Marja Teittinen

Ennustaja, unien tulkitsija ja kaukoparantaja

Saaga Koo

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Annika Koivu

Intuitiivinen tulkitsija

Ulla Anneli

Kvanttienergiahoitaja, henkinen auttaja ja kuuntelija

Agneta Vainio

Tulkitsija ja henkinen auttaja

Hannamari Lahtinen

Tulkitsija ja parisuhdeneuvoja

Sari Marjaana

Selvänäkijä, ennustaja ja meedio

Kati Laine

Tarot- ja enkelikortit, heiluri, intuitio ja kaukoparantaminen

Aada Ramsu

Ennustaja, joka tuntee riimut ja numerot

Serena Sirius

Tarot-tulkinnat, enkelikorttitulkinnat ja kaukoreikihoito

Johanna Mäenpää

Selvänäkijä, ennustaja ja Tarot-tulkitsija

Aava Aalto

Numerologi ja selvänäkijä

Piia-Maria Alho

Meedio, selvänäkijä, parantaja ja parisuhdeneuvonta

Anne Kuosmanen

Selvänäkijä

Tiina Kallio

Astrologi ja parisuhdeneuvoja

Tarja Kronqvist

Selvänäkijä ja parantaja

Sanna Kujanen

Selvänäkijä, meedio ja unientulkitsija

Saga Malmi

Ammatillinen valotyöntekijä, tarottulkitsija ja näkijä

Saara Rautio

Selvänäkijä

Siralli Hyvärinen

Selvänäkijä

Miina Valtonen

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Malla Törmälä

Selvänäkijä ja vanhanajan korteista ennustaja

Manta Tiihonen

Selvänäkijä ja parisuhdeneuvoja

Ilona Niittymäki

Selvänäkijä, meedio ja parantaja

Hannele Ranta

Selvänäkijä, tarot-tulkitsija ja unien tulkitsija

Eini Launonen

Tarot-tulkitsija, parisuhdeneuvonta, Reiki-energiahoidot

Tarja Suorsa

Tarot-tulkitsija ja selvänäkijä

Jouni Rapo

Selvänäkijä, parisuhdeneuvoja ja parantaja

Vera Valomeri

Parantaja ja henkisen kasvun opastaja

Angelika Rosewood

Numerologi, Reiki-energiahoitaja ja unien tulkitsija

Näytä kaikki tietäjät

Kuukausihoroskooppi tähtimerkillesi

Astrologi Tiina Kallion laatima kuukausihoroskooppi.

Oinas, Heinäkuu 2010

(21.3. - 19.4.)

Oinaiden lomakuukausi on viihdyttävä ja jos vaikka olisitkin työkuvioissa kiinni niin positiivinen asenteesi saa sinut olemaan vilkkaasti liikenteessä. Varsinkin jos olet 21. -24. päivinä syntynyt oinas niin aika korostaa nyt uudistumista jollain keskeisellä elämäm alueella. Olet valmis uusiin haasteisiin ja utelias mielesi saattaa viedä sinua pois vanhoista totunnaisuuksista. On aika tehdä jotain täysin uutta, vaihtaa roolia ja arvostaa luovuuttasi. Loppukuu voi saattaa sinut jonkin tärkeän ratkaisun äärelle. Rajoitusten huomioon ottaminen on tällöin tarpeellista ja tilanne vaatii vastuullisuutta ja pitkäntähtäyksen suunnitelmia. Myöhemmin syntyneillä oinailla on tasaisempaa, joskin positiivinen yleissävy säilyy taustalla. Luvassa on seurallisuutta ja ihmisläheisyyttä.

Harka, Heinäkuu 2010

(20.4. - 20.5.)

