvitsevat uteliaisuutta kohdaltasi jotta kaikki mahdollisuutesi tulisivat huomioon otetuiksi.

Vesimies, Heinäkuu 2008

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille heinäkuun alku on mentaalisesti ja verbaalisesti luovaa aikaa. Keskustelut kanssaihmisten myötä ovat hedelmällisiä ja uusien ideoiden tuottaminen on helppoa. Kuun toisesta viikonlopusta eteenpäin ihmissuhteesi nousevat keskiöön. On tärkeää antaa huomiota toiselle tai muutoin saat herkästi syytöksiä itsekkyydestäsi. Aivan kuun lopulla huomaat tunne-elämän vaateet huipussaan; jokin kömmähdys tai väärinkäsitys voi osua kohdallesi. Kaipaat kiihoketta elämääsi, mutta samalla voit kokea epävrmuutta. Tämän ajan energia olisi hyvä käyttää toisen kanssa ajan viettoon, jotta asioiden oikea laita selviäisi. Romantiikkaa on nyt ilmassa.

Kalat, Heinäkuu 2008

(20.2. - 20.3.)

Kalojen heinäkuun lomanaloitus tunnelmat venyvät jonkin keskeneräisen työn kimpussa. Asiat tuntuvat tökkivän jonkin ylitsepääsemättömän hankkeen kanssa ja saatkin käyttää aikasi tehokkaasti jotta tekemättömät työt tulisi päätökseen. Ensimmäisen ja toisen viikon yhteydenpito ongelmat eri tahojen välillä lisää vielä kuormitustasi. Onneksi yhteistyö muiden kanssa on nyt hedelmällistä, joten on aika pyytää apua hankaliin tilanteisiin. Huomaatkin että läheistesi tuki on nyt pelastus tiukoissa tilanteissa. Kuun kolmannen viikon alku vapauttaa sinut viimein lomatunnelmiinja huomaat kykeneväsi päästämään irti viimeviikkojen paineistuksesta.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.