Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Heinäkuu 2009

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden heinäkuu näyttäytyy velvoitepainotteisena ja vasta loppukuu antaa tilaa lomasävytteiselle ajanvietteelle. Kuun ensimmäiset päivät korostavatkin taloudellista menestystä ja omien resurssien positiivista käyttöönottoa. Mielesi on kekseliäs, etkä näytä jäävän sanattomaksi tilanteissa. Uusien tuulien haistelu luovasti auttaa ratkomaan ongelmiasi. Kuun toinen kokonainen viikko voi tuoda yllättäviä, suunittelemattomia tilanteita, mutta avoimuudella ja avarakatseisuudella pääset eteenpäin. Puolesta kuusta eteenpäin otteesi on rennompi ja tunnelmat kevenevät. Kuun viimenen viikko lupaa kunnon hengähdystauon ja nyt olisikin aika päästää viihteelle hyvässä seurassa. Romantiikkakaan ei ole pois laskuista jos vain annat herkemmille sävyille tilaa elämässäsi.

Harka, Heinäkuu 2009

(20.4. - 20.5.)

Härille kuun alkupäivät tarjoavat mahdollisuuden moniin kontakteihin suhdeverkostoissasai. Pieni villiintyminen ja romanttinen seikkailukaan ei ole nyt pois pyyhitty mahdollisuus. Kuun ensimmäiset 12 päivää korostavat hyvää energiatasoa ja koet pystyväsi menemään vaikka läpi harmaan kiven. Saat helposti paljon aikaan joten paikallaan oleilu ei nyt tunnu maistuvan. Kuun kolmas viikko suosii matkailua ja aktiivista liikkumista ympäristössäsi. Vuorovaikutussuhteet ovat moninaisia ja kommunikointi hedelmällistä. Kolmannella viikolla voit joutua miettimään taloudellista tilannettasi. Järkevyys ja käytännöllisyys tuottavat tulosta. Viimeinen viikko varoittaa liioittelun vaaroista rahallisesti. Nyt ei ole suosiollista ryntäillä alennusmyyntien perään niin vältyt jälkipyykiltä taloudellisesti.

Kaksoset, Heinäkuu 2009

(21.5. - 20.6.)

Alkukuun ensimmäisten päivien uutiset ja kanssakäymiset ovat mieltäsi piristäviä, joskin suunittelemattomia ja spontaanisti ilmaantuen. Maiseman vaihto olisi nyt paikallaan, koska mielesi on nyt hyvin vastaanottavainen uusille asioille. Kuun ensimmäisetä kokonaisesta viikosta lähtien aina kuun loppuun asti painottaa hyviä ihmissuhteita ja romantiikkaa. Sosiaalinen elämäsi on vilkasta ja tilanteet rakkaimpasi kanssa ovat positiivisessa hengessä eteenpäin vieviä. Kuun toisesta viikosta eteenpäin korostuu korkea energisyyys ja vireystaso. Varo vain liiallista omaan napaan tuijottamista asioiden hoidossa. Kuukauden kolmas viikko tuo tullessaan ihmissuhteissa tilanteen jolloin asioita on selvitettävä järkevästi ja kärsivällisesti. Jos hampaankoloon on sinulla tahi kumppanillasi jäänyt jotain selvittämättömiä ongelmia, niin ne todennäköisesti ilmoittavat nyt olemassaolostaan.

Rapu, Heinäkuu 2009

(21.3. - 19.4.)

Rapujen lomakuukausi alkaa miellyttävissä merkeissä. Yllättävät, spontaanit tapaamiset ihmisten kanssa piristävät, mutta jos olet juhannuslapsi niin kuun 4. päivän yhteydenotot voivat olla mullistavia ja uutta suuntaa näyttäviä. Kuun puoleenväliin asti olisi syytä viettää aikaa muissa ympyröissä kuin totutuissa niin saisit itsellesi uusia virikkeitä jotka piristävät mieltäsi. Loppukuu muistuttaa taasen taloudellisista velvoitteistasi ja vetäydytkin hieman omiin oloihisi.

Leijona, Heinäkuu 2009

(23.7. - 22.8.)