Heinäkuun alkupäivinä kuulet positiivisia uutisia, jotka aktivoivat sinua toimintaan. Kaiken kaikkiaan härät ovat energisesti liikkeellä koko lomakuukauden. Nautit täysin rinnoin elämän keveydestä ja kuukaudesta muodostunee myös romanttissävytteinen aina 10. päivästä eteenpäin. Sitä ennen joku läheisesi voi tuottaa sinulle pettymyksen ja tilanne vaatiikin taustojen ja faktojen selvittämistä, ennen kuin voit saada tilanteesta luotettavaa kuvaa. Varo myös itse tällöin ettet lupaile toiselle liikoja. Kuukauden viimeinen viikko vaatii tarkkuutta sopimuksellisissa asioissa. Katso tarkkaan ettet sitoudu mukaan mihinkään, mistä sinulla ei ole selkeää kuvaa. Aika korostaa myös mahdollisten tosiasioiden selkiytymisiä jos ratkaisusi ovat perustuneet kuvitelmille. Kuun viimeinen perjantai antaa mahdollisuuden järkevään keskusteluun tapahtuneen tiimoilta.

Kaksoset, Heinäkuu 2010

(21.5. - 20.6.)

Raha-asiat sekä työ tahi niiden puuttuminen saattaa muodostua nyt kaksosille pullonkaulaksi heinäkuun lomailuun. Jonkin velvoitteen loppuun saattaminen voi nyt vaatia ylimääräisiä ponnistuksia, joten varustaudu asioihin vastuuntuntoisesti ja päämäärä tietoisesti. Kuun toinen viikonloppu tarjoaa hengähdystaukoa velvoitteiden keskellä joten ota siitä kaikki irti ja jaa aikasi läheistesi kanssa. Paikan vaihto tai retki on nyt piristävä ja avartaa mielialaasi. Kuun neljäntenä viikonloppuna voit huokaista helpotuksesta ja asiasi saavat uusia käänteitä. Jokin voi nyt loksahtaa parempiin uomiin ja asiat saavat vauhditusta. Elämässäsi pitkään jatkunut pysähtynyt tilanne muuttuu ja oppiläksyt on nyt käyty läpi. On aika siirtyä elämässä tuottavampaan vaiheeseen, joten kuulostele tarkasti uusien mahdollisuuksien esiintymisiä.

Rapu, Heinäkuu 2010

(21.3. - 19.4.)

Heinäkuun synttärisankarit saavat edetä kesäänsä suunnitelmien mukaisesti, mutta juhannuksena syntyneet kohtaavat muuttuvia tilanteita ja äkkinäisiä suunnitelmien muutoksia. Ympäristössä voi esiintyä levottomuutta ja tahtosi voi kokea hämärtymistä. Koet herkästi hapuilevasi kohti uusia tuulia mutta aika osoittaa varsinkin loppukuussa että aina on otettava huomioon realistiset mahdollisuudet maanpäällisessä elämässä. Olosuhteissa voi tällöin tapahtua keikahduksia, jotka pistävät harkitsemaan muodostunutta tilannetta. Kaikille ravuille heinäkuu vilkastuttaa yhteyksien pitoa ympäristöön. Ihmissuhteesi ovat tyydyttäviä ja yhteistyö onnistuu. Yhteiset retket ja matkat tuovat nyt tarvittavaa vaihtelua elämääsi.

Leijona, Heinäkuu 2010

(23.7. - 22.8.)

Leijonille heinäkuu muodostuu varsin meneväksi ja vilkkaaksi. Olet tiiviisti yhteyksissä läheisiisi ja tapaamiset ja ympäristön vaihdokset piristävät mieltäsi. Kykenet nyt parantamaan elämänlaatuasi hankkimalla hyödyllisiä tarvikkeita sortumatta kuitenkaan tuhlailuun. Saat nyt mahdollisuuksia kehittää toimeentuloasi haluamaasi suuntaan ja kuukaudesta muodostuukin varsin tehokas ja asioitasi edistävä. Romantiikan saralla koet onnekkuutta kuun kahdella ensimmäisellä viikolla, joskin koko kuukausi kuluu kohdallasi nyt hyvin sosiaalisesti. Heinäkuun 25. päivän aikoihin syntyneet saavat toteutettua asettamiansa päämääriä ja jokin uusi mahdollisuus saattaa olla avautumassa. Viimeisellä viikolla kannattaa olla kuitenkin erityisen tarkkana sopimuksellisissa asioissa, jokin vaikuttava asia voi nyt herkästi jäädä huomioimatta.

Neitsyt, Heinäkuu 2010

(23.8. - 22.9.)