Leijonille heinäkuun alkupäivät tuottanevat ihmettelyä oudoissa ihmissuhde käänteissä, varsinkin jos olet kuun 18. päivän jälkeen syntynyt. Tarkista asioiden todenperäisyys ennenkuin asetut lopulliseen kantaasi tilanteesta. Kuun ensimmäinen kokonainen viikko varoittaa hutiloinneista ja ylilyönneistä. Sopivaa aikaa haaveilulle ja unelmointiin, sillä vireystasosi on nyt hieman häilyvä. Tukevuutta on tulossa toimiisi toisesta viikosta eteenpäin; tekemättömät työt vauhdittuvat, etkä koe itseäsi enää rasittuneeksi. Kolmannesta viikosta eteenpäin alkaa omin jaksosi ja vuorovaikutussuhteesi ovat lisääntymässä. Aktiviteetit toisten kanssa ovat hedelmällisiä ja kykenet nauttimaan yhteisistä riennoista. Kuun viimeinen viikko on nautittava, varsinkin ihmissuhteesi ovat runsaita mutta hillitse tuhlailutaipumustasi joka yrittää nyt ottaa ylivaltaa.

Neitsyt, Heinäkuu 2009

(23.8. - 22.9.)

Neitsyille heinäkuun alkupäivät tuonevat muassaan yllättäviä suunitelmien muutoksia. Ole tiiviisti yhteistyössä muiden kanssa, jollain voi olla hedelmällisiä vinkkejä tilanteen eteenpäin viemiseksi. Kuun ensimmäinen kokonainen viikko on rauhoittava ja käytännönläheinen. Turvallisuuden tunteesi palautuu ja koet olevasi taas tukevasti jalat maan pinnalla. Ota kuun toisella viikolla luovat voimavarasi käytöön; matkanteko uusiin paikkoihin, uusien ihmisten tapaaminen tuntuvat nyt piristysruiskeelta. Kolmannella viikolla on hyvä taasen varautua hoitamaan tilanteita itsenäisesti ja vastuullisesti. Koet herkästi ettet saa ymmärrystä kanssaihmisiltäsi, joten ylimääräistä panostusta yhteistyön onnistumiseksi tarvitaan.

Vaaka, Heinäkuu 2009

(23.9. - 23.10.)

Vaaoille heinäkuun alku on mitä parahinta aikaa matkustella ja viettää aikaa uusissa ympyröissä. Uudet maisemat ympärilläsi elävöittävät ja virkistävät mieltäsi. Kuun neljäs päivä kuitenkin voi merkitä yhteydenottoa joka vaatii syvällistä paneutumista. Toisesta viikosta lähtien sosiaalisuutesi lisääntyy ja ihmissuhteissa on positiivinen sävytys. 13. päivä starttaa toimeliaisuutesi tuottavampaan suuntaa ja koet helpoksi asioiden eteenpäin viennin. Viimeinen viikko on romanttissävytteinen ja luo ihmissuhteisiisi onnenhetkiä. Osoita aktiivisuutta ihmissuhde verkostossasi niin saat parempaa jälkeä aikaiseksi kuin yksin toimiessasi. Lomamatka rakkaimpasi kanssa tällöin muodostuu ikimuistoiseksi.

Skorpioni, Heinäkuu 2009

(24.10. - 22.11.)

Skorpioneille heinäkuun kaksi ensimmäistä viikkoa voi kulua epäselvyyksien vyyhdissä ihmissuhde rintamalla. Nyt ei kannata antaa toiveiden edustaa todellisuutta tai yrittää mennä siitä yli mistä aita on matalin; seuraukset voivat olla tällaisesta asenteesta vaikeasti korjattavissa. Kuun toinen viikoloppu on jo rauhoittava ja saat jalkasi jo takaisin maanpinnalle. Kolmannen viikon uutiset ja viestit ovat mieltäsi virkistäviä ja kanssakäymiset hereisiä. Liiku vilkkaasti ympäristössäsi. Neljännellä viikolla voit olla avuksi läheisellesi joka tarvitsee lohtua ja turvaa, vaikka asia ei sinua ehkä henkilökohtaisesti kosketakkaan. Kuun viimeinen ja viides viikko korostaa sosiaalisuutta ja runsaita kontakteja ihmissuhteissasi.

Jousimies, Heinäkuu 2009

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten heinäkuu on ihmissuhdetasolla vilkastumassa kuun ensimmäisestä kokonaisesta viikosta lähtien. Aktiivisuus tällä tasolla on sekä positiivista, mutta myös voit joutua kuulemaan kommentteja jos olet ollut liian itsekeskeisesti liikenteessä. Kuukauden kolmannella viikolla varsinkin voit joutua selvitystilaan jos ongelmia on päässyt syntymään. Käytä diplomattisia taitojasi tällöin niin rauhanomainen ratkaisu voi onnistua. Kuun viimeinen viikko lupaa harmonian palautumista, joten ole itse aktiivinen yhteydenotoissasi. Nyt on hyvä hetki palauttaa tasapaino jos tilanne on päässyt riistäytymään käsistäsi. Aika korostaa myös sinkuille mahdollisuutta uuden suhteen alkamiseen joten kannattaa olla liikkeellä kaikki aistit avoimina.

Kauris, Heinäkuu 2009

(22.12. - 19.1.)

Kauriille heinäkuun ensimmäiset päivät ovat seurallisia ja kanssaihmisesi ovat hyvinkin spontaanisti liikenteessä myötäsi. Romantiikkaa ja flirttailua on ilmassa, joten hellitä hetkeksi ja anna tilaa yllätyksille. Muut ovat halukkaita jakamaan aikaansa kanssasi, joten älä tee suunitelmiasi oman pääsi mukaisesti vaan yhteistyössä muiden kanssa. Kuun toinen viikonloppu meneekin sitten suunitelmien mukaan ja kontaktit ovat käytännönläheisiä. Jokin yhteinen projekti tai tehtävä onnistuu tällöin hitaasti mutta varmasti. Kolmantena viikonloppuna luovat suunitelmien muutokset ovat mahdollisia. Anna uusien tuulien puhaltaa elämääsi niin koet virkistäytymistä, uudet ideat ovat nyt herkässä ponnahtamaan pintaan ja uusia näkökantoja vanhoihin rakenteisiin voi syntyä.

Vesimies, Heinäkuu 2009

(20.1. - 19.2.)

Heinäkuun ensimmäinen viikko nostaa pintaan vesimiehille helposti asioiden sekaanuksia ja väärikäsityksiä jos olet kuun puolivälin vesimies. Ole tarkkaakin tarkempi sopiessasi asioista muiden kanssa etteivät väärinkäsitykset muodostu ylitsepääsemättömiksi. Yhteydenpidot ovat runsaita ja maisemat vaihtuvat tiuhaan tahtiin. Kuun toisesta viikosta ihmissuhteesi harmonisoituvat ja yhteistyö on helppoa. Kolmannesta viikosta alkaa varsin energinen jakso jolloin toimintasi tuntuu vireiseltä ja energiatasosi on kohdillaan. Kuun viimeinen viikko on romanttinen ja koet ihmissuhteissasi tukevoitumista. Varaa aikaasi läheisillesi ja virittäydy herkkiin tunnelmiin. Jos ympärilläsi on ristiriitoja ihmissuhteissa niin sinä kykenet nyt helposti luomaan yhteisiä säveliä ihmisten kesken.

Kalat, Heinäkuu 2009

(20.2. - 20.3.)

Kalojen heinäkuu alkaa vilkkaissa merkeissä ja yhteydenotot ovat runsaita ja moninaisia. Varustaudu muuttamaan suunitelmia ja mene mukaan rientoihin ja yhteisiin tilaisuuksiin joita nyt tulee tarjolle. Luovuus ja uusien ideoiden käyttöön otto on nyt sujuvaa ja piristävät mieltäsi. Kuun ensimmäinen kokonainen viikko on myös vauhdikas ja energinen korostaen luovien voimavarojesi helppoa virtausta. Kuun kolmannella viikolla testataan ihmissuhdetaitojasi ja jokin kipupiste tällä saralla voi ilmoittaa olemassaolostaan. Ole kärsivällinen kanssaihmisten kanssa ja varustaudu asioihin vastuuntuntoisesti ja järkevästi. Kuun viimeinen viikko edellyttää suhdetoiminnassasi joustavuutta uusien käänteiden ilmaantuessa. Vapauden tuulet puhaltavat nyt ilmassa joten liialliseen sitomiseen ja asenteellisuuteen ei nyt ole varaa.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.