Neitsyillä heinäkuu on varsin aloitteelinen ja uusia mahdollisuuksia avaava. Ihmissuhteissasi olet nyt rohkeasti liikenteessä ja kykenetkin varsin hyvin tuomaan itsestäsi esiin viehättävimmät puolesi. Jo vuosia kestänyt hyvin käytännöllispainotteinen ajanjakso päättyy tässä kuussa ja tunnelmat ja olosuhteet muuttuvat kuun lopusta keveämpään suuntaan. Olet näinä vuosina joutunut tyytymään olennaiseen ja nyt on tarvittavat päivitykset olosuhteissasi tehty. Jokin pitkään sinua mietityttänyt keskeinen asia on tuottanut tulosta ja kuukausi voi nyt merkitä helpottuneisuutta. Olet nyt viisastuneena valmis uusiin käänteisiin ja uudistavat voimat pääsevät esille. Saatat saada mahdollisuuksia avautua ja laajentaa elämänpiiriäsi.

Vaaka, Heinäkuu 2010

(23.9. - 23.10.)

Heinäkuun ensimmäiset kymmenen päivää ovat vaaoille rakkausasioissa parasta aikaa, kunhan vaan muistat että keskusteluyhteyden ylläpito on kaiken a ja o. Kuun toinen viikonloppu tuo mukaansa yllättäviä yhteydenottoja ja äkillisiä suunnitelmien muutoksia. Mene mukaan rientoihin ja suo itsellesi vapaa-aikaa. Ole kuitenkin koko ajan tietoinen ettet voi ylittää resurssejasi tai budjettiasi. Saatat alkukuusta olla hieman huolimaton varantojesi suhteen ja ylilyöntejä tapahtuu herkästi. Kuun loppu palauttaa sinut tehokkaasti takaisin velvoitteiden pariin ja lomailujakso jäänee tältä kesältä taaksesi. Tällöin voit olla myös jonkin muuttuneen tilanteen äärellä ja suuntaasi saattaa olla tarvetta tarkistaa. Varsinkin syyskuun 24. - 27. päivinä syntyneet vaa'at kokenevat muutospaineita elämässään.

 

Skorpioni, Heinäkuu 2010

(24.10. - 22.11.)

Heinäkuun ensimmäinen viikonloppu on skorpioneille hauska ja viihdyttävä. Saat nyt rakkaaltasi osaksesi huomiota ja hyväksyntää, joten varaa aikaa yhteiseen ajanviettoon. Kuun toinen viikonloppu on jo erillainen sävyltään merkaten ehkä epäselvyyksiä yhteisten asioiden hoidossa. Jos olet oletusten antanut edustaa reaalimaailmaa niin pudotus korkealta voi olla edessäsi. Koeta itse olla realistinen ihmissuhteissasi, äläkä lupaile liikoja. Nyt kannattaa keskittyä käytännön asioiden hoitamiseen sillä saat nyt tällä saralla eniten aikaiseksi. Tästä eteenpäin suhdetoimintoihisi tullee myös tukevuutta kuvaan mukaan aina kuun loppuun asti. Kuun viimeisen maanantain paikkeilla ole tarkka sopimuksellisten asioiden kanssa, sillä olet hieman hajamielinen ja väärinkäsitykset ovat herkässä.

Jousimies, Heinäkuu 2010

(23.11. - 21.12.)

Jousimiesten heinäkuu näyttäytyy työntäyteisenä mutta sävyisästi ja positiivista henkeä ylläpitäen. Vaikka uusia tuulahduksia on nyt elämässäsi, niin ne korostavat samalla myös velvoitteiden ja auktoriteettien huomioonottoa. Kuun toiseen viikonloppuun mahtuu mukaan jo kevyempiäkin sävyjä ja vapaa-ajan hauskuutta. Joku läheisesi nauttii nyt seurastasi, joten anna aikaasi kanssaihmisille. Tästä eteenpäin koet viihtyväsi mieluummin omiin nimiisi tai aikaa ajan viettoon ei ehkä kerta kaikkiaan löydy. Kuun aivan viimeiset päivät vapauttavat sinut keveämpiin aikataulutuksiin jonkin tietyn projektin saadessa onnellisen lopputuloksen. Testaukset ovat nyt kohdallasi ohi ja kykenet tästä eteen päin rennompaan otteeseen.

Kauris, Heinäkuu 2010

(22.12. - 19.1.)

Kauriiden heinäkuun teemat muodostuvat pitkälle riippuen siitä oletko joulun aikaan syntynyt tai tammikuun puolessa välissä. Joulun kauriit ovat keskellä myrskyn silmää ja kuukauteen mahtuu yllättäviä ja suunittelemattomia sävyjä, jotka muuntavat olosuhteitasi äkisti. Olet kenties jättämässä taaksesi jo pitkään vallinneita olosuhteita ja rakennelmia. Mieti mitä elämässäsi on pelkästään tottumusten ja tapojen muodostamaa ja mitä asioita on aika jättää taaksesi. Olosuhteissasi tapahtuva käänne voi nyt tuntua turvatekijöitäsi rapauttavalta mutta tapahtumat sisältävät itsessään viestin siitä, miten uudistaisit elämääsi parhaiten. Tammikuun kauriilla on energinen, joskin työntäyteinen jakso. Aikaansaannoksesi ovat tuottavia ja asioiden järkeistys onnistuu.

Vesimies, Heinäkuu 2010

(20.1. - 19.2.)

Vesimiehille heinäkuu lupaa uutuudenviehätyksen nauttimisesta jossain ennen kokemattomassa ympäristössä. Kuukauden yleissävy on hyvinkin positiivissävytteinen ja luvassa on virkistävää lomailua. Pari ajankohtaa vaatii kuitenkin hieman realismia mukaan niin säilytät tasapainosi lomaillessakin. Kuun toinen viikonloppu voi tuoda ihmissuhteissasi pettymyksen jos annat haaveilulle liiaksi sijaa. Samoin viimeisellä viikolla ole tarkka sanomisissasi ja sopiessasi asioista ja varmista että ymmärrät tarkoin mitä kuulet. Mielikuvituksesi lähtee nyt helposti lentoon, joten aika sopii luovuuteen ja vapaaseen itseilmaisuun, mutta tarkkuutta vaativissa asioissa saatat helposti ohittaa tarvittavat yksityiskohdat.

Kalat, Heinäkuu 2010

(20.2. - 20.3.)

Kaloille keskikesä tuottaa päänvaivaa, varsinkin jos olet syntynyt maaliskuun loppupuolella. Tällöin jokin keskeinen elämäntilanne tai ihmissuhde vaatii päätöksiä ja ratkaisuja. Kytevät rirtiriidat nousevat herkästi pintaan ja sovittelua tarvitaan jotta sopuratkaisu olisi mahdollinen. Kaikki kalat oleilevat nyt mieluummin omissa oloissaan, eikä yhteistyö tuota aina parhaita tuloksia. Kuukausi saattaa merkitä käännekohtaa asioissasi, joten mieti tarkkaan ratkaisuja, jotka vaikuttavat pitkälle tulevaisuuteen. Kaiken kaikkiaan kuukauden sävy on työntäyteinen ja taukopaikkoja ei hevin tipahtele. Käytä energiasi asioiden työstämiseen ja pura turhaumat lenkkipoluille.

UUTUUS: SOITTOPYYNTÖ

Nyt voit halutessasi jättää soittopyynnön valitsemallesi tietäjälle - valitsemasi tietäjä soittaa sinulle.


Soittopyyntö on helppo ja edullinen tapa tavoittaa haluamasi tietäjä.

Lisätietoja: Jätä Soittopyyntö -sivulta.Tutustu myös kirjallisiin tulkintoihin osoitteessa: tulkinta.fi -sivustolla.

TAJUNNANVIRTA PUHEPAKETTI

Uudenlainen tapa hankkia puhelinpalveluita!
Ostamalla Tajunnanvirta puhepaketti saat heti selvää säästöä – et joudu maksamaan operaattioreiden laskutuspalkkioita. Maksutapahtuman jälkeen voit soittaa Tietäjien puhepaketti numeroihin, aivan kuten soittaisit palvelunumeroon.